Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Amerikka on kuin Yellowstonen järvi – presidentti Obama valmistelee tulevaa diktatuuria lennokkisuunnitelmillaan maataan varten

Tässä viime viikon Cutting Edgen uutishälytyskirje, jossa David Bay esittää mielenkiintoisen tosielämä-vertauksen Amerikan tilanteesta lähtien 1. maailmansodasta kohti 3. maailmansotaa jonka seurauksena Eliitin suunnittelema diktatuuri pannaan täytäntöön Amerikan sisäpuolella. Siihen tarvitaan valvontaa maan rajojen sisäpuolella ja tätä varten presidentti Obama on luonut suuntaviivat valvontalennokkien käytölle amerikkalaisia ”terroristeja” vastaan tulevaisuudessa. Siionin viisaiden pöytäkirjoista voidaan lukea tarkka ennustus kaikelle sille mitä nyt ollaan tekemässä ja mitä on tapahtunut lähimenneisyydessä. Terroria suunnitellaan tapahtuvaksi USA:ssa jotta Globaali Eliitti saa haluamansa. Tämän uutishälytyskirjeen ensimmäisen osion suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, February 21, 2013


Trailer

I. Presidentti Obama valmistelee suuntaviivoja tappavien lennokkien (drones) käytölle Yhdysvaltojen sisäpuolella.

Yli 30,000 lennokkia suunnitellaan partioimaan meidän taivaalla kuolettavia ”terroristeja” vastaan, joista suurin osa tulee luultavasti olemaan ”kotimaisia terroristeja”.

UUTISKATSAUS: ”Obama liikahtaa valtuuttaakseen kotimaiset lennokki-iskut”, SHTFplan News, by Mac Slavo, 19. helmikuuta 2013

”Kotimaan turvallisuusvirasto (DHS) kehitti äskettäin ohjelman ottaakseen käyttöön ’yleisen turvallisuuden’ lennokkeja Amerikan taivaan ylle, toimenpide, jonka Kongressi valtuutti viime vuonna, ja vaati 30,000 valvontalennokin käyttöönottoa vuoteen 2020 mennessä. Samalla kun DHS-johtaja Janet Napolitano sanoo ensisijaisen tehtävän kotimaisille lennokeille olevan tilannetietoisuus ’laajasta yhteiskunnan turvallisuudesta [jolla on merkitystä] tai onnettomuuksista’, presidentti Obamalla saattaa olla toisenlainen ajatus siitä miten on parasta toteuttaa tämä seuraavaa sukupolvea koskeva pelottava valvontateknologia.”

Muistanet yhden historian suurimmista opetuksista, henkilöityneenä Adolf Hitleriin natsien hirmuvallan aikana. Esittele jokainen uusi kuolettava menettelytapa käyttämällä hyväksi väärän positiivista kieltä kuvaillaksesi uutta käytäntöä, mutta suunnittele rohkeasti suuren yleisön pinnan alla, käyttääksesi tätä uutta menettelytapaa aivan erilaisella/kuolettavalla tavalla kuin sitä esiteltiin julkisesti! Soveltamalla tätä strategiaa, Hitler kykeni kehittämään kansanmurhaohjelman juutalaisia vastaan, jopa päättäväisen julkisen tietoisuuden ja paineen edessä.

Kun presidentti Obama käynnistää hänen uuden kotimaisen lennokkipolitiikan, hänet valtuutetaan määräämään kenen tahansa Amerikan kansalaisen, jonka hän valitsee, tuhoaminen ja kuolema. Seuraavan päivän uutiset tulevat aina sanomaan että ”kotimainen terroristi” eliminoitiin I-295 valtatiellä, vaikka se olisi ollut sinä ja sinun perheesi tuhotussa ajoneuvossa. Ja, sinisilmäinen yleisö vain kohauttaa olkapäitään ja kiittää Kotimaan turvallisuusvirastoa vielä yhden uhan poistamisesta!

Cutting Edge varoitti pontevasti, sen jälkeen kun Patriot Act I hyväksyttiin laiksi lokakuussa 2001, että presidentti Bush oli asettamassa vaarallista ennakkotapausta uudella ohjelmallaan lakaistakseen arabiamerikkalaisia ”terrorisminvastaisella sodallaan” ja lähetti heitä Guantamo Bayn vankilaan, kieltäen siten heidän perustuslailliset oikeutensa. Lopulta, minä tiesin että aika oli tullut presidentille kaapata määräysvalta pidättääkseen amerikkalaisia ilman syytteitä, ilman oikeutta yhdenvertaiseen oikeudenkäyntiin, ja teloittaa amerikkalaisia ilman perustuslaillista asiaankuuluvaa prosessia.

Tuolloin, lennokkeja ei oltu vielä keksitty, tai ainakaan otettu käyttöön, mutta niitä kehiteltiin uudeksi työkaluksi lähestyvien diktaattoreiden käsissä. Nyt, palatkaamme esille ottamaamme artikkeliin.

”Kuka tahansa voi päätellä että sotilaalliset ja lainvalvontaviranomaisten lennokki-iskut tulevat pian olemaan tavanomaista toimintaa, ja todennäköisesti mieluisampi menetelmä käsitellä, kuten Patriot Act hahmottelee, niitä, jotka ’uhkailevat ja käyttävät pakkovaltaa siviiliväestöön’ tai yrittävät ’vaikuttaa liittovaltion politiikkaan’-- hyvin paljon koskien jokaista joka on eri mieltä siitä mitä hallinto on tekemässä.” (Ibid.)

Uudet suuntaviivat, jotka määrittävät ketä tullaan pitämään ”kotimaisena terroristina”, ovat äärimmäisen huolestuttavia.

”Terminologia, joka sisältyy raportoituun muistioon, on todella ongelmallinen. Se luokittelee kenen tahansa henkilön, joka häiritsee lentokenttien TSA-turvatarkastusmenettelyprotokollaa- ja operaatioita vastustamalla aktiivisesti vakiintunutta seulontaprosessia, mukaan lukien mutta ei rajoittuen odotettavissa olevaan kansalliseen päivään jolloin voi kieltäytyä tarkastuksesta (opt-out day), kotimaiseksi terroristiksi. Luokittelua laajennetaan sitten koskemaan ketä tahansa henkilöä, ryhmää tai vaihtoehtoisen median lähdettä joka vastustelee aktiivisesti, saaden aikaan muiden vastustelua, tukee ja/tai saa esiin kannatusta jokaiselta joka osallistuu sellaisiin matkustushäiriöihin USA:n lentokentillä reaktiona tehostettuihin turvatarkastusmenettelyihin.”

Tuo merkitsee sitä että minun täytyy olla huolissani että, kun minä ajan pitkin moottoritietä, lennokki saattaisi yhtäkkiä ponnahtaa esiin ja ampua helvetillisen ohjuksen minun autooni. Sillä hetkellä, minä olen Taivaassa, mutta minä jätän taakseni surevan perheen ja suuren lukijayleisön kohdatakseen uudentyyppisen tappavan pelottelun. Tämänpäivän Illuminati-johtajat, kuten presidentti Obama, ovat nyt aloittamassa toteuttaa suunnitelmia suurimmalle ja tukahduttavimmalle diktatuurille maailmanhistoriassa, kuten luonnosteltiin noin 200 vuotta sitten, Siionin viisaiden pöytäkirjoissa (Protocols of the Learned Elders of Zion).
”Sanalla sanoen, tiivistäen meidän systeemimme pitämään hallitukset … kurissa, me osoitamme voimamme yhdelle niistä terroristi-iskuilla …” [Protocol 7, World Wide Wars , Paragraph 6]
Tuossa ajanjaksossa, pöytäkirjat ennustivat että yksi pääaseista, joka veisi maailman heidän poliittiseen kontrolliinsa, olisivat “terroristi-iskut”!
”… salaseurat suunnittelivat niinkin kauan sitten kuin vuonna 1917 keksivänsä keinotekoisen uhan … saattaakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallituksessa jota he kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi.” ["Behold A Pale Horse", p. 27]
Globaali terrorismi on selvästikin ”keinotekoinen uhka” joka on luotu saamaan aikaan Uusi Maailman Järjestys, Antikristuksen valtakunta.
”… Vääräuskoiset (ei-juutalaiset) ovat lammaslauma, ja me olemme heidän susiaan. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet saavat otteen laumasta? … On olemassa myös toinen syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me lupaamme antaa heille takaisin kaikki vapaudet jotka me olemme anastaneet niin pian kuin me olemme kukistaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet … Ei kannata sanoa mitään siitä miten kauan heitä pidetään odotuksessa tätä heidän etuoikeuksiensa palauttamista varten …” [Protocol #11 -- The Totalitarian State]
Älä tee virhettä sen suhteen minne tämä terrorisminvastainen sota on johdattamassa meitä – suoraan totalitarismiin! Lisää terrorista:
”… samalla kun maailman kansat ovat vielä järkyttyneitä loppuun suoritetun vallankumouksen tosiasialla, yhä kauhun ja epävarmuuden tilassa, heidän pitäisi kerta kaikkiaan tunnustaa että me olemme niin vahvoja, niin voittamattomia, niin ylenpalttisesti täynnä voimaa, ettemme missään tapauksessa ota heitä yhtään huomioon, ja siten, kaukana kiinnittämästä mitään huomiota heidän mielipiteisiin tai toiveisiin, me olemme valmiita ja kykeneviä murskaamaan vastustamattomalla voimalla kaiken mielenilmaisun tai manifestaation siitä joka hetkellä ja joka paikassa, kun olemme ottaneet haltuumme kerralla kaiken mitä halusimme… Sitten pelolla ja vavisten he sulkevat silmänsä kaikelle, ja tyytyväisinä odottavat mikä tulee olemaan sen kaiken loppu.” [Ibid.; Emphasis added above]
Tappavat lennokit meidän taivaalla, meidän maaperämme yllä, on vain yksi monista pelotteluaseista joita Eliitti suunnittelee käyttävänsä alistaakseen jokaisen amerikkalaisen uuteen UMJ:n ikeeseen.

Mutta, antamalla julkaista nämä pahaenteiset varoitukset, minun täytyy muistuttaa sinua että Eliitti haluaa yhteiskunnan näyttävän menestyvältä ja normaalilta siihen päivään asti kunnes Kolmas maailmansota puhkeaa. Ennen kuin tämä maailmansota puhkeaa, yhteiskunta näyttää uskomattoman normaalilta. Monet kansalaiset päättelevät, ettei heillä ole mitään huolen aihetta ja siten he hoitavat asioitaan huolettomasti, omistautuneina työuriinsa, eläkesuunnitelmiinsa, koteihinsa, autoihinsa, ja viihteeseen. Sellaiset ihmiset tulevat järkyttymään kaikkein eniten kun kaikki nämä lait pannaan äkillisesti täytäntöön samalla kertaa, ”mielettömän kansallisen kriisin ja poliittisen epäonnistumisen” suunniteltuna ajankohtana.

Amerikka on kuin Yellowstonen järvi

Salli minun havainnollistaa Amerikan nykytilannetta käyttämällä tosielämän esimerkkiä. Kesäkuussa vuonna 1984, minä vein vaimoni ja lapset 2-viikkoiselle retkeilymatkalle Yellowstonen kansallispuistoon, Wyomingin osavaltion luoteisosassa. Koska Yellowstone sijaitsee Rocky Mountain’in alueella; sen korkeustaso vaihtelee 5,267 jalasta Gardiner’issa 6,666 jalkaan Länsi-Yellowstonessa, ja 9,000 jalkaan (1 jalka = n. 30 cm) joillakin vaellusreiteillä. ["Elderhostel: Adventures In Lifelong Learning"]

Yellowstonen järvi on uskomattoman korkealla, 7,733 jalan tasolla! ["Yellowstone National Park Literature"]. Meidän ekskursiomme eräänä päivänä, me teimme veneretken tällä ihastuttavan kauniilla järvellä. Kun me nautimme sen luonnonkauneudesta, retkiopas kertoi meille että järvi jäätyy täysin talven aikana. Tämä kova jäädytys tapahtuu kaikkialla pitkin 110 mailia (1 maili = n. 1,6 km) pitkää rantaviivaa, kirjaimellisesti rannasta rantaan. Pakkasjakso on niin kova että se luo uskomattoman paksun jääkerroksen; tämä jää on niin vahva että 18-pyöräinen rekka voi kulkea – ja onkin kulkenut – järven päällä ja joka puolella ilman mitään vaaraa putoamisesta jään lävitse. Tämä jääpeite on yksi paksuimmista ja kestävimmistä maailmassa.

Maaliskuun lopussa, vesi alkaa lämmittää alapuolelta, asteittain ohentaen jäätä. Huhti- ja toukokuun aikana, jääkerros muuttuu yhä vain ohuemmaksi, alapuolelta. Kuitenkin, näkymä ylhäältä pysyy samana, kuten se näytti marraskuun ja joulukuun aikana kun sinä pystyit turvallisesti ajamaan tuota rekkaa jään päällä. Varhain kesäkuussa, jää on paperinohut ja valmis hajoamaan; kuitenkin, päivää ennen kuin jää hajoaa, pinta näyttää aivan yhtä kiinteältä kuin se teki joulukuussa!

Vain hullu ajattelisi että hän voisi yhä turvallisesti mennä ulos järvelle kävelemään; kokenut veteraani tietää kuinka ohut jää on, petollinen näkymä huolimatta yläosasta!

Amerikka tänään on täydellinen esimerkki tästä talvisyklistä Yellowstonen järvellä. Seuraten 1. maailmansotaa, meidän instituutiomme olivat yhtä vakaita kuin Yellowstonen järvi jokaisen vuoden joulukuussa. Mutta, presidentti Franklin Rooseveltin New Deal aloitti jään lämmittämisen, alapuolelta. Lähtien 2. maailmansodasta, meidän nousukausi/laskukausi -syklit, ynnä Lyndon Johnsonin Great Society, ynnä Vietnamin sota, ja lisäksi meidän alituinen etuoikeuksiemme nakertaminen paperilla lainsäädännön, toimeenpanomääräysten, vallan väärinkäytön, ja Korkeimman oikeuden aktivismin kautta, ovat suuresti ohentaneet jäätä, alapuolelta.

9/11-iskuista saakka, meidän presidenttimme, Kongressi, ja Korkein oikeus ovat toimineet mitä diktatuurisimmalla tavalla – paperilla. He vaativat, ja saivat, Patriot Act I:n ja II:n, ynnä monia muita diktatuurisia valtuuksia jotka on piilossa lukuisissa lakiehdotuksissa. Kaikki nämä uudet valtuudet on luotu taistelemaan juuri sitä terrorismia vastaan johon Illuminati lietsoi alun alkaen!

Kuitenkaan, mitään näistä diktatuurisista valtuuksista ei ole pantu vielä voimaan.

Tänä päivänä, jää on paperinohut, odottaen vain suunnitellun 3. maailmansodan lopullisia tuulia, ynnä urbaania terroria, hajottamaan jää lopullisesti; kuitenkin, monille huolettomille tarkkailijoille, näkymä pinnalla näyttää samalta kuin aina. Osakemarkkinat ovat nyt 14,000 pisteen yläpuolella (Dow Jones -indeksi), eläkejärjestelyjä vaalitaan edelleen, työuriin pyritään yhä aktiivisesti, ja suosikkiurheilujoukkue pelaa vielä palloa. Mutta, vain hölmö ei pysty näkemään vaaraa. Meidän kansallisen perustuksemme jää on nyt paperinohut.

Lue yksityiskohtainen analyysi uutisesta NEWS2489, otsikolla, "World War III Will Be History's Greatest Lynchpin Event!" (”Kolmas maailmansota tulee olemaan historian suurin vedenjakajatapahtuma!”)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com