Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Supervaltiot #1 ja #6 ottavat muotoaan, Clinton tukee Iranin protesteja ja IDF valmistautuu sotaan

Tässä Cutting Edgen tuoreessa viikkokirjeessä David Bay tarkastelee New Age -kirjailijoiden muovaamaa 10 supervaltion maailmanhallituksen muodostumista kun eräät supervaltiot ovat vielä kehitysvaiheessa ja ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategia edesauttaa näiden puuttuvien supervaltioiden kehittymistä. Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita ja erityisesti Danielin kirjan profetiaa 4. pedosta, jolla on kymmenen sarvea (Dan. 7). Nämä 10 sarvea ovat 10 supervaltiota erään tulkinnan mukaan. Lisäksi Iranin tilannetta käsitellään lyhyesti, kun arabimaailman mielenosoitukset ovat levinneet sinnekin. Israel varautuu pahimpaan kun arabimaailma kuohuu ja sitä yritetään panna ruotuun supervaltiokäsitteen avulla tulevaisuudessa. Viikkokirjeen osioiden suomentaja: Olli R.

---------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.2.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


Profetiaa ollaan toteuttamassa juuri nyt: ”…se erosi kaikista muista pedoista jotka olivat ennen sitä; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman kansakunnat täytyy uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi?


DVD

I. Etelä-Amerikan supervaltio on ottamassa muotoaan!


Supervaltio #6 kuulee ehdotuksesta luoda yksi ainut puolustusteollisuuspohja, välttämätön kulmakivi jokaiselle supervaltiolle.

UUTISKATSAUS: ”Brasilia ehdottaa yhteistä puolustusteollisuuspohjaa Etelä-Amerikkaan”, China English News, 15. helmikuuta 2011

”MONTEVIDEO, 14. helmikuuta (Xinhua) – Vieraileva Brasilian puolustusministeri Nelson Jobim sanoi maanantaina, että Etelä-Amerikalla täytyy olla ’yksi ääni’ puolustuskysymyksissä, niiden joukossa yhteinen puolustusteollinen pohja. On välttämätöntä ’syventää (puolustus)siteitä Etelä-Amerikan sisällä’, Jobim sanoi tavattuaan Uruguayn presidentin Jose Mujicam’in, lisäten vielä että yhteisen puolustusteollisen pohjan rakentaminen on Brasilian politiikan ytimessä alueellista integraatiota varten.”

Tämä on vuorenvarma todiste siitä, että supervaltio #6 jatkaa muodostumistaan. Viimeaikaisissa uutiskirjeissä, me olemme maininneet alueellisista tapaamisista joita on isännöinyt Brasilia ja Venezuela, joten me olemme olleet tietoisia jonkun aikaa siitä, että heidän maanosavaltiota ollaan muodostamassa.

Mutta, on yllättävää, siitä huolimatta kuulla Brasilian puolustusministerin vaativan ”alueellista integraatiota”, kouluesimerkki suunnitellusta supervaltio #6:sta, kuten sinä voit nähdä kartalla (vasemmalla).

Eikä yllättäen, yhteinen puolustusteollisuus nähdään yhtenä yhteisintressinä, mikä voi yhdistää koko maanosan. Amerikka ei ole ainut kansakunta maan päällä, jolla on ’sotilasteollinen pohja (Military-Industrial Base)’.

Puolustusministeri selitti laajemmin sellaisen yhteisen puolustusteollisuuden merkityksestä.

”Aloite auttaisi lisäämään alueellista teknologiaa ja teollisuutta, ja ’antamaan itsenäisyyden kaikille latinalaisen Amerikan maanosan kansakunnille’, hän sanoi.”

Suurin osa kansakunnista supervaltio #6:ssa on antiamerikkalaisia ja kommunisti/sosialisti -mielisiä sekä autoritaarisia. Sen tähden, me uskomme että ei vie kovinkaan kauaa aikaa muodostaa tämä supervaltio kuten on kestänyt muodostaa Euroopan Unioni, esimerkiksi. [Yhteistä näille sosialistisille Etelä-Amerikan valtioille on ollut myös se, että suuri osa niistä on tunnustanut Palestiinan valtion itsenäisyyden viimeaikoina. Suom. huom.]

Meidän täytyy tarkkailla tätä kehitystä tiiviisti, sillä kriittiset profetiakohdat ottavat muotoaan!

II. Diktatorinen kontrolli, joka on luontaista Uudessa Maailmanjärjestyksessä, jatkaa marssimistaan eteenpäin, tunkeutuen meidän yksityiselämiin.

Kaikille lapsille Meksikossa aiotaan saada biolääketieteellinen informaatio talletetuiksi hallinnon rekistereihin!

Tätä toimenpidettä suunnitellaan edelleen rynnistykseksi luoda supervaltio #1, Pohjois-Amerikan Unioni.

UUTISKATSAUS: ”Kaikki lapset aiotaan kirjata kansallisiin biometrisiin rekistereihin”, By Jerome R. Corsi, World Net Daily, 14. helmikuuta 2011

”Julkiselta mielipiteeltä piilossa, Meksiko on alkanut koota biometristyyppistä kansallista henkilötietokantaa jota voitaisiin soveltaa dokumentoimaan nimiä Pohjois-Amerikkaa varten tarkoitetulle matkustus-kulkulupakortille (North American Trusted Traveler border pass card), suunnitelma, jota ollaan jo kehitelty Kotimaan turvallisuusviraston (U.S. Department of Homeland Security) toimesta Meksikon kansalaisia varten.”

”Älä koskaan salli kelpo kriisin menevän hukkaan.” ("Never let a good crisis go to waste")

Tämä on aina ollut Globaalin Eliitin motto. Vaikkakin perimmäinen suunnitelma Meksikoa varten on liittää se Pohjois-Amerikan Unioniin, siten poistaen valtion rajan, niin miksi ei tartuttaisi nykyiseen huoleen laittoman maahanmuuton suhteen luonnostelemalla suunnitelma joka palvelee tulevaa alueellista diktatuuria yhtälailla?

”Se ilmeisesti olisi samanlainen kuin ohjelma, josta on tullut arkipäiväinen asia Euroopan Unionissa sallimaan vapaa kulku EU:n kansalaisille liikkua, elää ja työskennellä missä tahansa he valitsevatkin EU:n sisällä, piittaamatta kansakunnan nimestä ja kansallisista rajamääräyksistä.”

EU:n tie alueelliseen hallintoon on osoittautunut menestykselliseksi, ylipäätään. Sen vuoksi, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että tämä biolääketieteellinen tietokanta kopioitaisiin EU:n mallista, joka myös kehitettiin rajapolitiikkaa varten.

”Tammikuun 19. päivänä 2011, Meksikon presidentti Felipe Calderon allekirjoitti toimeenpanevan määräyksen vaatien että seuraavien viiden vuoden sisällä kaikilla 17-vuotiailla ja nuoremmilla meksikolaisilla täytyy olla biometrinen kansallinen henkilökortti joka sisältäisi kasvokuvan, kaikki 10 sormenjälkeä, sekä silmän iiriskartoituksen. Toteuttaakseen presidentin toimeenpanomääräyksen, Meksikon Kansallisen Väestörekisterin pääjohtaja suunnittelee menevänsä kaikkiin peruskouluihin Meksikossa rekisteröimään vaadittu biometrinen informaatio ja jakaakseen yksittäisiä henkilökortteja.”

”Kohtuulliset arviot ovat, että vuoden 2012 loppuun mennessä, Meksiko suunnittelee jakavansa enemmän kuin 25,7 miljoonaa biometristä henkilökorttia maan lapsille, jotka ovat 18-vuotiaita ja nuorempia.”

”Uusi meksikolaisten yksityinen henkilökortti sisältää turvahologrammin estämään kortin kopioiminen tai väärennettyjen korttien luominen; iirisskannaus-informaation upotettuna viivakoodiin kortin takapuolella; erinäistä biometristä informaatiota sisällytettynä näkymättömästi korttiin, käsittäen kaikki 10 sormea sormenjäljissä. Kukin kortti omaa ainutlaatuisen henkilökohtaisen ID-numeron ja kasvokuvan, suunniteltu varmistamaan, että vain se henkilö, jolle kortti annettiin, voi käyttää korttia. Meksikon kotkasymbolin kortin ylälaidassa tilalla, kortissa lukee nyt ’United States of Mexico (Meksikon Yhdysvallat)’.”

Jotkut tarkkanäköiset ihmiset Meksikossa tajuavat tämän yksityisen henkilökortin todellisen merkityksen.

”Kriitikot Meksikossa ovat väittäneet, että Meksikon yritys kirjata koululapset kansalliseen biometriseen henkilötunnistustietokantaan käsittää varhaisen toteutuksen nousevasta ’uuden maailmanjärjestyksen’ ohjelmasta, joka on suunniteltu sopimaan aloitteisiin, jotka on laadittu Turvallisuus- ja Hyvinvointikumppanuuden (Security and Prosperity Partnership) nojalla kehittämään Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimusta mannermaiseksi tai kohti alueellista Pohjois-Amerikan Unionin hallinnollista rakennetta.”

Tämä näkökulma on täsmälleen oikea!

Heti kun tämä tunnistusohjelma toteutetaan onnistuneesti Meksikossa ja kaikki ”pöpöt” on havaittu ja ratkaistu, uusi Pohjois-Amerikan Unionin hallitus voi helposti määrätä kaikki amerikkalaiset ja kanadalaiset hankkimaan oman korttinsa.

Miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä? Kaikki nykyajan diktaattorit ovat vaatineet kansalaisiaan ottamaan henkilökohtaisen tunnistuskortin ja säilyttämään siinä henkilöllisyyttään kaiken aikaa.

III. Ulkoministeri Hillary Clinton asettui mielenosoittajien puolelle Iranin kaduilla!

Vain viikkoa ennen kuin Egyptin presidentti Mubarak erosi, ulkoministeri asettui tukemaan Egyptin mielenosoittajia, joten me voimme nähdä kaavan esiintulemisen, emmekö voikin?

UUTISKATSAUS: ”Ulkomisteri Clinton tuo julki tukeaan Iranin protestoijille”, By Daniel Strauss, The Hill News, 14. helmikuuta 2011

”Vahvan kielenkäytön maanantaina ulkoministeri Hillary Clinton tuli julkisuuteen tukemaan hallituksen vastaisia protesteja Iranissa. ’Se, mitä me näemme Iranissa tänään, on testamentti rohkaisemaan Iranin kansaa’, Clinton sanoi. ’Meidän viestimme on ollut johdonmukainen ja se pysyy samana ja me toivomme, että oppositio ja urheat ihmiset kaduilla käyttävät samaa tilaisuutta, johon he näkivät heidän egyptiläisten kollegojen tarttuvan viime viikolla’.”

Iran on osa supervaltio #7:aa ja ei nähtävästi ole immuuni paineille luovuttaa suvereniteettiaan, jotta se voi liittyä tähän supervaltioon. Minä pidän sitä jokseenkin ironisena että nykyinen kovanlinjan hallitus saattaisi vastustaa hyökkäyspaineita sen ydinlaitoksiin Israelin ja Yhdysvaltojen taholta, vain pudotakseen mielenosoittajien käsiin, joita organisoidaan, rahoitetaan ja ohjataan globaalin Illuminatin toimesta! [Clinton voi vaikka miten paljon kannustaa Iranin protestoijia, mutta ennemmin helvetti jäätyy kuin Iranin nykyhallitus kaatuu, sillä sitä suojelee Hesekielin profetia Googin sodasta, jossa yksi osapuoli on muinainen Persia eli nykyinen Iran, joka hyökkää Israeliin Googin liittolaisena. Iranista ei koskaan tule maallista länsimaista demokratiaa!! Suom. huom.]

DVD

IV. Koska Israel on maantieteellisesti osa supervaltio #7:ää – supervaltio, jota radikaali Islam hallitsee – IDF (Israelin puolustusvoimat) valmistautuu sotaan!


UUTISKATSAUS: Israelin armeija ’valmis kaikille mahdollisuuksille’: PM ”, France 24 News, 14. helmikuuta 2011

” ’Israelin armeija on valmiina kaikille mahdollisuuksille kun arabi- ja muslimimaailma joutuu kokemaan maanjäristyksen’, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi maanantaina vain päiviä sen jälkeen kun Egyptin hallinto romahti. ’Maanjäristys ravistelee koko arabimaailmaa ja suurta osaa muslimimaailmaa ja me emme vielä tiedä kuinka nämä asiat tulevat päättymään’, pääministeri sanoi virkavalan vannomistilaisuudessa uutta armeijan päällikköä, kenraalimajuri Benny Gantz’ia, varten.”

”Me olemme valmiita kaikille mahdollisuuksille, koska me tiedämme, että meidän olemassaolomme perustus, ja meidän kykymme saada naapurimme vakuuttuneiksi rauhassa elämisestä kanssamme, perustuu Israelin armeijaan’, hän sanoi seremonian aikana hänen Jerusalemin virkatoimistossaan.”

Kun sinä tutkit supervaltio #7:ää, sinä käsität että Israel sijaitsee maantieteellisesti sen rajojen sisäpuolella. Sen vuoksi, Globaali Eliitti todennäköisesti yrittää vaatia, että Israel luovuttaa suvereniteettinsa uudelle alueelliselle superhallinnolle, ”Pohjois-Afrikalle ja Lähi-idälle”. Tämän uuden supervaltion johto tulee mitä todennäköisimmin olemaan radikaalisti islamistinen, aikoen vakaasti tuhota Israelin. [Ks. profeetallinen Psalmi 83, jossa kuvataan Israelin arabivihollisia kaikkialla sen ympärillä viimeisinä päivinä. Suom. huom.]

Voitko kuvitella Israelia luovuttamassa kykyään puolustaa itseään sen yhdistyneitä 540 miljoonaa islamistia ja arabivihollista vastaan? Minä en voi.

Sen vuoksi, supervaltio #7:n radikaalit islamistijohtajat haluavat todennäköisesti soveltaa ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategiaa Israeliin. Tämä strategia vaatii invaasiota tai invaasion uhkaa niskoittelevaa kansakuntaa vastaan.

Tuleeko hyökkäys Israeliin olemaan looginen lopputulos ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategiasta?

Israelin olisi parempi säilyttää kansallinen suvereniteettinsa ja mahtava armeijansa. Se tulee tarvitsemaan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com