Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Saatanan kanssa sopimuksen tehnyt mies

Tässä uskomaton tarina miehestä joka oppi kantapään kautta tuntemaan hyvän ja pahan yliluonnollisuuden. Tämä tarina toimii todistuksena siitä, että hyvällä eli Jumalalla on viimeinen sana vaikka paha eli Saatana näyttääkin olevan voitolla. Toki tämä on varoituksena niille, jotka aikovat leikkiä pahan kanssa, ja tietysti myös osoituksena Jeesuksen pelastavasta voimasta tässä modernissa ajassa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------

Steve Avery – mies, joka teki sopimuksen Saatanan kanssa.
Steve Avery – a man who did a deal with Satan. By Pat Franklin.
12/02/2011

Tämä on tarina miehestä, joka teki kaupan Saatanan kanssa, elämänsä kaupan – ja se oli melkein hänen kuolemansa kauppa! Steve Avery tarjosi oikean kätensä käyttöä 25000 punnasta. Hän sai rahat ja Saatana sai hänen kätensä käyttöoikeuden. Steve oppi kantapään kautta, että on olemassa hyvää ja pahaa yliluonnollista.

Käytyään vuoropuhelua paholaisen kanssa ja pelattuaan noppapeliä kuoleman kanssa hän kohtasi sitten ... Jeesuksen! Se tapahtui sairaalan sängyssä, kun hän makasi vakavasti loukkaantuneena ja toivoi, että voisi kuolla.

Steve Avery oli 14 vuotias, kun hän alkoi lukea kirjoja okkultismista ja käydä kädestä ennustajilla. 19-vuotiaana hänellä oli kova rahapula ja eräänä päivänä hän meni makuuhuoneeseensa ja sanoi: ”Saatana, jos olet siellä, niin haluan tehdä sopimuksen kanssasi.”

Seuraavassa Steven selostus omin sanoin:

Huoneeeni kylmeni ja ääni sanoi: ”Mitä sinä haluat?” Minä sanoin: ”Rahaa.” Meillä oli keskustelu. Hän sanoi: ”Paljonko?” Minä sanoin: ”25000 puntaa.” Oli vuosi 1972 ja olin nuori ja ajattelin, että se oli omaisuus. Tuohon aikaan olisin voinut ostaa sillä kolme taloa. Saatana sanoi: ”Se on paljon rahaa. Mitä aiot tarjota minulle?” Minä sanoin: ”Mitä sinä haluat?” Hän sanoi: ”Sinun sielusi.” Minä sanoin: ”Ei, et voi saada sieluani.” Hän sanoi: ”Tee minulle tarjous – oikea kätesi.” Minä sanoin: ”Ei, et voi saada oikeaa kättäni, mutta voit saada oikean käteni käyttöoikeuden.” Saatana sanoi: ”OK, mitä muuta sinä tarjoat?” Minä sanoin: ”Muistini käyttöoikeuden.” Saatana sanoi: ”OK ja minä tulen takaisin 15 vuoden kuluttua hakemaan sielusi.”

Olin 19 ja ajattelin, että joka tapauksessa kuolisin 21 vuotiaana, joten sopimus tehtiin. Minulla oli moottoripyörä, 650 kuutioinen Triumph Bonneville. Eräänä päivänä annoin kyydin eräälle kaverille. Minulla oli uusi kypärä päässäni ja se pelasti henkeni. Ohitin erään auton ja tapahtui onnettomuus. Kyytiläiseni lensi pensasaitaan tien sivussa ja minä makasin tiellä. Autot pysähtyivät auttamaan minua ja sitten mies Mark 3 Zodiac merkkisessä autossa näki minut ja luuli minun olevan vain kasa vanhoja ryysyjä tiellä ja ajoi suoraan ylitseni. Turvakypärä halkesi kokonaan. Sain kallonmurtuman, aivovaurion, nenäni murtui ja seitsemän kylkiluuta katkesi, keuhkoni painuivat sisään, lantioni murtui – ja oikea kyynärpääni murskautui täydellisesti. He aikoivat amputoida käsivarteni, mutta päättivät kuitenkin jättää sen. Niinpä menetin oikean käteni käytön, enkä voi oikaista sitä.

Menetin myös lähimuistini ja laihduin 182 paunasta noin 100 paunaan. En kertonut kenellekään sopimuksestani Saatanan kanssa, mutta tajuttomana ollessani kävin läpi elämääni. Olin sairaalassa yhdeksän viikkoa ja sängystäni saatoin nähdä ristin kirkon tornissa. Huoneessa oli kuoleva mies ja pyysin Jumalaa jättämään hänet ja ottamaan minut, mutta Hän ei tehnyt sitä.

Eräänä päivänä näin Jeesuksen seisovan huoneessa ja sanoin: ”Jeesus, jos olet todellinen, niin voinko kohdata sinut?” Luulin kuolevani. Mitään ei sanottu, mutta lämpö, valo virtasi Hänen kasvoistaan ja kietoutui ympärilleni.

Olin töistä pois lähes vuoden. Isäni sai minulle työpaikan Debenham'in tavaratalosta, mutta vuoden kuluttua otin yliannoksen. Ne huuhtelivat minut henkiin. Sitten minulla oli miesten kaupan hoitajan homma. Tapasin kristittyjä tyttöjä ja he todistivat minulle Jeesuksesta, mutta kukaan ei kutsunut minua heidän seurakuntaansa. Olin epätoivoinen ja otin toisen yliannoksen. Vihasin itseäni.

Kesti 10 vuotta saada onnettomuustapaus oikeuteen ja ne tarjosivat sovittelua oikeuden ulkopuolella – 28000 punnan hinnalla. Tuohon aikaan ne 15 vuotta olivat epämukavan lähellä loppuaan.

Ollessani lomalla Majorca'lla tapasin Karen'in, nykyisen vaimoni ja aloimme tapailla toisiamme. Hän muutti luokseni ja myöhemmin muutimme taloon, joka tarvitsi vähän aidoitusta. Pyysin aidantekotarjousta mieheltä nimeltä Kelvin, entinen mustan vyön karate-ekspertti, joka yllätti sanoen, että hän rukoilisi koskien, mitä veloittaisi meiltä. Kelvin sai homman ja teki työn ja myös puhui minulle Jumalasta ja kutsui minut kokoukseen Hampshire'n Fleet'iin (Kaakkois-Englannissa). Tapasin hänet pienessä salissa, jossa mies nimeltä Jonathan Fiddy puhui noin 18-20 hengen ryhmälle. Istuin aivan oven vieressä, jotta pääsisin nopeasti ulos. Siellä oli eräs nainen pyörätuolissa ja Jonathan rukoili hänen parantumistaan. En ollut koskaan kuullut mistään sellaisesta.

Sitten hän sanoi Jumalan kertoneen hänelle, että siellä oli kolme ihmistä, joiden täytyisi antautua Herralle. Hän käski kaikkia sulkemaan silmänsä ja niitä kolmea kohottamaan kätensä. Kuulin hänen sanovan ”Thank you” kerran ja sitten ”Thank you” toisen kerran. Tiesin, että jokaisen täytyi tietää, että minä olin se kolmas henkilö, mutta en aikonut kohottaa kättäni. Halusin päästä sieltä ulos, mutta en voinut liikkua. Sitten hän sanoi: ”Jumala käski minun odottaa” ja hän alkoi rukoilla Jeesuksen nimessä, että se kolmas henkilö kykenisi kohottamaan kätensä ja että Saatana ei kykenisi estämään häntä. Heti, kun hän rukoili, minun käteni kohosi. Heti, kun hän sanoi ”Thank you”, laskin käteni. Kokouksen lopussa hän istuutui viereeni ja rukoili puolestani.

Ulos päästyäni en voinut lakata itkemästä. Minun oli istuttava autossa ja koottava itseni ennenkuin voin ajaa kotiin. Kotiin päästyäni olin erilainen ja Karen tiesi sen. Hän oli luullut olevansa kristitty, mutta silloin hän tiesi, että todellisuudessa ei ollut ja hän antoi elämänsä Herralle joitakin viikkoja myöhemmin. Äitini luuli ensin, että olimme liittyneet kulttiin, mutta myöhemmin hänkin antoi elämänsä Herralle. Appeni, joka ei pitänyt minusta, antoi myös elämänsä Herralle. Sitten minun pomostani tuli kristitty ja eräs mies Reading'ista, joka oli vapaamuurari, myös pelastui ja tuli ulos vapaamuurariudesta. Hän on senjälkeen johtanut muutamia vapaamuurareita Herran tykö ja kertonut Hänestä monille muille.

Kääntymyksemme jälkeen kävimme Karenin kanssa läpi talomme ja heitimme ulos kaiken, mitä ajattelimme olevan väärää – noituuteen liittyviä esineitä, modernia taidetta, kortteja, joitakin kirjoja. Poltimme ne kaikki. Lähimuistini on ollut lähes nolla, mutta se on vähitellen vuosien mittaan palannut.

Pat Franklin kirjoittaa:

Noina uskossaolon alkuvuosinaan Steve ja Karen kävivät Jonathan Fiddy’n Immanuel-seurakunnassa Hampshire'n Fleet'issä. Ollessaan siellä he tulivat tuntemaan Barry Smith'in, uusiseelantilaisen evankelistan, joka tuli usein Britanniaan saarnaamaan evankeliumia ja puhumaan ihmisille lopunajoista.

Monen vuoden ajan Steve ja Karen auttoivat Barry'ä ja hänen vaimoaan May'tä matkustamaan ympäri Britanniaa pitäen kokouksia monissa paikoissa. He auttoivat myös jakamalla Barry'n kirjoja ja nauhoja. Suuri evankelista kuoli saarnamatkalla Britanniassa vuonna 2002 ja varmasti meni saamaan hyvin suuren palkinnon. Steve sanoi nähneensä tuhansien tulevan Herran tykö Barry Smith'in työn kautta.

Steve on 58-vuotias ja asuu Karenin, kolmen ihastuttavan lapsensa ja neljän kissan kanssa sokkeloisessa vanhassa englantilaisessa mökissä Lincolnshire'n rannikkoalueella (Itä-Englannissa). Suurimman osan työelämäänsä Steve on myynyt tuplalasitettuja ikkunoita. Tätä kirjoitettaessa hän on juuri aloittamassa uudessa liiketoiminnassa myyden sähköä säästäviä laitteita, kuten lämpöpumppuja, maalämpöasennuksia ja PV-paneleita, jotka keräävät valoa ja muuttavat sen sähköksi.

Vietimme hiljattain ihanan viikonlopun Steve'n ja Karen'in kodissa ja pidämme suurena etuoikeutena tuntea tämä lämmin ja rakastava perhe, jotka ovat täynnä Pyhää Henkeä. Olen pannut tämän todistuksen kirjalliseen asuun, jotta ihmiset voisivat lukea aitä verkkosivulta, kopioida sitä ja lähettää ystävilleen ja sukulaisilleen ja rukoilla mahdollisuutta kutsua Steve todistamaan seurakunnassaan tai kotiryhmässään.

Steve sanoo, että hänen tehtävänsä on miehille todistaminen. Hän kertoi minulle: ”Uskon, että Jumala haluaa minun olevan mukana monen miehen Herran tykö tulemisessa. Jumalan voima on se, mitä tarvitsemme. On käynnissä niin paljon naurettavia asioita, vääriä herätyksiä, kristityt tekemässä itsestään täysiä idiootteja. Elämme viimeisistä päivistä viimeisiä ja se on hengellinen taistelu.” Meillä on ongelma Steve'n kuvan postittamisessa, jossa näkyy hänen loukkaantunut kyynärpäänsä, joka näyttää liikkumattomalta luukimpaleelta. Saatana todennäköisesti ei halua sitä verkkosivullemme! Toivottavasti kuitenkin siihen mennessä, kun tämä julkaistaan, saamme kuvaan liittyvän teknisen ongelman ratkaistuksi. Steve on rukoillut, että hän vielä saisi takaisin oikean kätensä käytön ja se olisi taatusti ihme. Hän halusi kuvan näkyviin, jotta kukaan ei voisi kiistää vammaa. Hän uskoo, että Herra Jeesus tulee oikaisemaan hänen käsivartensa. Jos joku haluaa kutsua Steve'n puhumaan, niin voitte soittaa hänelle numeroon 01775 723852 U.K:ssa. Amerikasta suora numero on 1144 1775 723852. Hänen email-osoitteensa on: s-avery1@sky.com

2 kommenttia:

  1. Ohhoh aion itsekkin kokeilla....ehkä

    VastaaPoista
  2. TODISTUS: SOPIMUS PAHOLAISEN KANSSA
    Hei, ystävät.
    Otin sinuun yhteyttä seuraamalla tutkimuksiasi foorumillani.
    Tein sopimuksen muutama kuukausi sitten hengellisen temppelin ansiosta. 
    Saatuaan palkkioni, joka on arviolta 10 miljoonaa 500 tuhatta dollaria, lähdin ostamaan taloa Miamista, jossa tällä hetkellä asun.
    Syön mitä haluan.
    Juon mitä haluan. 
    Matkustan minne haluan.
    Rahojeni ansiosta sijoitan yrityksiini, jotka toimivat loistavasti. 
    Olen nyt pörssinoteerattu monimiljonääri.
    Tässä on arvovaltaisen temppelin yhteyshenkilö, joka auttoi minua: espiritualtemplo@gmail.com

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com