Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Obaman virallinen syntymätodistus on väärennös, kenialaisia syntymätallenteita löydetty Englannista – Turkin joukot ylittäneet Syyrian rajan – Sikhitemppelin ampujalla yhteyksiä FBI’hin ja armeijan psyop-osastoon

Tässä Cutting Edgen tuorein viikkokirje, jossa David Bay aluksi kertoo uutisen jonka mukaan Turkin armeijan joukkoja on saapunut Syyrian alueelle taistelussa kurdeja vastaan. Tämä voi olla ensiaskel kansainvälisten joukkojen väliintulolle Syyrian kriisissä. Turkki on NATO-maa ja se voi toimia linjojen avaajana pohjoisesta maavoimillaan. Syyrian hallinnon tukalaa asemaa pahensi vielä kuluneella viikolla pääministerin loikkaus kapinallisten puolelle. Toisessa osiossa David kertoo todisteista joiden mukaan Barack Obama ei ole syntynyt Yhdysvalloissa ja hän on siten kelvoton USA:n presidentinvirkaan. Todisteita on uutislähteen mukaan löytynyt mm. Englannin kansallisarkistoista. Sheriffi Joe Arpaio on selvittänyt huhtikuussa 2011 Valkoisen Talon julkaiseman virallisen syntymätodistuksen aitoutta ja päätynyt siihen tulokseen että syntymätodistus on väärennös. Tästä Obaman kelvottomuudesta virkaan voi syntyä perustuslaillinen kriisi jos Obama ei vaatimuksista huolimatta eroa virastaan. Globaali Eliitti haluaa kriisin avulla romuttaa USA:n perustuslain joka osoittautuisi syntyneessä keskustelussa heikoksi ja arvottomaksi. Lopuksi kolmannessa osiossa paljastetaan tuoreimman Yhdysvaltojen ampumatapauksen syitä ja taustoja kun on selvinnyt että ampujalla on siteitä FBI’hin ja armeijan psykologisten operaatioiden yksikköön. Sikhitemppeli-ampuja toimi vain Eliitin aivopestynä välikätenä jotta USA:n aselakeja saataisiin kiristettyä tulevaa Absoluuttista Diktatuuria varten jossa suuri yleisö riisutaan aseista. Presidentti Obama on mielipiteillään jo käynnistänyt Eliitin kuusivaiheisen asenteenmuokkausohjelman tavallisia ihmisiä varten. Viikkokirjeen (ilman päivitettyä osaa 8.8.2012) suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.8.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Turkin sotilasjoukkojen kerrotaan ylittäneen Syyrian rajan.

Jos se on totta, tämä tunkeutuminen saattaa hyvinkin olla kauan odotettu NATO:n sotilaallinen väliintulo Syyrian sisäpuolella, pyrkimyksenään olla lopullinen voima kukistamaan presidentti Assad.

Pentagonin Uuden Kartan ("Pentagon's New Map") -strategiaa ollaan käyttämässä hyväksi Syyriassa, aivan kuten me kerromme DVD’llä, "The Illuminati Is Fulfilling Bible Prophecy" (Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita)!

UUTISKATSAUS: ”Turkin armeijajoukkojen saattue saapuu Syyrian Jarablos’in kaupunkiin”, Press TV, 7. elokuuta 2012

”Useiden helikopterien tukema turkkilaisten joukkojen saattue on saapunut Jarablos’in kaupunkiin kurdien alueelle. Turkin pääministeri Recep Tayyip Erdogan oli varoittanut heinäkuun lopussa että Ankara voisi iskeä Kurdistanin työväenpuolueen (PKK) aseistettua ryhmää vastaan Syyrian sisällä. Hän myös totesi että isku ’ei ole edes keskustelun asia, se on määrätty’.”

Nähtävästi, Lännen suunnitelma kukistaa presidentti Assad jotta hänet voidaan korvata mukautuvaisemmalla hallinnolla, on astunut viimeiseen vaiheeseen, kuten se teki Libyassa. NATO-joukkojen - Turkin armeijan – sanotaan ylittäneen Syyrian rajan Jarablos’in kaupungissa.

Tämän vuoksi, meidän pitäisi odottaa että presidentti Assad tullaan vääjäämättömästi kukistamaan.

Toisessa kehityksessä, hänen sisäpiirinsä jatkaa hajoamistaan, joka on mitä synkin merkki.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian pääministeri vahvistaa loikkauksen ’liittyä vapauden vallankumoukseen’”, The Guardian (Lontoo), 6. elokuuta 2012

”Riyad Hijab, Syyrian pääministeri, on vahvistanut että hän on loikannut liittyäkseen ’vapauden ja arvokkuuden vallankumoukseen’ syöstäkseen presidentti Bashar al-Assadin vallasta – onnistunut propagandaisku oppositiolle kun kriisi eskaloituu. Hiyab on ylin siviilipoliitikko joka on loikannut siitä lähtien kun kansannousu Assadia vastaan alkoi 17 kuukautta sitten. Hiyab saapui Jordanian naapurivaltioon kahden muun tähän asti nimeämättömän ministerin kanssa. ’Täten ilmoitan että olen tästä päivästä lukien sotilas tässä siunatussa vallankumouksessa’, hän sanoi lausunnossa.”

Koska pääministerin virka ei kanna merkittävää poliittista painoarvoa Syyrian hallinnossa, on vaikea arvioida pääministerin loikkauksen tärkeyttä. Kuitenkin, muun maailman silmissä, tämä loikkaus pitää sisällään suuren propaganda-arvon. Nyt, Länsi voi osoittaa Riyad Hijabin tuenilmaussanoihin todisteena siitä että Syyrian presidentti Assad täytyy kukistaa.

”Seinällä oleva käsikirjoitus” on selkeä kaikille nähtäväksi. Ainoa kysymys on se että milloin Assad tulee ymmärtämään että hänet on vääjäämättä tuomittu. Silloin hän voi liittyä vaimoonsa Venäjän maanpakolaisuudessa. Syyrialla tulee sitten olemaan mukautuvainen hallinto joka ei vastusta sen kansallisen suvereniteettinsa luovuttamista niin että se voidaan sulauttaa Rooman Klubin suunnitelmassa olevaan supervaltio #7:ään.

[Tässä uunituoreita Syyria-uutisia: Syria: CIA, Mossad Commanding Armed Rebels from Turkey + Clinton: US, Turkey 'preparing for fall of Assad' + http://yle.fi/uutiset/usa_ja_turkki_harkitsevat_lentokieltoa_syyrian_ylle/6252605. Lopuksi erään lukijani mielenkiintoinen huomautus ja uutislinkki vieraskirjassa kun presidentti Obama puhui liittolaisensa Turkin pääministerin kanssa puhelimessa taannoin mm. Syyrian tilanteesta: ”Obama suututti Turkkilaiset pitämällä kädessä baseball mailaa, kun puhui Turkin pääministerin kanssa. Kuvassa muitakin mielenkiintoisia kohtia mm. simpukankuori hyllykkö ja taulu soihtukädestä ("valontuoja"). Olli ehkä osaa tulkita paremmin..” Ks. http://www.nydailynews.com/news/world/picture-obama-holding-baseball-bat-angers-turkish-political-circles-article-1.1129098. Symboliikka siis osoittaa mielestäni selvästi ketä Obama palvelee. Kampasimpukka on okkulttisessa perinteessä Luciferin symboli joka esiintyy myös maailman suurimman yhtiön Shellin logossa. Taulussa oleva ’valontuojan’ soihtukäsi kuuluu ilmeisesti New Yorkin Vapaudenpatsaaseen. Suom. huom.]


II. Tutkijoiden sanotaan löytäneen todisteita Obaman ulkomailla tapahtuneesta syntymästä Englannin kansallisarkistoista!

Sheriffi Arpaio’n Cold Case (todistettavasti syyllinen) -tutkimuksen sanotaan myös todistaneen että Obama EI ollut syntynyt Yhdysvalloissa.

Meillä saattaa olla täysimittainen perustuslaillinen kriisi loppujen lopuksi, keskellä Obaman uudelleenvalintapyrkimystä!

UUTISKATSAUS: ”OBAMAN KENIALAISET SYNTYMÄTALLENTEET LÖYDETTY BRITANNIAN KANSALLISARKISTOISTA”, The Daily Pen News, 18. heinäkuuta 2012

”MISSÄ VALHEET KUOLEVAT – Löydetyt todisteet osoittavat että Britannian Itä-Afrikan protektoraatti rekisteröi Obaman syntymätallenteet ennen vuotta 1963 ja lähetti noiden tapahtumien tilastotiedot Britannian valtion rekisteritoimistolle (Britain’s Public Records Office) ja Britannian kansallisarkistojen Kew’in alaosastolle.”

”Viimeisin paikka mistä joku ajattelisi etsivänsä jonkun syntymätallennetta joka väittää olevansa ”synnynnäinen” USA:n kansalainen on Iso-Britannia. Juuri Artiklan II kelpoisuusmääräyksen sisällyttämisellä USA:n Perustuslakiin Amerikan perustajaisien taholta oli selvästi pyritty estämään silloista brittiläissyntyistä vihollisvallananastajaa pääsemästä USA:n presidentinvirkaan ja sillä tavalla horjuttamaan äskettäin muodostetun valtion suvereniteettia.”

Meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä jos jutulla Barack Obaman syntymästä on siteitä Englantiin. Joka tapauksessa, vuoden 2008 kampanjan aikana, me julkaisimme Headline News -artikkelin jossa kerrottiin että sekä Barack Obama että senaattori John McCain olisivat Britannian kuninkaan Edward I:n 22. serkkuja alenevassa polvessa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2307).

Tämä juttu on yhdenmukainen sen todellisuuden kanssa että useimmat Amerikan presidentit voivat jäljittää sukupuunsa taaksepäin brittiläisiin kuninkaallisiin, fakta, joka vaatii kysymään pääsikö Amerikka todellakin eroon Britannian kontrollista.

”Näennäisen loppumattomat todisteet Obamaa vastaan ovat nyt vieneet tutkijat Iso-Britannian ulkomaisiin arkistoihin joista on havaittu että erittäin tärkeät tapahtumat, jotka sattuivat Britannian siirtomaan määräysvallan alaisuudessa Itä-Afrikan protektoraatissa ennen vuotta 1965, rekisteröitiin ja säilytettiin Britannian rekisterinpitäjän päätoimistossa Englannissa vuoteen 1995 saakka ennen kuin ne arkistoitiin BNA’han (British National Archives).”

Kuinka helppoa se olisi Barackin äidille rekisteröidä poikansa Britannian kansalaiseksi? Kuuntele:

”Pohjautuen menettelytapoihin jotka on määritelty Britannian syntymiä ja kuolemia koskevassa rekisteröintisäädöksessä vuodelta 1953 (Britain’s Births & Deaths Registration Act of 1953) Britannian ulkomaan & kansainyhteisön toimisto (The British Foreign & Commonwealth Office) lausuu seuraavaa: ”Syntymän rekisteröiminen” – Jos lapsesi on syntynyt Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella sinä voit rekisteröidä syntymän lähimpään konsulaattiin (Local British Foreign & Commonwealth Regional Registrar Office), tai meidän konsulinosastoon Lontoossa jos sinä olet palannut Britanniaan… Syntymärekisteröinnin käytäntö Australiassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannin tasavallassa, Afrikassa ja merentakaisilla alueilla on samanlainen kuin Britannian syntymärekisteröintikäytäntö.”

Sen tähden, vaikka Barack Obama on saattanut syntyä Keniassa, hänen äitinsä on voinut rekisteröidä hänet Iso-Britanniassa! Nyt sinä voit ymmärtää kuinka tärkeää se oli voimille jotka halusivat hänestä presidentin luoda vilpillisesti syntymätodistus Havaijilla?

”… Arizonan sheriffi Joe Arpaio’n Cold Case -tutkimusryhmä on lopettanut ainoan lainvalvontaviranomaisen analyysin kuvasta koskien Obaman väitettyä ’syntymätodistusta’ joka julkaistiin hallinnon webbisivustolla huhtikuussa 2011 ja sen havaittiin olevan rikollisen huijauksen ja asiakirjaväärennöksen tuotos.”

Minä henkilökohtaisesti uskon että on hyvin todennäköistä että Barack Obama ei ole syntyperäinen Yhdysvaltain kansalainen. [Joten hän on ’kelvoton’ (Antikristus) joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. Katso Dan. 11:21. Suom. huom.]

Minä uskon lisäksi että Illuminati tiesi tästä tosiasiasta kun he valitsivat Barackin tallirengikseen Yhdysvaltain presidenttinä. Globaalia Eliittiä yllätetään harvoin.

Itse asiassa, on hyvin todennäköistä että Barack Obama valittiin, osaksi, jotta uutiset hänen kelvottomuudestaan olla presidentti tulisivat tunnetuiksi ja suistaisivat perustuslaillisen kriisin niin ankaraksi että se lopulta ehkä löisi Perustuslain maahan, rikkoen sen miljoonaksi palaseksi.

Tämä on Eliitin suunnitelma.

[Katso tästä lyhyt uutisvideo sheriffi Arpaio’n tiedotustilaisuudesta heinäkuussa 2012. Tässä lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=alVzyfptF80. Muutakin mielenkiintoista spekulaatiota Obamasta on esiintynyt (Obaman isä kommunisti ja neuvostoagentti?): http://www.wnd.com/2012/07/another-doctored-image-deepens-obama-mystery/ ja http://www.youtube.com/watch?v=jD7bq6D0vWA&feature=youtu.be. Suom. huom.]


Trailer

Kuinka Obaman kelvottomuus olla presidentti voisi tuhota Perustuslain? Jos hän kieltäytyy eroamasta sen jälkeen kun tutkijat ovat todistaneet hänen olevan ulkomaalainen kansallisuudeltaan, ja jos mitkään yhdistyneet poliittiset voimat eivät voi pakottaa häntä eroamaan, niin sitten Perustuslain osoitetaan olevan arvoton ja heikko.

Sellainen dokumentti olisi sitten kypsä lakkauttamiselle. Meidän Perustuslakimme voisi kirjaimellisesti olla ”hiuskarvan varassa”.

Tietysti, tuo on täsmälleen 150 vuotta vanhan mormoniprofetian sanamuoto joka ennustaa että mormonikandidaatti tulee yhtäkkiä nousemaan ja hänestä tulee presidentti tarkoin määrättynä ajankohtana jolloin ”Perustuslaki on hiuskarvan varassa” (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2226, otsikolla, ”Republikaani Mitt Romney ja ’mormonisuunnitelma Amerikkaa varten’”).

Voisiko perustuslaillinen kriisi jota kiihdytetään presidentti Obaman kieltäytymisellä astua syrjään jopa sen jälkeen kun sillä osoitetaan epäilyksettä, ettei hän ole kelvollinen toimimaan presidenttinä, olla lopullinen voima joka työntää Mitt Romneyn Valkoiseen Taloon?

Me voimme vain odottaa nähdäksemme kuinka tapahtumat kehittyvät.


DVD

III. Sikhitemppeli-ampuja yhdistetään nyt FBI’hin!

Mielenhallinnalla aikaansaatu aseiden takavarikointi julkisten ampumisten kautta on saamassa uskottavuutta seuraten jokaista yksittäistä julkista ampumatapausta.

UUTISKATSAUS: ”Sikhitemppeli-ampuja on entinen psykologisten operaatioiden (Psyop) sotilas jolla on yhteyksiä FBI’n kansalliseen allianssiin (FBI’s National Alliance)”, InfoWars, 6. elokuuta 2012

”Oletettu ampuja Wisconsinin sikhitemppeli-ampumatapauksessa on entinen sotilas joka työskenteli armeijan psykologisissa operaatioissa … CBS News raportoi, että Page pestautui armeijaan huhtikuussa vuonna 1992 ja erotettiin palveluksesta vähemmän kunniallisesti lokakuussa vuonna 1998. Hänen viimeinen asemapaikkansa oli Fort Bragg’issa, Pohjois-Carolinassa, palvellen psykologisten operaatioiden yksikössä. Psykologisia operaatioita ei rajoiteta armeijaan ja ne tavallisesti käsittävät lukuisia virastoja, sisältäen CIA’n, DIA’n, NSC’n, NSA’n, ja SAIC’in.”

Sinun mielesi luultavasti hehkuu suuttumuksesta heti kun sinä huomaat virallisen hallinnon ohjelman olleen psykologisten operaatioiden takana.

”Vuonna 2002, Pentagonin yhteisesikuntapäälliköt määrittelivät psykologiset operaatiot ”elektronisen sodankäynnin, tietokoneverkko-operaatioiden, psykologisten operaatioiden, sotilaallisen harhauttamisen, ja turvallisuusoperaatioiden keskeisten pystyvyyksien yhtenäiskäytöksi, yhdessä ennalta määrättyjen niitä tukevien ja niihin liittyvien kykyjen kanssa, vaikuttaa, häiritä, turmella tai kaapata vihamielinen inhimillinen ja automatisoitu päätöksenteko turvatessamme meidän omia etuja. Myöskin kutsuttu IO:ksi.” (korostus lisätty) (katso Joint Publication 1-02: Puolustusministeriön sanakirja koskien armeijaa ja siihen liittyviä termejä)

Julkisten ampumatapausten alusta lähtien 1980-luvun loppupuolella, Eliitin aikomuksena on ollut ”vaikuttaa, häiritä, turmella tai kaapata vihamielinen inhimillinen ja automatisoitu päätöksenteko”.

Mikä on lopullinen agenda jonka Illuminati haluaa saada aikaan näiden julkisten ampumisten välityksellä? Palatkaamme jälleen New Age -kirjailija, Bill Cooper’iin:

”Jokaisessa tapauksessa jota olen tutkinut – tapaus naisten koulussa Kanadasssa, ostoskeskusampuminen Kanadassa, massamurha Stocktonissa, Kaliforniassa, ja rabbi Meir Kahanen murha – ampujat olivat kaikki ex-mielenterveyspotilaita tai olivat senhetkisiä mielenterveyspotilaita jotka olivat kaikki Prozac-lääkkeen vaikutuksen alaisena. Tämä lääke, otettuna tiettyinä annoksina, lisää serotoniinitasoa potilaassa, aiheuttaen äärimmäistä väkivaltaisuutta. Yhdistä tuo jälkihypnoottiseen suggestioon tai kontrolliin… ja sinä saat massamurhaajan.” [”Behold A Pale Horse”, sivu 225]

Mikä on kaikkien näiden julkisten ampumatapausten perimmäinen tarkoitus?

”Käyttämällä lääkkeitä ja hypnoosia mielenterveyspotilaisiin prosessissa jota kutsutaan nimellä Orion, the CIA teroitti näiden ihmisten halua avata tuli koulupihoilla ja siten kiihdyttää aseidenvastaista lobbausta. Tämä suunnitelma on selvästi käynnissä, ja tähän asti se on toiminut täydellisesti. Keskiluokka kerjää hallintoa tekemään lopun Perustuslain toisesta lisäyksestä (2nd amendment).” [Cooper, ”Behold A Pale Horse”, s. 64]

Me tiedämme nyt että Page työskenteli armeijan psykologisella osastolla ja että hän on sidoksissa FBI’hin. Sen vuoksi, väistämätön johtopäätös on että tämä ampuminen on identtinen moniin muihin ampumisiin joita on suoritettu viimeisten 25 vuoden aikana, tragedioita, joilla on sama päämäärä: suostutella amerikkalaiset luovuttamaan heidän aseensa.

Vasta sen jälkeen kun suuri yleisö on riisuttu aseista, voidaan suunniteltu Absoluuttinen Diktatuuri perustaa.

Tämä on surullinen historian opetus. Ei mikään diktatuuri ole ollut mahdollista jos kansalaiset ovat aseistettuja.

Presidentti Obama ei hukannut yhtään aikaa vaatiessaan aseomistajuuden ”uudelleenajattelua” Amerikassa – aivan kuten Suunnitelma edellytti hänen sanovan.

UUTISKATSAUS: Amerikka tarvitsee ”itsetutkistelua” koskien aseväkivaltaa: Obama”, Reuters News, 7. elokuuta 2012

”Presidentti Barack Obama sanoi maanantaina että joukkosurmat kuten ampumisriehunta sikhitemppelissä Wisconsinissa tapahtuivat ’liian suurella säännöllisyydellä’ ja niiden pitäisi edistää kaikkien amerikkalaisten itsetutkistelua, mutta hän pidättäytyi vaatimasta uusia asekontrollilakeja.”

Presidentti Obama on täten toteuttanut pääelementin prosessissa muuttaa ihmisten mieliä huomaamattomasti, suunnitelma, jota kutsutaan ”kuusivaiheiseksi asenteenmuokkausohjelmaksi”.

Mikä on ensimmäinen vaihe?

”Vaihe 1. Jokin niin hyökkäävä menettely että siitä voidaan tuskin keskustella julkisuudessa jonka puolestapuhujana toimii KUNNIOITETTU asiantuntija KUNNIOITETULLA foorumilla.”

Yhdysvaltain presidentti on ”kunnioitettu asiantuntija” kymmenien miljoonien ihmisten mielissä. Hänen asemansa muodostaa ”kunnioitetun foorumin”.

Vaatimatta erityisesti asekontrollia, Obama on käynnistänyt yrityksen tehdä juuri sen. Mikä on seuraava vaihe?

”Vaihe 2. Aluksi, yleisö on järkyttynyt, sitten suuttunut.”

Konservatiivit ovat jo sotajalalla. Meitä on hälytetty tosiasiaan että näitä julkisia ampumisia suoritetaan ”Hallinnon Provokaattorien” toimesta yrityksessä suututtaa niin paljon kansalaisia että he nousevat esiin yhtenä joukkona ja vaativat aseiden takavarikointia.

Mikä on vaihe 3?

”Vaihe 3. Mutta, JUURI SE TOSIASIA, että sellaisesta asiasta voitaisiin käydä julkista debattia, tulee keskustelun AIHEEKSI.”

Toisin sanoen, julkisen retoriikan painopiste hiljalleen ja lähes huomaamattomasti muuttuu. Sen sijaan että käydään debattia ehdotuksen hyvistä puolista, puhujat alkavat korostaa tosiasiaa että näistä asioista voidaan keskustella. Nyt, näyttämö on asetettu vaiheelle 4.

”Vaihe 4. Prosessissa, pelkkä järkyttävän aiheen toisto keskustelun alla vähitellen vaimentaa sen vaikutusta.”

Tapauksen oletettuja faktoja toistetaan niin usein valtamediassa että ihmiset alkavat voida pahoin ja väsyvät kuulemaan siitä. Tässä kohtaa, kansalaiset ovat alttiita hyväksymään vaiheen 5.

”Vaihe 5. Ihmiset eivät sitten ole enää niin järkyttyneitä aiheen suhteen.”

Heti kun ihmiset eivät ole enää järkyttyneitä kirkuvien uhrien, joita ollaan ammuttu, kuvista, he ovat valmiita hyväksymään vaiheen 6.

”Vaihe 6. Ei enää suuttuneina, ihmiset alkavat kiistellä mielipiteistä hillitäkseen ääriaineksia; tai, he hyväksyvät lähtökohdan, vaatien, sen sijaan, keinoja SAAVUTTAA se.”

Tässä kohtaa, keskustelu siirtyy päättämään mikä on paras tapa toteuttaa asekontrolli Amerikassa.

Tarkkaile tätä nykyistä debattia asekontrollin suhteen. Ampumistapausten lukumäärä on muuttumassa niin runsaslukuiseksi että minä ajattelen olevan mahdollista että Demokraattien presidentinvaalikonventio (Presidential Convention) voisi sisältää vahvan puolueohjelman puoltamaan asekontrollia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com