Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Amerikka on johtajaton kansakunta tällä hetkellä kun presidentti Biden on osoittanut heikkouden ja kyvyttömyyden merkkejä viime aikoina ja on siis epäpätevä virkaansa – By Daymond Duck 13.7.2024

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka aloittaa puhumalla Amerikan heikosta johtajuudesta tällä hetkellä kun maan presidentti on osoittanut kyvyttömyyden merkkejä johtaa kansakuntaansa. Hänen pyrkimyksensä saada vielä toinen nelivuotiskausi Valkoiseen taloon on teilattu monien taholta. Yleisesti johtajuusvajetta paikkaamaan on tulossa Antikristus, joka mielestäni voi olla Donald Trump, mutta tämän artikkelin kirjoittaja ei ole koskaan vihjannut siihen suuntaan. Siitä siis pitkä miinus. Raportissa tuttuun tapaan joitakin viimeaikaisia tapahtumia, jotka viittaavat aikakauden loppuun, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Johtajaton (Leaderless) :: By Daymond Duck

Published on: July 13, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/07/13/leaderless-by-daymond-duck/

Artikkelini 26. marraskuuta 2022 oli nimeltään "Anna meille johtaja (Give us a Leader)".

Kirjoitin muun muassa:
  • Välivaaleista saakka TV:n ja sosiaalisen median asiantuntijat ovat sanoneet: "Biden, Pelosi, Trump ja McConnell ovat liian vanhoja. Tarvitsemme uutta verta, jonkun, jolla on uusia ideoita ratkaisemaan ongelmamme. On aika jonkun muun johtaa, sellaisen, joka voi vedota nuoriin äänestäjiin, ollen yhdistäjä, ei jakaja."
  • Mielenkiintoista tässä on, että Raamatun profetioiden opettajat ovat pitkään sanoneet, että "miehestä, jolla on suunnitelma" tulee olemaan suuri huuto aikakauden lopussa.
  • Voimme olla varmoja, että hän (Antikristus) on tulossa, ja on jopa todennäköistä, että hän on elossa ja valmis vastaamaan kutsuun.
Presidentti Biden'in äskettäisen tuhoisan keskustelun entisen presidentin Trump'in kanssa jälkeen, useimmat demokraatit, monet tärkeissä tiedotusvälineissä ja sosiaalisessa mediassa, sekä monet ulkomaiset johtajat näyttävät olevan peloissaan Amerikan johtajuuden ja tulevien presidentinvaalien suhteen.

Useimmat ovat vihdoin lopettaneet valehtelemisen ja alkaneet myöntää, että tällä hetkellä soikeassa toimistossa (Oval Office) oleva mies ei ole pätevä pitämään virkaansa vielä toiset 4 vuotta.

Jotkut kysyvät:
  • Kuka meidän pitäisi saada korvaamaan Biden presidentinvaalikampanjassa?
  • Pitäisikö sen olla Kamala Harris, Barack Obama, Hillary Clinton, Gavin Newsome, Gretchen Whitmer, kuka, kuka, kuka?
  • Kuka voi pysäyttää Trump'in, pysäyttää Venäjän, luoda rauhan Lähi-itään?
Jotkut sanovat:
  • Seuraamukset ovat aivan liian suuret; Joe'n täytyy mennä.
  • Demokraattinen puolue on joutunut paniikkiin.
  • Huoli hänen mielenterveydestään on kasvanut räjähdysmäisesti.
  • Monet demokraatit ja medialähteet ovat sekaisin, koska on selvää, että he ovat valehdelleet yleisölle.
En tiedä mitä he tulevat tekemään tai kenet he saavat tilalle.

Minä vain tiedän:
  • Että johtajasta on huuto, toisin kuin mistään, josta olen koskaan kuullut.
  • Että on vuosi 2024 ja globalistit haluavat Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, jos mahdollista.
  • Että Jumala nostaa johtajia ja Jumala tuo alas johtajia.
  • Että Jumala antaa joillekin kansoille heikkoja johtajia ja toisille vahvoja johtajia.
  • Että Jumala päättää kenestä tulee Yhdysvaltain presidentti.
Ja en tiedä, mutta minun mielipiteeni on, että Jumalan valitsema henkilö voisi olla virassa, kun "mies, jolla on suunnitelma" saapuu.

Tiedämme, että hän on tulossa, ja näyttää siltä, ​​että näyttämöä ollaan asettamassa hänen saapumiselle.

Tässä on muita viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä:

Ensinnäkin, koskien sotia ja sotahuhuja, Googin ja Maagogin taistelua sekä mahdollista Psalmin 83 sotaa: i24News raportoi 3. heinäkuuta 2024, että Israelin tiedusteluviranomaisilla on uutta tiedustelutietoa, joka osoittaa, että Iran laajentaa aktiivisesti vaikutusvaltaansa edustajiensa kautta Jordaniassa, Jemenissä, Irakissa, Syyriassa, Libanonissa, Sudanissa ja nyt Afrikan sarvessa (koti Djibouti'lle, Eritrealle, Etiopialle ja Somalialle myöskin).

(Lisää: 7. heinäkuuta 2024 kerrottiin, että Avigdor Liberman, Israelin Knessetin jäsen, sanoi: "Ilman ratkaisevaa iskua Irania vastaan, emme voi voittaa Hizbollahia tai Hamasia. Taistelemme monilla rintamilla, mutta on olemassa vain yksi asia joka meidän on tehtävä, mennä alkulähteelle, joka on Iran. Ilman Irania ei ole Hizbollahia, ei Islamilaista Jihadia eikä Hamasia.")

(Lisätietoa: 9. heinäkuuta 2024 ilmoitettiin satelliittikuvien osoittavan, että Iran laajentaa kahta sen ohjusten tuotantolaitostaan.)

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Prophecy News Watch julkaisi 6. heinäkuuta 2024 Tracy Thurman'in erinomaisen artikkelin (julkaistu Activist Post'issa 29. kesäkuuta 2024) globalistisesta One Health (Yhteinen terveys) -agendasta.

Tämä on äärimmäisen tärkeää, koska Maailman terveysjärjestö, Maailmanpankki, Bill Gates, Rockefeller-säätiö, Yhdysvaltain terveysvirasto, Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC), Yhdysvaltain maatalousministeriö, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ym. ajavat One Health -ohjelmaa.

One Health -väki haluaa maailman johtajien hyväksyvän maailmanlaajuisen instituution, joka valvoo planeetan terveyttä, mukaan lukien kaikkien ihmisten, kasvien, eläinten ja ekosysteemien (suot, preeriat, valtameret, metsät, jne.) terveyttä.

Thurman'in mukaan, muun muassa, kaiken kestävyyden varmistamiseksi he haluavat:
  • Vaatia reseptejä ruokatavaroille (varmistamaan, että syöt sitä, mitä he sanovat hyväksi sinulle, hyväksi planeetalle, hyväksi kasvi- ja eläinmaailmalle, jne.).
  • Hallita (rajoittaa) terveydenhuoltoasi (jos he ajattelevat sen vahingoittavan ympäristöä, sinua ei ole rokotettu, jne.).
  • Päättää, tarvitsetko elää vai et.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=7068

Kolmanneksi, koskien koko Israelin pelastusta Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä (Room. 11:26): Heinäkuun 4:ntenä 2024 ilmoitettiin, että Jerusalem Post'in helmikuussa 2024 tekemä kysely osoitti, että 33% israelilaisista kertoo vahvistuneesta uskosta Jumalaan lokakuun 7. päivästä lähtien.

Usko Jumalaan ei ole sama asia kuin Jeesuksen hyväksyminen Vapahtajakseen, mutta monet ovat tulossa hengellisemmiksi, ja lopulta kaikki, jotka selviävät Ahdistuksen ajasta, hyväksyvät Jeesuksen.

Neljänneksi, koskien luopumusta kirkossa ja tulevaa yhden-maailman saatanallista uskontoa: Raportoin äskettäin, että roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano kutsuttiin saapumaan Vatikaaniin 20. kesäkuuta oikeudenkäynnin alkamista varten syytteiden perusteella, että hän on aiheuttanut skismaa (on edistänyt eripuraa; aiheuttanut erimielisyyttä tai konfliktia) ja kielsi paavi Franciscuksen legitimiteetin.

Tässä on osa Vigano'n vastauksesta (minun sanoillani suluissa):
  • Bergoglio (paavi Franciscus) edistää hallitsematonta maahanmuuttoa ja vaatii kulttuurien ja uskontojen yhdentymistä (yhden-maailman uskonto).
  • Bergoglio valtuuttaa samaa sukupuolta olevien parien siunauksen ja pakottaa uskolliset hyväksymään homoseksuaalisuuden samalla kun peittelee suojeltujensa skandaaleja ja nostaa heidät korkeimpiin vastuullisiin asemiin. (Hän edistää ja peittää moraalittomuutta kirkossa.)
  • Bergoglio… tukee Agenda 2030:tä (tulevaa saatanallista maailmanhallitusta) ja hyökkää niitä vastaan, jotka kyseenalaistavat ihmisen aiheuttaman ilmaston lämpenemisen teorian (hyökkää niitä vastaan, jotka ovat eri mieltä ilmastonmuutosradikaalien todistamattomien näkemysten kanssa).
  • Hän on määrännyt kokeellisten geeniseerumien (Covid-19-rokotteet) käytön, jotka aiheuttivat erittäin vakavia vahinkoja, kuolemaa ja hedelmättömyyttä, ja kutsui niitä "rakkauden teoksi" vastineeksi lääkeyhtiöiden ja hyväntekeväisyyssäätiöiden rahoituksesta.
  • Bergoglio on kirkolle sitä, mitä muut maailman johtajat ovat kansakunnilleen: Pettureita, kumouksellisia ja perinteisen yhteiskunnan lopullisia likvidoijia, jotka ovat varmoja rankaisemattomuudesta (hän ​​tukee saatanallista Uutta maailmanjärjestystä).
  • Olen kunnioitettu etten omaa – enkä todellakaan halua – mitään kirkollista yhteyttä heidän kanssaan: Heidän eteisaulansa on aula, joka kätkee osallisuutensa maailman herrojen kanssa pettääkseen monia sieluja ja estääkseen minkä tahansa vastustuksen Antikristuksen valtakunnan perustamista vastaan.
Vigano'n oikeudenkäynti on nyt ohi, ja tässä on päivitys:
  • Vigano päätti olla osallistumatta hänen oikeudenkäyntiinsä tai puolustamatta itseään.
  • Heinäkuun 4:ntenä 2024, Vigano todettiin syylliseksi skismaan.
  • Heinäkuun 5:ntenä 2024, Vigano'lle ilmoitettiin, että hänet erotettaisiin kirkon yhteydestä (eli että hän ei voi ottaa ehtoollista, mutta jos hän katuu, paavi Franciscus voi peruuttaa ekskommunikaationsa).
(Minun mielipiteeni: Siitä lähtien kun Bergogliosta tuli paavi Franciscus, jotkut ovat ehdottaneet, että hän voisi olla tuleva globalistinen Väärä profeetta. Olen usein ilmaissut epäilyksiä hänen ikänsä takia. Vigano on usein ja selkeästi puhunut negatiiviseen sävyyn paavi Franciscuksesta ja eräistä roomalaiskatolisista johtajista jotka, minun mielestäni, ovat syyllisiä – mutta uskon, että Vigano vaati parannuksentekoa, ei halunnut skismaa. Kuitenkin hänen lausuntonsa paavi Franciscuksesta ja joistakin roomalaiskatolisista johtajista, hänen oikeudenkäyntinsä, ja hänen rangaistuksensa ​​heijastavat profetoitua luopumusta kristillisessä kirkossa aikakauden lopussa. Raamattu sanoo, että se tapahtuisi, ja niinpä se tapahtuu paraikaa.)

Viidenneksi, koskien luopumusta ja uutta globaalia uskontoa: LifeSiteNews raportoi 27. kesäkuuta 2024, että uusi roomalaiskatolinen asiakirja nimeltä "The Bishop of Rome (Rooman piispa)" paljastaa, että paavi Franciscus aikoo korvata nykyisen paavinvirkansa uudenlaisella paaviudella, joka johtaa globaaliin ekumeeniseen kirkkoon ilman oppia tai kurinalaisuutta.

29 vuotta sitten monet ei-katoliset kirkkokunnat esittivät paavi Johannes Paavali III:n pyynnöstä vastalauseensa roomalaiskatolista oppia vastaan ​​ja ehdotuksensa roomalaiskatolisen kirkon muuttamiseksi.

Kuten ymmärrän artikkelin, paavi Franciscus valmistautuu noudattamaan ei-katolisia vastalauseita ja ehdotuksia luodakseen toivon mukaan uuden yhtenäisen maailmanuskonnon.

Paljon on mitä en ymmärrä, joten tässä on linkki artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/analysis/new-vatican-document-reveals-francis-plan-for-a-grotesque-parody-of-the-papacy/

(Ajatukseni: Mietin, onko tällä mitään tekemistä arkkipiispa Vigano'n ekskommunikaation kanssa, ja, kun otetaan huomioon, että olemme lähestymässä Ahdistuksen aikaa, jos näemme merkittävän askeleen kohti SUURTA MYSTEERI BABYLONIA, KAIKKIEN MAAN PORTTOJEN JA KAUHISTUSTEN ÄITIÄ, Ilm. 17).

Kuudenneksi, Lähi-idän tulitauosta: Heinäkuun 7. päivänä 2024 Netanjahun toimisto julkaisi neljä asiaa, joita Israel vaatii:
  • Mikä tahansa sopimus antaa Israelille mahdollisuuden palata taistelemaan, kunnes kaikki sodan tavoitteet on saavutettu.
  • Aseita ei saa salakuljettaa Hamasille Gazan ja Egyptin rajalta.
  • Tuhansia aseistettuja terroristeja ei anneta palata Gazan kaistaleen pohjoisosaan.
  • Israel maksimoi elossa olevien panttivankien määrän, jotka vapautetaan Hamasin vankeudesta.
Seitsemänneksi, koskien inflaatiota ja Amerikan taantumista: Biden'in hallinto ilmoitti 9. heinäkuuta 2024, että se on estänyt kaiken porauksen, kaivostoiminnan sekä kaasun ja öljyn kehittämisen 11.3 miljoonalla hehtaarilla maata (noin Pennsylvanian kokoisella) Alaskassa, ja se on peruuttanut 211 mailin pituisen Trump'in hyväksymän soratien rakentamisen, joka yhdistäisi kaivokset suureen valtatiehen.

Alaskan virkamies sanoi, että tämä tekee 65 kertaa kun Biden'in hallinto on vahingoittanut Alaskan taloutta.

Tässä päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta:

Keskiviikkona, 3. heinäkuuta 2024 (Päivä 271): Jatketun sodan 216. päivä. Rafahin hyökkäyksen 58. päivä.
  • Hizbollahin vanhemman komentajan salamurhan jälkeen Hizbollah ampui 100 rakettia Libanonista Israelin kohteisiin.
  • Israelin lentokoneet iskivät yli 50 kohteeseen Gazassa.
Torstaina, 4. heinäkuuta 2024 (Päivä 272): Jatketun sodan 217. päivä. Rafahin hyökkäyksen 59. päivä.
  • Hizbollah ampui Libanonista 100 rakettia Israelin kohteisiin toista päivää peräkkäin.
  • 200 raketin lisäksi kahdessa päivässä, Hizbollah hyökkäsi Israeliin 20 droonilla.
  • Netanjahu puhuu tänään Biden'in kanssa panttivankisopimuksesta ja tulitauosta Hamasin kanssa.
  • 63 Israelin Knessetin jäsentä (enemmistö) pyysi lakia vastustaakseen Palestiinan valtiota Länsirannalla.
  • Israel raportoi, että läpimurto on tapahtunut ja panttivankisopimus saattaa olla lähellä (ratkaisemattomia kysymyksiä on edelleen, mutta neuvottelut jatkuvat ja edistyvät).
Perjantaina, 5. heinäkuuta 2024 (Päivä 273): Jatketun sodan 218. päivä. Rafahin hyökkäyksen 60. päivä.
  • Hizbollahin toiseksi suurin virkamies sanoi, että protestit Israelissa panttivankisopimuksen puolesta ​​ja pääministeri Benjamin Netanjahua vastaan ​​johtavat todennäköisesti sopimukseen, joka päättää Gazan sodan ja jättää Hamasin ennalleen.
Lauantaina, 6. heinäkuuta 2024 (Päivä 274): Jatketun sodan 219. päivä. Rafahin hyökkäyksen 61. päivä.
  • 16 ihmistä kuoli ja yli 50 haavoittui kunnallisessa rakennuksessa ja UNRWA:n koulussa, jota Hamas käytti hyökätessään israelilaissotilaita vastaan.
  • Israel salamurhasi taas yhden korkean Hizbollahin johtajan Libanonissa.
Sunnuntaina, 7. heinäkuuta 2024 (Päivä 275): Jatketun sodan 220. päivä. Rafahin hyökkäyksen 62. päivä.
  • Libanonin Hizbollah hyökkäsi Israelin vakoilu-, valvonta- ja tiedustelukeskukseen Hermonvuorella, josta on näkymät Damaskokseen Syyriassa (vahingoista tai uhreista ei raportoitu).
Maanantaina, 8. heinäkuuta 2024 (Päivä 276): Jatketun sodan 221. päivä. Rafahin hyökkäyksen 63. päivä.
  • Israelin joukot hyökkäsivät uudelleen terroristien kimppuun UNRWA:n alueella Gazan kaupungissa.
  • Israel on tappanut yli 30 terroristia Rafahin ympäristössä viimeisen 24 tunnin aikana.
Tiistaina, 9. heinäkuuta 2024 (Päivä 277): Jatketun sodan 222. päivä. Rafahin hyökkäyksen 64. päivä.
  • Viime päivinä Israel on löytänyt ja tuhonnut 6 tunnelia Gazan kaupungissa, löytänyt ja tuhonnut useita sala-ansoilla varustettuja rakennuksia ja tappanut yli 150 terroristia. Yksi tunneli oli komento- ja valvontakeskus; useita arvokkaita tiedusteluasiakirjoja otettiin haltuun sekä kymmeniä aseita (sala-ampujan varusteita, sinkoja, kranaatteja, AK-47-rynnäkkökivääreitä).
  • Israel teki havainnon, ja hävittäjäkoneet pysäyttivät Israelia idästä lähestyvän epäilyttävän esineen.
  • Israel iski ilmapuolustusjärjestelmään, jota operoi Iranin tukema terroristiryhmä Syyriassa.
Keskiviikkona, 10. heinäkuuta 2024 (Päivä 278): Jatketun sodan 223. päivä. Rafahin hyökkäyksen 65. päivä.
  • Lainsäädäntö UNRWA:n julistamisesta terroristijärjestöksi läpäisi komitean Israelin Knessetissä, ja nyt kaikki Knessetin jäsenet äänestävät siitä.
  • Israel löysi todisteita siitä, että Hamas oli perustamassa joukkojaan uudelleen Gazan kaupunkiin, ja Israel käski kaikkia lähtemään ennen kuin Israel hyökkää.
  • Yhdysvallat purkaa ja hylkää 230 miljoonan dollarin laiturin, jonka se kokosi Gazaan humanitaarisen avun toimittamista varten.
  • Israelin tiedustelupalvelun mukaan Iran rahoitti joitain palestiinalaismielisiä mielenosoittajia Yhdysvalloissa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com