Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Libyan Gaddafi ahdingossa – supervaltio #7 kehittyy Suunnitelman mukaisesti

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay luo ajankohtaisen katsauksen Libyan kriittiseen tilanteeseen kun protestiaallot ovat levinneet sinnekin. Jokin näkymätön voima ohjaa tapahtumia Pohjois-Afrikassa kun Raamatun profetiaa täytetään päivittäin. Illuminati on käsikirjoittanut tapahtumat ennakolta Jumalan aivoitusten mukaisesti. Luodaan ensin kaaosta, josta tulee lopulta Uusi Järjestys. Saudi-Arabiakin on vaaravyöhykkeessä, koska koko Lähi-itä kuuluu supervaltio #7:n käsitteeseen. Ulkoministeri Clinton on tehnyt tämän selväksi saudien kuningashuoneelle. Heidän täytyy mukautua. Viikkokirjeen osioiden suomentaja: Olli R.

----------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.2.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


Profetiaa ollaan täyttämässä juuri nyt: ”…se oli erilainen kuin kaikki muut pedot sitä ennen; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman valtiot pitää uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi? Tätä profetiaa ollaan täyttämässä päivittäisissä uutisissa (Daily News)!


DVD

I. Libyan diktaattori, Gaddafi, kääntyy hitaasti mutkassa, raporttien mukaan hän olisi paennut maasta! Silti, seuraten hänen käsikirjoitustaan, Gaddafi on ”uhmakas” ja toistaa muiden vallasta syöstyjen diktaattoreiden iskulausetta – että hänen hallintonsa ei kaadu.

UUTISKATSAUS: Ruumiita Libyan kaduilla!, Excite News, 22. helmikuuta 2011

”Mielenosoittajien ruumiit, jotka oli ammuttu hengiltä Muammar Gaddafille uskollisten joukkojen toimesta, jätettiin kaduille levottomassa ympäristössä Libyan pääkaupungissa tiistaina, opposition aktivisti ja paikallinen asukas sanoi, samalla kun pitkän ajan johtaja meni uhmakkaasti valtion TV-asemalle näyttääkseen että hän oli yhä vallassa.”

”Maailman johtajat ovat myös ilmaisseet suuttumusta. USA:n ulkoministeri Hillary Rodham Clinton kehotti Gaddafia ’lopettamaan tämän hyväksymättömän verenvuodatuksen’ ja sanoi, että maailma katselee tapahtumia ’hälytysmerkin kanssa’.”

Ei mikään tee parempia uutisfilmin pätkiä kuin kadut täynnä siviilien ruumiita, hurjana käyvän sortohallituksen symboleita. Nämä uutiskuvat voisivat pitää protestoijat liikkeessä pisteeseen missä ihmiset voivat vakuuttua siitä, että diktaattori täytyy poistaa vallasta mihin hintaan hyvänsä.

Lähtien siitä kun Libyan protestiaalto alkoi 16. helmikuuta 2011, Gaddafin uhma tulee esille päivänä nro: 6. Jos sinä muistat Egyptin kriisin, presidentti Mubarak oli uhmakas ja itsevarma tässä kohtaa aikajanassa myös. Mutta, yhtäkkiä, hän jätti virkansa päivänä nro: 18 koskien Egyptin mielenosoituksia. [Mielenkiintoista että Gaddafin uho tai lähtölaskenta alkoi 11 päivää Mubarakin eron jälkeen eli 22.2.2011. Suom. huom.]

Näyttääkö siltä aivan kuin Gaddafi seuraisi samaa käsikirjoitusta kuin Mubarak teki?

Huomaa, myöskin, että ulkoministeri Hillary Clinton antaa kriittisiä lausuntoja vallassa olevasta hallituksesta ja tukee mielenosoittajia. Itse asiassa, näyttää siltä ikään kuin Hillaryn lausunto hallitusta vastaan olisi ”kuolemansuudelma”!

Huhut alkoivat pyöriä kaikkialla Libyassa siitä, että Gaddafi olisi paennut maasta. Pitkäaikaisin diktaattori arabimaailmassa järjesti lehtikuvaajille tilaisuuden, luultavasti osoittaakseen että hän oli yhä virassa ja vallankahvassa kiinni.

”Gaddafi, kauimmin palvellut arabijohtaja, näyttäytyi lyhyesti TV:ssä varhain tiistaina haihduttaakseen huhut siitä että hän olisi paennut … ’Minä olen täällä näyttääkseni että minä olen Tripolissa enkä Venezuelassa. Älkää uskoko noita harhaanjohtavia koira-asemia’, Gaddafi sanoi, viitaten median raportteihin että hän olisi jättänyt maan. Videoklippi ja kommentit kestivät vähemmän kuin minuutin – epätavallista oikukkaalle johtajalle, joka tunnetaan rönsyilevistä puheista, jotka usein kestävät tuntikausia.”

Libyan diktaattori on menettämässä avainministeriensä ja sotilasyksikköjensä tukea. [Tähän mennessä, 23.2.2011, Libyan oikeusministeri ja sisäministeri ovat eronneet. Useat Libyan armeijan yksiköt ovat vaihtaneet puolta. Suom. huom.]

”… Oikeusministeri Mustafa Abdel-Jalil erosi protestoidakseen ’ylenmääräistä voiman käyttöä’ aseistamattomia mielenosoittajia vastaan. Useita suurlähettiläitä ulkomailla erosi asettuakseen mielenosoittajien puolelle. Kaksi Mirage-hävittäjälentokonetta Libyan ilmavoimista myös pakeni Tripolin ilmatukikohdasta ja laskeutui lähelle Maltan saarta, ja niiden lentäjät – kaksi everstiä – anoivat poliittista turvapaikkaa, Maltan sotilasviranomaiset sanoivat.”

Libyan YK-edustajat toimittivat vastalauseen, mikä saattaa osoittautua kuolettavaksi puhallukseksi Gaddafia vastaan.

UUTISKATSAUS: Libyan diplomaatit YK:ssa vaativat Gaddafin kukistumista, The National Post, 21. helmikuuta 2011

”YHDISTYNEET KANSAKUNNAT – Libyan diplomaatit YK:ssa tuomitsivat maanantaina heidän voimamies-johtajansa Muammar Gaddafin ’tyrannina’ ja syyttivät häntä ’kansanmurhasta’ kun he kehottivat häntä vetäytymään syrjään tai olemaan pakotettu luopumaan vallasta. Lähetystön henkilökunta, jota johti varasuurlähettiläs Ibrahim Dabbashi, syytti Gaddafia ulkomaisten palkkasoturien tuomisesta muista Afrikan maista taistelemaan mielenosoittajia vastaan. He vaativat kansainvälistä lentokieltovyöhykettä Pohjois-Afrikan ylle.”

Nämä sanat eivät ole vain voimakkaita, ne ovat emotionaalisesti ladattuja. Juuri sen kaltaista retoriikkaa joka sytyttää yleisen protestiaallon!

Nyt, palatkaamme meidän ensimmäisenä esitettyyn uutisjuttuumme vangitaksemme mielialat Tripolissa tällä hetkellä.

”Vastareaktio alkoi sunnuntaina sen jälkeen kun mielenosoittajia virtasi keskustaan Vihreälle Aukiolle (Green Square) Tripolissa, saaden aikaan sekasorron näyttämöt. Sala-ampujat tulittivat katoilta ja miliisit hyökkäsivät väkijoukkoihin, ampuen ja jahdaten ihmisiä pitkin poikin katuja, todistajien ja mielenosoittajien mukaan.”

Muammar Gaddafi tulee todennäköisesti eroamaan melko äkillisesti, jos viimeaikainen historia Tunisian ja Egyptin presidenttien siirtämisestä sivuun on jokin luotettava opas. [Pikemmin hän tekee itsemurhan joutuessaan ahtaalle, koska sanoi puheessaan että kuolee marttyyrina omassa maassaan. Libyassa on tällä hetkellä sisällissodan kaltainen tilanne. Suom. huom.] Muista, nämä tapahtumat ovat käsikirjoitettuja ja niillä on suunniteltu tulos. Nämä protestit eivät tule yhtäkkiä leimahtamaan ja pääsemään irti kontrollista. [Tilanne kyllä vaikuttaa vähän sekasortoiselta, sillä siviilit ovat saaneet aseita taistellakseen Gaddafin joukkoja vastaan. Suom. huom.]

Globaali Eliitti pyrkii yksinkertaisesti saamaan niin paljon muutosta aikaan kuin kykenee niin pienillä todellisilla vahingoilla maailmalle kuin suinkin on mahdollista; ja, tämä on heidän kaavansa. Seuraten 9/11 -iskujen todella kauhistuttavaa hävitystä, Eliitti on saanut suurta hyötyä ”terrori-iskuista”, jotka osoittautuivat taitamattomiksi. Pohdi seuraavia:

1) Epäonnistunut kenkäpommittaja – nykyään sinun ja minun täytyy riisua kengät ennen kuin me astumme lentokoneeseen, eräs esimerkki hallituksesta komentelemassa ihmisiä.

2) Epäonnistunut alusvaatepommittaja – nykyään meidän kaikkien täytyy joko kulkea läpi tunkeilevien röntgenskannereiden tai alistua inhottaviin ruumiintarkastuksiin.

3) Epäonnistunut Times Square -pommittaja – New York Cityn kaupunginvaltuusto käänsi nopeasti kurssia tämän ”terroristihyökkäyksen” jälkeen, valtuuttaen poliisilaitoksen asentamaan useita tuhansia uusia valvontakameroita Manhattanin keskikaupungin kaduille.

Tässä hävyttömässä ja julkeassa suunnitelmassa pyyhkäistä esiin protesteja, jotka on suunniteltu epävakauttamaan kokonainen maanosa-alue, Illuminati haluaa toteuttaa mitä suurimman muutoksen mahdollisimman pienillä pysyvillä vahingoilla. Ajankohta Vanhan Maailmanjärjestyksen tuholle on vielä tulevaisuudessa.

II. Onko Saudi-Arabia seuraavana vuorossa tällä ”iskulistalla”?

Jos raakaöljyn hinta tekee piikkiä nyt johtuen Egyptin ja Libyan kriisistä, maailma saattaa todella vapista kun protestit iskevät Saudi-Arabiaan täydellä voimalla!

UUTISKATSAUS: USA keskustelee Persianlahden poliittisesta levottomuudesta Saudi-Arabian kanssa, RTT Business News, 21. helmikuuta 2011

”RTT News – Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton on keskustellut viimeaikaisesta poliittisesta levottomuudesta Persianlahden rantavaltioissa hänen saudikollegansa kanssa. Massiiviset laajalle levinneet hallituksen vastaiset mielenosoitukset vaatien poliittisia uudistuksia ja valtamonopolin loppua ovat raivonneet Bahrainissa ja Jemenissä, molemmat USA:n liittolaisia.”

Kuten me olemme toistuvasti todenneet, tämä asian ydin ei ole Länsi vs. Itä, eikä Kristinusko vs. Islam, eikä Amerikka-mieliset hallinnot vs. antiamerikkalaiset hallinnot. Kysymys on siitä vastustaako voimamies-diktaattori tai -presidentti nykyisiä vaatimuksia siitä, että hän luovuttaa valtionsa kansallisen suvereniteetin Alueelliselle Hallinnolle, joka tunnetaan tässä tapauksessa supervaltio #7:nä, ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä”.

Sen tähden, me olemme todistamassa spektaakkelia uskollisista Amerikka-mielisistä liittolaisista joita kritisoidaan ankarasti ja horjutetaan dramaattisesti Amerikan hallituksen taholta. Suunnitelman ajoitus on muuttumassa äkisti, ja minä uskon että jokainen voimamies tietää mitä on tapahtumassa ja miksi, mutta heidät nähdään kykenemättömiksi vastustamaan pitkäksi aikaa.

Lisäksi, kukin voimamies epäilemättä lukee käsikirjoitusta, jonka Illuminati on toimittanut hänelle.

Minä uskon, että ulkoministeri Clintonin puhelinsoiton tarkoitus oli vain varmistaa että Saudi-Arabian johtajat ovat ”samalla sivulla” kuin Suunnitelma on tällä hetkellä. Protestien ankaruus Saudi-Arabiaa vastaan on kokonaan riippuvainen siitä vastustavatko he Alueellista Hallintoa. Jos he tukevat sitä ja ovat halukkaita luovuttamaan kansallisen suvereniteettinsa, heidät voitaisiin säästää ”laajalle levinneen protestiaallon” skenaariosta.

DVD

III. Kuohunta Lähi-idässä seuraa hyvin tunnettua, ja usein käytettyä vapaamuurarien opinkappaletta, ”Kaaoksesta Järjestys”.

Muista, okkultistit uskovat, ettei mikään kannattava muutos voi tapahtua, ellei sitä saavuteta kamppailun välityksellä. Sen vuoksi, Illuminati synnyttää kaaoksen, jotta he voivat saada aikaan heidän Uuden Järjestyksen!

UUTISKATSAUS: Lähi-idän kansannousut: Järjestys Kaaoksesta”, by Kurt Nimmo, InfoWars, 21. helmikuuta 2011

”Toimittajan huomautus: Yusuf al-Qaradawi, vaikutusvaltainen muslimioppinut joka mainitaan jäljempänä, on antanut fatwan vaatien Libyan Muammar Gaddafin murhaa.”

”Päällisin puolin, veriset protestit Bahrainissa (USA:n 5. sotalaivueen koti) ja muualla muslimimaailmassa näyttävät huonoilta uutisilta Yhdysvaltojen kannalta. Itse asiassa, räjähdysmäiset tapahtumat ovat suurta teatteria ja eivät tule johtamaan hämärästi määriteltyyn demokratiaan ihmisille Egyptissä, Tunisiassa, Algeriassa, Jemenissä, Libyassa, Jordaniassa, Saudi-Arabiassa, Libanonissa, ja liioittelematta kaikilla Palestiinan vastuualueilla.”

Kyllä, Kurt Nimmo on täsmälleen oikeassa: tapahtumat, jotka leviävät halki Afrikan ja Lähi-idän, ovat läpikotaisin käsikirjoitettuja ja tulevat johtamaan Alueellisten Hallintojen #7 ja #8 muodostamiseen, kuten me olemme kauan varoittaneet. Kuuntele uudestaan todellisuutta sitä, että maailmantapahtumat ovat täysin käsikirjoitettuja kun maailma suuntaa kohti Uutta Maailmanjärjestystä!

Kirjailija on Peter Lemesurier, arvostettu ja maineikas Uuden Maailmanjärjestyksen kirjailija, ja hän kirjoitti seuraavaa vuonna 1981.

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin toistaiseksi pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Suurin osa päänäyttelijöistä, joku otaksuu, on jo paneutunut rooliinsa. Pian tulee olemaan heidän aika astua näyttämölle, valmiina kun esirippu nousee. Toiminnan aika halutaan tulleeksi.” (Peter Lemesurier, ”Armagegeddon Script”)

Tämä tekstikappale on viimeinen Lemesurier’in kirjassa! Sen tähden, todellisuus viimeisten tapahtumien käsikirjoittamisesta koskien Vanhaa Maailmanjärjestystä on viimeinen vaikutelma, jonka Lemesurier haluaa jättää sinun huostaan. Hän haluaa sinun tietävän, että Illuminati on täysin käsikirjoittanut päätapahtumat tästä vallitsevan Maailmanjärjestyksen viimeisestä kappaleesta.

Useilla ihmisillä on suuria vaikeuksia uskoa että maailman johtajat voisivat tehdä yhteistyötä sopusoinnussa sellaisen kirjoitelmakäsitteen kanssa ja seurata käsikirjoitusta. Kuuntele:

”Ja kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ne ja peto tulevat yhdessä vihaamaan porttoa … Sillä Jumala on pannut heidän sydämiinsä että he toteuttavat Hänen tarkoitusperänsä toimimalla sopusoinnussa (acting in harmony) luovuttaessaan kuninkaallisen voimansa ja valtansa pedolle, kunnes Jumalan profeetalliset sanat (aikomukset ja lupaukset) tullaan täyttämään.” (Ilmestyskirja 17:16a, 17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Mikä uskomaton raamatunkohta! Ainoa reitti, jolla viimeiset kymmenen kuningasta (NEWS2363) voivat tehdä yhteistyötä tässä kohtaa maailmanhistoriassa, johdetaan Jumalan Pyhästä Hengestä, joka on istuttanut ajatuksen sopusoinnusta heidän sydämiinsä, sopusoinnun, jonka Jumala sanoo suunnitelleensa Hänen Raamatun profetioiden täyttämiseksi!

Nyt kun me olemme saaneet aikaan sopusoinnun jonka turvin Illuminati toimii, kääntykäämme strategiaan, jonka he ovat keksineet. Sitä kutsutaan ”hegeliläiseksi dialektiikaksi”, myös tunnettu nimellä ”Kaaoksesta Järjestys”. Heidän agenttinsa luovat kaaoksen, josta ulospääsynä Illuminati tulee tuomaan heidän halutun Uuden Järjestyksensä.

DVD

Palatkaamme nyt tähän esitettyyn juttuun:

”CIA ja USA:n armeija ovat, vuosikymmenten ajan, rahoittaneet ja luoneet radikaaleja islamistisia ryhmiä, sisältäen Muslimiveljeskunnan, Talibanin ja muita sellaisia … itse asiassa monitahoinen sarja epävakauttamisyrityksiä kaikkialla läpi Lähi-idän on meneillään ja lopulta nämä yritykset tulevat johtamaan sotaan alueella. ’Kontrollin alueen suhteen, yhdessä Keski-Aasian kanssa, uskotaan olevan välttämätöntä globaalille ylivallalle. Tämä kunnianhimoinen Uusi Maailmanjärjestys tulee erottelemaan näitä kansakuntia valloittaakseen niitä, juuri kun ne yhdistävät pääuskontoja isomman maailmanhallinnon alaisuuteen’, he kirjoittavat.”

Samalla kun InfoWars näkee oikein Illuminatin kädenjäljen näiden tapahtumien takana, heidän johtopäätöksensä on aivan virheellinen! Globaali Eliitti ei ainoastaan näe, että heidän täytyy kontrolloida ”aluetta, yhdessä Keski-Aasian kanssa”, jotta he voivat aikanaan perustaa globaalin hallinnon, vaan he työstävät kiireellä tiettyä suunnitelmaa epävakauttaakseen kunkin suunnitellun alueen, jotta he voivat luoda 10 supervaltion uudelleenjärjestelyn, tarkassa yhdenmukaisuudessa Raamatun profetiaan nähden!

Me näytämme tämän 10 supervaltion Uudelleenjärjestely-suunnitelman edellä, ’Rooman Klubi’ kartassa. Kokonaan työstettynä, tämä Suunnitelma tulee toteuttamaan Danielin kirjan luvun 7:7-8, ja himoittu vapaamuurarikristus (Antikristus) ei voi nousta ennen kuin he ovat saattaneet päätökseen tämän uudelleenjärjestelyn! (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI järjestyksessä toteutuva profetia, joka tarjoaa meille mittarin, josta me voimme tietää likimääräisen ajankohdan siitä milloin Antikristus tulee nousemaan!”)

Nämä ovat kiehtovia aikoja missä me elämme. Raamatun profetiaa ollaan täyttämässä! Pane sana kiertämään kaikille ystävillesi, rakkaimmillesi, ja työtovereillesi, kehottaen heitä kääntymään Jeesuksen puoleen pelastuksessa (Salvation Page) samalla kun aikaa kutsutaan yhä ”nykyiseksi (To-day)”!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com