Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Q-liike (QAnon) eksyttää kristittyjä Yhdysvalloissa ja muuallakin! (VIDEO)

Käyttäjältä Flowsadepisaroita erinomainen video väkevästä eksytyksestä (QAnon), jossa korotetaan Trumpia ja Amerikkaa. Videossa lainaillaan pastori Faragin viimeisintä profetiapäivitystä 19.7.2020. Farag on oikeassa.

Ensin siskon laatima videon esittely:

Erään pastori JD Faragin opetuksesta poimittuja raamatunlauseita ja Q Droppeja vertaillaan toisiinsa. Onko kristityn syytä kannattaa tätä liikendintää, vaikka siinä on hyvin paljon antikristillisiä piirteitä?
Lähteet:
Q-Dropit: https://qmap.pub/
J.D.Farag Raamattutunti: https://www.youtube.com/watch?v=Ot4SZmr7RjM
Valan vannominen: https://www.youtube.com/watch?v=lzEq9ixGf6c

QAnon vs. Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=Qo_CqUG5PBs (24.7.2020)
Laitoin seuraavan kommentin siskon videoon 26.7.2020:

Bravo! Olet niin asian jyvällä kuin olla pitääkin. Pastori Farag teki erinomaisen profetiapäivityksen. Itse olen blogissani ("Nokialaisen" profeetallisia ajankohtaisuuksia) paljastanut Trumpin antikristillisyyttä jo heti hänen valinnasta lähtien v. 2016. Ihan selvä tapaus: Historia toistaa itseään kun ajatellaan Aatua, joka eksytti Saksan kristittyjä. Ja natsisaksa oli NWO:n kenraaliharjoitus. Jatka samaan malliin, sillä persujen Suomessa varsinkaan ei ole tarpeeksi varoittajia, kun kyse on AK Trumpista ja Peto Amerikasta.

----------------

Samaan syssyyn voitte katsoa samanhenkisen kristityn sisaren, amerikkalaissuomalaisen Cindy'n (vartija muurilla), uusimman videon.

Videon esittely: "Luota merkki/Trust stamp Suomen kielellä. Yhteistyö kumppanit GAVI, WHO ja pikku video pätkä kun Tedros kiittää Sanna Marin yhteistyöstä. On aika herätä ennen kun ajattelet ottaa rokotetta."

Luota merkki 7GrainsofSalt

https://www.youtube.com/watch?v=6TvfY91Yugk (25.7.2020)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com