Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Muslimiveljeskunnan Mursista Egyptin ensimmäinen islamistinen presidentti – USA huolissaan Israelin aikeista iskeä Syyrian Damaskokseen

Tässä tuoreet profeetalliset uutiset Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä, jossa David Bay analysoi aluksi Mubarakin jälkeisten ensimmäisten Egyptin presidentinvaalien tulosta jonka julkistaminen kesti peräti viikon vaalipäivästä. Ja niinhän siinä kävi että islamistien ehdokas Mohammed Mursi voitti toisella kierroksella vanhan vallan edustajan joka oli Mubarakin hallinnon viimeisten päivien pääministeri. Tämä vaalitulos merkitsee paljon profeetallisesti sillä nyt Raamatussa ennustettu Israelin arabinaapureitten hyökkäys joka puolelta Israeliin (Psalmi 83) alkaa ottaa muotoaan kun suurin arabimaa tulee muuttamaan kurssiaan Israelin suhteen. Islamistit Egyptissä haluavat repiä Camp Davidin rauhansopimuksen ja sijoittaa Siinain niemimaalle egyptiläisiä joukkoja. Toisena uutisaiheena on yhä kärjistyvä Syyrian tilanne, jossa ennakoidaan myös erään VT:n profetian toteutumista nykykahakan seurauksena Syyriassa. Katalysaattorina tälle ennustetulle Damaskon tuholle voivat olla Syyrian väitetyt joukkotuhoaseet joita varten Israel suunnittelee iskuja Syyrian pääkaupunkiin. USA on myös kiinnostunut Syyrian asevarastoista. Turkkilaisen hävittäjäkoneen alasampuminen Syyrian taholta viime lauantaina 23.6.2012 lisää jännitteitä Syyrian konfliktiin kun NATO-maat voivat käyttää sitä tekosyynä sotatoimien aloittamiseen Syyrian nykyhallintoa vastaan. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, June 25, 2012


I. Israel on hermona tänään kun radikaali Muslimiveljeskunnan ehdokas on uusi Egyptin presidentti!

Pikkuruinen Israel kohtaa nyt mahdollisen sodan sekä pohjoisilla että eteläisillä rintamilla.

UUTISKATSAUS: ”Muslimiveljeskunnan mies on Egyptin presidentti”, smh.com.au, 25. kesäkuuta 2012

”Muslimiveljeskunnan Mohamed Mursi voitti katkerasti kamppaillun kisan Egyptin ensimmäiseksi demokraattisesti valituksi presidentiksi eilisiltana, saaden aikaan riemukohtauksia tuhansien joukossa jotka kokoontuivat Kairon Tahrir-aukiolle kuulemaan tuloksia. Tri. Mursi sai 51 prosenttia äänistä, kun taas hänen kilpailijansa, Ahmed Shafiq, entinen ilmavoimien kenraali, joka palveli pääministerinä Hosni Mubarakin hallinnon viimeisinä päivinä, sai 48 prosenttia.”

Kenenkään ei pitäisi olla yllättynyt siitä että radikaalit islamistiset voimat ottavat kontrollin hallinnosta joka kerta kun ihmisillä on jotakin sanottavaa asioihin. Kuten Bill Salus hyvin korrektisti toteaa DVD’llään, "Isralestine", islaminuskoisia ihmisiä riivataan samalla ”muinaisen vihanpidon” hengellä Israelia vastaan kuten heidän esi-isiään yli 3000 vuotta sitten. Jumala aikoo saattaa kaikki islamilaiset kansat tuomiolle johtuen tästä hirvittävästä vihasta joka on kulkenut systemaattisesti sukupolvesta toiseen.

Me julkaisimme uuden Headline News -artikkelin viime viikolla jolla on suuri yhteys Israelin ja Lähi-idän tulevaisuuteen. Me otsikoimme tämän artikkelin, ”Mitä tulee tapahtumaan kun Israel kieltäytyy liittymisestä Rooman Klubin supervaltio #7:ään? Voiko tämä kieltäytyminen liittymästä arabien hallitsemaan supervaltioon olla katalyytti Sakarjan kirjan luvun 12 toteutumiselle?” NEWS2475

Ei mitenkään yllättävää, Israelin sanotaan olevan hermostunut Egyptin uuden radikaalin presidentin suhteen.

UUTISKATSAUS: ”Israel hermostunut Muslimiveljeskunnan voiton jälkeen Egyptissä”, ABC News, 24. kesäkuuta 2012

”Muslimiveljeskunnan voitto Egyptin presidentinvaaleissa, joka ilmoitettiin sunnuntaina, on nostattanut pelkoja Israelissa että sen strateginen vuoden 1979 rauhansopimus eteläisen naapurinsa kanssa voisi olla vaarassa.”

Tämä sopimus maksoi Egyptin presidentille Anwar Sadatille hänen elämänsä, kun hänet salamurhattiin päivien sisällä asiakirjan allekirjoittamisesta. Israelin onneksi, presidentti Mubarak toteutti uskollisesti sopimusta. Tämän sopimuksen päälauseke oli se, että Egypti myöntyi pitämään vain rajoitetun määrän sotilasjoukkoja Siinain autiomaassa, siten mahdollistaen Israelille kipeästi kaivatun puskurivyöhykkeen. Israelin puolustusvoimilla (IDF) olisi päiviä aikaa varoittaa siitä että Egyptin hyökkäys oli tulossa. Jos vihamielisiä vihollisjoukkoja sallittaisiin koota Israelin eteläiselle rajalle, IDF:llä ei olisi minkäänlaista varoitusta siitä että hyökkäys uhkaisi.

Kolmenkymmenenyhden vuoden ajan, tämä sopimus on pysynyt voimassa, antaen Israelille suunnattoman turvallisuustuen. Nyt, tuo tilanne tulee todennäköisesti muuttumaan dramaattisesti.

”Israelin rauhansopimus Egyptin kanssa, sen ensimmäinen arabimaan kanssa, on Israelin turvallisuuden kulmakivi. Sopimus päätti vuosikymmenten vihollisuudet, viisine sotineen ja tuhansine kuolemineen. Samalla kun suhteet eivät koskaan ole olleet lämpimiä, Egypti on vaalinut sopimusta, pitäen Siinain niemimaan rajaseutunsa vahvasti demilitarisoituna, mahdollistaen Israelin armeijan keskittyä muihin vihollisrajoihin palestiinalaisten, Syyrian ja Libanonin kanssa.”

Toistaiseksi, Muslimiveljeskunta lausuu kaikkia oikeita asioita.

”Muslimiveljeskunta … on ilmaissut käytännöllistä halukkuutta hyväksyä Israelin olemassaolo. Puhuessaan kansakunnalleen sunnuntai-iltana, Morsi julisti että hänellä oli ’rauhansanoma. Me kunnioitamme kaikkia kansainvälisiä sopimuksia’, hän sanoi, mainitsematta Israelia.” [Mursi muuten aikoo tarkistaa Camp Davidin rauhansopimuksen tuoreimman uutisen mukaan, ks. http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4186. Suom. huom.]

Muslimiveljeskunnan johtajat tietävät että armeija pitää itsellään ylintä valtaa Egyptissä juuri nyt, ja tulee asteittain aloittamaan prosessin syövyttää tuota valtaa. Kun Turkin radikaali hallitus kaappasi käskyvallan vuonna 2002, sen radikaali pääministeri, Recep Erdogan, hitaasti ja asteittain alkoi työskennellä länsimielistä armeijaa vastaan niin että, nykyään, hän on saanut yliotteen ja voi ohjata Turkkia radikaalilla tiellä jonka hän on nähnyt mielessään kaiken aikaa. Ellei hän olisi työskennellyt niin kärsivällisesti, armeija todennäköisesti olisi kukistanut hänet sotilasvallankaappauksessa.

Me voimme odottaa Muslimiveljeskunnan toteuttavan samaa suunnitelmaa Egyptissä jos he ovat fiksuja. Israel, toisaalta, voi vain valmistaa itseään sotilaallisesti konfliktia varten jonka Raamattu ennustaa. [Siis Psalmin 83 sota. Tätä ennakoi Mursin vaalikampanjan kiihotuspuhe, jossa Jerusalemia vaaditaan Egyptin pääkaupungiksi Kairon sijaan, ks. http://rajaten.wordpress.com/2012/06/25/egypts-new-president-our-capital-shall-be-jerusalem-allah-willing/. Suom. huom.]


II. Amerikka on huolissaan Israelin suunnitelmista iskeä Damaskokseen, Syyriaan!

”Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1)

UUTISKATSAUS: ”USA huolestunut Israelin iskun suhteen koskien Damaskosta”, Yeshiva World, 22. kesäkuuta 2012

”USA:n tiedustelupalvelut ovat tiiviisti tarkkailleet Israelin armeijaa merkkien vuoksi että se tulee tekemään iskuja Syyrian kemiallisten aseiden varastoihin, keskellä huolia että tappavat hermoaineet voisivat päätyä Hizbollahin tai al-Qaidan terroristien hallintaan, USA:n virkailijat sanoivat.”

Minä epäröin panna paljoakaan luottamusta tähän lausuntoon, koska Amerikan tiedusteluviranomaiset antoivat toistuvasti saman hälytyksen Saddam Husseinin oletetuista joukkotuhoaseista ja mahdollisuudesta että ne saattaisivat päätyä terroristien käsiin. Siitä huolimatta, koska ”totuus ei ole se mikä se on, vaan se on se mitä ihmiset luulevat sen olevan”, tämä varoitus voisi viestittää alkua suunnitelmasta iskeä Damaskokseen.

Kuinka paljon Syyria omistaa kemiallista aseistusta? Ei kukaan todella tiedä. Itse asiassa, viranomaiset voivat vain ”epäillä” että Syyrialla on kemiallisia aseita arsenaalissaan.

”Syyrian asevarasto jää haavoittuvaksi sisäisen konfliktin seurauksena joka on parhaillaan käynnissä Syyriassa hallituksen joukkojen ja opposition kapinallisten välillä, eräs virkailija sanoi. ’Jokainen epäilee että Syyria ylläpitää aktiivista kemiallisten aseiden ohjelmaa; ja olisi vaarallista olla tekemättä suunnitelmia sen mukaisesti’, virkailija sanoi.”

Läntisten eristämistiimien sanotaan jo operoivan Syyriassa.

”… muut USA:n virkailijat sanoivat että erikoisoperaatiojoukot ovat valmiina ryhtymään toimeen Syyrian sisällä siinä tapauksessa että hallinto kaatuu ja maa kiertyy syvemmälle kaaokseen. Tiimit pyrkisivät turvaamaan tai tuhoamaan kemiallisten aseiden varastot pitääkseen ne terroristien ulottumattomissa … CIA:n agentit työskentelevät eteläisessä Turkissa järjestääkseen ulkomaista apua Syyrian kapinallisjoukoille.”

Tuleeko tämä olemaan laukaisin joka tuhoaa Damaskoksen, kuten Jesaja 17:1 ennustaa? Se on aivan mahdollista. Tämä uutinen tekee luvun edellä näytetystä kirjasta, "Revelation Road", joka on otsikoitu nimellä ”Panic in Damascus (Paniikki Damaskoksessa)”, äärimmäisen mielenkiintoiseksi ja relevantiksi!

Sillä välin, Syyria lisää polttoainetta tulipaloon ampumalla alas turkkilaisen hävittäjäkoneen!

UUTISKATSAUS: ”Turkki harkitsee vastausta sen jälkeen kun Syyria ampuu alas turkkilaisen sotilaskoneen”, Reuters news, 23. kesäkuuta 2012

”Turkin ulkoministeri Ahmet Davutoglu soitti puhelimella maailman valtaapitäville lauantaina selostaakseen heille yhden Ankaran sotilaskoneen alasampumisesta Syyrian toimesta kun yhteisetsintäpartio lentäjiä varten, jotka ammuttiin alas Välimeren yllä, yritti paikantaa heidät … Viestit molemmilta osapuolilta antoivat ymmärtää, etteivät kummatkaan halunneet sotilaallista yhteenottoa perjantain tapahtuman takia … Irak, jolla on rajaviivaa molempien kanssa, sanoi että tapaus merkitsi vakavaa Syyrian konfliktin eskaloitumista, osoittaen sen potentiaalia vaikuttaa muihin maihin alueella.”

Turkki puhuu kovia.

”Turkki on ilmoittanut että se tulee reagoimaan päättäväisesti.”

Miten Syyrialle oli mahdollista ampua alas tämä turkkilainen hävittäjäkone?

”Lentokoneen alasampumisessa pääsi oikeuksiinsa Syyrian venäläisvalmisteinen ilmatorjuntakalusto – yksi monista syistä miksi länsivallat ovat vastahakoisia tulemaan väliin keskeyttääkseen verenvuodatuksen maassa.”

Muistatko kun presidentti Bush kertoi omintakeisesti maailmalle että oli kolme ”roistovaltiota” jotka aiheuttivat suunnattoman vaaran meidän rauhalle ja vakaudelle? Bush luetteli Irakin, Iranin ja Pohjois-Korean ja välittömästi alkoi uhitella niitä. Pohjois-Korea ja Iran omistivat jo ydinaseita. Vain Irak ei varsinaisesti omistanut atomiaseita; vain Irakiin tunkeuduttiin!

Jos Syyria omistaa kehittynyttä aseistusta jota voidaan tehokkaasti käyttää länsivaltoja vastaan, niin sitä vastaan ei myöskään hyökättäisi!

Mutta, tosiasiana pysyy että tapahtumat Lähi-idässä jatkavat kiertymistään ulos kontrollista. Heti kun 10 supervaltion uudelleenorganisoimissuunnitelma on suoritettu loppuun (NEWS2363), tämä ruutitynnyri tulee räjähtämään riittävällä voimalla kuljettamaan Antikristuksen maailman näyttämölle.

Trailer

Eliitin suunnitelma uudelleenorganisoida maailma Danielin luvun 7:7-8 kymmeneksi kuningaskunnaksi voi vielä näyttää toteen kipinän hankkimisen suursodalle Israelin ja sen arabinaapureitten välille joka tulee synnyttämään Antikristuksen maailman areenalle ja saa aikaan 7-vuotisen Ahdistuksen ajan. J.D. Grush toimittaa ainutlaatuisesti profeetallisia yksityiskohtia siitä kuinka Jeesus Kristus tulee henkilökohtaisesti pelastamaan Israelin joka on lopultakin kääntynyt Häntä kohti, ”tunnustaen Hänet siksi jonka he ovat lävistäneet”!

Riippukaa Raamatuissanne, ihmiset, koska tapahtumat ovat tulemaisillaan ilmi jotka vahvistavat profetiat ennennäkemättömästi koko maailman pitkässä historiassa!

Älä epäile sitä! Oletko valmis todistamaan pelastumattomille rakkaimmillesi ja työtovereillesi, soveltaen toteutunutta profetiaa pelastuksen työkaluna?

Suomentajan kommentti: Mielestäni turkkilaiskoneen alasampuminen oli 'FalseFlag'-operaatio NATO:n puolelta. Koneen hylky löydettiin 10 kilometriä Syyrian ja Turkin väliseltä rajalta Syyrian aluevesiltä ja lentäjiä ei ole vielä löydetty, joka antaa aiheen epäillä että Turkin tiedusteluhävittäjä oli miehittämätön ja kauko-ohjauksessa. Syyria oli pakotettu ampumaan kone alas koska sen ja NATO-maiden jännitteet ovat koholla mahdollisten ilmaiskujen vuoksi joita varten Syyria epäilee tehtävän tiedustelulentoja. Syyria pakotettiin tekemään virhe, aivan kuten Japani Pearl Harborissa v. 1941 kun USA oli ensin sitä vastaan luonut kestämättömiä talouspakotteita. Pian on Iranin vuoro tehdä virhe kun pakotteet kovenevat (Hormuzinsalmi?) ja silloin USA:lla on tekosyy sotimiseen. Näin se menee hyvin ovelalla ja pirullisella tavalla Lännen puolelta kun viholliset vedetään ansaan, mutta Jumalan sallimuksella. Seuraavassa Janus Putkosen tuore artikkeli viitaten salaliittoon.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4168

Ja NATO-kokousta todellakin pukkaa koneen alasampumisen vuoksi tiistaina 26.6.2012.

Syyria kiistää Turkin väitökset..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4177

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com