Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Väärä Kristus odottaa tulemistaan

Seuraavassa tuore New Age -katsaus Warren Smithin uutta kirjaa siteeraten, jossa varoitetaan Väärän Kristuksen tulemisesta maailman näyttämölle perustuen pahojen henkiolentojen ilmoituksiin. Monet tulevat eksymään kun New Age -messias tulee rauhan ja rakkauden siivillä maailmaa pelastamaan, mutta kuitenkin hautoen juonia mielessään. New Age -kannattajat ovat nyt perustaneet uuden järjestön ajamaan globaalia agendaansa. Se valmistaa tietä Antikristukselle. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Samuel Korhonen
To: undisclosed-recipients:
Sent: Sunday, April 03, 2011 9:23 PM
Subject: Fwd: [revfiles] Swander : Waiting in the Wings

----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
Date: 2011/3/31
Subject: [revfiles] Swander : Waiting in the Wings
To: Revelation Files - John Terry







Odottamassa piilossa
by Heidi Swander
www.olivetreeviews.org
March 31, 2011





"New Age'n/Uuden Evankeliumin mukaan Kristus ei ole henkilö. Se on virka. Tämä New Age -evankeliumi opettaa, että samalla kun Nasaretin Jeesus piti virkaa aktiivisen palvelutyönsä aikana, Hän ei enää pidä tuota samaa asemaa. Tänä päivänä 'Kristuksen' virka on jollakulla toisella. Ja tämä 'joku toinen' on nykyisin perustamassa yhteyttä ihmiskuntaan. Tämä joku antaa ymmärtää, että hän on jo maailmassa odottaen ihmiskunnan kutsua." Näin sanoo entinen uusiaikalainen Warren Smith uudessa kirjassaan, Väärä Kristus tulee, välittääkö kukaan?

Tämän ns. "Kristuksen" väitetty maailmassa oleminen on eräs [lopun] aikojemme merkki -- sellainen, josta monetkaan kristityt eivät paljon tiedä, koska siitä ilmoitetaan piireissä, joissa me emme pyöri. Warren jatkaa:

"Tämä 'Kristus' selittää, että hänen Uusi Aikansa/Uusi Hengellisyytensä tulee yhdistämään maailman tärkeät uskonnot ja tuomaan rauhan maailmaan." Tämä mahtaileva lausunto muistuttaa kauheasti Danielin kuvausta "kuninkaasta, joka on kasvoilta röyhkeä" (s.o. antikristus), johon hän viittaa jakeessa Dan. 8:25: " . . . Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. . . "

Warren jatkaa: "Tämä 'uudistettu' Kristus opettaa, että koko ihmiskunta on Kristuksen ruumis. Tämä 'Kristus' sanoo, että ihmiskunnan ongelma on, että olemme unohtaneet, keitä me olemme. Emme ole Jumalasta erotettuja 'syntisiä.' Me kaikki olemme Kristuksen ja Jumalan yhden ruumiin osa. Pelastus ei tule armon kautta hyväksymällä Jeesus Kristus Jumalan Poikana. Sen sijaan se saavutetaan -- kun hyväksymme itsemme Kristuksena ja kun hyväksymme itsemme Jumalana."

Mistä Warren saa tämä tiedon? Sellaisten ihmisten kirjoituksista, kuin Helen Schucman, joka siirtokirjoitti kirjan Ihmeiden kurssi demoniolennon puolesta, joka kutsui itseään "Jeesukseksi" (jota Oprah Winfrey ja hänen säännöllinen vieraansa Marianne Williamson ylistivät); Neale Donald Walsch'in kirjasta, Keskusteluja Jumalan kanssa, jotka muka ovat kirjoitettuja todellisia keskusteluja itseään "Jumalaksi" kutsuvan olennon kanssa, mutta joka puhuu ristiin lähes kaikessa, mitä Jumala on jo kirjoittanut Sanassaan; ja kirjasta Ilmestys, jonka "sisäinen ääni", joka tuli hänen luoksensa vuonna 1966, saneli Barbara Marx Hubbard'ille.

Vuosikymmenien ajan on lähetetty sanomaa, että uudistuksen aika on "käsillä" ja maailma yleensä -- ja jopa monet itseään kristityiksi kutsuvat -- ollaan vetämässä väärän, ikään kuin Kristukselta tulleen, sanoman verkkoon. Uskon, että meitä varoitettiin tästä.

Nyt Williamson, Walsch, Hubbard ym. New Age'n kannattajat ovat yhdistäneet voimansa luodakseen Rauhan Allianssin (aikaisempi nimi Globaali Uudistuksen Allianssi), järjestön, joka kuvailee itseään "hengellisten aktivistien kansalaispohjaisena verkostona." Warren selittää, että tämän "allianssin kärkenä on korkean tason ryhmä New Age'n/Uuden Evankeliumin kannattajia, jotka näyttävät toimivan yleissuunnitelmalla, jonka esoteerikko ja okkultisti Alice Bailey kanavoi jo vuosia sitten henkimaailmasta." Juuri tämä järjestö on kampanjoimassa uutta tuolia presidentin kansliaan: U.S. Department of Peace (=Yhdysvaltojen rauhan osasto). Voitko edes kuvitella, mitä moinen tuoli kansliassa edustaisi? Hyvin todennäköisesti yhteyttä väärään profeettaan ja itse laittomuuden ihmiseen!

On mielenkiintoista, että syyskuun 11. päivän tapahtumien jälkeen nämä New Age'n/Uuden Hengellisyyden edustajat löysivät laajan ja julkisen foorumin sanomalleen. Useat tärkeät New Age -johtajat entisestä Globaalista Uudistuksen Allianssista "ilmestyivät yht'äkkiä verkosto-ohjelmiin, jotka liittyivät suoraan traagisiin tapahtumiin. . . He kaikki ilmaisivat hengellisen näkökantansa syyskuun 11. päivään ja esittelivät New Age'n/Uuden Hengellisyyden ideoitaan rauhan luomiseksi" maailmaan. Järjestö jopa teki käsikirjan, joka sisälsi ohjatun meditaation maailmanrauhan puolesta.

Selittäessään kuinka New Age -rauhansuunnitelma toteutetaan Warren selittää, että jokaista ihmistä vaaditaan ". . . korjaamaan jokainen 'väärinkäsitys', joka vahvistaa ideaa, että Jumala, minä, ihmiskunta ja maailma ovat erotetut toinen toisistaan. Kaikki pelkoon pohjautuvat käsitykset erottautuneisuudesta täytyy eliminoida heidän ajatuksistaan ja teoistaan. Separatistiset ajatukset synnistä, Saatanasta tai Harmageddonista eivät enää ole todellisia. Vain ajatuksia Jumalasta, rakkaudesta ja rauhasta.

Kun tutkin Warren'in lyhyttä ja helppolukuista pientä kirjaa, minua tyrmistytti se tosiasia, että vihollisen suunnitelma on edennyt pitkälle. Mieleeni tulvahtivat Raamatun jakeet maailmanuskonnosta ja miehestä, joka uskoo olevansa Jumala. Kuten sanoin alussa, niin tämä on lopunajan palapelin pala, josta keskiverto Raamattuun uskova kristitty tietää vähän, mutta me todella tarvitsemme tietää; se todella rohkaisee minua. Jos näemme niin monta merkkiä Danielin 70. viikosta vallitsevina, niin ylkämme ilmestymisen täytyy olla aivan käsillä!

Lopuksi, katso entisen newagelaisen todistus videolta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com