Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Amerikka -- kansakunta, joka kuolee nukkuessaan!!

Tässä David J. Meyerin profeetallista sanomaa Syyskuun 2009 uutiskirjeessä.

-----------------------

Last Trumpet Newsletter

Volume XXVIII, Issue IX, Septemper 2009

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>


Amerikka – kansakunta, joka kuolee nukkuessaan!

”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.”

1. Tessalonikalaiskirje 5:3-7

”Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois. Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?' Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'”

Matteus 13:25-28

”Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.”

Matteus 25:5-8

Tässä LTN:n numerossa, me sovellamme Jumalan Sanaa, Jumalalta saatua arvostelukykyämme, ja rukousta tutkiaksemme vallitsevaa tilannetta, joka on vakavan vaarallinen. Minä olen pyhittänyt viimeiset 28 vuotta elämästäni Jumalan Sanalle ja rukoukselle, ja minä olen ollut profeetallisten merkkien vartiomies niin kauan kuin palveluministeriöni on ollut olemassa. Se ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua kuinka niin monet asiat voivat olla ilmiselviä, ja silti ihmismassat pysyvät välinpitämättömyyden ja kurjan apaattisuuden tilassa. Minä olen alkanut käsittää, että tämän maailman ihmiset, niistä erikoisesti Amerikan Yhdysvaltojen, ovat hengellisessä unessa. Saatana ja hänen antikristillisen hallintonsa voimat ovat käyttäneet monenlaisia välineitä ja metodeja saadakseen aikaan tämän hengellisen unitilan, ja se on syvä ja kuolettava uni joka on vallannut Amerikan.

Yllä olevat jakeet varoittavat meitä juuri tästä tilanteesta, ja totisesti se on kohdannut meidät. Hyvin monia asioita tapahtuu pimeydessä sillä aikaa kun ihmiset nukkuvat. Miehestä kuten Barack Obama tuli presidentti, taloudellisia pelastusraha-lakeja hyväksytään, ilmastonmuutos-lakeja hyväksytään, ja hallituksen terveysreformia joudutetaan. Suunniteltuja influenssaviruksia näyttää ilmestyvän ei-mistään, mikä tarjoaa tekosyyn lukemattomien miljoonien pahaa aavistamattomien ihmisten rokotukselle. Ei koskaan aikaisemmin maailma ole ollut siinä tilanteessa kuin se on nyt. Rauhaa toitotetaan jatkuvasti, silti me olemme aina sodassa jossakin. Lustetta ja rikkaruohoja (tares and weeds) kylvetään ja istutetaan nisun sekaan tässä suuressa maailman hengellisessä pellossa, ja hämminkiä on kaikkialla. Uskonnot ovat suuri ongelma yhtälailla, erikoisesti nuo, jotka liehuttavat ”kristillisyyden” lippua ja eivätkä tunne ensimmäistäkään asiaa koskien kuuliaisuutta Herralle Jeesukselle Kristukselle. [Koskee ensimmäistä käskyä 10 käskystä. Älä pidä muita jumalia… Suom. huom.] Arvostelukyvyn lamput ovat sammuneet. [Jeesus sanoi heti ensimmäiseksi Öljymäen puheessaan opetuslapsille, että älkää eksykö (Matt. 24:4). Suom. huom.]

On olemassa unta, josta jotkut ihmiset eivät koskaan herää. Jotkut ihmiset kuolevat unessa ollessaan, ja tämä on myös totta hengellisessä mielessä. [Michael Jackson kuoli konkreettisesti syvässä unitilassa viime kesäkuussa saatuaan voimakasta nukutusainetta. Olikohan tämä hengellinen merkki Amerikan valheellisesta ja petollisesta tilasta kun pörssikurssitkin ovat nousseet siellä ja maailmalla melkein puolen vuoden ajan lähes yhtä soittoa optimismin vallitessa? Uni on todella syvää. Suom. huom.] Amerikan Yhdysvaltoja ollaan pikavauhtia hävittämässä, ja ihmiset kieltäytyvät heräämästä ja nousemasta vastustamaan pahuutta. Sieluja tuhotaan megakirkkojen, TV-saarnaajien, ja uskonnollisten järjestöjen toimesta; ja ihmiset jatkavat uniaan sillä aikaa kun se tapahtuu. Meidän täytyy kuulostella herätyskelloa ja saattaa ihmiset tylyyn heräämiseen siitä mitä heille on tapahtumassa. Kaikki on melkein ohi, ja ikuisuus on aivan edessä. Apostoli Paavali kirjoitti tästä ajasta jota me nyt elämme. Roomalaiskirjeen luvusta 13:11-12, me luemme seuraavaa: ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.”

Sillä aikaa kun kansakuntamme ja maailma jatkaa uniaan, sinä voit tulla täysin hereille juuri nyt ja kutsua Herraa Jeesusta aidolla ja vilpittömällä katumuksella. Hän kuulee sinua ja vastaa sielusi pelastuksella, ja sinä tulet saamaan suuren siunauksen ja tarkoituksen elämääsi. Tee se nyt! Aika tulee päättymään äkisti ja hyvin pian!

Marxilaissosialismin nousu Amerikassa!

Onko Amerikan Yhdysvallat muutostilassa siirtyäkseen marxilaissosialistiseksi tai jopa kommunistiseksi maaksi? Voisivatko nukkuvat ihmismassat olla niin petettyjä ja tietämättömiä siitä, mitä on meneillään, eli että mahdoton on tapahtumassa? Useimmille koulutetuille ihmisille ovat tuttuja kaksi kirjaa, jotka on kirjoittanut George Orwell. Yhden nimi on Vuonna 1984, ja toisen nimi on Eläinten vallankumous (Animal Farm). Molemmat kirjat kertovat yhdestä-maailmasta, kommunistisesta hallinnosta, joka mikrohallitsee jokaista henkilöä. Nuo pahamaineiset sanat ”Isoveli valvoo sinua” tulivat kirjasta Vuonna 1984. Kirjassa, koko maailmasta tulee vankila (panopticon), mikä tarkoittaa sitä että sinua tarkkaillaan koko ajan. Mutta sinä et tiedä kuka sinua tarkkailee. Kirjassa Eläinten vallankumous, me löydämme maailmasta mikrokosmoksen onnellisten eläinten maatilan muodossa, jota suojellaan vakaalla perustuslailla, joka takaa yksilönoikeudet kaikille. Pian, asteittainen mutta hellittämätön kaappaus alkaa muuttaa maatilan pihamaata kommunistissosialistiseksi valtioksi, ja ajan mittaan monet eläimet tulivat täysin tietoiseksi siitä, että oli liian myöhäistä. Huomautettakoon tässä, että viikon aikana joka seurasi Obaman 100:nnetta päivää virassa, massiivinen internetin markkinapaikka, joka tunnetaan Amazon.com:na, veti nämä kaksi Orwellin kirjaa pois elektronisen kirjan Kindle-lukulaitteesta, todeten että niitä ei ole lupa myydä johtuen kyseenalaisesta tekijänoikeusrikkomuksesta. (1) He myös ehdottomasti ja varmasti totesivat, että ei ole olemassa hallituksen salaliittoa! Obaman, kuten Adolf Hitlerin, on täytynyt käsittää että tietyt kirjat pitää poistaa, jotta ihmiset eivät ymmärtäisi sitä mitä heille on tapahtumassa! (Amazon on sittemmin lisännyt uudelleen nämä kirjat luetteloonsa, todennäköisesti julkisen valituksen johdosta.)

Elokuun 6:ntena 2009, the U.S. Observer raportoi että Obama ja Valkoinen Talo ovat laatimassa listaa vihollisista, jotka vastustavat Obaman terveysohjelmaa. Obama kutsui kaikkia amerikkalaisia raportoimaan toisiaan, jos he saavat selville vastarintaa Obaman suunnitelmalle. Tämä käsittää sähköpostit ja satunnaisen keskustelun. Huomautettakoon tässä jokaisen hämmentyneen epäilevän Tuomaksen hyväksi, joka saattaa olla lukemassa tätä, että Teksasin senaattori John Cornyn kiinnitti huomiota tähän Obaman listaan vihollisista ja vaati, että Obama tekee lopun siitä. (2) Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tappolista jatkaa olemassaoloaan. Virallinen Valkoisen Talon blogi tarjosi myös verkkosivua, jota amerikkalaiset voivat käyttää ”liputtamaan ja raportoimaan” toisiaan. Minä en tule listaamaan tuon verkkosivun nimeä tässä uutiskirjeessä ilmeisten syiden tähden.

Jokainen sosialistinen/kommunistinen valtio tarvitsee myös propagandaministeriön ja täydellisen uutismedian hallinnan. Vaikkakin uutismedia on esiintynyt kuten koulutetut hylkeet Obaman hyväksi, nämä eivät olleet tarpeeksi. Heinäkuun 30:ntenä, entinen CBS Newsin uutisankkuri Dan Rather vaati ”Valkoisen Talon julkisen median komissiota” perustettavaksi. (3) Tämä tarkoittaisi sitä, että kaikkia uutisia kontrolloitaisiin Valkoisen Talon toimesta demokratian nimessä. Tämä on käytännöllisesti katsoen propagandaministeriö. Meidän täytyy muistaa natsi-Saksa ja Hitlerin propagandaministeri, Tri. Joseph Goebbels, jolle annettiin työ pettää Saksan kansa omaksi parhaakseen. Se oli Goebbels joka sanoi, ”Ajattele lehdistöä suurena kosketinsoittimena jolla hallitus voi soittaa.” Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että jos Tri. Goebbels olisi vielä elossa, Obama palkkaisi hänet. Tässä on vielä yksi pahamaineinen lainaus Tri. Joseph Goebbelsiltä: ”Jos sinä kerrot tarpeeksi suuren valheen ja jatkat sen toistamista, ihmiset tulevat lopulta uskomaan sen. Valhetta voidaan pitää yllä vain sen aikaa kun Valtio voi suojella ihmisiä valheen poliittisilta, taloudellisilta ja/tai sotilaallisilta seurauksilta. Siten siitä tulee elintärkeä valtiolle sovellettaessa kaikkia sen voimavaroja toisinajattelun tukahduttamiseksi, sillä totuus on valheen kuolettava vihollinen, ja siispä laajennettuna, totuus on Valtion suurin vihollinen.” (4)

Kummallisia asioita tapahtuu tässä hallintomuutoksessa. Heinäkuun 9. päivänä 2009, Yhdysvaltain valtiovarainministeriö pani esille urakoitsija-työpaikkailmoituksen yrityksessä hankkia koomikkoja tekemään ”huumoria työpaikkaohjelmiin”. Näiden ohjelmien otaksutaan lievittävän stressiä työpaikassa, jossa työskentelevät Julkisen Velan Keskusviraston (Bureau of the Public Debt (BPD)) työntekijät. (5) Ottaen huomioon miten surkeassa kunnossa maamme on, niin onko aika vain kuitata se naurulla? Kun likaista huumoria käytetään niin monien muiden ihmisten epäonnen läsnä ollessa, se on myös reaktio antikristuksen henkeen. Se on saatanallisen naurun ilkkuva henki.

Näyttää myös siltä, että Barack Obama on ottanut haltuunsa autoteollisuuden Amerikassa. Heinäkuun 15:ntenä, Obama laittoi lujan stopin kaikkiin yrityksiin palauttaa suhteet Chryslerin ja General Motorsin tuotteiden välittäjien ja niiden valmistajien välille. (6) Sitten tuli ”rahaa rotiskoista (cash for clunkers)” -ohjelma. Huomautettakoon tässä että tämä ohjelma ei hyödytä yhtään köyhiä, jotka ajavat vanhoja ”ruostesanko” -autoja. Heillä ei ole varaa ostaa uutta autoa edes 4,500 dollarin valtion tukisetelin avulla. Se oli keskiluokka, joka alkoi juosta kuten kiljuvat siat työntäessään kärsänsä valtion uuteen juottokaukaloon. Useita satojatuhansia autoja luovutettiin valtiolle, ja kaikista noista, oli suunnilleen 560,000 kappaletta, jotka olivat hyvässä tai erittäin hyvässä ajokunnossa. Hallituksen käskyt vaativat välittäjiä hävittämään nämä ajoneuvot. Niitä ei voitaisi jälleenmyydä. Autokauppiaita käskettiin lain toimesta kaatamaan lisäainetta kaikkien näiden ajoneuvojen moottoreihin, mikä sai nämä upeat moottorit leikkaamaan kiinni ja tulemaan hyödyttömiksi metallimöhkäleiksi. Sitten autot lähetettiin murskaamoon romuttamista varten. Monet näistä ajoneuvoista olivat niinkin uusia kuin vuosimallia 2001. Siellä on hyvin paljon ihmisiä, jotka olisivat voineet käyttää näitä ajoneuvoja. Mutta Obama haluaa sinun ajavan hänen autojaan. Se on kummallinen henki, mutta me tiedämme että Adolf Hitler teki saman asian kun hän määräsi Volkswagenin, ”kansanauton”, kehittämisen ja tuotannon aloitettavaksi Saksassa. Samaan aikaan, Hitler itse ajeli ympäriinsä bensasyöpöllä Mercedeksellä. Me tiedämme että Obama ajelee ympäriinsä raskaalla bensasyöpöllä autolla, jota hän kutsuu ”pedoksi (the Beast)”. Olisiko hän halukas lähettämään tuon auton murskaamolle?

Korruptoituneiden valtion virkamiesten elitistinen asenne paljastaa heidän täydellisen empatian puutteen eräitä kohtaan, joita he kutsuvat ”tavallisiksi amerikkalaisiksi”. Heinäkuun 16:ntena 2009, ABC News kertoi, että äskettäinen sosiaaliturvahallinnon (Social Security Administration) johtajien konferenssi, joka järjestettiin Phoenixissa, Arizonassa, maksoi 700,000 dollaria, sisältäen tanssitytöt ja muuta viihdykettä. Tapahtuma järjestettiin Arizona Biltmoren lomakeskus-kylpylässä. (7)

Niin paljon on tapahtunut siitä lähtien kun meidän maamme luovutettiin miehelle, joka ei pysty edes todistamaan, että hän on kelvollinen olemaan Yhdysvaltojen presidentti. Lisäksi, siellä näyttää olevan yleistä pelkoa kritisoida häntä jollakin tavalla, mikä on jokaisen amerikkalaisen taattu oikeus. Obama ei ymmärrä sitä koska hän ei ole syntynyt Amerikassa. Minä kiittelin rohkeaa USA:n armeijan upseeria, majuri Stefan F. Cookia, joka halusi lähteä Afganistaniin, mutta kieltäytyi menemästä Barack Obaman käskyillä. Hän vaati selvitystä siitä, että Obama oli laillinen ylipäällikkö, ja hän vaati todistetta että Obama on syntynyt Amerikassa. Majuri myös palkkasi asianajajan, ja yhtäkkiä, USA:n armeija kumosi määräykset. Majuri Cookin lakimies antoi seuraavan lausunnon: ”Se tarkoittaa sitä että sotavoimilla ei ole mitään osoitettavaa Obaman hyväksi. Se tarkoittaa sitä että armeija on suoraan vastannut sanoen Obaman olevan laiton, ja he eivät pysty panemaan vastaan. Sen takia, he peruuttavat määräyksen.” (8) Tämän olisi pitänyt olla etusivun uutinen, mutta vain WorldNetDaily julkaisi jutun!

Mitkä ovat Obaman pitkäntähtäimen suunnitelmat? Miksi USA:n armeija tiedottaa Ammatit & Työpaikat (Careers & Jobs) -esitteensä alla komennuksesta työntekijöille hankkia henkilökuntaa internointi- ja uudelleenasuttamisleireille? Armeija kutsuu näitä leirejä aresti/ojennus ja pidättämis/internointi laitoksiksi. (9) Marxilaiset sosialistit jatkavat kulkemistaan eteenpäin niin kauan kuin ihmiset kieltäytyvät uskomasta että se on tapahtumassa ja jatkavat tekemästä mitään sen suhteen. Ihmiset kertovat minulle joskus, että heillä ei ole aikaa rukoilla. Minä uskon, että on tulossa aika, jolloin kaikki aika mikä sinulla on, kuluu rukoukseen.

Terveytesi diktaattorin käsissä!

Yksi suurimmista kiistoista Amerikassa tällä hetkellä on Obaman terveydenhuoltouudistuksen hahmotelma. Heinäkuun 30:ntenä 2009, Time Magazine kertoi että Obaman hallinto on saavuttanut suurta edistystä asian suhteen, mutta sitä ollaan nyt kiivaasti vastustamassa useiden taholta. Artikkeli jatkui sanomalla, että Obama kärsii turhautumasta taistelun suhteen, ja hän pitää sitä hänen tärkeimpänä kotimaisena asiakysymyksenä. (10) Monista kaupungintalokokouksista on tullut kiihkeän huutamisen istuntoja ja kiivasta vastarintaa Obaman suunnitelmalle. Kongressiedustajat on huudettu rajusti alas näissä kokouksissa kaikkialla Yhdysvalloissa. Obaman vastaus kaikille hänen kongressilähettiläille, jotka pitävät näitä kaupungintalokokouksia oli, ”Iskekää nyrkillä takaisin kaksi kertaa lujempaa.” (11)

Uusi terveydenhuolto-ohjelma on antikristillinen ja kokonaan paha. Minä tein tämän rohkean lausunnon lukuisten syiden tähden, ja ei, minä en ole huolissani siitä, että minua ollaan ilmoittamassa Obaman tappolistalle. Minä olen jo sillä, ja luultavasti isoin kirjaimin. [Tämä on oikeaa meininkiä. Pelkurit (luopiot) eivät peri taivasten valtakuntaa (Ilm. 12:11; 21:8). Suom. huom.] Yksi ongelmista tämän ”Valtion vakuutuksen” kanssa on se, että se sallii vakuutussuojan kaikenlaisille aborteille mistä tahansa syystä. Tämä vahvistettiin Associated Pressin artikkelissa elokuun 6. päivänä 2009. (12) Artikkeli toteaa selvästi, ”Koska abortti on laillinen lääketieteellinen menettelytapa, asiantuntijat molemmin puolin pitävät selviönä sitä, että sille sallittaisiin terveydenhuolto-ohjelman uuden vakuutusvaihdoksen puitteissa toimittaa rajoittamaton vakuutussuoja.”

Obaman terveydenhuolto-ohjelmaan on sisällytettynä hyvin vaarallinen lauseke, joka rohkaisisi ikäihmisten eutanasiaan. Entinen New Yorkin varakuvernööri, Betsy McCaughey, yrittää aktiivisesti saada sanaa levitettyä tästä terveydenhuoltouudistus-lain salakavalasta vaarasta. McCaughey antoi seuraavan lausunnon: ”Lauseke vaatii seniorikansalaisia alistumaan elämänpäättämis-neuvotteluihin. Kongressi tekisi siitä pakollista, ehdottomasti vaatien, että joka viiden vuosi, ihmisille sairaanhoidossa järjestetään vaadittu neuvottelutuokio, joka kertoo heille kuinka voi päättää elämänsä ennen aikojaan. Laki nimenomaan sanoo, että jos sinä sairastut jossakin tuon viiden vuoden aikajakson kuluessa, sinun täytyy käydä läpi tuokio uudestaan – kaikki tehdäksesi mikä on yhteiskunnan parhaaksi, sinun perheesi parhaaksi, ja leikataksesi elämäsi lyhyeksi.” (13) Jopa entinen Alaskan kuvernööri Sarah Palin, viittauksessa tähän lausekkeeseen, sanoi että Obaman suunnitelma on ”suorastaan paha”. Palin myös viittasi ”kuoleman lautakuntaan (death panel)”, joka epäisi hoidon tietyiltä amerikkalaisilta. (14)

Kun minä ajattelen kaikkia sairaskoteja, joissa minä olen ollut veisaamassa ja saarnaamassa Jumalan Sanaa rakkaille ikäihmisille, minä käsitän kuinka uhanalaisia nämä ihmiset ovat. Monet heistä ovat niin lääkittyjä ja kontrolloituja, että he sanoisivat kyllä mille tahansa. Korkeasti koulutetut, hymyilevät, elämänpäättämis-neuvonantajat voisivat helposti suostutella näitä ihmisiä päättämään elämänsä. Mikä suuri pahuus onkaan nousemassa esiin! Kuka on tämä kummallinen presidentti, ja mitä hän tulee tekemään seuraavaksi? Me muistamme Adolf Hitlerin ja hänen kansallissosialistisen Saksan työväenpuolueen, tai natsipuolueen, sen kovanlinjan politiikasta eliminoida se mitä kutsuttiin ”hyödyttömiksi syöjiksi”. Saksan kansa ei tiennyt mihin he olivat joutumassa Der Fuehrerin kanssa vastausten miehenä. Saksa oli taloudellisesti raunio, ja lukuisia muita ongelmia oli vallalla, aivan kuten Yhdysvalloissa aikana, jolloin Obama astui sisään ja lupasi muutosta ja toivoa paremmasta! Samat pahat henget, jotka ajoivat diktaattoreita ennen, eivät kuolleet noissa diktaattoreissa. Ne jatkoivat matkaansa uusiin ihmiskäskyläisiin ja ovat jossakin juuri nyt. Raamattu kertoo meille lopullisesta diktaattorista, joka nousee viimeisinä päivinä. Kuinka kauan kestää kunnes ihmiset heräävät hengellisestä kuolemanunestaan ja tajuavat, että he toteuttavat Raamatun viimeisiä profetioita? He tulevat joko täysin tietoisiksi tai kuolevat nukkuessaan. Minä rukoilen Kaikkivaltiaalta Jumalalta suurta heräämistä! Yksi hyvä asia, joka tapahtuu juuri nyt, on tiettyjen senaattorien vahva painostus poistaa elämänpäättämis-lauseke kansallisesta terveydenhuolto-ohjelmasta. Minä rukoilen että se poistetaan! [Taitaa olla turhaa hihhulointia David Meyeriltä, sillä Uusi maailmanjärjestys poliisivaltioineen on tulossa. Suom. huom.]

Suunniteltu pandemia!

Yksi juttu näyttää hallitsevan uutisia, ja se käy yksiin Obaman terveydenhuoltoreformin kanssa. Minä viittaan ”sikainfluenssa-kampanjaan”. Kun koulut avaavat jälleen ovensa maanlaajuisesti, miljoonat nuoret ihmiset ajoitetaan vastaanottamaan rokotukset tätä muotivirusta (designer virus) vastaan, joka näytti ilmestyvän ei-mistään. Me tiedämme, että salaliitto on aina ollut saatanan toiminnan metodi. Me huomaamme tämän olevan totta kaikkialla Jumalan Sanassa. Asiat eivät vain tapahdu sattumalta; ne tapahtuvat koska joku haluaa niiden tapahtuvan. Heinäkuun 16:ntena 2009, Uuden-Englannin lääketieteellisen lehden painoksessa (edition of the New England Journal of Medicine) sivulta 225, me löydämme seuraavat sanat: ”Nykyinen kansainvälinen pandemia, joka on aiheutunut uudenlaisesta A (H1N1) -influenssaviruksesta, on peräisin kahdesta erillisestä sikaviruksesta, yksi niistä vuoden 1918 ihmisviruksen johdannainen, nostaen monimutkaisuutta joka ympäröi tätä sinnikästä kantaisä-virusta, sen jälkeläisiä, ja sen useita sukuperiä.” (15) Melko selvästi, tämä ei tapahtunut itsestään, vaan valmistettiin laboratoriossa käytettäväksi sekä väestön manipuloimiseksi että vähentämiseksi maailmassa. Kummallista kyllä, influenssa ei ole niin vaarallinen kuin rokote, jonka oletetaan ehkäisevän sitä!

Eräänlainen influenssalääke, jota on käytetty, tunnetaan nimellä Tamiflu. Heinäkuun 31. päivänä 2009, the London Times -lehti julkaisi artikkelin seuraavalla otsikolla: ”Tamiflu aiheuttaa pahoinvointia ja painajaisia lapsilla.” Artikkeli jatkuu kertoessaan kuinka merkittävällä määrällä lapsia, jotka saivat influenssarokotuksen, kehittyi kykenemättömyyttä ajatella selkeästi. Painajaisia ja outoa käyttäytymistä seurasi. (16) Me olemme nyt myös saaneet tietää, että eräs ainesosista, jota ollaan käytetty valmistamaan uutta rokotetta H1N1 -influenssarokotetta varten, on peräisin sairaitten apinoiden munuaisista, joiden munuaisia korjataan talteen tuota erityistä tarkoitusta varten. (17) Meidän täytyy myös pitää mielessä, että apinoita Afrikassa käytettiin kantamaan HIV-AIDS -virusta, kun sitä oltiin kehittämässä ja sysäämässä maailman ylle useita vuosikymmeniä sitten. Tämä kaikki on saatanan liiketoimintaa ja salaliittolaismaisen pimeyden töitä.

Amerikka – katsomassa ylös nähdäkseen pohjan!

Välittämättä siitä mitä joku sanoo, on tulossa melko selväksi, että muinainen suuri taloudellinen maailman supervalta, Amerikan Yhdysvallat, on syvissä vaikeuksissa. Uutismedia on hyvin vastahakoinen käyttämään sanaa lama (depression), mutta tuo on täsmälleen sitä missä me olemme. Elokuun 1:senä 2009, mikä sattuu olemaan noitien korkea ristineljännes-sapatti, Bloombergin uutistoimisto kuulutti että nykyinen ”taantuma” on pahin sitten Suuren Laman. Artikkeli myös totesi, että viimeisten kahdentoista kuukauden aikana me näimme talouden kutistuvan enemmän kuin kaksi kertaa niin paljon kuin aikaisemmin arvioitiin. (18) [USA:n talous on tähän mennessä sukeltanut historiallisesti neljänä vuosineljänneksellä peräkkäin alkaen heinä-syyskuusta 2008. Suom. huom.] Heinäkuun 31. päivänä 2009, joka on tuon kyseisen noitien sapatin aatto, Liittovaltion valvojat sulkivat lisää pankkeja viidessä ero osavaltiossa, eli Floridassa, New Jerseyssä, Ohiossa, Oklahomassa, ja Illinoisissa. (19) Elokuun 14:ntenä 2009, jättimäinen Colonial BancGroup -pankki kaatui ja otettiin haltuun Liittovaltion hallituksen toimesta. Tämän pankin varat ylittivät 25 miljardia dollaria, ja pankki on nyt selvityspesässä maksukyvyttömänä (in receivership as a failure). (20) Associated Pressin artikkelin mukaan, joka julkaistiin heinäkuun 12:ntena, lukemattomia muita pankkeja on lähellä romahduspistettä ja ovat vain viivyttämässä tilinteonpäiväänsä! (21)

Sillä aikaa kun meidän kansakuntamme finanssijärjestelmät jatkavat kaatumistaan, hallitus huomaa verotulojensa supistumista. He arvioivat 18%:n pudotusta Liittovaltion keräämissä veroissa vuonna 2009. (22) Samalla kun tämä ongelma tulee jatkuvasti pahemmaksi, hallitus jatkaa rahojen tuhlaamista kuten juopunut merimies. Valkoinen Talo myönsi äskettäin rahaa seuraaville hankinnoille: $1,191,200.00 viipaloidulle kinkulle, $351,807.00 vaihtamaan ja laajentamaan ruokahissi, $1,562,568.00 mozzarella-juustolle, $5,708,260.00 sulatejuustolle, $16,784,272.00 purkitetulle sianlihalle, $1,444,100.00 kunnostamaan ovi rakennuksessa 5112, ja $541,119.00 asentamaan yksi liikennemerkki. (23)

Onko meidän hallintomme yllä kirous sen harjoittamien menettelytapojen suhteen koskien vauvojen tappamista, eutanasiaa, homoseksuaalisuutta, jne.? Näyttää siltä kuin kaikki mitä hallitus tekee maksaa ainakin kolme kertaa niin paljon kuin pitäisi ja on vain puoleksi niin tehokasta. Kaikki mihin he koskevat liikkuu kohti turmiota ja kuolemaa! Koska Obama henkilökohtaisesti antoi potkut General Motorsin johtajalle ja GM:stä tuli Government Motors (Valtion Moottorit) FED:n hallitessa 66,666 prosentilla yhtiöstä, globaali myynti syöksyi 22 prosenttia! (24) Obama lupasi muutosta, ja mitä me olemme nähneet tähän saakka? Me olemme saaneet tietää, että touko-kesäkuun työttömyysaste on ylöspäin dramaattisesti 90 prosentilla Amerikan metropolialueista. (25) Michiganin osavaltioon on isketty lujaa 15,2 prosentin työttömyysasteella. (26) Pienessä Rhode Islandin osavaltiossa, 1,200 kauppaa on kohtaamassa ovien sulkemisen, koska ne eivät pysty maksamaan myyntiverojaan. (27) Kaikki nämä vaikeudet ovat tuoneet esiin masentuneiden ihmisten kansakunnan, jotka ovat juosseet lääkäreillä ja apteekkareilla pyytämässä apua. Vuonna 2008 yksistään, enemmän kuin 164 miljoonaa lääkemääräystä on kirjoitettu masennuslääkkeitä (antidepressants) varten. Näiden lääkkeiden kustannukset olivat 9,6 miljardia dollaria! (28) New Orleans, Louisianan osavaltiossa, on kaupunki, joka on kirjaimellisesti tullut hulluksi; mielenhäiriöiden määrät ovat kaksinkertaistuneet tuossa kirotussa kaupungissa. Viimeinen psykiatrinen sairaala New Orleansissa tullaan sulkemaan syyskuun 1:senä rahoituksen puutteen vuoksi. (29) New Orleans on pitkään ollut saatanallisen perversion, noituuden, voodoon, ja kaikenlaisen pahinta laatua olevan pahuuden linnake. Tuhansia ihmisiä vaeltaa kaduilla henkisessä hulluuden horroksessa, saaden osakseen vain murto-osan rangaistuksista kapinastaan Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan!

Koko maailman taloudet ovat siirtymävaiheessa kohti yhden-maailman talousjärjestelmää joka pian nousee esiin. Jopa jotakin niin alkeellista kuin vettä tullaan pian ostamaan ja myymään nimenomaisilla markkinoilla, kuten öljyllä ja muilla hyödykkeillä käydään nyt kauppaa, Chicago Mercantile Exchangen tekemien ennusteiden mukaan. (30) Itse asiassa, vesi-huippukokouksia ollaan nyt järjestämässä useissa maailman paikoissa, käsittäen Milwaukeen, Wisconsinin, ja Israelin valtion, hoitamaan kasvavat vesitarpeet ja ankarat vajaukset. (31)

Me olemme nyt saaneet tietää, että punainen Kiina on ostamassa valtavia määriä metalleja, ensisijaisesti kuparia. Monet asiantuntijat taloustieteen kentällä ennustavat, että kupari tulee olemaan uusi standardi maailman valuuttajärjestelmälle. (32) Minä olen hämmästynyt tästä, erityisesti kun minä pohdin, että me kerran olimme kultakannassa, sitten hopeakannassa, ja nyt suuntaamme kohti kuparia. Minä välittömästi ajattelin Danielin kirjan lukua 2:31-33, jossa lukee seuraavaa: ”Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas. Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä. Kuvan pää oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeata, sen vatsa ja lanteet vaskea (brass, KJV). Sen sääret olivat rautaa, sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea.” Kolmatta metallia kutsutaan messingiksi (brass) Kirjoituksissa ja se on itse asiassa rusketettua kuparia (bronzed copper). Kuvapatsas, Danielin luvussa 2, esittää maailmanhallitusta, kuten käy selväksi luvun kontekstista. Kun me luemme Danielin kirjan lukua kaksi, me huomaamme että kun kuparijärjestelmä kaatuu, me tulemme olemaan Pedon rautanyrkin alaisuudessa, joka tullaan särkemään ja tuhoamaan Herran Jeesuksen Kristuksen takaisintulon kautta!

Kuohunta luomakunnassa!

Poliittiset johtajat ympäri maailman, mukaan lukien Barack Obama, valmistautuvat tulevaan Kööpenhaminan ilmastokokoukseen pysäyttääkseen globaalin lämpenemisen. Yhden-maailman valtioryhmät, sellaiset, kuten G-8 ja G-20 ovat jo sitoutuneet kuhunkin ryhmään kuuluvien kansakuntien osalta leikkaamaan fossiilisten polttoaineiden käyttöä enemmän kuin 80 prosenttia. Toteuttaakseen tämän Yhdysvalloissa, se vaatisi käytännössä kaiken taloudellisen toiminnan alas ajamista, merkiten kieltoa sähköntuotannolle, kieltoa kuljetuksille, ja kieltoa teollisuudelle. Se on kaikki juonittelua ja huijausta. Vaikka Al Gore hiljattain vertasi sotaamme globaalia lämpenemistä vastaan taisteluksi natseja vastaan, kaikki tietokonemallit ja tilastot osoittavat, että maapallo on tosiasiassa kylmenemässä. Itse asiassa, se on viilentynyt tasoille, joilla se oli kolmekymmentä vuotta sitten. (33) Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että epätavallisen kylmä sää tänä kesänä suurimmassa osassa Yhdysvaltoja on lausunto Kaikkivaltiaalta, vain tehdäkseen nämä salaliittolaiset naurunalaisiksi, jotka siten ovat tempun tarpeessa ajaakseen asiaansa. Koko globaalin lämpenemisen konsepti on temppu mainostamaan ”pelasta planeetta” -liikettä, jonka päämäärä on hitsata ihmiset yhteen antikristuksen järjestelmässä. On mielenkiintoista panna merkille että Al Goren kotiosavaltiossa Tennesseessä, oli tänä kesänä sellainen viilenemisen aalto, että aikaisemmat ennätykset rikottiin. Heinäkuun 21:senä kesän kuumimpaan aikaan, Nashvillessa, Tennesseen osavaltiossa, lämpötilat putosivat 58 astetta Fahrenheit-asteikolla (°C = (°F − 32) / 1,8), joka rikkoi matalan lämpötilan ennätyksen tuolta päivältä vuodelta 1877, jolloin Rutherford B. Hayes oli presidenttinä. (34)

Raamatusta me emme löydä mitään suoria ennustuksia Vapahtajaltamme globaalille lämpenemiselle. Todellinen globaali kuumuus tullaan tuntemaan tuomiopäivänä, jolloin tulinen järvi nousee etunenässä jumalattomia vastaan! Me näemme monia muita merkkejä tapahtuvan juuri nyt, kuten Vapahtajamme ennusti! NASA:n astronomit ovat äskettäin havainneet uuden hirviömäisen mustan aukon avaruudessa, joka imee itseensä kaasua, pölyä, ja tähtiä nopeassa tahdissa. (35) Monia outoja asioita tapahtuu avaruudessa tuoden mukanaan merkittäviä muutoksia joita ei ole koskaan aiemmin tiedetty tapahtuneen.

Eräs suurista aikainmerkeistä, joita Vapahtajamme kehotti meitä tarkkailemaan aivan lopun lähestyessä, on maanjäristysten lukumäärä ja intensiteetti, joita sattuu useilla alueilla läpi koko maailman. Sen on määrä olla kuin synnyttämäisillään oleva nainen, jonka synnytyspoltot tihentyvät ja tulevat voimakkaammiksi. Viimeisten 30 päivän aikana, lähtien elokuun 15. päivästä 2009, on ollut 324 maanjäristystä voimakkuudeltaan 4 richteriä tai enemmän. Monet näistä järistyksistä olivat voimakkaita, ja niitä sattuu nyt tihenevässä määrin. (36) Maailman olisi pitänyt järkyttyä Jumalan todellisesta teosta heinäkuun 22:sena 2009, kun massiivinen maanjäristys siirsi Uuden-Seelannin kansakunnan kokonaisen jalan mitan (1 jalka = n. 30 cm) lähemmäksi Australiaa. (37) Me emme voi kuvitella energian määrää joka vaadittaisiin tuon tekemiseen.

Elokuun 3:ntena 2009, voimakas 6,9 asteen järistys iski Baja Californian niemimaahan, ja ravisutti rakennuksia niinkin kaukana kuin San Diegossa. (38) Elokuun 10:ntenä, voimakas 6,6 richterin maanjäristys ravisteli Tokion aluetta Japanissa. Tämä järistys oli peräisin 12 mailin (1 maili = n. 1,6 km) syvyydestä. (39) Tuona samaisena elokuun 10:ntenä päivänä, toinen voimakas järistys iski lähelle Intiaa Andamaanien saarten alueelle. Voimakkuus oli 7,6 richteriä. (40) Nämä ovat merkittäviä mullistuksia, ja ne ovat lisääntymässä. Elokuun 13:ntena 2009, viimeinen näistä kolmesta suuresta järistyksestä, joita voidaan kutsua tiheässä tahdissa tapahtuviksi, iski Japanin Tokioon. On nyt olemassa suurta pelkoa, että jättimäinen maanjäristys on tapahtumaisillaan, joka voisi tuhota Tokion, maailman suurimman kaupungin. (41) [Totisesti Ilmestyskirjan 6. sinetti on avautumaisillaan, joka aikaansaa suuren maanjäristyksen ja sitä myötä tuomiopäivän (Ilm. 6:12-17). Suom. huom.]

Totisesti, nämä ovat viimeisiä päiviä, ja vielä yksi suuri merkki on tapahtunut. Heinäkuun 14:ntenä 2009, the Assyrian International News raportoi, että suuri Eufrat-joki on kuivumassa ja on kutistunut pieneksi puroksi joillakin alueilla. (42) Me ymmärrämme tämän hengellisessä mielessä, mutta se on kirjaimellisesti kuivumaisillaan Irakissa. Tämän muinaisen suuren joen, kun palataan Eedenin puutarhan aikoihin, kuivuminen on aiheuttanut maanvaivan myrkyllisistä käärmelaumoista, jotka tunkeutuvat asutuille alueille, ja ihmiset pakenevat kauhuissaan. (43) Ilmestyskirjan luvussa 16:12 meille kerrotaan tästä suuresta merkistä!

Lopuksi, minä jälleen kerran lähetän vilpittömimmät kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Teidän rukouspyyntöihinne kohdistetaan aina yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijatiimimme taholta. Olkaa hyviä ja muistakaa meitä rukouksillanne, ja muistakaa että Jumala rakastaa teitä ja niin mekin. Armo ja rauha olkoon yllänne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Associated Press, Jul. 17, 2009.
02. Dallas Morning News, Aug. 6, 2009, Dallas, TX.
03. Aspen Daily News, Jul. 30, 2009, by Andrew Travers, Aspen, CO.
04. Joseph Goebbels Quotes, http://en.thinkexist.com/quotes/joseph.goebbels/.
05. U.S. Dept. of Treasury, Jul. 9, 2009, solicitation #RFI-BPD-09-0028.
06. Bloomberg News Service, Jul. 15, 2009, by Brian Faler, Washington, D.C.
07. ABC News 15, Jul. 16, 2009, by Josh Bernstein, Phoenix, AZ.
08. WorldNetDaily, Jul. 14, 2009, by Chelsea Schilling, http://www.wnd.com/.
09. U.S. Army Careers & Jobs, Aug. 8, 2009, http://www.goarmy.com/JobDetail.do?id=292.
10. Time Magazine, Jul. 30, 2009, by Karen Tumulty, Time-CNN.
11. Politico, Aug. 6, 2009, by Carrie Budoff Brown, Washington, D.C.
12. Associated Press, Aug. 6, 2009, by Ricardo Alonzozaldivar, Washington, D.C.
13. Politico, July 28, 2009, by Carrie Budoff Brown, Washington, D.C.
14. Associated Press, Aug. 8, 2009, by Mark Thiessen, Anchorage, AK.
15. New England Journal of Medicine, Jul. 16, 2009, page 225.
16. London Times, Jul. 31, 2009, by David Rose, London, England, U.K.
17. Dr. Scott Johnson Health Alert, Aug. 5, 2009, drjohnson@ix.netcom.com
18. Bloomberg News Service, Aug. 1, 2009, by Bob Willis, New York, NY.
19. Associated Press, Jul. 31, 2009, by Marcy Gordon & Leva M. Augstums, Washington, D.C.
20. Associated Press, Aug. 14, 2009, by Marcy Gordon, Washington, D.C.
21. Milwaukee Journal Sentinel, Jul. 12, 2009, by Rachel Beck, New York, NY.
22. Associated Press, Aug. 3, 2009, by Stephen Ohlemacher, Washington, D.C.
23. Matt Drudge Report, Jul. 20, 2009, by Matt Drudge, http://wwwdrudgereport.com/.
24. Reuters News Service, Jul. 22, 2009, Detroit, MI.
25. Associated Press, Jul.30, 2009, by Jeannine Aversa, Washington, D.C.
26. Traverse City Record-Eagle, July 16, 2009, AP, Lansing, MI.
27. Providence Journal, Jul. 30, 2009, by Kris Craig, Providence, RI.
28. Reuters News Service, Aug. 3, 2009, by Maggie Fox, Washington, D.C.
29. Washington Times, Aug. 4, 2009, by Audrey Hudson, New Orleans, LA.
30. Milwaukee Journal Sentinel, Jul. 21, 2009, by John Schmid, Milwaukee, WI.
31. Ibid.
32. London Daily Telegraph, Apr. 16, 2009, by Ambrose Evans-Pritchard, London, England, U.K.
33. London Daily Telegraph, Jul. 11, 2009, by Christopher Booker, London, England.
34. Associated Press, Jul. 21, 2009, Nashville, TN.
35. London Daily Telegraph, Jul. 24, 2009, by Heidi Blake, London, England, U.K.
36. U.S. Geological Survey, Aug. 15, 2009, http://www.iris.edu/seismon/.
37. AFP News Service, Jul. 22, 2009, New Zealand.
38. Reuters News Service, Aug. 3, 2009, Tijuana, Mexico/
39. Associated Press, Aug. 10, 2009, Tokyo, Japan.
40. U.S. Geological Survey, Aug. 10, 2009, http://www.iris.edu/seismon/.
41. Earth Changes Media, Aug. 13, 2009, by Mitch Battros, http://earthchangesmedia.com/.
42. Assyrian International News Agency, Jul, 14, 2009, Jubaish, Iraq.
43. London Independent, Jun 15, 2009, by Patrick Cockburn, London, England, U.K.

http://lasttrumpetministries.org/

2 kommenttia:

  1. Kylmiä väreitä menee selässä, kun lukee näitä Meyerin kirjoituksia. esim. Eufrat-joen kuivuminen !

    SM

    VastaaPoista
  2. Kopioin täältä Last Trumpetin ja CE:n artikkelin, ja koodaan niitä viikonlopun aikana. Minusta artikkeli "Tuleeko antikristus vuonna 2012?" osoittaa, että David Bay on menettänyt lopullisesti otteensa todellisuudesta. Terv. Pasi.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com