Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 28. heinäkuuta 2020

Saatanan maailmanhallitus on muotoutumassa – 11 syytä

Tässä tuore pastori Daymond Duck'in viikoittainen profetia- ja ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Kirjoittaja tarkastelee nykymaailman tilaa ja päättelee, että Raamatun lopunaikojen profetiat ovat toteutumassa, mikä sallii Saatanan perustaa maailmanhallituksensa piakkoin, jossa ihmisten valvonta ja kontrolli on voimakkaasti esillä. Nykyinen koronaviruskriisi vain edesauttaa tätä globalistien päämäärää. Joten uusi uljas maailma (NWO) on muotoutumassa kaikesta kaaoksesta, jonka Jumala sallii yleisen länsimaisen kristinuskosta luopumisen vuoksi. Koetusajan jälkeen Jeesus palaa maan päälle.

------------------------

Saatanan maailmanhallitus (Satan’s World Government) :: By Daymond Duck

Published on: July 26, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/07/26/satans-world-government-by-daymond-duck/  

Katsoin äskettäin Prophecy Watchers'in tuottaman videon, jossa Gary Stearman haastattelee Tri. Ken Johnson'ia, joka on kirjoittanut kirjan The Ancient Dead Sea Scroll Calendar: And The Prophecies It Reveals (Muinaisen Kuolleenmeren käärön kalenteri: Ja sen paljastamat profetiat).

Haastattelun aikana Johnson sanoi, että yksi käärö, jonka uskotaan olevan essealaisten kirjoittama, sanoo: ”Raamatun profetian sivuuttaminen on vakava synti.”

Raamatussa on ainakin 10 erilaista jaetta, jotka kaikki käskevät tarkkailemaan Jeesuksen paluuta.

Tietää tehdä jotakin ja olla tekemättä sitä, on synti (Matt. 7:26; Jaakob 4:17).

Uskon, että Saatanan maailmanhallitus on muotoutumassa, ja tässä on useita syitä sille, miksi uskon näin:

Ensinnäkin, uskovien vaino on tärkeä merkki Jeesuksen paluusta (Matt. 24:9).

Vaino on pahempaa Afrikassa ja Aasiassa kuin se on Yhdysvalloissa, mutta Amerikka on hylännyt Jumalan, maailmaa hallitsee pian Saatanan palvoja (Antikristus), hän ja hänen Väärä profeettansa yrittävät panna täytäntöön YK:n globaalin etiikan (saatanallinen maailmanuskonto), ja monet saarnaajat ovat hiljaa näistä asioista.

Heinäkuun alussa 2020, Kalifornian kuvernööri Newsome kielsi väliaikaisesti laulamisen ja messuamisen kirkoissa, ja hän rajoitti sisätiloissa tapahtuvan jumalanpalveluksen osallistumisasteen 25 prosenttiin koko rakennuskapasiteetista tai korkeintaan 100 osanottajaan, siihen, jossa saavutetaan pienin määrä.

Newsome määräsi 13. heinäkuuta 2020 kaikki kirkot, ravintolat, baarit, kuntokeskukset, parturiliikkeet ja kampaamot välittömästi sulkutilaan (lockdown) 30 kovimmin lyödyssä piirikunnassa, kunnes osavaltion kansanterveysviranomainen päättää antaa heidän avata uudelleen tilansa.

Kaikki palvontapalvelut näissä 30 piirikunnassa, mukaan lukien kotikirkkojen kokoukset, laulaminen, raamattututkistelut, jne., on keskeytetty; Kalifornian piirikuntien lukumäärää voidaan lisätä, eikä hänen määräykselle ole päättymispäivämäärää.

Useat poliitikot (lähinnä demokraatit, mutta jotkut republikaanit myöskin) ovat kieltäytyneet lopettamasta mellakointia, ryöstelyä, ja omaisuuden sekä patsaiden tuhoamista alueellaan, ja Newsome on yksi heistä.

On myös raportoitu, että Newsome'n määräys kirkkojen ja kodeissa pidettävien kokousten kieltämisestä ei kieltä mielenosoituksia, vaan nimenomaisesti sallii ne.

Kuka olisi uskonut, että jotkut Yhdysvaltain johtajat julistaisivat seurakuntien ja kotikirkkojen raamattututkistelut ja rukouskokoukset laittomiksi, kun ne samalla sallisivat mellakoitsijoiden, ryöstelijöiden ja tuhopolttajien kokoukset kaduilla?

Liberty Council valmistautuu taistelemaan tätä vastaan joidenkin pastorien ja seurakuntien puolesta, mutta he voisivat käyttää rukousta ja tukea; jokaisen ihmisen pitäisi tietää, että tämä antikristillinen hyökkäys Jumalaa ja Hänen kirkkoaan kohtaan ei lopu 30 Kalifornian piirikunnassa, ja jokaisen ihmisen tulisi muistaa se, kun vaalien aika on lähestymässä.

Toiseksi, Andy Stanley, Tri. Charles Stanley'n poika, Atlanta North Point -seurakunnan pastori, ja joka isännöi aina sunnuntaisin noin 30 000 ihmistä, on keskeyttänyt henkilökohtaisen palvonnan loppuvuodeksi 2020.

Kolmanneksi, heinä-elokuun 2020 numerossaan, Chick Publications kertoi paavi Franciscuksen sanoneen: ”Toivottakaamme tervetulleeksi tämä koetuksen aika (tämä koronaviruspandemia) mahdollisuutena valmistautua meidän kollektiiviseen (yhden-maailman hallituksen ja uskonnon) tulevaisuuteen. Koska ilman kattavaa visiota kellään ei tule olemaan tulevaisuutta.”

Paavi Francis tekee selvästi Saatanan työtä ajamalla maailmanhallitusta ja -uskontoa, jota Saatanan palvojat johtavat.

Neljänneksi, koskien laittomuutta, 13. heinäkuuta 2020 ilmoitettiin, että George Soros kanavoi välittömästi säätiöidensä kautta 70 miljoonaa dollaria militantti- ja aktivistiryhmille, jotka osoittavat mieltään Yhdysvaltojen muuttamiseksi, ja hän kanavoi vielä 150 miljoonaa dollaria heille seuraavan 5 vuoden aikana.

Ei tarvitse kysyä, milloin mellakointi loppuu tai mitä mellakoiden rauhoittamiseksi tarvitaan.

Soros näkee tämän Yhdysvaltain muutoksen jonakin, joka kestää vuosia, eikä sellaisena, joka päättyy milloin tahansa pian.

Raamatun mukaan, se loppuu äkillisesti Jeesuksen toisessa tulemisessa.

Viidenneksi, 17. heinäkuuta 2020, ilmoitettiin, että mielenosoittajien väkivalta oli ollut käynnissä Portland'issa, Oregonin osavaltiossa, noin 50 päivää ja että presidentti Trump lähetti liittovaltion edustajia suojelemaan liittovaltion rakennuksia ja pidättämään ihmisiä, jotka ovat vahingoittaneet tai tuhrineet liittovaltion rakennuksia, jne.

Liittovaltion edustajat käyttivät merkitsemättömiä ajoneuvoja löytääkseen, pidättääkseen ja kuulustellakseen rikoksesta epäiltyjä henkilöitä.

Pormestari, demokraatti, puhui presidentti Trump'ille tällä tavalla: ”Pidä joukkosi (he ovat liittovaltion edustajia, ei joukkoja) omissa rakennuksissasi, tai anna heidän poistua kaupungistamme.”

Kuvernööri, myöskin demokraatti, syytti Trump'ia pyrkimyksestä voittaa poliittisia pisteitä, ja osavaltion oikeusministeri, jälleen demokraatti, uhkasi oikeustoimilla.

Mielenosoittajat ovat olleet laittomassa riehunnassa jo viikkoja; ja vastuussa olevat poliitikot, kaikki demokraatteja, eivät halua sen pysähtyvän.

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta, 13. heinäkuuta 2020, senaattori Chuck Grassley ilmaisi huolensa siitä, että syvästä valtiosta (Deep State) Yhdysvalloissa on tullut niin voimakas, että jotkut ihmiset voivat tehdä poliittisia rikoksia ja päästä pälkähästä.

Hän viittasi siihen tosiasiaan, että vaikutusvaltaiset poliitikot (Obama, Biden, Comey, Strzok, jne.) ovat päässeet hyvin lähelle Yhdysvaltain presidentin kaatamista, eikä sille kenties voida tehdä mitään.

Seitsemänneksi, äskettäin (heinäkuun puolivälissä 2020) kerrottiin, että Bill Gates alkaa pian testata ensimmäistä ohjelmaversiotaan tunnistamaan (kasvoskannaus, käden skannaus, jne.), numeroimaan, rokottamaan ja luomaan digitaalinen rokotusrekisteri kaikille ihmisille maan päällä.

Gates aikoo aloittaa syrjäisillä, matalan tulotason alueilla Länsi-Afrikassa ja siirtyä Eurooppaan, Aasiaan ja sitten Yhdysvaltoihin.

Gates'in suurin huolenaihe ei ole rokotteen, teknologian, tai minkään muun vastaavan luominen.

Hänen suurimpana huolenaiheenaan ovat ihmiset, jotka kieltäytyvät rokotuksista, ja hän käyttää hallitusta hyväksi estämään heiltä oikeuden säilyttää työpaikkansa, poistua kodeistaan, ostaa, myydä, jne.

Jotkut kaupat (esimerkiksi Walmart), ravintolat, jne. kieltävät nyt ihmisiltä oikeuden astua sisään, jos heillä ei ole kasvomaskia.

Jotkut lääkäriasemat ja sairaalat eivät anna ihmisten tulla sisään ilman lämmön tarkastusta.

Jotkut kaupungit hyväksyvät lakeja estääkseen ihmisiä liikkumasta, jos he eivät käytä kasvosuojusta.

Tämä on alku sille, ettei ihmisten anneta ostaa ja myydä, elleivät he ole ottaneet Pedon merkkiä.

Kahdeksanneksi, koskien nälänhätää: 15. heinäkuuta 2020 ilmoitettiin, että YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO) oli sanonut, että sota, koronaviruksen taloudellinen vaikutus (menetetyt työpaikat, työntekijät eivät pääse pelloille, tehtaita suljetaan, jne.) ja luonnonkatastrofit aiheuttavat ruokatarvikkeiden vähenemistä sekä nälän ja nälkäkuolemien lisääntymistä.

Vakava aliravitsemus on lisääntynyt kaikkialla paitsi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa (Matt. 24:7; Ilm. 6:7-8).

Yhdeksänneksi, 14. heinäkuuta 2020, ilmoitettiin, että Yhdysvalloissa on pulaa alumiinitölkeistä, koska enemmän ihmisiä preppaa (valmistautuu), ja enemmän ihmisiä syö kotona koronaviruksen takia.

Keittoja, virvoitusjuomia ja muutamia muita tuotteita saattaa olla niukalti saatavilla jonkin aikaa johtuen tästä tölkkien puutteesta.

Kymmenenneksi, koskien sotaa ja sotahuhuja: 16. heinäkuuta 2020, USA:n oikeusministeri Barr syytti Kiinaa yrityksestä painaa Yhdysvallat alas ja vahvistaa itseään maailman hallitsevaksi suurvallaksi.

Raamatun mukaan, idän kuninkaat (Kiina ja sen liittolaiset) hyökkäävät Lähi-itään Ahdistuksen aikana (Ilm. 9:16, 16:12).

Yhdenneksitoista, kaksi viikkoa sitten, mainitsin, että Maailman talousfoorumi (WEF) ilmoitti (19. kesäkuuta 2020) pitävänsä vuosittaisen kokouksensa Davos'issa, Sveitsissä, tammikuussa 2021, ja kokouksen teemana tulee olemaan "Suuri nollaus (Great Reset)."

Tällä viikolla luin, että tuon talousfoorumin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Klaus Schwab oli sanonut: ”Jokaisen maan Kiinasta Yhdysvaltoihin on osallistuttava, ja jokaisen teollisuuden alan, öljystä ja maakaasusta tekniikkaan, on muututtava. Lyhyesti sanottuna, tarvitsemme kapitalismin 'Suuren nollauksen'.”

Olemme alle 6 kuukauden päässä voimakkaiden globalistien vaatimuksesta, että kaikkien ihmisten elämää maapallolla muutetaan ikuisiksi ajoiksi.

Jokaisen maan, mukaan lukien Kiina ja Yhdysvallat, on (ei pitäisi, on pakko) alistuttava Uudelle maailmanjärjestykselle (Saatanan maailmanhallitus).

Lopuksi sanon, että niillä, jotka todella uskovat Jeesukseen syntiensä anteeksisaamiseksi, ei ole mitään syytä huoleen, mutta aika on loppumassa, ja ne, jotka eivät usko Häneen, voivat olla vaikeuksissa.

Taivuta pääsi; tunnusta, että olet syntinen; usko mitä Raamattu sanoo Jeesuksen kuolemasta, hautaamisesta ja ylösnousemuksesta; pyydä anteeksiantoa; kerro muille, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Ankka
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com