Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 21. kesäkuuta 2012

Putin järkyttyi Obaman Kolmannen Maailmansodan hyväksymisestä G20-huippukokouksessa

Tässä tuorein poiminta kiistellyltäkin salaliittosivustolta nimeltä What Does It Mean, jota johtaa salaperäinen Sorcha Faal -järjestö (antisemitistit väittävät että kyseessä on huijaussivusto jonka takana oletetaan olevan tiedustelupalveluja ja poliitikkoja disinformaation levittämiseksi tai lue tästä skeptikko-blogista jonka nimi kertoo jo paljon), joka perustaa tämän uutisartikkelin kohuotsikon Venäjän ulkoministeriön raporttiin Vladimir Putinin ja Barack Obaman tapaamisesta G20-ryhmän huippukokouksessa Meksikon Los Cabosissa 18.-19.6.2012. Kaikista epäilyistä huolimatta artikkeli käsittelee uutislinkkeihin nojaten hyvin asiantuntevasti nykyistä maailmantilannetta, jossa talous ja geopolitiikka näyttelevät keskeistä osaa kun Uutta Maailmanjärjestystä ollaan muovaamassa seuraavan suursodan kautta. Artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------------------------



World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow." 


June 19, 2012

Obaman vaatimus 3. maailmansodalle järkyttää Putinia

Obama Push For World War III Shocks Putin

http://www.whatdoesitmean.com/index1588.htm

By: Sorcha Faal, ja kerrottuna hänen (her) läntisille tilaajilleen


 

Hyvin paljon levottomuutta aiheuttava raportti jonka Venäjän ulkoministeriö valmisteli eilen lähes 3,5 tunnin mittaisesta tapaamisesta presidenttien Putin ja Obama välillä G-20 -huippukokouksessa Meksikossa toteaa että Venäjän johtaja oli ”järkyttynyt”  kun hän sanoi USA:n johtajalle että Amerikan Lähi-idän menettelytavat ovat viemässä maailmaa totaalisen sodan partaalle, johon Obama vastasi… “I don’t care, maybe that’s what we all need anyway.” (Minä en välitä, ehkä se on sitä mitä me kaikki kuitenkin tarvitsemme.)

Tämän tapaamisen konteksti, tämä raportti sanoo, oli molempien osapuolien mielipiteen lausuminen kriisitilanteista jotka käsittävät Lähi-idän (Syyria ja Iran) sekä euroalueen tulossa olevan äkillisen luhistumisen, jotka molemmat pitävät sisällään globaalin katastrofin ”siemenet” joita ei olla nähty sitten 1930-luvun synkkien aikojen jotka johtivat 2. maailmansotaan.

Putin, tämä raportti jatkaa, nuhteli ankarasti Obamaa kaaoksen lietsomisesta kaikkialla Lähi-idässä avustamalla ja mahdollistaen radikaalien muslimivoimien kaapata hallinnan monista kansakunnista sisältäen Tunisian, Libyan, Marokon, Jemenin ja Egyptin kun taas samanaikaisesti tukee tämän seudun brutaaleimpia ja itsevaltaisimpia Saudi-Arabian, Bahrainin ja kaikkien muiden Persianlahden alueen kuningaskuntien hallintoja jotka torjuvat heidän kansalaistensa vapauden.

 
 
Putin edelleen oli raivoissaan Obamalle, tämä raportti sanoo, Lännen jatkuvasta ”sotarumpujen” lyömisestä suoranaisen propagandan käytön avulla joka on suunniteltu tulistuttamaan Amerikan ja Lännen suurta yleisöä kannattamaan globaalia sotaa niitä Lähi-idän valtioita vastaan jotka ovat siirtyneet USA:n dollaria vastaan ja käsittävät Irakin, Libyan, Syyrian ja Iranin.

Kaikkiin Putinin huolenaiheisiin, tämä raportti sanoo, Obama reagoi niukasti kiinnittämällä huomionsa, sen sijaan, globaaliin talouskriisiin ja toteamalla että jonkinlaista ”Uutta Maailmanjärjestystä” tarvittaisiin osoittamaan kaikki maailman ongelmat jotta ehkäistään katastrofaalinen luottamuskato läntiseen talousmalliin joka on ollut olemassa toisen maailmansodan lopusta lähtien.

Tämä raportti päättää toteamalla että Putin ”silminnähden tärisi” hänen tapaamisensa Obaman kanssa jälkeen huomauttaen että Amerikan johtaja näytti enemmän keskittyvän hänen huijaripankkiiriliittolaistensa (bankster allies) rikastuttamiseen jotka panivat hänet virkaan sen sijaan että olisi ollut kykenevä ”käsittelemään järkevästi” maailman nopeaa syöksymistä kohti totaalista sotaa.

On mielenkiintoista panna merkille että Putinin havaintoja Obamasta jakoi tällä menneellä viikolla, ei kukaan muu kuin yksi Amerikan presidentin entisistä Harvardin professoreista, brasilialainen tiedemies ja poliitikko Roberto Unger, joka varoitti että Obama ”täytyy nujertaa” marraskuussa.

Murhaavassa lähes 9 minuutin YouTube-videopostituksessa tällä menneellä viikolla [katso video tästä], professori Unger varoitti: ”Presidentti Obama täytyy kukistaa tulevissa vaaleissa. Hän on epäonnistunut edistämään kehitysasiaa Yhdysvalloissa, hän on tuhlannut biljoonia dollareita pelastaakseen rahakkaita eturyhmiä ja jättänyt työntekijät ja kodinomistajat oman onnensa nojaan.”

Se mitä ei ole kerrottu amerikkalaisille todellisista syistä koskien tätä uhkaavaa maailmansotaa, on se, että USA:n dollari on luultavasti ollut läheisin kapine aidolle globaalille valuutalle jonka maailma on koskaan nähnyt. Vuosikymmenten ajan, USA:n dollarin käyttö on ollut ehdottoman vallitsevaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Tällä on ollut suunnattomia hyötyjä USA:n finanssijärjestelmälle ja USA:n kuluttajille, ja se on antanut USA:n hallinnolle mahtavan vaikutusvallan ja voiman maailmanlaajuisesti.

Tänä päivänä, enemmän kuin 60 prosenttia kaikista ulkomaiden valuuttavarannoista maailmassa ovat USA:n dollareina. Mutta horisontissa näkyy isoja muutoksia. Valtavirran media Yhdysvalloissa on ollut kummallisen hiljaa tästä, mutta jotkut suurimmista talouksista maan päällä ovat tehneet sopimuksia toistensa kanssa siirtyäkseen pois käyttämästä USA:n dollaria kansainvälisessä kaupassa.

On olemassa myös joitakin öljyntuottajamaita jotka ovat alkaneet myydä öljyä muissa valuutoissa kuin USA:n dollareissa, mikä on merkittävä uhka öljydollarisysteemille joka on ollut paikoillaan lähes neljä vuosikymmentä. Ja isot kansainväliset instituutiot sellaiset kuten YK ja IMF ovat jopa julkaisseet virallisia raportteja tarpeesta siirtyä pois USA:n dollarista ja kohti uutta globaalia reservivaluuttaa.

Joten USA:n dollarin valtakausi maailman reservivaluuttana on ehdottomasti uhattuna, ja tulevalla muutoksella kansainvälisessä kaupassa tulee olemaan massiiviset seuraamukset USA:n taloudelle joka on jo putoamassa aina vain lähemmäksi kuilua.

Erityisesti suuttumusta aiheuttavaa Obamalle ja hänen huijaripankkiiriliittolaisilleen, jotka ovat kaikki riippuvaisia USA:n dollarin globaalista vallitsevuudesta, oli äkillinen sopimus Kiinan ja Japanin välillä viime vuoden lopulla lakkauttaa USA:n dollarin käyttö maiden keskinäisessä kaupankäynnissä.

Nopeasti reagoiden, kuitenkin, Obama määräsi uuden pakotekierroksen Iranin öljylle josta hän kieltäytyi tällä menneellä viikolla suomasta Kiinalle taukoa, ja suorassa hyökkäyksessä Japania vastaan hän määräsi kaikki maailman vakuutusyhtiöt keskeyttämään Iranin öljykuljetusten vakuuttamisen. Vieläkin pahempaa, Obama teki päätöksen mitä kutsutaan ”Suunnanmuutokseksi Tyynellemerelle (Pacific Pivot)” siirtäen tuhansia USA:n armeijan ja merivoimien joukkoja, ja varustuksia, kriisitilannetta varten Kiinaa vastaan.

Kun USA ja Kiina ovat nyt törmäyskurssilla Iranin öljyn suhteen, ja Japani hyväksyy lakeja jotka kohdistuvat sekä EU:n että USA:n pakotteita vastaan koskien Iranin öljykuljetuksia, niin Iranin, Venäjän, Kiinan ja Syyrian sotilaallisten joukkojen on nyt kerrottu valmistautuvan näiden kansakuntien laajimpiin koskaan pidettyihin sotaharjoituksiin Lähi-idässä, joihin sanotaan osallistuvan yli 90,000 sotilasta, ja satoja sota-aluksia, lentokoneita ja tankkeja.

Obaman hallinnon propagandakoneisto, samaan aikaan, jatkaa täydellä voimalla viimeisimmällä ”jutulla” joka koskee venäläisiä sota-aluksia ja sotilasjoukkoja jotka suuntaavat kohti Syyriaa, mutta mistä Kreml toteaa, ettei se ole mitään muuta kuin ”rutiiniharjoitus”. [Venäjä toki aseistaa Syyriaa sillä asekuljetuksista Syyriaan epäilty venäläinen alus joutui kääntymään takaisin Skotlannin rannikolla eilen tiistaina. Lue http://yle.fi/uutiset/venajan_asekuljetuksista_syyriaan_epailty_alus_joutui_kaantymaan_takaisin_skotlannin_rannikolla/6188168. Suom. huom.]

Se, mikä näiden kaikkien tapahtumien lopputulos tulee olemaan, ei ole meidän tietämyksen vallassa muuten kuin huomauttaa että viimeinen kerta kun kaikki nämä näennäisesti poikkeavat riitakysymykset törmäsivät yhteen suurten maailmanvaltojen välillä niin globaali sota, todellakin, puhkesi jossa lähes 100 miljoonaa elämää menetettiin…ja se oli sota missä käytettiin vain kahta atomipommia.

June 19, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com