Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Libya ja Norsunluurannikko identtisiä tapauksia selkkauksessa, Jemenin presidentti ahtaalla ja CNN News paljastaa totuuden

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay paljastaa Kansainvälisen Yhteisön halun sekaantua konflikteihin Alueellisten Hallintojen #7 ja #8 sisäpuolella. Libya ja Norsunluurannikko ovat avainvaltiot, joiden epävakauttamisen avulla kansainväliset sotajoukot saavat jalansijaa Globaalin Eliitin Suunnitelmassa luoda Uusi Maailmanjärjestys. Jemenissä silmukka kiristyy presidentti Salehin ympärillä kun hän on menettämässä liittolaistensa tuen. Uuden Maailmanjärjestyksen agenda paljastetaan CNN:n uutislähetyksessä liittyen Libyan kriisiin, josta puhuvat tunnetut NWO-kannattajat. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 6.4.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Kansainvälinen Yhteisö puuttuu raskaalla kädellä Libyan ja Norsunluurannikon tilanteisiin, samalla kun uhkailee Bahrainia ja Jemeniä!

Presidentti Obama oli hyvin vakavissaan viime viikolla kun hän sanoi, että Libyan konflikti oli kultainen tilaisuus viedä Kansainvälinen Yhteisö selkkaukseen.

UUTISKATSAUS: Ulkomaiden väliintulo Norsunluurannikossa! YK, Ranska iskevät Norsunluurannikon johtajan sotavoimiin”, The Washington Post, 5. huhtikuuta 2011

”YK:n rauhanturvaajat ja ranskalaiset sotajoukot käynnistivät sotilasoperaatiot Norsunluurannikon pitkäaikaisen voimamiehen kannattajia vastaan maanantaina, merkittävä voiman eskaloituminen, joka tosiasiassa sijoitti rauhanturvaajat yhdelle puolelle länsiafrikkalaisen maan syventyvässä sisällissodassa.” (Korostus lisätty)

Ennen kuin maat, jotka käsittävät GCC:n (Gulf Cooperation Counsil = Persianlahden yhteistyöneuvosto), tunkeutuivat pikkuruiseen Bahrainiin hiljentääkseen protestoijat, idea ulkopuolisesta sotilaallisesta väliintulosta oli vastenmielinen sivistyneelle yhteisölle. Kansallinen suvereniteetti lyö niin vahvasti useimpien ihmisten sydämissä kautta maailman, että on osoittautunut vaikeaksi sekaantua useimpien konfliktien sisäisiin asioihin eri puolilla maailmaa.

Vaikkakin Globaali Eliitti alkoi koota joukkoja puuttuakseen Libyan tilanteeseen, suuria ponnisteluja pantiin alulle saamaan se näyttämään siltä kuin interventiota toteutettiin johtuen ”humanitaarisista huolista”; ilmeisesti, Libyan diktaattori Gaddafi oli massamurhaamassa omaa kansaansa.

Nyt, kuitenkin, käsineet on riisuttu ja niin on naamarikin! Nyt, Yhdistyneet Kansakunnat ja ranskalaiset sotajoukot ovat sekaantuneet konfliktiin Norsunluurannikossa, valtio, joka on valittu malliksi kaikista muista kansakunnista supervaltioissa #7 ja #8 Rooman Klubin Suunnitelmassa, jotta maiden olisi parempi antautua nopeasti näiden alueellisten hallintojen muodostamiseen tai ne kärsisivät saman kohtalon kuin Norsunluurannikko.

Jo nyt, suunnitelmia ollaan ilmeisesti tekemässä laajentamaan tapauksia joissa ulkomainen väliintulo on suunniteltua!

UUTISKATSAUS: Norsunluurannikko: YK:n ilmaiskut näyttävät Lännen uutta halua sotilaallisille toimenpiteille”, The Telegraph News (London), 4. huhtikuuta 2011

”YK:n ilmaiskut Norsunluurannikossa antavat ymmärtää, että Libya ei ollut mikään onnenkantamoinen: Lännen ruokahalu sotilaallisille toimille on toipunut vankasti Irakin sodan diplomaattisesta traumasta. Viimeiset kolme viikkoa ovat löytäneet neuvoston – tällä kertaa vähemmän meluisalla angloamerikkalaisella siivellä – joka on halukas hyväksymään yllättävän voimakkaat päätöslauselmat sallien ohjusiskuja murhanhimoisia johtajia vastaan. Sekä päätöslauselma 1973 koskien Libyaa että päätöslauselma 1975 koskien Norsunluurannikkoa antavat ulkopuolisille joukoille valtuudet ottaa käyttöön ’kaikki tarvittavat’ toimenpiteet siviilien suojelemiseksi väkivallalta – käytännössä antavat avoimen valtakirjan.”

”Länsimainen diplomaatti sanoi YK:ssa viime yönä, että päätöslauselmat osoittivat jäsenvaltioiden ottavan tosissaan ”Responsibility to Protect (Vastuu suojella)” -opinkappaleen, omaksuttu vuonna 2006, luvaten ”oikeaan aikaan tulevia ja päättäväisiä toimenpiteitä” julmuuksia vastaan … Diplomaatti sanoi, että ratkaisevaa molemmissa tapauksissa oli ollut toimien tuki kunkin alueen valtaapitäviltä – Libyaa koskien Arabiliitolta, ja Norsunluurannikkoa koskien, Ecowas’ilta (Länsi-Afrikan talousyhteisö) ja Afrikan Unionilta.”

Sinä ymmärrät, strategiaa, joka tunnetaan nimellä ”The Pentagon’s New Map (Pentagonin uusi kartta)” – jota me painotimme DVD:ssä, ”The Illuminati Is Fulfilling Bible Prophecy (Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita)” – ollaan seuraamassa kirjaimellisesti tällä alueella. Sotajoukot ”Toimivan ytimen” valtioista kasaavat suunnatonta painetta kansakuntien ylle, jotka kuuluvat ”Ei-integroituneen aukon” valtioihin, hajottaakseen heidän nykyhallituksensa, jotta Alueellinen Hallinto voi ottaa vallan. Helpottaakseen tätä vallansiirtoa, Globaali Eliitti on luonut alueellisia arabijärjestöjä, kuten Arabiliiton ja Afrikan Unionin, niin että näyttää siltä että arabit haluavat samaa poliittista uudelleenjärjestelyä kuin Toimivan ytimen (Functioning Core) valtiot!

Tämä briljantti strategia toimii kuten noiduttu! Ehkäpä niinkin pian kuin tämän vuoden lopulla, kaikki vastustelevat voimamies-diktaattorit näiden kahden alueen sisällä on syrjäytetty, ja korvattu mukautuvaisemmilla ”demokraattisilla” hallinnoilla!

Kun ulkopuolisten sotajoukkojen sotilaallinen väliintulo ottaa otteen ja siitä tulee odotettu normi, ei kenenkään yksittäisen diktaattorin odoteta kykenevän vastustamaan kovinkaan pitkään. Tämä on Rooman Klubin Suunnitelma Alueellisia Hallintoja #7 ja #8 varten, ja se näyttää toimivan ”kuin noiduttu”!

II. Jemenin nykyinen länsimielinen presidentti näyttää olevan kaatumaisillaan.

UUTISKATSAUS: Jemenin hallitus on romahtamaisillaan – Tässä on se mitä tarvitset tietää”, Business Insider, 4. huhtikuuta 2011

”Tänä päivänä, Jemen on kuukausien, ehkäpä viikkojen, päässä romahduksesta. Ali Abdullah Salehin hallinto on menettänyt omien kansalaisten tuen, muutamien liittolaisten tuen, joita sillä on ollut alueella ja, mikä tärkeintä, Yhdysvaltojen tuen.”

Presidentti Saleh on johtanut maata 33 vuotta, joten hän on pääkandidaatti poistettavaksi! Koska Saleh on sellainen ”vanhan kaartin” diktaattori, hän vastustaa käsitettä luovuttaa kansallinen päätäntävalta alueelliselle hallinnolle.

Kuuntele selostusta tämän maan tilasta jota hän on johtanut niin kauan aikaa.

”Jemen on valtio joka on kokonaan muodostettu rikkaista ja köyhistä. Siellä ei ole mitään keskiluokkaa. Siellä ei ole mitään todellista teollisuutta. Siellä ei ole mitään todellista taloutta. Se on epäkunnossa oleva valtio, jota johtaa epäonnistunut johtaja…”

Yksi toivonsäde osoittautuu naiseksi, johtajaksi ”demokraattisen uudistuksen” liikkeessä.

”On olemassa yksi toivonsäde: toisinajattelija-johtaja nimeltään Tawakkol Karman, joka on noussut esiin demokraattisen opposition äänenä. On laajasti otaksuttu että hänet tullaan salamurhaamaan Muslimiveljeskunnan kaltaisten islamistien toimesta kun tällä hetkellä hänestä ei ole enää hyötyä heille.”

Pian, Jemenin mahtava diktaattori tulee olemaan mennyttä ja hänet korvataan heikommalla hallinnolla joka ei tule aiheuttamaan mitään merkityksellistä pidäkettä alueelliselle hallinnolle!

III. CNN News on juuri ilmoittanut että taistelua Libyassa käydään perustamaan Uusi Maailmanjärjestys!

UUTISKATSAUS: Nenäsi edessä: CNN:n uutisosuus koskien Libyaa otsikoitu nimellä ’Uusi Maailmanjärjestys’ ”, Infowars, 30. maaliskuuta 2011

Kun CNN ajoi uutisanalyysiraporttiaan koskien konfliktia Libyassa, uutisotsikko ruudun alareunassa kuulutti rohkeasti, ”The New World Order”!

”Asiantuntijat”, joita haastatellaan, luetaan Illuminatin ”Who’s Who (Kuka kukin on)” -listaan.

”Uutisklippi esittää tavanomaiset NWO-epäillyt, käsittäen Richard Haass’in, Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) presidentti lähtien heinäkuusta 2003; entisen USA:n republikaanikansanedustajan Jane Harman’in, josta tulee pian globalistien koulutuskeskuksen, the Woodrow Wilson International Center for Scholars’in, pomo; neokonservatiivi Robert Kagan’in, joka on seniorijäsen Brookings-instituutissa ja PNAC:n (uuskonservatiivinen, yhdysvaltalainen ajatushautomo) perustajakumppani, sekä neokonservatiivin ja entisen CIA-johtajan Clintonin alaisuudessa, James Woolsey’n, joka on kuvaillut itseään ”Joe Lieberman demokraatiksi” (tarkoittaen että hän puoltaa pienten ja puolustuskyvyttömien muslimimaiden pommittamista), joka on myös PNAC:n tukija ja entinen CIA:n …. Freedom House’n johtaja…”

DVD

Ketään ei voida eksyttää enää: tätä konfliktia käydään globaalin diktatuurin, joka tunnetaan ”Uutena Maailmanjärjestyksenä” aikaansaamiseksi. Tämä uusi järjestys on täsmälleen sama kuin ”Novus Ordo Seclorum” (teksti) meidän yhden dollarin setelin takapuolella, masonistinen/egyptiläinen hanke, joka luotiin virallisesti Mannermaakongressissa (Continental Congress) vuonna 1782.

Ei ole mitään ”Uutta” Uuden Maailmanjärjestyksen suhteen, koska sitä on suunniteltu 500 vuoden ajan. Okkulttiset suunnittelijat kutsuvat tätä uutta Antikristuksen järjestelmää ”Uudeksi” vain koska he aikovat paiskata ulos nykyisen ”Vanhan Maailmanjärjestyksen” ja korvata sen heidän uudelleenluodulla globaalilla Baabelin Tornilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com