Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX,  Issue II,  February 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626   Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

------------------------------

Kirjoitusten täyttyminen viimeisinä päivinä!
(The Fulfillment Of Scriptures In The Last Days!)

”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.”

Matteus 24:6-13

”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".”

2. Pietarinkirje 3:3-8

”Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”

Matteus 24:42-44

”Ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."”

Apostolien teot 1:11


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme viimeisten päivien merkkejä, joita meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, kehotti meitä tutkiskelemaan, ja me vertailemme niitä nykytapahtumiin, joita sattuu tässä ja nyt 21. vuosisadalla.

Siitä ajasta lähtien kun Jeesus nousi Taivaaseen, kuten kirjattiin Apostolien tekojen 1. lukuun, niin Kristuksen seuraajat ovat valvoneet ja odottaneet kärsivällisesti meidän Vapahtajamme paluuta. Kun me pääsemme aina vain lähemmäksi tuota loistokasta tapahtumaa, yhä harvemmat ihmiset näyttävät olevan kiinnostuneita, ja silti me näemme merkkien tulevan julki, jotka osoittavat että Herran tulemus voisi olla aivan ovella. On olemassa monia, jotka halveksivat käsitystä että Jeesus olisi palaamassa pian, sanoen että ihmiset ovat odottaneet tuhansia vuosia tuota tapahtumaa sattuvaksi ja se ei ole vieläkään tapahtunut. Tietenkin, Pietari ymmärsi että tällaista esiintyisi kun hän neuvokkaasti muistutti meitä siitä että Jumalan silmissä, yksi päivä on kuin tuhat vuotta, ja tuhat vuotta on kuin yksi päivä. Jumala asuu ajallisen maailman tuolla puolen ja Hän voi nähdä menneisyyteen, nykyisyyteen, ja tulevaisuuteen samanaikaisesti. Minä tiedän, että uskollisina Jumalan lapsina, me kaipaamme meidän Herramme takaisintuloa. Kuitenkin, meidän pitää muistaa, että se on vain Jumalan armoa, ettei Jeesus ole vielä tullut takaisin, sillä Hän antaa syntisille tässä maailmassa aikaa katua. Siitä huolimatta, Jumala on määrännyt viimeisen päivän, ja vain Hän tietää milloin tuo tulee olemaan.

Viimeisten kahden vuosituhannen aikana, monet ihmiset ovat nousseet esiin ja väittäneet tietävänsä milloin meidän Herramme Jeesus Kristus tulee palaamaan. Nämä ihmiset usein vakuuttelivat jumalallisella ilmestyksellä tai muutoin he etsivät salaisia koodeja ja matemaattisia järjestelmiä Raamatusta ennustaakseen päivien lopun. Eräs sellainen mies, joka on saanut paljon huomiota mediassa viimeaikoina, on Harold Camping, radioaseman omistaja joka tunnetaan nimellä Family Radio (ks. http://www.familyradio.com/index2.html). Hra. Camping on ennustanut, että tuomiopäivä osuu toukokuun 21. päivälle 2011 (ks. http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=5360419). Tämä, tietenkin, on muunnos hänen aikaisemmasta ennustuksesta että syyskuun 6. päivä 1994 olisi tapahtuman päivämäärä. (1) Raamattu tekee sen selväksi, ettei kukaan ihminen tiedä milloin meidän Vapahtajamme tulee takaisin ja tämä maailma loppuu. Markuksen evankeliumin luvusta 13:32 me luemme, ”Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.” [Minusta tämä jae tarkoittaa ajankohtaa, jolloin tuhatvuotinen valtakunta päättyy ja luodaan uusi maa ja uudet taivaat eli tapahtuu kirjaimellinen maailmanloppu. Suom. huom.] Kun miehet, sellaiset kuten Harold Camping tekevät vääriä ennustuksia maailmanlopusta, niin se palvelee vain sytytysnesteenä uskomattomille, jotka pilkkaavat ja halveksivat kristittyjä.

Samalla kun sinä et tule koskaan kuulemaan minulta yhtään ennustusta siitä milloin maailmanloppu tapahtuu, niin minä vakaasti uskon, että me elämme viimeisiä päiviä. Matteuksen luvussa 24, Jeesus antaa meille monia merkkejä huomioitaviksi, käsittäen sodat ja sanomat sodista, nälänhädän, kulkutaudit, ja maanjäristykset monin paikoin. Kun me vertailemme sitä mitä Jeesus kehotti meitä huomioimaan äskettäisten uutisotsikkojen kanssa, niin se ei jätä mielestäni epäilystäkään siitä että me elämme lopun päivissä.

Minä käsitän että ajatus maailmanlopusta on hyvin pelottava useille ihmisille. Kuitenkin, Jumalan lapsilla ei ole mitään pelättävää. Jumala ei tee yhtään virhettä, hänen ajoituksensa on aina täydellinen, ja Hän tulee ravitsemaan meitä läpi kaikkien vastoinkäymisten, joista me saatamme kärsiä. Minä tiedän että monet ihmiset, erikoisesti nuoret ihmiset, saattavat tuntea että he eivät halua maailman päättyvän, koska heillä on vielä asioita, joita he haluavat tehdä. Nuorilla ihmisillä on synnynnäinen halu kehittyä, olla menestyksekäs, avioitua, kasvattaa lapsia, jne. Sinä voit saada tai sitten et näitä tilaisuuksia; vain Jumala tietää varmasti. Siitä huolimatta, jos sinä et koskaan saa mahdollisuutta toteuttaa haaveitasi, sinä voit olla varma että Taivas tulee olemaan parempaa kuin mikään mitä tällä maailmalla on tarjottavanaan. Sinä et tule edes muistamaan sinun maallisia aikomuksiasi, ja jos sinä voisit, ne näyttäisivät typeriltä vertailussa ikuisuuden loistoon Jumalan ja Hänen pyhiensä kanssa.

Jos sinä et ole vielä luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Kutsu Herraa, kadu syntejäsi ja toteuta evankeliumin sanoma; ja Hän tulee vahvistamaan sinua, rohkaisemaan sinua, lohduttamaan sinua, ja siunaamaan sinua.

Sotia ja sanomia sodista!

Nuorena poikana, minä muistan ajaneeni isäni kanssa kirkkoon ja kuuntelevani uutisia kun me teimme matkaa. Miehet radiossa keskustelivat jostakin jota kutsuttiin ”Persianlahden sodaksi (Gulf War)”, ja minä muistan isäni olleen hyvin huolissaan siitä mitä oli tapahtumassa. Tuosta ajasta lähtien on ollut monia muita konflikteja, ja paljon enemmän sitä mitä uumoiltiin, mutta ne eivät ole koskaan käyneet toteen.

Tietysti, me tiedämme että oli toinen sota Irakissa, joka alkoi vuonna 2003 ja sen kuulutettiin Barack Obaman taholta olevan virallisesti ohi elokuun 31. päivänä 2010. Meillä on myös sota Afganistanissa, joka on raivonnut lokakuusta 2001 saakka, jopa ennen kuin toinen Irakin sota alkoi, ja se edelleen pysyy ratkaisemattomana. Itse asiassa, amiraali Mike Mullen on ilmaissut että joukkojen vetäytyminen Afganistanista ei voi tapahtua ennen vuotta 2014. (2) Mullen on viimeaikoina omaksunut optimistisemman äänensävyn koskien Afganistanin sotaa, väittäen uskovansa että Yhdysvallat on voittamassa konfliktin. Kuitenkin, Mullen myös varoitti että sotaa ei voida voittaa niin kauan kun turvasatamat jäävät al-Qaidalle ja Talibanille naapuri Pakistanissa. ”On ehdottoman kriittistä että turvasatamat Pakistanissa lakkautetaan. Me emme voi onnistua Afganistanissa ilman tuota”, Mullen sanoi. (3) Sota Afganistanissa tulee todennäköisesti ylittämään kymmenen vuoden rajan, ja juuri kun USA:n armeija ilmaisee toivoa että se saattaa loppua pian, mahdollisuus muille sodille on nyt kasvamassa.

Minä olen varma siitä, että useimmat ihmiset ovat kuulleet kasvavista jännitteistä Pohjois- ja Etelä-Korean välillä viime kuukausina. Viranomaiset Etelä-Koreassa odottavat vain tilanteen pahenevan, ja he ovat käynnistäneet (ramped up) sotaharjoituksia valmistautuessa mihin tahansa mahdolliseen hyökkäykseen Pohjoisesta. Prikaatinkenraali Ju Eun-sik, Etelä-Korean armeijan 1. panssariprikaatin komentaja totesi, ”Me tulemme täydellisesti rankaisemaan vihollista jos se provosoi meitä uudestaan kuten tulittamalla Yeonpyeong’in saarta.” (4) Pohjois-Korea näyttää melko ylpeältä heidän äskettäisestä hyökkäyksestä Etelää vastaan, ja kuten eräs pohjoiskorealainen sotilas kerskui, ” ’Tulitus’-käskyllä me syöksimme armotonta salamatulta vihollista kohti.” (5) Pohjoinen on antanut monia uhkauksia, sisältäen viestin uudenvuodenpäivänä, jossa vakuutettiin, ”Jos sota puhkeaa tällä maaperällä, se ei tuo tullessaan mitään muuta kuin ydinholokaustin.” (6) Yhdysvallat on lisääntyvässä määrin huolestunut Pohjois-Korean suhteen, sikäli kuin USA:n puolustusministeri Robert Gates lausui, ”Pohjoiskorealaisten jatkuvan ydinaseiden sekä mannertenvälisten ballististen ohjusten kehittelyn kanssa, Pohjois-Koreasta on tulossa suora uhka Yhdysvalloille.” (7)

Pohjois-Korean lisäksi, Kiina on nyt tekemässä uutisotsikoita kun he ottavat askeleita vahvistaakseen heidän armeijaansa. Eräs uutisraportti osoittaa, että Kiina saattaa laskea vesille sen ihka ensimmäisen lentotukialuksensa vuonna 2011. (8) Tammikuun 11. päivänä 2011, the Associated Press kertoi että uusi kiinalainen stealth-hävittäjäkone, tunnettu nimellä J-20, suoritti ensimmäisen koelentonsa. (9) Joulukuussa 2010, Kiinan puolustusministeri, Liang Guanglie, antoi seuraavat kommentit, ”Tulevina viitenä vuotena, meidän armeijamme tulee tuomaan esille valmisteluja sotilaskonfliktia varten jokaisessa strategisessa ilmansuunnassa. Me saatamme elää rauhallisia aikoja, mutta me emme voi koskaan unohtaa sotaa, passittaa ratsuväkeä etelään, tai panna pistimiä ja pyssyjä pois.” Hra. Liang edelleen jatkoi sanomalla, ”Kiinan armeijan modernisointi ei voi riippua muista, ja armeijaa ei voi lahjoa. Seuraavina viitenä vuotena, meidän taloutemme ja yhteiskuntamme tulee kehittymään nopeammin, edistämään monipuolista kansallista voimaa. Me käytämme tilaisuutta hyväksemme ja nopeutamme armeijan modernisaatiota.” (10) Kaiken tämän ”modernisoinnin” ilmi tuomisen kanssa, USA:n puolustusministeri Gates on ilmaissut huolta Kiinasta yhtälailla. Viimeaikaisista Kiinan armeijan kehitysaskeleista, Gates totesi, ”Minä olen ollut huolissani meritorjuntaan soveltuvien (anti-chip) risteily- ja ballististen ohjusten kehityksestä aina siitä saakka kun minä otin tämän viran vastaan. Heillä selvästikin on potentiaalia pistää joitakin meidän kykyjämme vaaraan ja meidän täytyy kiinnittää huomiota heihin. Meidän täytyy vastata tarkoituksenmukaisesti omilla ohjelmillamme.” (11)

Maailmalla varmasti on yllin kyllin ”sotia ja sanomia sodista”. Pohjois-Korea on uhka, Iran on uhka, Kiinasta voisi tulla uhka tulevina vuosina, ja tämä on vain jäävuoren huippu. Minä tahansa tiettynä aikana, on olemassa sotia, konflikteja, ja kahakoita kaikkialla maailmassa. Monet meistä, erityisesti Yhdysvalloissa, oleskelevat suhteellisessa turvallisuudessa, kaukana meneillään olevista sodista. Tuosta johtuen, voi olla helppo unohtaa tai ei edes olla tietoisia taisteluista, joita toiset kohtaavat ympäri maapallon joka päivä. Yksi asia on varma, meillä on kansakunta nousemassa kansakuntaa vastaan, ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Matteuksen lukuun 24 kuuluva Kirjoitusten täyttymys on jo tapahtunut.

Nälänhätää ja kulkutauteja!

Kun amerikkalaiset menevät valintamyymälään ja näkevät käytäviä toisensa perään täynnä ruokaa, se saattaa tehdä vaikeaksi uskoa, että maailmassa on nälänhätää tänä päivänä. Silti, samalla kun saattaa näyttää siltä kuin, että siellä on monia ruokatarvikkeita, joita me voimme ostaa ja kuluttaa, niin suurimmalla osalla tavaroista, jotka on pantu kaupan hyllyille, on hyvin vähän ravintoarvoa. Jopa ruokatarvikkeet, joiden tavallisesti pitäisi olla hyvin terveellisiä, sellaiset kuten hedelmät ja vihannekset, eivät ole sitä, johtuen geneettisesti muokattujen viljelykasvien laajalle levinneestä käytöstä. Lisäksi, valtavat määrät meidän ruokatarvikkeista ovat raskaasti jalostettuja kemikaaleilla, johtaen monet ihmiset kyseenalaistamaan meidän tavallisten jokapäiväisten tuotteiden turvallisuuden.

Tehdäkseen asiat pahemmiksi, meidän alihinnoiteltujen (subpar) ruokatarvikkeiden kustannukset ovat nousussa. Bloomberg News raportoi tammikuun 5:ntenä 2011, että maailman ruoan hinnat olivat syöksyneet uuteen ennätykseen, ylittäen tasot, jotka kipinöivät mellakoita vuonna 2008. (12) Joulukuussa 2010, the San Francisco Chronicle kertoi, että lihan, siipikarjan, kalan, munien hinta on noussut 5,8 prosentilla marraskuusta 2009 lähtien. Päivittäiset tuotteet ovat nousseet 3,8 prosenttia, rasvat ja öljyt 3 prosenttia, ja sokeri sekä makeiset ovat nousseet 1,2 prosenttia tuon aikajakson sisällä. (13)

Yhdysvalloissa on myös ollut uskomattoman suurta laskua kimalaisten populaatiossa joidenkin kantojen vähetessä 90 prosentin tasolla. Kimalaiset pelaavat ratkaisevaa roolia ruoan tuotannossa kun ne pölyttävät viljelykasveja, sellaisia kuten tomaatteja, pippureita ja marjoja. (14) Elokuun 2010 Last Trumpetin numerossa, minä kerroin että matkapuhelimen käyttö voisi olla osaksi syypää hunajamehiläisten kannan laskuun. Minä epäilen, että se voi olla osa ongelmaa kimalaisten vähenemisen kanssa yhtälailla. Mikä tahansa syy saattaa ollakin, sekä kimalais- että hunajamehiläiskantojen laskulla ympäri maailman voisi olla haitallinen vaikutus meidän ruokatarvikkeisiin.

Globaali ruoan hintojen nousu on jo aiheuttanut mellakoita Algeriassa. Mellakat johtivat kolmen ihmisen kuolemaan ja neljänsadan muun loukkaantumiseen. (15) Enemmistö mellakoivista algerialaisista oli nuoria ihmisiä, jotka kertoman mukaan alkoivat sytyttää palamaan hallinnon rakennuksia huutaen samalla, ”Tuokaa meille sokeria!” (16) Vanhempaa algerialaisnaista nimeltään Amara Ourab siteerattiin sanomalla, ”He ovat oikeassa, nämä nuoret ihmiset. Heillä ei ole mitään työtä, ei asuntoa, ei luottokorttia, ja nyt ei edes leipää tai maitoa.” (17)

Kenia on nyt ryhtynyt hätätoimenpiteisiin taistellakseen nälänhätää vastaan kun ihmisiä ja karjaa on nyt alkanut kuolla johtuen yhtämittaisesta kuivuudesta, josta syytetään La Nina -sääilmiötä. (18) Kenia, kansakunta Afrikassa, johon Michelle Obama kerran viittasi hänen aviomiehensä ”kotimaana”, ei ole mikään tuntematon nälänhädälle, saaden kärsiä samanlaisista olosuhteista vuonna 2008.

Kun aika menee eteenpäin, me tulemme todennäköisesti näkemään yhä enemmän nälänhätää ympäri maailman. Raportti vuodelta 2007 osoitti, että 75 prosenttia kaikesta maaperästä Väli-Amerikassa on hedelmätöntä, yksi viidesosa maasta Afrikassa on rappeutunutta maaperää, ja 11 prosenttia Aasiasta ei ole enää sopivaa maanviljelykselle. (19)

Vuoden 2011 alusta saakka, me olemme nähneet lukuisia uutisraportteja massiivisista eläinkuolemista kaikkialla maailmassa. Median kiihko alkoi sen jälkeen kun kerrottiin että 3,000 - 5,000 mustarastasta putosi taivaalta Beebe’n kaupungin yllä, Arkansasin osavaltiossa, juuri ennen keskiyötä uudenvuodenaattona. (20) Pian raportoitiin muistakin eläinkuolema-tapauksista, käsittäen 100,000 punarumpukalaa, jotka ulottuivat noin kahdenkymmenen mailin (1 maili = n. 1,6 km) matkalle pitkin Arkansas-jokea (21), 2,000,000 kalaa Chesapeake Bay’ssa (22), 8,000 turturikyyhkyä Faenza’ssa, Italiassa (23), 500 punasiipistä mustarastasta ja kottaraista Louisianassa (24), 300 mustarastasta Alabamassa (25), ja monia muita tapauksia, jotka ovat liian lukuisia lueteltaviksi tässä uutiskirjeessä.

Kun uutisraportit eläinkuolemista alkoivat levitä, tiedeyhteisö oli nopea yrittäessään vakuutella meille, että siellä ei ole mitään epätavallista tapahtumassa. LeAnn White’a, villieläinten tautispesialistia USA:n geologisen tutkimuslaitoksen kansallisessa villieläinten terveyskeskuksessa (U.S. Geological Survey's National Wildlife Health Center) Wisconsinin osavaltiossa, siteerattiin sanomalla, ”Tämä silmänräpäyksellinen ja globaali viestintä, se on vain ihmisvaistoa tulkita salaperäisyyttä ja vaarojen merkkejä ja ihmeellisiä asioita tapahtumissa, jotka ovat epätavallisia. Ei huolestuta, nämä eivät ole merkkejä siitä että maailma on tulossa loppuunsa.” (26)

Tiedemiesten väite, että eläinkuolemat eivät ole mitään epätavallisia ja niitä on itse asiassa tapahtunut vuosien ajan, on tuskin lohdullinen. Jos se mitä he sanovat on totta, se vain tarkoittaa sitä että tilanne on vakavampi kuin me tajusimmekaan. Olemmeko me, ihmiset, niin itsekeskeisiä ja keskittymiskyvyttömiä, että me emme huomanneet tuhansien eläinten kuolevan yhtäkkiä kunnes vasta nyt?

Todellisuudessa, eläinkuolemat, joita me olemme nähneet viime viikkoina, eivät ole aivan samoja kuin kuolemat, joita normaalisti tapahtuu. Enemmistö tilastoista USA:n geologisessa tutkimuslaitoksessa osoittaa, että tyypillinen joukkokuolematapaus käsittää paljon vähemmän eläimiä ja on yleensä levittäytynyt pidemmän aikajakson kuluessa. Pöytäkirja yksittäiselle tapaukselle tulee usein ulottumaan useille päiville, viikoille, tai jopa kuukausille. Se mitä me olemme nähneet viimeaikoina, käsittää hyvin äkillisen joukkokuoleman koskettaen tuhansia, kymmeniätuhansia, tai jopa miljoonia eläimiä, kaikkia samalla kertaa.

Huomautettakoon tässä että villieläinkuolemien kaksi pääsyytä ovat saasteet ja taudit. Kun me tarkastelemme tuota tosiasiaa, tulee ilmeiseksi että joka puolella maata on jo laajalle levinnyttä kulkutautia. Joku voi vain ihmetellä mitkä näkymättömät vaikutukset tällä saattaa olla ihmisväestöön! [Samuel on vähän yksipuolinen kun otaksuu joukkokuolemien syyn olevan jonkun kulkutaudin. Eläimet eivät sitä paitsi kuole hetkessä mihinkään tautiin. Ne ovat säikähtäneet jotakin kuoliaaksi. Suom. huom.]

Maanjäristyksiä monin paikoin!

Matteuksen luvussa 24:7 meitä kehotetaan tähystelemään maanjäristyksiä ”monin paikoin (divers places)”, mikä tarkoittaa useita maanjäristyksiä eri sijaintikohteissa. Minä olen kirjoittanut maanjäristyksistä aikaisemminkin, ja useimmat Last Trumpetin lukijat ovat luultavasti jo tietoisia siitä, että maanjäristyksiä tapahtuu nyt joka päivä. Viimeisten muutaman kuukauden aikana on ollut useita raportoitavia maanjäristyksiä. Itse asiassa, CNN:n raportin mukaan, päivätty joulukuun 24. päivälle 2010, siellä on ollut yli 500 merkittävää maanjäristystä lähtien syyskuun 20. päivästä 2010, nimittäin Arkansasin osavaltiossa. Jotkut ovat tulleet kyllästyneiksi kaikista maanjäristyksistä, erityisesti Steve Wilson, avustava valvoja Woolly Hallow State Park’ssa (luonnonpuistoalue). Wilson’ia siteerattiin sanomalla, ”Alussa se oli hauskaa, se oli siistiä, se oli makee asia (cool thing) kokea. Mutta nyt me haluamme sen menevän pois. Meillä on ollut kaikki huvi jota me haluamme.” (27) [Taitaa USA:n armeijan skalaariasetestit eli HAARP-kokeet olla osuneet juuri Arkansasiin, jossa sijaitsee yksi USA:n HAARP-asemista. Suom. huom.]

Pieni näyte maanjäristyksistä lähtien joulukuusta 2010, käsittää epätavallisen 4,2 magnitudin maanjäristyksen Indianan osavaltiossa (28), 5,4 magnitudin maanjäristyksen Puerto Ricossa (29), 5,7 magnitudin maanjäristyksen Indonesiassa (30), 7,0 magnitudin maanjäristyksen Argentiinassa (31), 7,1 magnitudin maanjäristyksen Chilessä (32), 6,6 magnitudin maanjäristyksen lähellä Tyynenmeren Vanuatu-saarta (33), 4,9 magnitudin maanjäristyksen Uudessa-Seelannissa (34), kaksi maanjäristystä Japanissa, yhden ollessa 6,3 magnitudia (35) ja toisen ollessa 7,4 magnitudia (36), sekä kaksi maanjäristystä Iranissa – yksi 5,3 magnitudia (37), toinen 6,5 magnitudia. (38)

Poikkeuksellinen sää ja laajalle ulottuva tuho!

Maanjäristykset eivät ole ainoa luonnonkatastrofi, joiden kanssa ihmisten ympäri maailman on täytynyt kamppailla. Monilta alueilta on raportoitu kummallista säätä johtaen massiivisiin vahinkoihin ja valitettaviin hengenmenetyksiin.

Kaliforniassa oli valtavia tulvia, mutavyöryjä, ja evakuointeja kun osavaltioon iski viikon ajan kestänyt kaatosade joulukuussa 2010. Viisi kotia tuhoutui täysin samalla kun seitsemänkymmentä muuta koki vahinkoja, johtaen noin 17,2 miljoonan dollarin arvoisiin tuhomenetyksiin. (39)

Iso-Britannia kärsi lämpötiloista, jotka kuulemma olivat alhaisimpia aina siitä asti kun tilastointi alkoi. Lämpötila tippui usein alle nollan Celsius-asteen, ja säestävä lumi ja jää aiheuttivat sekamelskaa liikenteeseen ja useiden lentojen viivästymisiä Lontoon Heathrow-lentokentällä. (40)

Brasiliaan iski merkittävä tulva tammikuussa 2011, joka tappoi ainakin 537 ihmistä, (41) ja 57 kaupungin nähtiin siirtyvän poikkeustilaan kun 100,000 ihmisen täytyi paeta kodeistaan. (42) Etelä-Afrikka kärsi myös tammikuun tulvista, jotka vaativat ainakin 39 ihmisen hengen. (43) Niin ikään tammikuussa, the Associated Press on raportoinut, että tusinoittain ihmisiä Intiassa, enimmäkseen kodittomia, on kuollut altistumisesta poikkeuksellisen kylmiin lämpötiloihin. (44)

Australia on myös kärsinyt suuresti tulvavahingoista, ja tästä kirjoittamishetkestä lukien, tämä maanosa on edelleen vaarassa. Brisbane’en, joka on Queenslandin osavaltion pääkaupunki, iskettiin lujaa katastrofilla. 30,000 kotia ja liiketilaa joutui tulvan valtaan. Tammikuun puolestavälistä lukien, 26 kuolemantapausta on vahvistettu 53 ihmisen ollessa yhä kateissa. (45) Minä tiedän, että meillä on monta uskollista lukijaa Australiassa, ja me varmasti muistamme kaikkia teitä rukouksessa kun käsittelette jälkiseurauksia tulevina kuukausina.

Me tosiaankin elämme myrskyisiä aikoja. Vuonna 2010, oli luonnonkatastrofeja jotka vaativat 295,000 ihmisen hengen maailmanlaajuisesti taloudellisten menetysten ollessa 130 miljardia dollaria. (46) Onneksi, me palvelemme armollista Jumalaa joka rakastaa kansaansa ja pitää meidät turvassa siitä huolimatta että katastrofeja on kaikkialla ympärillämme. Minä löydän hienon rohkaisunsanan Naahumin kirjan luvusta 1:7, jossa lukee, ”Hyvä on HERRA, turva ahdistuksen päivänä, ja hän tuntee ne, jotka häneen luottavat.” Jumala tuntee meidät jokaisen henkilökohtaisesti, ja Hän ei koskaan hylkää meitä.

Myrkytetyt vesivarastot! (Poisoned Water Supply!)

Minun isäni varoitti fluoridin vaaroista vuosien ajan. Monet muut ovat myös soittaneet hälytyskelloja, mutta suurimmaksi osaksi, vaarat on sivuutettu hallinnon, uutismedian, ja tiedeyhteisön taholta. Kuitenkin, uusi tutkimus nykyään osoittaa, että fluoridi voi heikentää hampaita ja luustoa. Eräs tutkimus on havainnut että altistuminen fluoridille voi laskea älykkyyttä lapsissa. Nyt New York Cityn kaupunginvaltuutettu Queens’in alueelta, nimeltään Peter Vallone, on alkanut taistella fluoridin poistamisen puolesta New York Cityn vesivarastoista. New York Daily News’in artikkelissa, Vallone’a siteerataan sanomalla, ”Tämä merkitsee pakotettua lääkitystä hallinnon taholta. Mitä seuraavaksi? He päättävät että me olemme masentuneita ja lisäävät Prozac-lääkettä meidän juomaveteemme?” (47) Hämmästyttävässä täyskäännöksessä, USA:n sosiaali- ja terveysministeriö (U.S. Department of Health and Human Services) on ilmoittanut suunnitelmista alentaa fluoridin suositeltua tasoa juomavedessä. Päätös tuli julki sen jälkeen kun huomattiin että kaksi viidesosaa kasvuikäisistä kärsii laikukkaista hampaista, tila, joka muulla tavalla tunnetaan fluoroosina. (48) Vaikka fluoriditasojen vähentäminen juomavedessä on hyvä alku, se ei mene tarpeeksi pitkälle kun kemikaali pitäisi poistaa kokonaan. Fluoridi on aktiivinen ainesosa useimmissa hammastahnoissa joita nykyään myydään Yhdysvalloissa. Oletko koskaan huomannut varoituksia pakkauksessa? Eräs hammastahnatuubi, jonka minä satuin saamaan lähelleni, varoittaa, ”Pidä poissa alle 6-vuotiaiden lasten ulottuvilta. Jos ainetta harjaamisen lisäksi vahingossa nielaistaan, hanki lääkinnällistä apua tai ota yhteyttä myrkytyskeskukseen (Poison Control Center) välittömästi.” Henkilökohtaisesti, minä pikemmin haluaisin myrkyn pois juomavedestäni!

Yhdysvaltojen talous: ”Elpymistä” etanan tahdissa!

”Suuri taantuma” Yhdysvalloissa on virallisesti ollut ohi vuodesta 2009 lähtien. Kuitenkin, me olemme nyt vuodessa 2011, ja pohtimalla ajan määrää joka on kulunut, hyvin vähän taloudellista parannusta on tehty. Yhdysvalloissa oli 157 pankkien sulkemista vuoden 2010 aikana, mikä oli korkein sulkemisaste lähtien vuodesta 1992. (49)

Vaikkakin virallinen työttömyysaste tippui 9,8 prosentista 9,4 prosenttiin, tämä johtui pääosin siitä tosiasiasta, että hyvin monet lannistuneet työnetsijät päättivät lopettaa työnhaun ja heitä ei enää tarkastella työttöminä työnhakijoina. Julie Coronado, vanhempi ekonomisti BNP Paribas’issa New Yorkissa, totesi, ”Fed’iä (Keskuspankkia) ei paljon lohduta lasku työttömyysasteessa kun sitä ei ajeta työpaikkojen kasvulla.” Kaikista ihmisistä Yhdysvalloissa, jotka voisivat potentiaalisesti käydä töissä, vain 64,3 prosenttia heistä todella omistaa työpaikan. (50)

Kotien pakkohuutokaupat jatkavat järkyttävää ja masentavaa tahtiansa. Yli miljoona kotia pakkohuutokaupattiin vuonna 2010, ja RealityTrac Inc. ennustaa että toiset 1,2 miljoonaa kotia tullaan ottamaan haltuun vuonna 2011. (51) Tehdäkseen asiat pahemmiksi, monet pankit ovat olleet laittomasti viemässä lunastusoikeuden kodinomistajilta, jotka eivät ole laiminlyöneet heidän asuntolainamaksujaan, tai joissakin tapauksissa, heillä ei edes ole asuntolainaa. Yksi sellainen esimerkki sattui Pennsylvanian osavaltiossa naisen nimeltään Angela Iannelli kodissa. Nainen, joka oli siihen päivään asti huolehtinut asuntolainalyhennyksistään, saapui kotiinsa löytääkseen talonsa koluttuna, hänen käyttöpalvelunsa (vesi, sähkö yms.) katkaistuna, ja jäänestoaineensa valumassa alas viemäriin. (52) Samanlaisia tapauksia on raportoitu kaikkialla maassa.

Detroitin kaupungissa, Michiganin osavaltiossa, olosuhteet ovat niin kauheat, että pormestari on nyt pohtimassa suunnitelmaa, joka leikkaisi 20 prosentilla kaupungin kunnallisista palveluista, sellaisista kuten jätteiden noudosta, poliisipartioinnista, teiden kunnostuksesta, ja katuvalaistuksesta. (53) Koulut Detroitissa ovat vaikeuksissa, myöskin, ja saatetaan pian pakottaa hakemaan konkurssia. (54)

Candem’in kaupungissa, New Jerseyn osavaltiossa, joka on yksi väkivaltaisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa, puolet poliisilaitoksesta ja lähes seitsemänkymmentä palomiestä saattaa pian olla lomautettuna. (55)

Huolimatta Barack Obaman äskettäisestä veropaketista, joka johti entisen presidentti Bushin veroleikkausten uusimiseen, niin muuntyyppiset verot ympäri maan ovat nousseet. Eräs sellainen esimerkki on Illinoisin osavaltio, joka kohdatessaan 15 miljoonan dollarin osavaltioalijäämän, hyväksyi lainsäädännön lisäämään yksityisen henkilön osavaltio-tuloveroa 66 prosentilla ja yritysten tuloveroa 45 prosentilla. (56) Minä en olisi yllättynyt näkemään muidenkin osavaltioiden hyväksyvän samanlaisia veronkorotuksia, koska useat muut osavaltiot kärsivät myös suurista budjettialijäämistä.

Lopuksi, minä tiedän että olisi paljon enemmän jota voitaisiin sanoa nykytapahtumista ja ajoista joita me elämme. Oli olemassa paljon asioita, joista minä suunnittelin kirjoittavani, mutta minä olen kykenemätön kattamaan niitä tähän uutiskirjeeseen, koska minulla ei vain ole tilaa tehdä niin. Kuitenkin, Herra on painottanut minulle, että me todellakin elämme viimeisissä päivissä, ja suuri osa Kirjoituksista on jo täytetty. Jokainen merkki, joita Jeesus kehotti meitä tähystämään, on selvästi avautumassa aivan meidän silmiemme edessä. Nämä ovat suuren kuohunnan aikoja; [Huom. arabimaailma kuohuu ja hallinnonvaihdoksia tapahtuu. Suom. huom.] silti, minä olen täysin luottavainen siihen että meidän Vapahtajamme antaa voimia, suojelee, ja kantaa meitä loppuun saakka kun me kohtaamme haasteita, joita mikään toinen sukupolvi ei koskaan ole kohdannut. Minä rohkaisen teitä kaikkia pysymään vahvoina uskossa ja odottamaan meidän Herramme pikaista paluuta.

Kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä ministeriötä. Me emme pystyisi tekemään sitä mitä me teemme ilman teidän anteliaisuuttanne, ja on todella alamaisuutta saada sellainen tilaisuus toimia Jumalan hyväksi. Jos jollakin teistä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai isoja, meidän esirukoilijatiimimme tulevat mielellään nostamaan teidät esille rukouksessa. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Time Magazine, January 3, 2011, By Megan Gibson, http://time.com.
02. Associated Press, January 12, 2011, By Anne Flaherty, Washington, D.C.
03. Ibid.
04. Associated Press, December 22, 2010, By Hyung-Jin Kim, Seoul, South Korea.
05. The Christian Science Monitor, December 26, 2010, By Donald Kirk, Seoul, South Korea.
06. Associated Press, January 1, 2011, By Kim Kwang-tae and Foster Klug, Seoul, South Korea.
07. Reuters News Service, January 11, 2011, By Phil Stewart, Beijing, China.
08. Reuters News Service, December 23, 2010, By Benjamin Kang Lim, Beijing, China.
09. Associated Press, January 11, 2011, By Christopher Bodeen, Beijing, China.
10. The Telegraph, December 29, 2010, By Peter Foster, Beijing, China.
11. The Telegraph, January 9, 2011, By David Eimer, Beijing, China.
12. Bloomberg News, January 5, 2010, By Rudy Ruitenberg, http://bloomberg.com.
13. San Francisco Chronicle, December 16, 2010, By Stacy Finz, http://sfgate.com.
14. AFP, January 4, 2011, By AFP, Washington, D.C.
15. AFP, January 8, 2011, By Beatrice Khadige, Algiers, Algeria.
16. Associated Press, January 6, 2011, By Aomar Ouali, Algiers, Algeria.
17. Ibid.
18. AllAfrica.com, January 12, 2011, By Walter Menya, Nairobi, Kenya.
19. The Guardian, August 31, 2007, By Ian Sample, http://guardian.co.uk.
20. CNN, January 3, 2011, By CNN Wire Staff, http://cnn.com.
21. Today's THV, January 3, 2011, By Today's THV, http://todaysthv.com.
22. Baltimore Sun, January 5, 2011, By Timothy B. Wheeler, http://baltimoresun.com.
23. The Daily Mail, January 7, 2011, By Wil Longbottom, http://dailymail.co.uk.
24. The Advocate, January 4, 2011, By Koran Addo, Labarre, LA.
25. UPI, January 13, 2011, By UPI, Athens, AL.
26. Associated Press, January 7, 2011, By Seth Borenstein, Washington, D.C.
27. CNN, December 24, 2010, By Sarah Hoye, Guy, AR.
28. CNN, December 30, 2010, By Alan Silverleib, http://cnn.com.
29. Associated Press, December 24, 2010, By Associated Press, San Juan, Puerto Rico.
30. AFP, December 21, 2010, By AFP, Jakarta, Indonesia.
31. Associated Press, January 1, 2011, By Associated Press, Buenos Aires, Argentina.
32. Associated Press, January 2, 2011, By Eva Vergara, Santiago, Chile.
33. Associated Press, January 9, 2011, By Associated Press, Sydney, Australia.
34. Associated Press, December 26, 2010, By Associated Press, Wellington, New Zealand.
35. Ria Novosti, December 23, 2010, By Ria Novosti, Moscow, Russia.
36. AFP, December 22, 2010, By Harumi Ozawa, Tokyo, Japan.
37. AFP, January 5, 2011, By AFP, Tehran, Iran.
38. Associated Press, December 21, 2010, By Associated Press, Tehran, Iran.
39. Associated Press, December 24, 2010, By Amy Taxin, Los Angeles, CA.
40. The Daily Mail, December 18, 2010, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk.
41. The Washington Post, January 14, 2011, By Juliana Barbassa, Teresopolis, Brazil.
42. Associated Press, January 8, 2011, By Associated Press, Rio De Janeiro, Brazil.
43. Associated Press, January 7, 2011, By Associated Press, Johannesburg, South Africa.
44. Associated Press, January 5, 2011, By Biswajeet Banerjee, Lucknow, India.
45. Associated Press, January 14, 2011, By John Pye, Brisbane, Australia.
46. AFP, January 3, 2011, By AFP, http://afp.com.
47. New York Daily News, December 28, 2010, By Erin Einhorn, New York, NY.
48. Associated Press, January 7, 2011, By Associated Press, http://associatedpress.com.
49. Washington Post, December 28, 2010, By David S Hilzenrath, http://washingtonpost.com.
50. Reuters News Service, January 7, 2011, By Lucia Mutikani, Washington, D.C.
51. Associated Press, January 14, 2011, By Paul Sakuma, New York, NY.
52. Associated Press, December 9, 2010, By Michelle Conlin, http://associatedpress.com.
53. The Wall Street Journal, December 11, 2010, By Matthew Dolan, Detroit, MI.
54. The Wall Street Journal, July 24, 2009, By Paul Kersey and Michael Van Beek, http://wsj.com.
55. Philadelphia Daily News, January 15, 2011, By Jason Nark, http://philly.com.
56. The Christian Science Monitor, January 12, 2011, By Mark Guarino, Chicago, IL.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden puheenaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

http://lasttrumpetministries.org

2 kommenttia:

  1. Voisikohan Haarp -aseiden kokeilu olla syynä eläinkuolemiin.
    Nykyajan aseet ovat kauhistuttavia.
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista
  2. Se on paljon mahdollista. Näitä Haarp-asemia on siellä missä esim. lintujen joukkokuolemia tapahtui alkuvuonna. Norjan Tromssassa on Suomea lähin Haarp-asema ja säänmuokkausta tapahtuu varmasti. Skalaariaseista ja eläinkuolemista seuraavissa linkeissä:

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/01/lintujen-joukkokuolemia-lisaa-nyt-oli.html

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/01/usan-skalaariaseita-testattiin.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com