Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Rick Warren'in terveysohjelma 2011 -- "Daniel-suunnitelma"

Amerikkalainen esiintulevan kirkon megaeksyttäjä, Rick Warren, "The American Pastor", on keksinyt uuden hullutuksen tälle vuodelle, joka on vaarallista itämaisilla mystiikan muodoilla leikkimistä, ja mukaan on otettu myös kulttimaisen Swedenborgilaisuuden käsityksiä. Warren on laatinut kolmen kuuluisan lääkärin avulla terveysohjelman omalle Saddleback'in megaseurakunnalleen, missä seurataan itämaisia mystisiä harjoituksia, joiden mainostajia nämä lääkärit ovat. Warren'in hengellisten harhojen sarjaa lisätään taas yhdellä vaarallisella ekumeenisella petoksella, jossa palvotaan maallista terveyttä jumalattomin menetelmin. Tässä olevat kaksi alkuvuoden artikkelia ruotivat tätä vahinkoa aiheuttavaa tempausta. Ne osoittavat Rick Warren'in täydellisen erottamiskyvyn puutteen. Arvostelukyvyttömät 'kristityt' Amerikassa tulevat varmaan seuraamaan johtajaansa. Artikkelit suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

----- Original Message -----
From: Samuel Korhonen
Sent: Friday, January 28, 2011 8:25 PM
Subject: Fw: When Contending Costs Everything


Kun kilvoitteleminen maksaa kaiken
By Jan Markell
www.olivetreeviews.org 
January 18, 2011

Mitä ihmettä pastori Rick Warren mahtaa ajatella? Olen yrittänyt välttää olla kova, mitä tulee Rick'iin, mutta siinä asiassa, jota olen käsittelemässä, minun täytyy olla suorapuheinen. Sarjaa (Rick Warren'in) harhoja käsitellään seuraavassa, mutta niitä seuraava vuodatus on pääasiani.

* Syyrian ylistäminen uskonnollisesta vapaudesta, kun se on paha sortovalta.

* Jopa synagoogia käsittävien seurakuntakasvuponnistelujen kruunaaminen, mutta se, mitä siitä prosessista puuttuu, on evankeliumin julistaminen. Warren'in seurakuntakasvun suunnitelma keskittyy vain numeroihin.

* Kuuluminen johdon asiantuntijakuntaan sellaisille kyseenalaisille järjestöille kuin, World Economic Forum, The Council on Foreign Relations ja Tony Blair's Faith Foundation (Tony Blair'in uskonsäätiö) , joka on pakanallinen ekumeeninen ryhmä.

* Puhuminen Pohjois-Amerikan islamilaiselle yhteisölle heinäkuussa 2009, mutta olla mainitsematta evankeliumia sanomassaan. Tämä oli jälleen ekumeeninen ponnistus.

* Jeesuksen sanojen vääristäminen kirjassa, The Purpose Driven Life (Suomeksi: Tavoitteena elämä, Päivä Oy, 2005), väittämällä Hänen sanoneen: "Minun paluuni ei ole teidän asianne", kun tosiasiassa Raamattu painottaa, että Hänen paluunsa on meidän autuaallinen toivomme.
Raamattu kehottaa meitä valvomaan ja rukoilemaan Hänen paluutaan. Tämä aihe vie Raamatusta yli kolmanneksen.

* Väärän Valtakunta Nyt dominionistisen eskatologian omaksuminen, jonka mukaan seurakunta pelastaa maailman pastori Warren'in globaalin P.E.A.C.E. -suunnitelman, globaalien AIDS -ponnistelujen jne. kautta. Tämä raivoaa kaikkialla evankelikalismissa ja on eksytys ollessamme kirotulla planeetalla, jonka vain Kristuksen paluu voi pelastaa.

* Helvetin, synnin, parannuksen jne. vähätteleminen kirjassaan ja hänelle annetuilla muilla globaaleilla foorumeilla.

Johtuen uudesta tammikuun 15. päivänä käynnistetystä ponnistuksesta Saddleback-kirkossa liityn äänekkäiden arvostelijoiden kuoroon. Viime lauantaina hän käynnisti vuoden kestävän ponnistuksen saada seurakuntansa ja itsensä kuntoon. Voit kuulla ja lukea siitä Saddleback'in verkkosivulta: "Jumalan resepti sinun terveydeksesi. Osallistu tähän muutokselliseen debyyttiin ollaksesi terveempi sinä! Tulemme kuulemaan maailmankuuluilta lääkäreiltä suunnitelmasta tulla terveeksi ja pysyä sellaisena uudella vuosikymmenellä".

Keitä ovat nämä ”maailmankuulut lääkärit”, jotka ovat räätälöineet tämän ohjelman vain Saddleback-kirkolle? Miehiä, jotka ovat itämaisten mystisten harjoitusten räikeitä mainostajia. Salli minun selittää tarkemmin:

Bestseller-kirjailija Dr. Richard Amen on psykiatrian professori ja opettaa itämaista uskonnollista mietiskelyä ja New Age -energiaan perustuvaa Reiki'ä. Voit kuulla Rick Warren'in ja tri. Amen'in keskustelevan Saddleback'in verkkosivulla. Kirjansa, Making a Good Brain Great (Hyvät aivot suurenmoisiksi), sivulla 238, hän sanoo: "Minä suosittelen jooga-mietiskelyn aktiivista muotoa nimeltä, Krya Kirtan. Se perustuu viiteen alkukantaiseen ääneen." Hän suosittelee näiden äänten toistamista päivittäin 12 minuutin ajan.

Tri. Mark Hyman on nelinkertainen New York Times'in bestseller-kirjailija, joka myös mainostaa kirjassaan buddhistisiin periaatteisiin perustuvaa mystistä mietiskelyä. Kirjassaan, The Ultramind Solution, Hyman painottaa mietiskelyä sanoen, ettei ole väliä, mihin uskontoon kuuluu -- kaikki hyötyvät siitä (s. 322). Hän kehuu buddhistien hiomaa menetelmää (s. 384).

Tri. Mehmet Oz on Reikin ja transkendenttisen mietiskelyn mainostaja. Oz sanoo myös saaneensa innoitusta Emmanuel Swedenborg'ilta, joka perusti 18. vuosisadalla kultin, joka opettaa, että kaikki uskonnot johtavat Jumalan tykö. Swedenborg kielsi kaikki oikeaoppiset kristilliset käsitykset. Tänä päivänä on paljon Swedenborgilaisen kultin kannattajia.

Kuinka sitten pastori Warren kommentoi kolmen vieraansa luonnetta? "Minulla on kunnia olla yhteistyössä näiden kansainvälisesti huomattavien terveysasiantuntijoiden kanssa." Eikö hän ollenkaan käsitä, että kun heidän opettamansa erilaiset menetelmät otetaan käyttöön, se asettaa hänen seurakuntansa suureen vaaraan?

Onko petos tänä päivänä noin suuri? Entä sitten ne kymmenet tuhannet seurakunnat, jotka noudattavat Saddleback'in linjaa? Lähtevätkö myös ne mukaan vaarantaen miljoonien kristittyjen sielun ja elämän? Kuinka paljon riivaajia onkaan vaanimassa sellaisten pahojen menojen ympärillä, kuin transkendenttinen mietiskely, Reiki, Jooga ym. itämaiset perinteet?

Kuten uskonpuolustaja Eric Barger sanoo: "Warren'in etenemisen huolestuttavimpia puolia ovat hänen liittoutumisensa. Kun aikamme näkyvin kristillinen johtaja hengailee erilaisten globalistien, uusiaikalaisten ja muslimien kanssa ajaen heidän asiaansa ja nyt katsoo yhteen, jota innoittaa kultisti Emanuel Swedenborg, niin seuraukset ovat tuhoisat.

Kun johtajat päättävät hyljätä erottamisen ekumenian hyväksi, niin viattomat, sinisilmäiset ihmiset ovat itse asiassa Saatanan leppymättömän suunnitelman maaleja seurakunnan pois siirtämiseksi Jumalan Sanan totuudesta. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, miksi ihmisten seuraaminen Raamatun asemesta on vaarallinen esitys."

Rick Warren sanoo: "Amerikkalaiset lihovat ja lihovat ja meidän täytyy tehdä jotakin." Tämä kuulostaa oudolta perusteelta miehelle, jota jotkut sanovat 'Amerikan pastoriksi'. Eikö meidän huolemme evankelikaaleina pitäisi olla sielun eikä ruumiin hoikkuus?

Yhtä hämmentävää on, miksi hänen seurakuntajohtajansa ja jäsenensä ovat tyytyväisiä tähän vuoden kestävään ponnistukseen ylistää miehiä, jotka mainostavat itämaista mystiikkaa ja muita harjoituksia, jotka ovat jumalattomia.

Palvelutyöjohtajien on valittava meidän taistelumme. Kristillisten johtajien arvosteleminen aiheuttaa meille ahdinkoa ja siitä seuraa kannattajien, lahjoitusten, seurakuntien ja jopa ystävien menetys. Meitä kutsutaan kaikilla mahdollisilla nimillä, joten ymmärrä, että uskon puolesta kilvoitteleminen maksaa kaiken. Kilvoitteleminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Se on käsky jakeessa Juuda 3. Saddleback-kirkko on nyt esittämässä eri evankeliumia näiden kolmen lääkärin kautta, jotka tulevat puhumaan monien elämään kokonaisen vuoden ajan. Pastori Rick Warren tulee vahvistamaan nämä miehet. Vahinkoa tulee tapahtumaan.

Ellei joku anna varoitusta, niin miljoonat temmataan ohjelmaan, joka voi aiheuttaa enemmän vahinkoa, kuin liikalihavuus milloinkaan. Näiden kolmen lääkärin edustamat jumalat ovat sielujen perään. Ne ovat jumalia, jotka johtavat ihmisiä pois iankaikkisesta elämästä taivaassa ja pyydystävät sieluja jumalattomaan iankaikkisuuteen. Emme voi vaieta, vaikka hinta arvostelijoille olisi kuinka kallis.

Rukoilkaa pastori Rick Warren'in ja hänen seurakuntajohtajiensa puolesta. Johto voisi pysäyttää viime viikonloppuna käynnistetyn ohjelman, jos he käsittäisivät tämän yrityksen loukkaavan vaikutuksen.

Jotta voisit paremmin ymmärtää tällaisia kysymyksiä, käy verkkosivujemme osastossa: "Hengellinen petos".



----- Original Message -----
From: TBC Today
To: smlkorhonen@gmail.com
Sent: Friday, February 04, 2011 8:20 PM
Subject: Rick Warren Hosts Cult Celebrity Doctors


                                                                                                                              February 4, 2011

RICK WARREN ISÄNNÖI KULTTEIHIN KUULUVIA KUULUISIA LÄÄKÄREITÄ [Katkelmia]

Hän käyttää itämaisen mystiikan ja universalismin mainostajia.

Kun megakirkon pastori Rick Warren päätti, että hänen täytyi ottaa terveytensä vakavasti, hän reagoi tyypillisen kunnianhimoisesti käynnistäen seurakunnalleen vuoden kestävän terveysohjelman, "Daniel-suunnitelman", joka on laadittu kolmen kuuluisan lääkärin avulla ja jotka tulevat esiintymään aloitusseminaarissa tänään.

Mutta arvostelijat osoittavat, että ohjelman räätälöineet lääkärit eivät selvästikään jaa kirkon tunnustamia evankelisia uskonkäsityksiä hyväksyen sensijaan erilaisia itämaisen mystiikan muotoja ja kristillisen kultin, Swedenborgilaisuuden, käsityksiä.

Vannoen laihtuvansa 40 kiloa, Warren kertoi alistaneensa viime syksynä itsensä tohtorien Mehmet Oz, Daniel Amen ja Mark Hyman hoitoon ja työskennelleensä kunkin kanssa "Daniel-suunnitelman" kehittämiseksi.

Oz, Emmy-palkitun ohjelman, "Dr. Oz Show", juontaja ja Columbia'n yliopiston kirurgian professori, sanoo, että häntä innoittaa Emanuel Swedenborg, 18. vuosisadan kultin perustaja, joka opetti, että kaikki uskonnot johtavat Jumalan tykö ja kielsi oikeaoppiset kristilliset käsitykset, kuten Kristuksen sovituksen synnin tähden, kolminaisuuden ja Pyhän Hengen jumaluuden.

Bestseller-kirjailija Amen, Irvine'ssä sijaitsevan Kalifornian yliopiston psykiatrian professori, opettaa itämaista uskonnollista mietiskelyä ja New Age -energiaan perustuvaa Reiki-menetelmää.

Hyman, nelinkertainen New York Times'in bestseller-kirjailija, mainostaa buddhistisiin periaatteisiin perustuvaa mystistä mietiskelyä.

Emanuel Swedenborg sanoo, että hänellä oli vuonna 1745 näky, jossa hän näki seinillä ryömiviä olioita. Hän väittää Jumalan sitten ilmestyneen hänelle ihmisenä ja käskeneen hänen mainostaa uusia opetuksia maailmalle.

Warren'illa on tarkoitus keskustella nokitusten Amen'in ja Hymen'in kanssa tänään kokouksessa, joka jatkuu klo 8.30 - 12.30 Saddleback-kirkossa Kalifornian Lake Forest'issa. Oz tulee esiintymään videon kautta.

Seurakunta sanoo, että kaikki sen yli 5000 pienryhmää tulevat läpikäymään "Daniel-suunnitelman", joka on osa Saddleback'in "kohtalon vuosikymmentä", 10-vuotissuunnitelmaa, joka käynnistyy tässä kuussa "auttamaan ihmisiä onnistumaan ja olemaan elämän kaikilla osa-alueilla sitä, miksi Jumala heidät tarkoitti".

Warren, bestsellerin "The Purpose Driven Life (Suomeksi: Tavoitteena elämä, Päivä Oy, 2005)", kirjoittaja, sanoi, että hänellä on "kunnia tehdä yhteistyötä näiden kansainvälisesti huomattavien terveysasiantuntijoiden kanssa".

"Jumala sanoo, että terveys on tärkeä ja sitä me haluamme tutkia", Warren sanoi.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=251133


RICK WARREN HOSTS CULT CELEBRITY DOCTORS [Excerpts]

Features promoters of Eastern mysticism, universalism

When megachurch pastor Rick Warren decided he needed to take his health seriously, he responded in typically ambitious fashion, launching a year-long health program for his church, "The Daniel Plan," written with the help of three celebrity doctors who will appear at a kickoff seminar today.

But critics point out the physicians who crafted the program apparently don't share the church's professed evangelical beliefs, espousing instead various forms of Eastern mysticism and the tenets of a Christian cult, Swedenborgism.

Vowing to lose 90 pounds, Warren said he placed himself under the care of Drs. Mehmet Oz, Daniel Amen and Mark Hyman last fall and worked with each to develop "The Daniel Plan."

Oz, host of the Emmy-winning "Dr. Oz Show" and professor of surgery at Columbia University, says he is inspired by Emanuel Swedenborg, an 18th century cult founder who taught that all religions lead to God and denied orthodox Christian beliefs such at the atonement of Christ for sin, the trinity and the deity of the Holy Spirit.

Best-selling author Amen, a professor of psychiatry at the University of California at Irvine, teaches Eastern religious meditation and the New Age energy-based practice of Reiki.

Hyman, a four-time New York Times best-selling author, promotes mystical meditation based on Buddhist principles.

Emanuel Swedenborg said he had a vision in 1745 in which he saw creatures crawling on walls. He asserted God then appeared to him as a man and told him to promote the new teachings to the world.

Warren plans to have one-on-one discussions with Amen and Hymen at the summit today, which runs from 8:30 a.m. to 12:30 p.m. at Saddleback Church in Lake Forest, Calif. Oz will appear via a video message.

The church says all of its more than 5,000 small groups will go through "The Daniel Plan," which is part of Saddleback's "Decade of Destiny," a 10-year plan launching this month "to help individuals succeed and be who God designed them to be in every aspect in life."

Warren, author of the best-selling "The Purpose Driven Life," said he is "honored to be partnering with these internationally distinguished health experts."

"God says that health is important, and that is what we want to explore," Warren said.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=251133

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com