Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Erikoisraportti: Rick Warrenin ja Tony Blairin globaali rauhansuunnitelma

Maailman "hyväntekijät", pastori Rick Warren ja entinen Britannian pääministeri Tony Blair osallistuivat maaliskuussa 2011 rauhanfoorumiin Saddleback -kirkossa Kaliforniassa. Siellä puhuttiin Warrenin P.E.A.C.E. -suunnitelmasta, joka yhdistäisi kaikki maailman uskonnot ekumenian varjolla. Kristillistä fundamentalismia kritisoitiin yhtenä 21. vuosisadan suurista vihollisista. Kokoukseen otti osaa tarkkailijaryhmä johtajanaan erään kristillisen tutkimusjärjestön perustaja Roger Oakland, joka kiinnitti huomiota siihen, että foorumissa mainittiin vain yksi raamatunjae. Kyseessä on siis ihmisestä lähtöisin oleva baabelintornisuunnitelma, jolla korotetaan ihminen jumalaksi New Age -oppien mukaisesti. Globaalissa rauhansuunnitelmassa ei mainittu mitään Jeesuksesta Kristuksesta taikka julistettu evankeliumia. Tämän "toisen uskonpuhdistuksen" päämääränä lieneekin ihmisten yhdistäminen yhden maailmankirkon alle johtajansa Antikristuksen alaisuuteen. Erikoisraportin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------

ERIKOISRAPORTTI

BY LIGHTHOUSE TRAILS RESEARCH & ROGER OAKLAND

Maaliskuun 7. päivänä Roger Oakland, Understand the Times, International'in perustaja ja kaksi muuta jäsentä hänen palvelutyöjärjestöstään osallistuivat Saddleback -kirkossa Kalifornian Lake Forest'issa Rauha globalisoituneessa yhteiskunnassa (Peace in a Globalized Society) -foorumiin, jossa esiintyivät Rick Warren ja erikoisvieras, entinen UK:n pääministeri Tony Blair. Roger Oakland ja hänen työtoverinsa saivat tarkkailijapaikat tapahtumassa, jonka yleisö käsitti hyvinkin yli 2000 ihmistä. Vaikka kameroita ja nauhureita ei sallittu pääsalissa, jossa haastattelu tapahtui, niin UTT:n tiimi teki muistiinpanoja.

Se, mitä Oakland ja hänen tiiminsä kuulivat, sai heidät suuresti huolestumaan – siinä syy tähän erikoisraporttiin. Warren ja Blair puhuivat Warren'in PEACE -suunnitelmasta ja hänen ”kolmijalkaisen tuolin suunnitelmastaan”. Tony Blair puhui omasta uskontosäätiöstään (inter-faith Faith Foundation). Kumpikin puhuja oli selvästi innoissaan siitä, mitä oli tekemässä maailman hyväksi.

2010 UK Observer raportin mukaan ”Tony Blair on valmistautumassa aloittamaan ”uskonnon hyökkäyksen” ensi vuoden aikana, kunhan suhteet on rakennettu vaikutusvaltaisten uskonnollisten johtajien ja järjestöjen verkostoon”. Blair'in säätiö on ”kehittämässä Yhdysvaltojen haaraa, joka tavoittelee koko joukkoa uskontopohjaisia hankkeita”. Ottaen huomioon sen tosiasian, että Warren liittyi Blair'in säätiön neuvottelukuntaan, on turvallista olettaa, että Saddleback tulee kuulumaan Blair'in säätiön Yhdysvaltojen haaraan.

Sekä Warren että Blair julistivat foorumissa, että ainoa mahdollisuus, että globaali rauha voisi tulevaisuudessa tulla maaplaneetalle on, että kaikki uskonnot toimivat yhdessä ja tekevät hyvää yhdessä. Foorumiyleisö vaikutti hypnotisoidulta ja kunnioituksen valtaamalta, kun heitä kosiskeltiin keskustelulla uskonnosta, hyvistä teoista, demokratiasta ja yhteentulemisesta. Jargonin alla oli kuitenkin toinen tarina.

Blair ja Warren mainitsivat myös tehneensä yhteistyötä Ruandan presidentin kanssa yrityksessä kehittää päämäärätietoinen (Purpose Driven) maa alkuaskeleena päämäärätietoisen maailman perustamiseksi. Vuonna 2005 Rick Warren ilmoitti globaalin P.E.A.C.E. -suunnitelman seurakunnalleen ja sitten vuonna 2008 hän ilmoitti, että Ruanda olisi ensimmäinen päämäärätietoinen maa. Vuonna 2003 hän sanoi New Age-myötäilijä Ken Blanchard'ista, että tämä oli “sitoutunut auttamaan Peace -suunnitelmassa ja aikoo olla auttamassa kouluttamaan meitä johdossa ja kuinka kouluttaa muita olemaan johtajia kaikkialla maailmassa” (35-37 minuutin kohdalla). * Blanchard on vain yksi monista ”uuden” hengellisyyden johtajista, joiden puoleen Warren on kääntynyt saadakseen apua Peace -suunnitelmansa rakentamisessa globaalisesti. Vaikka Warren ei näinä päivinä paljon mainitse Blanchard'in nimeä julkisesti, hän edelleen istuu Blanchard’in neuvottelukunnassa useiden Blanchard'in Lead Like Jesus -järjestön uusiaikalaisten kanssa. Blanchard on mainostanut mystisiä New Age -opettajia monien vuosien ajan ja tänä päivänäkin istuu uusiaikalaisen Hoffman -instituutin johtokunnassa. Vuonna 2007 Blanchard kirjoitti esipuheen kirjaan, jonka innoittaja oli hindulainen swami Paramahansa Yogananada. Tuleeko tämä Warren'in ja Blair'in rauhansuunnitelma olemaan sellainen, jonka käyttövoima on mystiikka?

Näyttää ilmeiseltä, ettei Rick Warren, eikä myöskään Tony Blair, ymmärrä, että heidän rauhansuunnitelmapäämääränsä ovat toteuttamassa Raamatun profetiaa, mikä puhuu rauhasta, joka ei ole Jumalasta, vaan tulee pettämään monet. Näytti siltä, että enemmistö viimeviikkoiseen foorumiin osallistuneista ihmisistä näyttivät hypnotisoiduilta (mesmerized) ja kunnioituksen valtaamilta (awe-struck) sen vuoksi, mitä sanottiin. Eiväkö he ymmärrä, että kolmijalkainen tuoli (hallituksen, liike-elämän eli talouden ja uskonnon yhteen liittyminen) on ihmisen suunnitelma eikä Jumalan (ks. kirja Faith Undone)?

Rick Warren on tehnyt yhteistyötä myös kristillisen johtajan Chuck Colson'in kanssa, joka vuonna 1994 kirjoitti asiakirjan nimeltä Evangelicals & Catholics Together ja vuonna 2009 asiakirjan nimeltä Manhattan -julistus. Entinen katolinen pappi Richard Bennett osoittaa haudatun katolisen agendan Manhattan -julistuksessa, kuten myös Adullam Films'in Chris Pinto.

Viimeviikkoisessa globaalissa foorumissa osoitettiin seisaalleen nousten kahdesti kunniaa Tony Blair'ille hänen tuestaan USA:lle terrorismin vastaisessa sodassa. Mainittiin, että Blair on nyt mukana uskontopohjaisella ohjelmallaan yrittäen toimia välittäjänä rauhansuunnitelmalle Israelin valtion kanssa. Hän luulee voivansa tehdä sen ajoissa, mutta millaiselta mahtaa uskontojen rauhansuunnitelma näyttää Israelissa? Millaiselta se näyttää maailmassa?

Vaikka Rick Warren on baptisti ja Tony Blair entinen anglikaani, nyt roomalaiskatolinen, niin kumpikaan ei osoittanut mitään huolta suurista opillista eroista evankelikaalien/protestanttien ja katolisten välillä. ”Se kaikki koskee yhteistyötä hyvän tekemiseksi”, Warren sanoi. Radioisäntä Charlie Rose'n haastattelussa vuonna 2005 Warren sanoi, että maailmassa on yli kaksi miljardia kristittyä ja että tähän lukuun kuuluu satoja miljoonia katolisia. Hän sanoi, että ”vähäiset opilliset erot” eivät saisi pitää kahta ryhmää erossa toisistaan. ”Se, mikä minua kiinnostaa, on seurakunnan tuominen yhteen … emme koskaan tule olemaan yksimielisiä monissa asioissa, mutta olen huomannut, että olemme kyllä samaa mieltä päämäärästä.” Viimeviikkoisessa foorumissa ei tietenkään mitenkään mainittu paavinvallan suunnitelmaa maailmanlaajuisesta eukaristisesta (katolisesta) ”Kristuksesta”, joka on tuleva maisemaan maailman kumarrettavaksi. Sisältyykö tähän uskontojen päämäärätietoiseen rauhansuunnitelmaan tuo eukaristinen väärä kristus?

Charlie Rose'n haastattelussa vuonna 2005 Warren sanoi, että meillä ei tarvitse olla sama uskonto tai moraalikäsitykset työskennelläksemme ihmisten kanssa köyhyyttä, sairautta yms. vastaan. Esimerkkinä hän sanoi tavanneensa homoaktivistiryhmä ACT UP:in presidentin ja kysyneensä tältä: ”Eric [Sawyer], kuinka voin auttaa sinua saamaan sanomasi ulos?” Sawyer vastasi: ”Käytä moraalista auktoriteettiasi” (29-31 minuutin kohdalla). Sitten Warren sanoi Rose'lle: ”Minä työskentelen näiden kavereiden kanssa … Minä etsin kohteliaisuuden koalitiota, mikä tarkoittaa, että palatkaamme suvaitsevaisuuden alkuperäiseen merkitykseen.” Tuleeko tämä päämäärätietoinen rauhansuunnitelma ja uusi uskonpuhdistus sisältämään aktiiviset homoseksuaalit? Warren näyttää uskovan, että hänen uusi päämäärätietoinen maailmansa on oleva kaikki käsittävä, mutta kuinka sitä voidaan kutsua uskonpuhdistukseksi Jumalalta?

Sekä Warren'illa että Blair'illä on näky istuttaa kaikkialla maailmassa seurakuntia, joilla on samanmielinen näky. Nämä seurakunnat voivat uskoa mihin tahansa ja kaikkiin uskontoihin, kunhan niillä vain on jonkinlainen usko johonkin jumalaan. ”Nämä seurakunnat ovat kuin valoja, jotka loistavat pimeässä paikassa ja tuovat valoa maailmaan”, Warren sanoi. Warren sanoi, että mitä enemmän valoja, sitä valoisampi maailma on oleva. Hänen näkemyksensä, että tarvitaan ”toinen uskonpuhdistus” ja että eri uskontojen ihmiset voivat olla osa sitä, on dokumentoitu kerran toisensa jälkeen. Kuuntele Warren'in kuvausta tästä uudesta uskonpuhdistuksesta:
Kuka on rauhan mies jossakin kylässä – tai se voisi olla rauhan nainenkin – joka on kunnioitetuin, he ovat avoimia ja he ovat vaikutusvaltaisia? Heidän ei tarvitse olla kristittyjä. Itse asiassa he voisivat olla muslimeja, mutta he ovat avoimia ja he ovat vaikutusvaltaisia ja sinä työskentelet heidän kanssaan hyökäten viittä jättiläistä vastaan. Ja se tulee tuomaan toisen uskonpuhdistuksen. Rick Warren, May 23, 2005, Pew Forum on Religion
Kun Warren sanoo ”toinen uskonpuhdistus”, hän rinnastaa sen ensimmäiseen uskonpuhdistukseen, kun kristityt 500 vuotta sitten irtautuivat katolisesta kirkosta. Kuinka hän voi sanoa, että Jumalalta tuleva uskonpuhdistus voisi sisältää muslimit ja muiden uskontojen kannattajat? Entä aktiiviset homoseksuaalit? Millainen uskonpuhdistus se olisi? Onko se sen yhden kaltainen, josta Raamattu varoittaa, että se tulee viimeisinä päivinä, kun ihmiskunta kumartaa yhtä johtajaa – Antikristusta. Monta, monta vuosisataa sitten ihminen yritti saavuttaa Jumalan (koska piti itseään Jumalan vertaisena) Baabelin tornin kautta (1. Moos. 11). Jumala hajotti ihmiset ja sekoitti hänen suunnitelmansa, koska ne eivät olleet suunnitelmia, jotka olisivat tuoneet kunniaa maailmankaikkeuden Luojalle. Eikö uskontojen suunnitelma yhdistää kaikki uskonnot ”Jumalan saavuttamiseksi” ja planeetan parantamiseksi olekin Jumalalle yhtä vastenmielinen? Nämä baabelintornisuunnitelmat eivät tuo kunniaa Jumalalle – ne pyrkivät korottamaan ihmisen jumalaksi. Ja eikö Kristus olekin jätetty ulos tässä ihmisen uusimmassa yrityksessä? Vain Hänen verisovituksensa vastaanottamisen ja siihen uskomisen kautta voi mies tai nainen yhdistyä Jumalan kanssa. Kaikki muut yritykset ovat yrityksiä mennä sisälle toisesta ovesta: ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ei mene ovesta lammastarhaan, vaan nousee sinne muualta, se on varas ja ryöväri” (Joh. 10:1).

Koko tuona aikana ollessaan Blair/Warren -foorumissa Saddleback'issä menneellä viikolla Roger Oakland ja hänen tutkijatiiminsä kuulivat mainittavan vain yhden raamatunjakeen. Sitä lainattiin niin nopeasti, että oli vaikea tunnistaa oliko se mukaelma vai raamatunjae. On selvää, ettei Jumalan Sanaa sisällytetty tärkeänä tekijänä tähän uskontojen suunnitelmaan maailman pelastamiseksi.

UTT:n tiimin osallistumisaikana foorumiin (he lähtivät vähän aikaisin), tässä globaalissa rauhansuunnitelmassa ei mainittu mitään Jeesuksesta Kristuksesta, vaikka Blair kyllä sanoi sanat ”meidän Herramme (Our Lord)” eräässä tilanteessa. Jeesuksen vuodatettua verta ja täytettyä ristin työtä ei koskaan mainittu ja siellä EI tarjottu evankeliumin sanomaa.

Vaikka Saddleback'iä pidetään ”kristillisenä” seurakuntana ja monet pitävät sen pastoria Amerikan tärkeimpänä ja vaikutusvaltaisimpana pastorina, niin foorumin perusteella oli vaikea sanoa onko todella näin. ”Näytti, kuin olisimme Babylonissa”, eräs UTT:n tiimin jäsen sanoi, kun kuunteli uskontojen keskustelua ja katseli suihkulähdettä, joka muodostaa virtaavan joen viihdyttämään saliin pääsyä jonottavia. Fooruminaikaiset tiukat turvatoimet loivat vieläkin pahaenteisempää tunnelmaa. Roger Oakland'ille muistuivat mieleen ne rankat turvatoimet, joilla paavia suojelee hänen oma salainen palvelunsa Roomassa. Muuten monet tätä artikkelia lukevat eivät ehkä tiedä, että Tony Blair'llä on erikoislupa tavata Rooman paavi nyt, kun hänestä on tullut roomalaiskatolinen, joka on kääntynyt pois anglikaanisesta kirkosta. Itse asiassa Tony Blair ja Rick Warren ovat hyvin tärkeitä nappuloita tulevassa maailmanuskonnossa.

Sivumennen sanoen Rick Warren näyttää laihtuvan päivä päivältä. Saliin saapuville ojennettiin Daniel-dieettisuunnitelman mainos, jonka ovat innoittaneet ja luoneet Rick Warren’in omat New Age -gurut: tohtorit Oz, Amen ja Hyman. Kaikki kolme Saddleback'in terveysasiantuntijaa ovat itämaisen mietiskelyn kannattajia. New Age -johtajien mukaan mietiskely on se väline, jonka kautta suuret ihmisjoukot astuvat sisään vesimiehen maailmaan, jossa ihminen tiedostaa jumaluutensa ja että Jumala asuu kaikissa asioissa (ks. kirja A Time of Departing). Roger Oakland uskoo, että tämä maailmanhallitus ja maailmanuskonto, joita Rick Warren ja Tony Blair ajavat, tulee sellaisten keinojen kautta (lue kirjasta Faith Undone). Warren itse on monien vuosien ajan mainostanut kontemplatiivisia mystisiä opettajia. Auttaako tämä kontemplatiivinen mystiikka, jota hän kannattaa, saamaan aikaan hänen päämäärätietoisen maailmansa?

Mitä tulee Warren'in Daniel-terveyssuunnitelmaan, niin se tuo esiin toisen kysymyksen: voiko baptistista tulla roomalaiskatolinen ollessaan Daniel -laihdutusdieetillä, jos se perustuu New Age -menetelmään? Kuinka moni kristitty todella käsittää, mitä tässä tapahtuu? Onko valtavirran kristikunta korruptoitumassa RAUHAN suunnitelman ja antikristukselle tietä valmistavan systeemin vuoksi? Onko tämä ”uusi” kristikunta luopio seurakunta, joka johtaa keinoa miljoonien pettämiseen? Nainen, joka keksi käsitteen New Age, okkultisti Alice Bailey, (uskoen, että me olemme uuden hengellisen heräämisen kynnyksellä) sanoi, että tämä uusi valaistuksen aika tulisi, ei kristillisen kirkon ympärillä, vaan ennemmin sen kautta. Hän sanoi, että uloimmat kerrokset pidettäisiin aluksi koskemattomina (s.o. kristillistä terminologiaa edelleen käytettäisiin), mutta vaikeasti havaittavat muutokset tapahtuisivat sisältä käsin. Eikö tämä olekin juuri se, mitä tänä päivänä olemme todistamassa tapahtuvan päämäärätietoisen, kontemplatiivisen, esiintulevan, uskontojen kirkon kautta?

Rick Warren'illa ja Tony Blair'illä on paljon yhteistä, kun on kyse maailmaa koskevista suunnitelmista. Yksi asia, jonka he jakavat, on heidän näkemyksensä ongelmasta, josta he käyttävät nimitystä fundamentalismi eli ekstreemismi. Blair sanoo että “uskonto täytyy pelastaa ekstreemismiltä ja epäolennaisuudelta (irrelevance) ja globaalin myllerryksen aikana käyttää sitä voimana hyvän puolesta”. Rick Warren ennustaa, että ”kaikenlainen fundamentalismi tulee olemaan yksi 21. vuosisadan suurista vihollisista. Muslimifundamentalismi, kristillinen fundamentalismi, juutalainen fundamentalismi, sekulaari fundamentalismi – niitä kaikkia kannustaa pelko. Toinen toisensa pelko”. Blair ja Warren keskustelivat näkemyksistään ekstreemismistä ja fundamentalismista viimeviikkoisessa foorumissa. Tulevatko he lähipäivinä sisällyttämään Raamattuun uskovat kristityt fundamentalismin ja ekstreemismin määritelmiinsä? Vastaus tähän kysymykseen käy päivä päivältä selvemmäksi.

Videolausunnossaan vuodelta 2008 Tony Blair kuvailee kunnianhimoista tavoitettaan auttaa saamaan aikaan YK:n vuosituhannen kehitystavoitteet (Millennium Development Goals = MDG).

Kuinka mielenkiintoista onkaan panna merkille Blair'in esiintyminen Saddleback'issä vain joitakin viikkoja Saddleback'in hiljattaisen päivän kestäneen Daniel-suunnitelmaa mainostaneen seminaarin jälkeen, jossa käytettiin YK:n Agenda 21:n ideoita, kuten ”kestävä elämäntapa”, ”vihreys” ja ”älykäs kasvu”. Onko Rick Warren päästämässä YK:n vaikutuksen seurakuntaansa ja mahdollisesti kymmeniin tuhansiin muihin seurakuntiin eri puolilla maailmaa? Maailman taloudellisessa foorumissa (World Economic Forum) Davos'issa vuonna 2008, Rick Warren sanoi, että hän ”johtaa hyvin pientä noin 500 000 seurakunnan verkostoa.” (40 minuutin kohdalla – Se on hyvinkin yli 200 miljoonan ihmisen potentiaali!).

Roger Oakland ja hänen tiiminsä totesivat foorumin, Peace in a Globalized Society, yhtään liioittelematta äärimmäisen huolestuttavaksi. ”Meidän on varoitettava, että tuomio on edessä 'kristinuskolle', joka ei ole lainkaan kristinusko, Oakland sanoi foorumin jälkeen. ”Tuomio on tulossa ja harvat näyttävät olevan valmiina. Tiitus 2:12-13 sanoo, että ”meidän pitäisi elää siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa” ja meillä pitäisi olla Kristuksen paluun odotus: ”odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä.” Se on oleva kunniakas niille, jotka ovat valmiina; muille se on oleva kauhistuttava.

Se, mikä on käymässä päivittäin ilmeiseksi muutamille, näyttää hämmästyttävän kätketyltä kristillisten johtajien valtavirralle. Ei yksikään tunnettu johtaja ole kutsunut Rick Warren'ia ja haastanut häntä julkisesti. Päinvastoin, nämä johtajat joko vaikenevat, tai mikä pahempaa, julkisesti hyväksyvät ja resonoivat (esimerkkejä: suosittu opettaja John Piper kutsui Rick Warren'in puhumaan Desiring God -konferenssiinsa. Calvary Chapel'in perustaja Chuck Smith seisoi tuhansien edessä Greg Laurie'n Harvest -ristiretkessä ja esitteli Rick Warren'in ystävänään sallien hänen rukoilla yleisön kanssa). Onko ollut mitään näitä ilmiöitä koskevaa meteliä kristittyjen pastorien tai johtajien taholta? Ei ole, ja hiljaisuus on huutava. (Suomessakin Rick Warren tuntuu olevan hyvin suosittu varsinkin ns. ”vapaiden” kristittyjen keskuudessa. Päivä ja Aikamedia ovat julkaisseet hänen tärkeimmät kirjansa ja KV-lehdessä, entisessä Ristin Voitossa, näkyy tuon tuostakin hyvin suopeita lainauksia ja lausuntoja tästä herrasmiehestä. Suom. huom.)

Raamattu tekee selväksi, että on tulossa väärä rauhansuunnitelma, jonka johdossa tulevaisuudessa on antikristus. ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” 1. Ts. 5:3

Jotkut lukijat ehkä kysyvät: “Miksi Roger Oakland ja kumppanit osallistuivat tähän foorumiin?” tai ”Miksi Lighthouse Trails ja Roger Oakland kirjoittivat tämän raportin?” Vastaus on yksinkertainen: Koska me rakastamme evankeliumia ja tiedämme, että sen sanoma on ainoa toivo jokaiselle ihmiselle.

Yhdistäessämme palasia, kuten tämä raportti pyrkii tekemään, me uskomme, että se on raamatullinen mandaatti uskoville kilvoitella vakavasti uskon puolesta (Juuda 1:3) ja varoittaa niitä, jotka ovat hengellisessä vaarassa, sillä Raamattuun uskovalle kristitylle ei ole vaihtoehtoa, vaikka kannan ottamisen hinta voi olla korkea aiheuttaen ystävien ja työtoverien menettämisen. Eikö se kuitenkin ole pieni verrattuna siihen, jonka Herramme maksoi meistä ristillä?

”Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.” Hesekiel 33:6

Maan päälle on tulossa rauhansuunnitelma, mutta se ei ole Herran rauhansuunnitelma. On väärä rauha ja se tulee pettämään monet.

”Koska he, koska he vievät minun kansani harhaan, sanoen: 'rauha!', vaikka ei rauhaa ole...” Hesekiel 13:10

”Tulee hätä, ja he etsivät pelastusta, mutta sitä ei ole.” Hesekiel 7:25

”Niinä aikoina ei ollut turvallisuutta niillä, jotka lähtivät ja tulivat, vaan suuri hämminki vallitsi kaikkien maakuntain asukasten keskuudessa.” 2. Aik. 15:5

* Saadaksesi tarkempaa tietoa Rick Warren'ista, Ken Blanchard'ista ja Lighthouse Trails'istä lue kirja: A “Wonderful” Deception.

Notes:

1. Alice Bailey, The Externalization of the Hierarchy (New York, NY: Lucis Publishing, 1976), p. 510; from page 123 of A Time of Departing by Ray Yungen, 2nd edition

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com