Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Arabimaailma kuohuu – Israel vaarassa profeetallisesti!

Tässä esitetyissä kahden tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen osioissa David Bay tarkastelee arabimaailmassa alkanutta kiehuntaa alkuvuonna 2011 ja ottaa islamistien mahdollisten vallankaappausten seuraukset huomioon Israelin kannalta. Israel tulee profetian mukaan jäämään yksin vihamielisten arabinaapureiden ympäröidessä sitä. Kaikki tämä mullistus Lähi-idän arabivaltioissa tähtää pääsääntöisesti Israelin pelastukseen, jotta se hädässään turvautuisi hylkäämäänsä Messiaaseen, Jeshuaan. Illuminatin suunnitelmat palvelevat Jumalan tarkoitusperiä kun Antikristuksen 10 supervaltion kokonaisuutta suunnitellaan ja yksi supervaltio (numero 7) koostuu Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan islamistisista valtioista. Psalmin 83 vihamielinen arabiliittoutuma ottaa muotoaan juuri nyt ja samalla 3. maailmansota lähestyy. Jeesuksen tulemus omilleen on entistä lähempänä (Ilm. 3:10). Julkaisun loppuun on koottu muutama tuore vieraskirja-kirjoitus blogistani, joissa ruoditaan mm. räjähdyspisteessä olevaa Egyptin tilannetta, joka tulee ratkaisemaan mihin suuntaan kelkka kulkee. Obaman ja Amerikan osuus tapahtumiin otetaan myös esille. Viikkokirjeiden suomentaja: Olli R.



Cutting Edgen viikkokirje 2.2.2011

---------- This Week's Hot News -------

Major World Event!

---------- Tämän viikon kuumat uutiset -------

Merkittävä maailmantapahtuma!


Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää ollaan tarkoituksellisesti epävakauttamassa juuri nyt, jotta valtiot, jotka vastustavat alueellista hallintoa, tulevat pakotetuiksi ”hallinnonvaihdokseen (Regime Change)”, niin että ne voidaan helposti ja nopeasti sulauttaa supervaltio #7:ään koskien Illuminatin 10 valtion uudelleenjärjestelysuunnitelmaa.

Tätä supervaltiota tullaan kutsumaan ”Pohjois-Afrikaksi ja Lähi-idäksi”.

Sen tähden, kaikentyyppisiä diktaattoreita tähdätään kukistumaan, vaikka tuo diktaattori on ollut Yhdysvaltojen politiikan johdonmukainen tukija useiden vuosien ajan. Tavoitteena on poistaa kaikki esteet supervaltio #7:ää varten.

Nopeus, jolla hallituksia on kukistettu viimeisenä kahtena kuukautena, on henkeäsalpaava.


DVD

I. Egyptin presidentti kääntyy hitaasti mutkassa kun ”miljoonan ihmisen marssi” hyökkää Kairoon.


Nobelin rauhanpalkinnon voittaja ElBaradei vaatii presidentti Mubarakia lähtemään heti ”välttääkseen verenvuodatuksen”.


UUTISKATSAUS: ”Sillä aikaa kun protestit paisuvat Egyptissä, USA:n suurlähettiläs kuulemma puhuu ElBaradein kanssa”, USA Today, 1. helmikuuta 2011

”Samalla kun sadattuhannet protestoijat kerääntyvät Kairon keskustaan, oppositiojohtaja Mohamed ElBaradei sanoo, että presidentti Hosni Mubarakin ’täytyy lähteä välttääkseen verenvuodatuksen’. AFP, lainaten USA:n viranomaisia, sanoo USA:n Egyptin suurlähettilään puhuneen tänään oppositiojohtaja ElBaradein kanssa.”

Entisen IAEA:n (Kansainvälinen atomienergiajärjestö) puheenjohtajan, Mohamed ElBaradein, astuminen näyttämölle on vuorenvarma todiste, mielestäni, siitä että Hosni Mubarakin päivät presidenttinä ovat koruttomasti luetut. Vaikkakin Mubarak on ollut Amerikan politiikan rohkea ja johdonmukainen tukija kokonaisten kolmen vuosikymmenen ajan vallassa ollessaan, hänen virassa olemisensa tulee vaikeuttamaan Egyptin asianlaitaa olla hyväksytty muiden islamilaisten valtioiden taholta supervaltiossa #7 seuraavien syiden tähden:

1) Anwar Sadat’illa oli rohkeutta tehdä rauha Israelin kanssa ja hän maksoi tuosta aloitteesta hengellään, kun hänet salamurhattiin lokakuun 14. päivänä 1981. Hosni Mubarak otti vallan diktaattorina, ja välittömästi teki melko selväksi sen, että hän aikoi kunnioittaa rauhansopimusta Israelin kanssa. Viimeiset 30 vuotta ovat olleet vuosia jolloin Egypti on ylläpitänyt tätä rauhansopimusta juutalaisvaltion kanssa.

Sen vuoksi, Mubarak nähdään muslimien valtavan enemmistön taholta olemukseltaan petturina syystäkin. Koska supervaltio #7 aiotaan muodostaa islamilaisista kansakunnista, länteen mielistelevä, kuten Mubarak, tulee olemaan sellainen ongelma, että se saattaa estää tätä supervaltiota muodostumasta.

2) Mubarak teki yhteistyötä presidentti Bushin kanssa hänen pahamaineisessa ”terrorisminvastaisessa sodassa (War On Terror)” seuraten 9/11 -iskujen jälkimaininkeja niin täydellisesti että hän otti vastaan islamilaisia vankeja Yhdysvalloista ja omassa maassaan hänen tiedustelupalvelunsa kidutti heitä ankarasti. He kiduttivat näitä vankeja sillä tavoin että Yhdysvallat ei olisi voinut kiduttaa heitä johtuen meidän kotimaisista laeista.

Mubarakin peikko kiduttamassa kunnon muslimeja on vieraannuttanut häntä muusta islamilaisesta maailmasta.

3) Mubarak on tehnyt laajalti yhteistyötä Israelin kanssa viimeisten 30 vuoden kuluessa. Itse asiassa, Egypti ja Israel olivat samaa mieltä valvontamallista joka pitäisi perustaa Gazan kaistaleelle. Nämä yhteissopimukset tarkoittivat sitä, että Egypti oli yhteistoiminnassa Israelin kanssa sen taistelussa Hamasia vastaan.

Siispä, Mubarakia pidetään hylkiönä muslimien valtavan enemmistön joukossa kaikkialla maailmassa.

Näistä syistä johtuen, Amerikka on julkisesti hylkäämässä Hosni Mubarakin, kuten nämä jutut jäljempänä osoittavat.

Valkoisen Talon sanotaan valmentavan radikaalia islamilaista terroriryhmää, ”Muslimiveljeskuntaa (The Muslim Brotherhood)”, rooliin ”Mubarakin jälkeisessä” Egyptissä!! Tämä tapahtuma on voimakkain merkki tähän mennessä siitä, että Yhdysvallat on päävoima levottomuuksien takana jotka pyyhkäisevät pohjoista Afrikkaa ja Lähi-itää, jotka tullaan pian tuntemaan Pohjois-Afrikkana, tai supervaltio #7:nä Illuminatin 10 valtion uudelleenjärjestelysuunnitelmassa!

UUTISKATSAUS: ”Valkoinen Talo avoimena Muslimiveljeskunnan roolia varten Mubarakin jälkeisessä Egyptissä”, The Examiner, 1. helmikuuta 2011

”Obaman hallinto sanoi ensimmäistä kertaa, että se tukee roolia sellaisille ryhmille kuten Muslimiveljeskunta, kielletty islamilainen järjestö, uudelleenmuodostetussa Egyptin hallinnossa … Valkoisen Talon lausunto … tunnustus siitä että mikä tahansa kansan keskuudessa hyväksytty uusi hallinto tulee sisältämään ryhmiä joita ei pidetä ystävällismielisinä USA:n intresseille, ja se oli signaali siitä, että Valkoisessa Talossa valmistaudutaan tuota todennäköisyyttä varten 30 vuoden luotettavien suhteiden jälkeen Egyptin presidentti Hosni Mubarakin kanssa.”

Valkoinen Talo ei ole pelkästään ”valmistautunut” sitä ”todennäköisyyttä” varten että Egypti tulee putoamaan vihollisten käsiin, vaan viimeistelee ”Pentagonin uuden kartan” -strategiaa kuten me selvästi hahmottelemme DVD:ssä yläpuolella, ”The Illuminati Is Fulfilling Bible Prophecy (Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita)”!

Koska me teemme yhteistyötä Muslimiveljeskunnan kanssa, niin mikä vaikutus tuolla politiikan muutoksella saattaisi olla koskien meidän suhteita Israelin kanssa? Kuuntele tätä seuraavaa kappaletta:

”Yksi keskustelunaihe josta Valkoinen Talo oli oudon vaiti, oli se, mitkä vaikutukset tällä siirrolla olisi Amerikan suhteisiin ainoan laillisen demokratian alueella, Israelin, kanssa. Muslimiveljeskunta puoltaa Egyptin rauhansopimuksen romuttamista juutalaisvaltion kanssa. Onko tuo nyt Obaman hallinnon uusi kanta yhtälailla?”

Itse asiassa, Amerikka todennäköisesti pani alulle CIA-agenttien kiihottamina sisäisen eripuraisuuden eri islamilaisten ryhmittyminen keskuuteen. Kuitenkin, ”Pentagonin uuden kartan” -strategia on Amerikan/Illuminatin suunnitelma ja sitä selvästikin seurataan hyvin yksityiskohtaisesti tässä kamppailussa.


II. Levottomuudet leviävät länsimieliseen Jordanian valtioon.

Jordanian kuningas
on perinteisesti ollut korkeimmalle rankattu vapaamuurari arabimaailmassa!


UUTISKATSAUS: ”Jordanian kuningas Abdullah nimittää uuden pääministerin kun Egyptin levottomuudet leviävät”, The Guardian (Lontoo), 1. helmikuuta 2011

”Jordanian pääministeri on vaihdettu uuteen kun poliittiset shokkiaallot Egyptistä edelleen kajahtelevat läpi arabimaailman. Kuningas Abdullah pyysi Marouf Bakhit’ia muodostamaan uuden hallituksen seuraten Samir al-Rifai’n eronpyyntöä jordanialaisten viikkojen protestien jälkeen joissa häntä vaadittiin astumaan syrjään.”

Jordanian hallitsija yrittää selkeästi antaa signaalin että hän tulee tekemään yhteistyötä uuden vision kanssa tulevasta supervaltiosta.

”Bakhit’ia pyydettiin ottamaan ’käytännöllisiä, pikaisia ja konkreettisia askelia käynnistämään todellinen poliittinen uudistusprosessi, linjassa kuninkaan vision kanssa kattavasta uudistuksesta, modernisaatiosta ja kehityksestä’, kuului lausunto kuninkaallisesta palatsista.”

Kuuntele avainsanoja, jotka viestittävät Jordanian voimakkaasta halusta tehdä yhteistyötä tämän uuden vision kanssa:

”… todellinen poliittinen uudistusprosessi”

”… kuninkaan visio kattavasta uudistuksesta”

”… modernisaatio ja kehitys”

Vaikkakaan Jordanialla ei ole koskaan ollut todella sortavaa hallintoa, hashemiitti-monarkki täytynee korvata, koska häntä pidetään liian pehmeänä Israelia kohtaan ja liian läheisenä Yhdysvalloille. Tämä seuraava uutisosio vahvistaa tämän todellisuuden.

”Monet tavalliset jordanialaiset ovat myös kiivaasti vastaan vuoden 1994 rauhansopimusta Israelin kanssa, jonka allekirjoitti edesmennyt kuningas Hussein, ja pohjimmiltaan maan läheisen liittolaisen USA:n avustamana, ja sopimuksen arvoa nostettiin sodalla naapuri Irakissa.”

Monet radikaalit muslimit eivät voi koskaan antaa anteeksi kuninkaalle yhteistyötä Israelin kanssa ja katselemista seisten kun islamilaisia siviilejä tapettiin Irakissa.


DVD

III. Israelin pääministerille sanotaan, että hänen täytyy valmistaa kansakuntaansa ”Uutta alueellista järjestystä (New Regional Order)” varten!


Levottomuudet raivoavat kaikkialla Israelin rajojen ympärillä nyt – Libanonissa, Jordaniassa ja Egyptissä.

UUTISKATSAUS: ”Netanyahun täytyy valmistautua uuteen alueelliseen järjestykseen”, Haaretz Israeli News, 1. helmikuuta 2011

”Pääministeri Benjamin Netanyahu reagoi meneillään oleviin tapahtumiin Egyptissä tähdentämällä että ’alueellinen vakaus ja turvallisuus’ pitää säilyttää. Israel jopa pyysi Lännen hallituksia työskentelemään presidentti Hosni Mubarakin hallinnon pelastamiseksi. Netanyahun huoli hänen egyptiläistä ystäväänsä ja liittolaistaan kohtaan on koskettavaa. Se myös heijastelee hänen pelkoaan siitä mitä tulee tapahtumaan jos hallinnonvaihdos tapahtuu Egyptissä ja Mubarak korvataan Israelin kanssa solmitun rauhan vastustajilla.”

Muista, Egypti teki rauhan Israelin kanssa ja Mubarak eli näiden sitoumusten mukaisesti. Sen vuoksi, Israelin ei tarvinnut huolehtia Egyptin sotajoukoista, jotka oli sijoitettu sen Gazan rajalle. Israel myös teki yhteistyötä Egyptin viranomaisten kanssa taistelussa Hamasia vastaan; mutta, jos radikaali islamilainen johtaja ottaa hallinnan Egyptistä, Israel saattaisi löytää voimakkaat vihollisjoukot juuri Gazan rajalta!

Israel ei voisi sitten enää suunnata sotilasresurssejaan Gazan raja-alueelta pohjoiseen, missä Libanon on nyt vihollisvoimien kontrollissa. Itse asiassa, jos Egypti sattuisi kaatumaan islamilaisten voimien, jotka ovat Israelille vihamielisiä, syliin, niin Israel tulee yhtäkkiä kohtaamaan vihollisjoukot sen pohjoisella rajalla (Libanon), ja sen eteläisellä rajalla (Egypti). Tämä muutos on melko odottamaton ja rohkea, koska molempia rajoja pidettiin ystävällismielisten voimien kontrolloimina.

Israel on yhtäkkiä suunnattoman uhan alla!

”On tullut aika aloittaa valmistautuminen uutta alueellista järjestystä varten. Takertumisen vanhaan, romahtavaan järjestykseen, sijaan, Netanyahun täytyy pyrkiä rauhansopimuksiin sekä palestiinalaisten että Syyrian kanssa saadakseen Israelin enemmän tervetulleeksi ja haluttavammaksi naapuriksi.”

Voitko ajatella sellaista epäraamatullista ja huonoa neuvoa? Ainoa tapa, jolla Israel voi tulla ”enemmän tervetulleeksi ja haluttavammaksi naapuriksi” on, jos se yksinkertaisesti tekee kansallisen itsemurhan ja fyysisesti katoaa maapallon päältä!

Raamatullinen profetia siitä, että Israel tulee seisomaan yksin vihollisiaan vastaan aikojen lopussa, on nyt alkamassa käymään toteen. Israel jätetään jopa suojattomammaksi näillä tapahtumilla kuin koskaan aiemmin. Se on vakavassa vaarassa.



Cutting Edgen viikkokirje 26.1.2011

---------- This Week's Hot News -------

Major World Event!


---------- Tämän viikon kuumat uutiset -------

Merkittävä maailmantapahtuma!


I. Länsimielinen Libanonin hallitus on kukistettu ja maata hallinnoidaan nyt mitä radikaaleimmalla palestiinalaisella terroriryhmällä, Hizbollah’illa!

Nyt Israel joutuu vastatusten vihamielisen palestiinalaisuhkan kanssa sen Libanonin rajalla, sekä repaleisten militanttitaistelijoiden että koulutetun Libanonin armeijan kanssa.


UUTISKATSAUS: ” ’Raivon päivä’ kun Libanon saa uuden Hizbollah’in tukeman pääministerin”, MSNBC News, 25. tammikuuta 2011

”TRIPOLI, Libanon – Sadat vihaiset mielenosoittajat polttivat renkaita ja sulkivat teitä halki Libanonin tiistaina sen jälkeen kun Iranin tukema Hizbollah varmisti itselleen sen oman kandidaattinsa nimityksen johtamaan seuraavaa hallitusta. Najib Mikati’n nimitys pääministeriksi, jota tuki presidentti Michel Suleiman, on nähty voittona Hizbollah’ille, joka hankki tarvittavat parlamentin äänet riistämään hallinta Libanonin hallitukselta.”

Kuinka ensiarvoinen on tämä vallankaappaus kaikkien palestiinalaismilitanttien radikaaleimman ja vaarallisimman ryhmän toimesta?

”Hizbollah’in kontrolli hallituksen suhteen ensimmäistä kertaa tulee soittamaan hälytyskelloja Washingtonissa ja Israelissa ja lisää huolia maltillisissa sunniarabivaltioissa… Protestit olivat osa ”raivon päivää”, joka oli Hariri’n kannattajien nimitys, ja Hariri’a tuettiin Saudi-Arabian ja Washingtonin taholta, protestoimaan Hizbollah’ia vastaan, jota puolestaan rahoitetaan ja tuetaan Teheranin toimesta.”

On vaikeaa yliarvioida tämän merkityksellisen tapahtuman voimaa. Nyt, Israel tulee kohtaamaan mitä militanteimman Libanonin hallituksen, joka on mukautunut sen kertakaikkiseen tuhoamiseen. Nyt, Israel tulee mahdollisesti kohtaamaan yhdistelmäuhan militantista armeijasta, jolla on 10,000 taisteluohjuksen arsenaali, sekä ammattimaisesti koulutetusta Libanonin armeijasta!

Tällä hetkellä, Libanonilla on vielä toimiva parlamentaarinen järjestelmä; mutta se voisi muuttua yhtä nopeasti kuin Hitler siirtyi olemasta heikko presidentti demokratiassa kohti absoluuttisen diktaattorin asemaa. Pian eräänä päivänä, me voisimme herätä uutisiin vallankaappauksesta joka on kaatanut Libanonin hallinnon perusparlamenttijärjestelmän.

Ensimmäistä kertaa koskaan, islamilaista suunnitelmaa Israelin tuhoamiselle voidaan nyt pitää asetettuna paikoilleen. Me postitimme tämän suunnitelman loppuvuodesta 1998, ja klikkaa linkkejä alla niin voit lukea sen.

NEWS1056”Seuraava arabit vs. Israel -sota – Pike’n Kolmas maailmansota suunniteltu synnyttämään Antikristus – Osa 1/2”

NEWS1057”Seuraava arabit vs. Israel -sota – Pike’n Kolmas maailmansota suunniteltu synnyttämään Antikristus – Osa 2/2”

Lisäksi, tämä laillinen vallankaappaus on Iranin ja Syyrian alituisen painostuksen tulosta länsimielisen Libanonin hallituksen yllä. Edellyttäen että alkuperäinen Iranin suunnitelma oli torjua Amerikka-johtoinen Irakin invaasio sytyttämällä ”sodan ja vallankumouksen tulet” muissa osissa Lähi-itää (NEWS1910), me voimme vain tehdä johtopäätöksen että Iran on voittanut tämän sodan Amerikan kanssa, sodan, joka alkoi maaliskuun 20. päivänä 2003, jolloin presidentti Bush määräsi koalition joukot hyökkäämään Irakiin.

Kun sinä luet alkuperäisestä Iranin vastahyökkäyssuunnitelmasta uutisessa NEWS1910, sinä tulet ymmärtämään että Israel on viimeinen kansakunta Iranin iskulistalla. Tämän länsimielisen hallituksen kukistaminen Libanonissa on tärkeä askel lopullisessa hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Vielä yksi tarkastelu: Libanon on Lähi-idässä, osa supervaltio #7:ää. Kuten me olemme maininneet viime viikolla, tapahtumat pohjoisessa ja keskisessä Afrikassa sekä Lähi-idässä ovat muovaamassa supervaltioita #7 ja #8 (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Jos Israel ja Yhdysvallat eivät pysty kumoamaan tätä laillista vallankaappausta, Israel kohtaa kauhistuttavan sotilaallisen uhan sen pohjoiselta rajalta Libanonin kanssa. Tämä uutistapahtuma on yksi tärkeimmistä ja dramaattisimmista monien vuosien taktikoinneista koko Lähi-idässä. [Myöskin kovan linjan muslimifundamentalistin, Mahmoud Ahmadinejadin, nousu Iranin presidentiksi v. 2005 oli kova juttu, varsinkin kun ajatellaan Hesekielin profetiassa mainittua Googin sotaa (Hes. 38, 39). Googin liittolaisena on Persia eli nykypäivän Iran, joka hyökkää Israeliin. Suom. huom.]

Jopa Ulkomaansuhteiden Neuvosto (CFR) on kuuluttanut että Iran voitti Irakin sodan! Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2427, otsikolla, ”Ulkomaansuhteiden Neuvosto (CFR) julistaa Irakin sodan voittajan olevan – IRAN!”




Lopuksi muutama vieraskirja-viesti minulta ja parilta muulta liittyen arabimaailman kuohuntaan.


Vieraskirja

Nimi : Olli

Viesti : Tämän nykyisen Lähi-idässä vellovan kriisin valossa monien arabimaiden pitikin kokea islamilaistuminen ja USAsta eroaminen, sillä esim. Israelin vihollisista lopun ajalla kertovassa Psalmissa 83 puhutaan Jordaniasta (moabilaiset ja ammonilaiset) ja Egyptistä (ismaelilaiset ja hagrilaiset). Ks. http://www.jeesus-on-herra.com/kirjoitukset/israelinrajat.htm
. Israel ei siis ole turhaan huolissaan Egyptin nykytilanteesta. Nämä Egyptin ja Jordanian rauhansopimukset Israelin kanssa tullaan lopulta mitätöimään, kun Jumala alkaa kurittaa Israelia. Arabimaiden vallankumoukset ovat myös merkkinä USAn ainoan supervallan statuksen romahtamisesta. Joissakin kirjoituksissa arabimaiden diktatuurihallitusten kaatumisia on jo verrattu vastaaviin Itä-Euroopan diktatuurien kaatumisiin 1990-luvun vaihteessa. Tuolloinhan supervalta NL piti otteessaan niitä, kun nyt USAn nukkehallitsijat arabimaissa kaatuvat vuoronperään. Tämä on profeetallista kun Danielin 4. pedon rautaiset sääret ja jalat (Varsovan liitto ja NATO) menettävät hegemoniansa ennen 10 varpaan muodostamaa kymmenvaltioliittoa eli NWO:ta (Dan. 2). Kuten olen jo sanonut aikaisemmin, niin USA on pidättäjä lopulliselle Antikristukselle, kuten oli muinainen Rooman imperiumi Paavin 1260 vuotta kestäneelle poliittiselle hirmuvallalle (2 Tess. 2:6-8). Tässä mielenkiintoisia kirjoituksia:

Egypt's Revolution Ensures U.S. Downfall


Eli Egyptin vallankumous varmistaa USAn romahduksen.

Why Do Americans Condemn Egyptians For Demanding Freedom And Democracy?

Eli miksi amerikkalaiset tuomitsevat egyptiläisiä vaatimasta vapautta ja demokratiaa.


Saapa nähdä miten kauan Mubarak kestää vielä vallassa. Jos mielenosoitukset jatkuvat yhä niin kyse voi olla päivistä. Minusta tuntuu että juuri Obama (kaappimuslimi) on tarkoituksellisesti valittu tähän tehtävään romuttamaan USAn hegemonia-asema Lähi-idässä. Hän tekee koko ajan hallaa omalle maalleen myönnytyksillään islamisteille. Obama on illujen agentti.


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011020213113041_ul.shtml

"Myös Egyptin merkittävä tukija Yhdysvallat painostaa Mubarakia väistymään. Presidentti Barack Obama toivoo, että rauhanomainen vallanvaihto alkaisi heti. Obama on keskustellut Mubarakin kanssa puhelimessa."

2. helmikuuta 2011 16:10:18


Nimi : Olli

Viesti : Lisään vielä että Obama on selkeästi USAn Gorbatshov eli tuhoaa imperiuminsa sisältä käsin UMJ:tä varten. Obama noudattaa selvästikin Pentagonin uutta kartta-suunnitelmaa.


http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pentagon's_New_Map

2. helmikuuta 2011 16:25:06


Nimi : Olli

Viesti : Kairosta live-kuvaa:

http://english.aljazeera.net/watch_now/

Mubarakilla 48 tuntia aikaa lähteä maasta.


ElBaradei’s Ultimatum to Mubarak: 48 Hours to Leave the Country


http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1348078/pg1


Egypt´s Islamic Revolution: When We are free, We will Free Palestine and Destroy Israel


http://israelitkan.ning.com/


Eli Egyptin mielenosoittajat lupaavat tuhota Israelin. Hurraa (so. kirous) Obamalle!


2. helmikuuta 2011 17:59:07

Nimi : Kirjoittaja

Viesti : Jos/kun islamilainen veljeskunta pääsee valtaan niin seuraava ennustus voisi toteutua(Antikristuksen tulosta)


http://markkujk.vuodatus.net/blog/2772837#6247215


2. helmikuuta 2011 18:31:22


Nimi : seuraaja

Viesti : http://www.youtube.com/watch?v=VwUWyTbiJs8


2. helmikuuta 2011 18:38:21




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com