Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Obama tukee Kansainvälistä Hallintoa, Gaddafille tarjous ja kapinalliset etenevät Norsunluurannikossa

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay paljastaa presidentti Obaman sitoutuneisuuden Globaalin Eliitin suunnitelmiin Uuden Kansainvälisen Järjestyksen synnyttämisestä. Libyan diktaattorille tarjotaan pakomahdollisuutta porkkanana kun liittouma painostaa Gaddafia vetäytymään syrjään. Norsunluurannikossa taistelut eskaloituvat kapinallisten edetessä presidentti Gbagbon hallitsemille alueille. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 30.3.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Presidentti Obama esitti asiansa Amerikan kansalle kansainvälisistä toimista Libyassa Kansainvälisen Hallinnon tueksi!

Käyttämällä sanaa, ”kansainvälinen (international)” kymmenen kertaa lyhyessä puheessaan, presidentti teki melko selväksi sen, että hän tekee yhteistyötä Globaalin Eliitin kanssa synnyttääkseen uuden kansainvälisen järjestyksen.

UUTISKATSAUS: ”Presidentin puheen huomautukset Amerikan kansalle koskien Libyaa”, Transcript, 27. maaliskuuta 2011

Puheessa, joka kesti vain vähän yli 26 minuuttia, presidentti Obama kertoi amerikkalaisille miksi hän määräsi sotilastoimia Libyaa vastaan. Hänen puolustuksensa oli pohjimmiltaan se, että hän tekee yhteistyötä Kansainvälisen Yhteisön kanssa! Presidentti vetosi ”kansainvälisyyden käsitteeseen” kymmenen kertaa tässä lyhyessä puheessa, jättämättä mitään epäilystä kenenkään mieleen siitä, että Valkoinen Talo asetti alttiiksi Amerikan sotajoukot saavuttaakseen kansainvälisen päämäärän Libyan suhteen.

Kuuntele kontekstia missä Obama viittasi ”kansainväliseen” tilanteeseen.

1) ”Tänä iltana, minä haluaisin saattaa amerikkalaiset ajan tasalle koskien kansainvälistä ponnistusta, jota me olemme johtaneet Libyassa…”

2) ”Kymmenen päivää sitten, yritettyämme lopettaa väkivaltaisuudet käyttämällä voimaa, kansainvälinen yhteisö tarjosi Gaddafille viimeistä mahdollisuutta pysäyttää tappamiskampanjansa, tai kohdata seuraamukset.”

3) ”Vain yhdessä kuukaudessa, Yhdysvallat on työskennellyt meidän kansainvälisten kumppaniemme kanssa mobilisoidakseen laajan koalition, saadakseen kansainvälisen mandaatin suojella siviilejä, pysäyttääkseen etenevän armeijan, estääkseen joukkomurhan, ja perustaakseen lentokieltovyöhykkeen liittolaistemme ja kumppaniemme kanssa.”

4) ”Kun ihmisiä pahoinpideltiin Bosniassa 1990-luvulla, se vei kansainväliseltä yhteisöltä enemmän kuin vuoden puuttua asiaan ilmavoimilla siviilien suojelemiseksi. Nyt se vei meiltä 31 päivää.”

5) ”Meidän NATO -velvollisuuksiemme lisäksi, me tulemme työskentelemään kansainvälisen yhteisön kanssa toimittaaksemme apua Libyan kansalaisille…”

6) ”… samalla kun Yhdysvallat tulee tekemään osuutensa avustamisessa, se tulee olemaan tehtävä kansainväliselle yhteisölle…”

7) ”Meillä oli ainutlaatuinen kyky pysäyttää tuo väkivalta: kansainvälinen mandaatti toimenpiteille, laaja koalitio halukkaana liittymään meihin, arabimaiden tuki…”

8) ”Tehtävä johon minä määräsin joukkomme … kantaa mukanaan YK:n valtuutuksen ja kansainvälisen tuen.”

9) ”Kun me toimimme Libyassa, meidän tehtävämme varsinaisesti on mobilisoida kansainvälinen yhteisö kollektiivisia toimenpiteitä varten.”

Miten presidentti Obaman sotatoimet Libyassa tasoittavat tietä Kansainväliselle Hallinnolle joka kuuluu luontaisesti Uuteen Maailmanjärjestykseen?

Nopea vilkaisu globaaliin ”Rooman Klubi” -karttaan vasemmalla vastaa meidän kysymykseemme. Venäjän Stalinin päivistä lähtien, Suunnitelman tavoitteena on ollut saada aikaan globaali hallitus luomalla 10 alueellisen hallituksen sarja aluksi.

Heti kun alueellinen hallinto on paikoillaan, tulee olemaan paljon helpompaa asettaa uusi kansainvälinen diktatuuri paikoilleen.

Kun sinä tutkit tätä karttaa, sinä näet että Libya sijaitsee maantieteellisellä alueella, joka on merkitty Alueelliseksi Hallinnoksi #7. Tämän alueen virallinen nimike on ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä”.

Sen tähden, samalla kertaa kun sinä perustat Alueellisen Hallinnon #7 toimenpiteiden kautta Libyassa, sinä otat askeleita luodaksesi suunnitellun globaalin hallinnon vapaamuurarikristusta (Antikristus) varten.

DVD

II. Länsivaltojen sanotaan tarjoavan eversti Gaddafille loisteliasta maanpakolaisuutta!

UUTISKATSAUS: Gaddafi voi saada vastuista vapaan maanpakolaisuuden, CBS News, 28. maaliskuuta 2011

”Se on ollut yksi perustavimmista opposition vaatimuksista joka parhaillaan taistelee despoottista Muammar Gaddafia vastaan: Tyranni täytyy saattaa vastuuseen vääryyksistään Libyan kansaa ja valtiota vastaan. Nyt, kuitenkin, sekä Guardian että the Times sanomalehdet Isossa-Britanniassa kertovat neuvotteluista, jotka ovat paraikaa meneillään, tehdäkseen tarjouksen Gaddafille, missä hän välttää kohtaamasta Kansainvälistä Rikostuomioistuinta jos hän vetäytyy pian syrjään.”

Alusta asti, minä tunsin että tämä skenaario tulisi kaikkein todennäköisimmin tapahtumaan. Kansainväliset suunnittelijat, vieden Gaddafin Haag’iin oikeudenkäyntiä varten sotarikoksista syytettynä kalpenee merkityksettömyyteen verrattuna siihen, että hänet saataisiin pois virasta pikemmin ennemmin kuin myöhemmin.

Tässä seuraavassa uutisosiossa, pane merkille alueellisen järjestön – Afrikan Unionin – rooli, joka sille annetaan koordinoitaessa näitä suunnitelmia.

”Lontoossa tiistaina, diplomaatit YK:sta, arabivaltioista, Afrikan Unionista ja kymmenistä muista valtioista tulevat tapaamaan keskustellakseen humanitaarisesta avusta ja löytääkseen yhteisen rintaman NATO -johtoisten sotatoimien tukemiseksi Libyassa.” [Lontoossa päätettiin jatkaa sotatoimia Libyassa ja perustettiin erityinen Libya-yhteistyöryhmä ohjaamaan liittouman Libyan-politiikkaa. Ennen kokousta vetovastuu sotatoimista, erityisesti lentokiellon valvonnasta, annettiin NATO:lle. (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/03/1304092/libya-kokous-sotilasoperaatio-jatkuu-kunnes-gaddafi-taipuu, http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Nato%20otti%20johdon%20Libya-operaatiossa/art-1288378644195.html, http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011033113467060_lc.shtml) Suom. huom.]

Nyt, tässä tulee ”porkkana” -tarjous.

”Kokouksessa, Italia tulee ilmeisesti johtamaan ponnistusta löytääkseen Gaddafille sataman Afrikasta, joka on ICC:n (Kansainvälinen Rikostuomioistuin) ulottumattomissa, raportoi Guardian, koska useat valtiot ympäri maailman eivät tunnusta YK:n kansainvälistä tuomioistuinta, käsittäen USA:n ja Kiinan.”

Heti kun Libyan voimamies syöstään vallasta, Globaalilla Eliitillä tulee olemaan vain vähän ongelmia perustaessaan hyvin taipuisan, hyvin mukautuvan, ”demokraattisen” hallinnon. Tämä on suunnitelma ja se toimii täydellisesti Libyassa. Jopa Gaddafin vastustus osoittautui hyödylliseksi suunnitelmalle, koska se antoi Kansainväliselle Yhteisölle tilaisuuden harjoitella ulkopuolista sotilaallista väliintuloa, siten antaen Eliitille ennakkotapauksen soveltaa väliintuloa tulevaisuuden suunnitelluissa skenaarioissa, joita tarvitaan saattamaan päätökseen tämä prosessi koskien pitkäaikaisten vastustelevien diktaattorien poissiirtämistä, jotta alueellinen hallinto voidaan perustaa. [Viimeisin uutinen on se, kun Libyan hallinnon edustaja Lontoossa esitti kansainväliselle yhteisölle sellaista ajatusta, että Muammar Gaddafin siirtyessä sivuun hänen poikansa ottaisivat vallan Libyassa. (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/04/1305967/guardian-gaddafin-edustaja-on-neuvotellut-lontoossa) Suom. huom.]

Seuraava sellainen skenaario on jo muodostumassa Norsunluurannikossa, kansakunta, joka sijaitsee Rooman Klubin kartan maantieteellisellä alueella, #8, virallisesti nimetty ”Trooppiseksi Afrikaksi”. Kiinnittäkäämme huomiomme tuohon kehittyvään konfliktiin.

III. Norsunluurannikon kapinallisilla on jopa uusi nimike: ”New Forces (Uudet Sotavoimat)”

UUTISKATSAUS: Norsunluurannikon ”Uudet Sotavoimat” väittävät vallanneensa Gbagbon kaupunkeja, BBC News, 29. maaliskuuta 2011

”Norsunluurannikossa, laajasti tunnustetun presidentin, Alassane Ouattaran, joukot väittävät saaneensa haltuun joukon kaupunkeja, joita aikaisemmin hallitsivat virassa olevan johtajan Laurent Gbagbon taistelijat. He väittävät myös saaneensa avattua kaksi uutta rintamaa kamppailussa hallita enemmän territoriota, mutta sen Gbagbon ryhmä kieltää.”

Tämä uutisjuttu merkitsee sitä, että konflikti Norsunluurannikossa on nyt siirtynyt julkisen retoriikan tuolle puolen ja kohti aseellisia toimenpiteitä. Sisällissota, jota monet ovat pelänneet kuluneiden useitten kuukausien aikana, on nyt todellisuutta. [Viimeisin uutinen on, että Ouattaran joukot ovat tunkeutuneet maan suurimpaan kaupunkiin Abidjaniin ja piirittävät nyt Gbagbon palatsia. (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011040113472434_ul.shtml) Suom. huom.]

Tilanne Alueellisessa Hallinnossa #8 on pohjimmiltaan identtinen Alueellisen Hallinnon #7 tilanteeseen. Aivan kuten Libyan diktaattori Col. Gaddafi vastustaa alueellista hallitusta, niin tekee myös Norsunluurannikon presidentti Gbagbo. [Tässä on kyllä jotain profeetallista, jonka takana on myös Kaikkivaltias Jumala. Suom. huom.]

Muistamalla kuinka useasti presidentti Obama turvautui sanaan ”international (kansainvälinen)” hänen Libyaa koskevassa puheessaan viime yönä, nämä presidentti Gbagbon kommentit joulukuussa 2010 pitävät sisällään suuremman merkityksen.

UUTISKATSAUS: ”Norsunluurannikon armeija tukee Gbagboa”, Al-jazeera News, 23. joulukuuta 2010

”Gbagbon vaatimus että YK:n ranskalaiset rauhanturvajoukot lähtevät maasta pysyy kohdallaan, ja tiistaina hän sanoi, että ’kansainvälinen yhteisö on julistanut sodan Norsunluurannikossa’.”

Kyllä, presidentti Gbagbo oli täysin oikeassa: Kansainvälinen Yhteisö on julistanut sodan hänen maataan vastaan ja tulee jatkamaan tuota sotaa – tulee laajentamaan tuota sotaa – kunnes Gbagbo on mennyt. Sitten, Kansainvälisen Yhteisön näkymät tulevat keskittymään jälleen seuraavaa voimamiestä vastaan Alueella #8.

Taistelu tulee loppumaan vasta silloin kun kaikki vastustelevat hallitukset Alueen #8 sisällä on poistettu, jotta täysin toimintakykyinen alueellinen hallitus voi ottaa kontrollin. Danielin kirjan profetiaa luvussa 7:7-8 ollaan kehittelemässä päivittäisissä uutisissamme (Daily News)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com