Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. helmikuuta 2013

Viimeinen paavi astumassa näyttämölle – Roomalaiskatolisuus on nykyään lähellä vapaamuurariutta ja sillä on antisemitistinen luonne

Tämä seuraava Cutting Edgen tuore viikkokirje ei varmastikaan ole perussuomalaisten Timo Soinille miellyttävää luettavaa koska siinä paljastetaan roomalaiskatolisuuden paha sydän joka on antisemitistinen ja Israelin valtiota vihaava. Viikkokirjeen toisessa osiossa nimittäin kerrotaan viimeaikaisten paavien suhtautumisesta juutalaisiin ja palestiinalaisiin. Tietenkin paavit ovat olleet solidaarisempia palestiinalaisia kohtaan koska he seuraavat UMJ:n agendaa kansainvälistää Jerusalemin kaupunki ja luoda palestiinalaisvaltio Israelin sisälle. He ovat Jumalaa vastaan toiminnoillaan ja luovat kirousta kirkkonsa päälle. Ilmestyskirjan 17. luvussa kerrotaankin suuren porton eli Rooman kirkon tuomiosta jakeessa 16. Tuleva viimeinen katolisen kirkon paavi on pahin kaikista joka syleilee Antikristusta Ilmestyskirjan Vääränä profeettana (Ilm. 13:11-18). David Bay todistaa uutiskirjeen ensimmäisessä osiossa kuinka Rooman kirkon johtajasta, eli paavista, on mustan magian salaseurojen sisällä suunniteltu aikoja sitten Antikristuksen oikeaa kättä, uskonnollista johtajaa, joka on Ilmestyskirjan toinen peto. Hän saa ihmiset kumartamaan ensimmäistä petoa eli Antikristusta. He ovat samanlaisia. David sanoo että nyt on tullut oikea aika saada viimeinen paavi maailman näyttämölle ja siksi Benedictuksen eroaminen virastaan nähdään pikemmin hengellisenä päätöksenä kuin terveyssyistä johtuvana. Tämän viikkokirjeen ensimmäisen osan suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.2.2013 (osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Viimeinen paavi maailmanhistoriassa on astumaisillaan maailmannäyttämölle.

Kristityt, jotka ovat perillä profeetallisista Kirjoituksista, ovat henkeä pidätellen ja malttamattomina odottamassa tätä tulevaa paavia, joka on Väärä profeetta, astumaan ”Pietarin valtaistuimelle”.

Erosiko Benedictus nyt koska profeetallinen aika on tullut saattamaan viimeinen paavi – Väärä profeetta – virkaansa?

UUTISKATSAUS: ”Paavin eroaminen ei ollut pakollista terveyssyiden takia, hänen tiedottajansa sanoo”, CNN News, 12. helmikuuta 2013

”Paavi Benedictus XVI ei kärsi mistään erityisestä sairaudesta joka pakotti hänet eroamaan, hänen tiedottajansa sanoi tiistaina, päivä uutisen jälkeen että hän olisi vetäytymässä syrjään mikä järkytti maailman 1,2 miljardia roomalaiskatolista. Paavi eroaa siksi että hän tuntee, ettei hänellä ole voimia jatkaa kirkon johtajana, pappi Federico Lombardi sanoi, lisäten että se oli ’hengellinen’ päätös.”

Kyllä, minä olen samaa mieltä. Paavi Benedictus XVI eroaa johtuen hengellisestä päätöksestä. Hänen vainajahenkensä ovat kertomassa hänelle että on tullut aika viimeiselle paaville astua ”Pietarin valtaistuimelle” jotta hän voi vakiinnuttaa asemansa valtavan roomalaiskatolisen kirkon paavina ennen kuin hänet kutsutaan kaikkien maailman uskontojen uskonnolliseksi johtajaksi! Tiesitkö että tuo on perimmäinen suunnitelma viimeistä paavia varten? Kuuntele:

Elokuun 18. päivänä 1991, mustan magian salaseuran, Teosofisen Seuran, jäsen, joka oli uudestisyntynyt vain viikkoja aikaisemmin, vei minut salaa seminaariin ”vain jäsenille” ja yhdelle vieraalle tarkoitettua tapaamista varten pohdiskelemaan ainutlaatuista Uuden-Englannin osaston johtajan, Bill Lambert’in, esitelmää. Tämä kokous otsikoitiin nimellä, ”Possible and Probable Events In The Future (Tulevaisuuden mahdolliset ja todennäköiset tapahtumat)”. Johtaja halusi informoida jäseniään joistakin päätöksistä joita oli juuri tehty Globaalin Eliitin toimesta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu))

Yksi näistä tuoreista päätöksistä oli se että globaalin Uuden Maailman Järjestyksen uskonnon ylin uskonnollinen johtaja olisi roomalaiskatolinen paavi, kuka tahansa hän olisikaan sinä ajankohtana. Tämä paljastus tekee paavista Väärän profeetan viran! Kuuntele:
”Sopivana ajankohtana historiassa, paavi tulee vierailemaan Jerusalemin yhdistetyllä juutalainen/kristitty/muslimi -vyöhykkeellä julistaakseen että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi. Tämä teko tulee sitten lopulta särkemään Lähi-idän pattitilanteen.”

Tämä ilmoitus että kaikki maailman uskonnot ovat nyt samaa paavin johtajuuden alaisuudessa, tulee perustamaan profetoidun maailmanuskonnon paavin ollessa kiistaton johtaja. Johtaja, Bill Lambert, totesi rohkeasti että katolinen paavi suunniteltiin olevaksi Uuden Maailman Järjestyksen uskonnon ylin uskonnollinen johtaja, titteli, joka tekee hänestä Väärän Profeetan.

Bill myönsi sitten että tämän paavin/Väärän profeetan luonne tulee olemaan identtinen New Age -kristuksen (Antikristus) vastaavaan nähden.

”Tässä kohtaa, minä nostin käteni kysyäkseni Mr. Lambert’ilta, ’Sinä puhuit aikaisemmin paavin menosta Jerusalemiin; että kun Lord Maitreya ilmestyy, tulee olemaan kolmenlaisia ihmisiä:

1. Ne joiden tietoisuutta ei ole kunnolla nostettu jotta he voivat auliisti hyväksyä hänet;

2. Ne joiden tietoisuutta on nostettu jonkin verran mutta ei niin korkealle että he voivat auliisti ja heti hyväksyä hänet, mutta he voisivat kyetä hyväksymään hänet lisävalaistuksen jälkeen;

3. Ne jotka eivät koskaan tule hyväksymään häntä.’

Minä jatkoin:

”Mikä vastuu maailman uskontojen johtajilla on niitä laumansa jäseniä kohtaan, jotka kuuluvat ryhmään kaksi? Astuvatko he esiin julkisesti kehottaakseen ryhmään kaksi kuuluvia hyväksymään Kristuksen?”

Lambert vastasi, että Kristuksen hyväksyminen on täysin yksityinen asia.

Sitten yritin uudelleen saada Lambert’ia sanomaan, että joku maailman uskontojen johtajista astuisi esittämään Raamatun väärän profeetan roolia. Sanoin: ”Palataan vielä hetkeksi paaviin Bill. Sanoit, että oikealla hetkellä paavi menisi Jerusalemiin. Varmaankin paavi sopii vastaanottajaksi Kristukselle.”

Tässä kohtaa Bill nyökkäsi myöntävästi, että paavi sopii vastaanottajaksi Kristukselle. Tämä on suorin tunnustus vaikutusvaltaiselta henkilöltä joka on osallisena Antikristuksen ilmestymisen suunnittelussa kun paavi on valmiina ja odottaa Kristuksen ilmestymistä. Tämä tunnustus myös viittaa roomalaiskatoliseen paaviin Vääränä profeettana, koska Bill totesi, hyvin kärjekkäästi, että valmistelua Uuden maailmanjärjestyksen uskontoa varten katettiin ekumeenisella liikkeellä, jonka keihäänkärkenä toimii paavi.”
Lopuksi, tutkikaamme keskeisiä profeetallisia Kirjoituksia jotka osoittavat kuinka tarkasti Jumalan profetia soveltuu roomalaiskatoliseen paaviin?

”Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.” (Ilmestyskirja 13:11, KR 33/38)

"Then I saw another beast rising up out of the land itself; he had two horns like a lamb, and he spoke (roared) like a dragon." (Revelation 13:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Ennustus siitä että tällä toisella Pedolla tulee olemaan ”kaksi sarvea niin kuin karitsan sarvet”, tarkoittaa sitä että hän tulee esittelemään itsensä ihmisille kristillisenä johtajana, ja tullaan hyväksymään sellaisena massojen taholta. Kuitenkin, heti seuraava jaeosuus paljastaa että hän tulee olemaan Antikristuksen kaltainen.

”… ja se puhui niin kuin lohikäärme.” (Ilm. 13:11)

"... he spoke (roared) like a dragon."

Sen vuoksi, Teosofisen Seuran Uuden-Englannin johtajalle on erittäin tärkeää myöntää että virassa oleva paavi ajankohtana, jolloin Antikristus nousee, tulee olemaan ’sopiva vastaanottaja Kristukselle’. Todellakin, hän on, koska se on roomalaiskatolisuuden luonne ja selkeä selitys Ilmestyskirjan jakeesta 13:11.

Tämä ilmoitus siitä että Benedictus eroaa helmikuun 28. päivänä 2013, kertoo minulle että aikataulu 3. maailmansodan alkamiselle, joka panee Antikristuksen maailmannäyttämölle, on raiteilla ja siirtymässä hyvin lähelle. Miten me kristityt voimme tietää kuinka lähellä Antikristus saattaisi olla? Daniel 7:7-8 kertoo sen meille: lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI aikajärjestyksessä etenevä profetia joka antaa meille selvän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan kun Antikristus nousee!”

Yksi asia on varmaa, kuitenkin. Tämä paavi Benedictus XVI:n vapaaehtoinen eroaminen on äärimmäisen tärkeä tapahtuma joka mitä varmimmin sisältää suunnattomia profeetallisia seuraamuksia! Väärä profeetta on astumaisillaan maailman näyttämölle.

Mahdollisessa merkissä siitä että Ilmestyskirjan luvun 13 Antikristus/Väärä profeetta raamatullinen skenaario saattaa olla valmis levittäytymään Maan päälle, niin vain muutama tunti paavi Benedictus XVI:n eroilmoituksen jälkeen, salama iski Vatikaanin rakennuksen huipulle. Sinä voit nähdä tämän salamaniskun tällä videolla – "Lightning strikes Vatican hours after Pope resigns" (Salama iskee Vatikaaniin tuntien kuluttua paavin eroilmoituksesta)

Nykyisin minä tiedän että maapallolla tapahtuu useita tuhansia salamaniskuja joka ainut päivä, joten jotakuta houkuttelee uskoa että tämä isku on yksinkertaisesti sattuma. Ja se voi hyvinkin olla.

Mutta, minä en voi muuta kuin käsittää että tämä salamanisku sattui aivan Vatikaanin huipussa ja että se tapahtui hyvin pian sen jälkeen kun paavi Benedictus XVI ilmoitti erostaan, teko, joka tulee tuomaan viimeisen paavin maailman näyttämölle. Minua muistutetaan asiaankuuluvista Kirjoituksista:

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!” (Jesaja 14:12)

"How you are fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!" (Isaiah 14:12)

”Silloin hän sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman."” (Luukas 10:18)

"And He (Jesus) said to them, “I saw Satan fall like lightning from heaven." (Luke 10:18)

Onko Lucifer aloittamassa laskeutumisensa Taivaasta? Onko Benedictuksen äkillinen eroaminen ensimmäinen askel Ilmestyskirjan 13. luvun ensimmäisen ja toisen pedon ilmestyksen avautumiselle?

Maailmantapahtumat ovat selvästi viittaamassa tuohon suuntaan. Siinä tapauksessa, tämä salamanisku Vatikaanin yllä ei sittenkään voisi olla sattumaa!


DVD -- Watch Trailer

II. Kun paavi Benedictus valmistautuu jättämään virkansa, eräs juutalainen toimittaja luo tiukan katseen taaksepäin paavin suhtautumiseen juutalaisia kohtaan.

UUTISKATSAUS: ”Paavi ei ollut juutalaisten ystävä”, by Giulio Meotti, Israel National News, 12. helmikuuta 2013

”Jos sinä luet tallenteita, kuva joka avautuu, ei ole ruusuinen, kuten eräs israelilainen kuvaili kuullessaan paavin eroamisesta.”

Israelin valtio on pitkään maalannut erheellisesti ruusuisen kuvan sen suhteista Pyhän Istuimen kanssa. Sinä ymmärrät, Israelin poliittiset johtajat tietävät että lopullinen suunnitelma Vatikaania varten on johtaa kansainvälistä uskonnollista ponnistelua perustaa maailmanuskonto paavin johtamana ja rakentaa uskonnollinen yhteenliittymä hyvin lähelle Temppelivuorta.

Me pohdimme tätä tosiasiaa meidän ensimmäisessä jutussamme edellä ja uutisessa NEWS1052 (suomennettu).

Sen vuoksi, koska Israelin poliittiset johtajat tietävät että Illuminatin suunnitelmat koskevat Rooman paavia joka eräänä päivänä anastaa kontrollin kaikista maailman uskonnoista ja toimii keihäänkärkenä yhden-maailman kirkkorakennuksen rakentamisessa Jerusalemiin, he haluavat kiihkeästi sopuisat suhteet Vatikaanin kanssa.

Mutta, kuten Giulio Meotti uutisoi, todellisuus on kokonaan erilainen virallisesta retoriikasta katsoen.

”Paavi ei ole ollut juutalaisten ystävä ja hän tuki maailman merkityksellisintä antisemitismin lähdettä: palestiinalaisuutta. Todistekappale on paavin vierailussa Israeliin vuonna 2009, jolloin Benedictus oli mitä läheisimmässä kanssakäymisessä israelilaisten kanssa.”

”Vatikaanin virkailijat välttivät kutsumasta ’Israelin valtiota’ nimellä vaan mieluummin käyttivät onttoa nimitystä ’Holy Land (Pyhä maa)’. Ja paavi esitteli arabit ’uhreina’ ja israelilaiset ’sortajina’. Se tuli ilmeiseksi paavin puheista Betlehemissä ja sen ympäristössä että katolinen suhtautuminen juutalaisiin pysyy muuttumattomana lähtien Toisesta Maailmansodasta.”

Onko tämä toimittaja kätevästi unohtanut että Benedictuksen edeltäjä, paavi Johannes Paavali II, osoitti hyvin samaa asennetta? Tutkikaamme meidän arkistoitua Headline News -artikkelia, NEWS1587, otsikolla, ”15. helmikuuta 2000, paavi Johannes Paavali II allekirjoitti sopimuksen palestiinalaisten kanssa jossa Arafat vaati Jerusalemin kansainvälistämistä”.

”Helmikuun 15:ntenä 2000 Vatikaanissa, paavi ja PLO-terroristijärjestön johtaja, Jasser Arafat, tekivät liiton Jumalaa, Israelin kansaa ja Jerusalemia vastaan … Tämän sopimuksen mukaan, Jerusalemin pitäisi olla kansainvälinen kaupunki perustuen kansainvälisiin päätöslauselmiin ja kansainvälisiin takeisiin. (YK päätti useammassa kuin yhdessä tilaisuudessa että Jerusalemin pitäisi olla kansainvälinen kaupunki.) He samaten päättivät että mikä tahansa Israelin suorittama askelma tai aktiviteetti muuttaa tätä Jerusalemin asemaa on lainvastaista. Sopimus myös tunnustaa ’palestiinalaisen’ valtion Israelin maassa ja sopii yhteistyöstä Vatikaanin ja PLO:n kesken ja Vatikaani sitoutti itsensä auttamaan niin kutsuttuja ’palestiinalaisia’. Viranomaiset Vatikaanissa selittivät: ”sopimus tasoittaa tietä täysien diplomaattisten suhteiden luomiselle Palestiinan valtion kanssa kun se perustetaan”. PLO:n edustaja totesi Vatikaanissa: ’Tämä on historiallinen sopimus’.” [Korostus lisätty]

Paavi Johannes Paavali II suututti hyvin monet israelilaiset patriootit ja raamattu-uskovaiset kristityt kun hän allekirjoitti tämän häpeällisen sopimuksen palestiinalaisen terroristin, Jasser Arafatin, kanssa, mies, jolla oli paljon juutalaisten verta käsissään.

Johannes Paavali II ei ainoastaan vaatinut Jerusalemin poliittisen kontrollin viemistä pois juutalaisilta, vaan hän vaati Palestiinan valtion perustamista. Ja, hän nosti ylös halveksittavan Jasser Arafatin poliittiseksi johtajaksi joka ansaitsee tulla kohdelluksi kansallisena valtiomiehenä. Kyllä, tämä on se sama Arafat joka alituisesti sanoi päätavoitteensa olevan Israelin tuhoaminen, lopultakin pakottaa kaikki juutalaiset ”juomaan Välimerestä”, yleinen kielikuva joka tarkoitti kaikkien juutalaisten tuhoamista.

Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä siitä että roomalaiskatolisuus on historiallisesti osoittanut vihamielistä antisemitismiä? Heidän sisimpänsä on yhteneväinen tulevan Antikristuksen vastaavaan, Teosofisen Seuran Bill Lambert’in mukaan, jota me lainaamme edellä. Lambert vahvisti katolisen Väärän profeetan todellisen hengellisen luonteen:

”… Paavi on sopiva vastaanottaja ’Kristukselle’ (Antikristus).”

Raamattu kertoo ennalta että Antikristus yrittää murhata kaikki juutalaiset Ahdistuksen ajan puolivälissä, astuttuaan ensin vasta rakennettuun Temppeliin missä hän asettaa ”hävityksen kauhistuksen” kaikkein pyhimpään. Katolinen Väärä profeetta tulee vihaamaan juutalaisia aivan yhtä paljon kuin profetoitu Antikristus.

Me julkaisimme muutaman artikkelin menneinä vuosina joita me suosittelemme sinulle nyt, koska ne paljastavat hyvin paljon roomalaiskatolisuuden ja sen paavien sisimmän olemuksen tilasta. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi:

NEWS1865”PAAVI JOHANNES PAAVALI II – 25 VUOTTA JATKUNUTTA PERINNETTÄ KOSKIEN PAKANALLISTA AURINKOJUMALAA (SUN GOD)

Dagon = Auringonpalvontaa

Dagon = Baalin palvontaa

Trailer

Voitko nähdä kuinka yhteensopivaa katolilaisuus on vapaamuurariuteen verrattuna? Molemmat ovat auringonpalvontaa/fallistisen Baalin palvontaa. Ymmärtääksesi kuinka vapaamuurarius palvoo Baalia auringonpalvonnan avulla, katso meidän uusin DVD, "Freemasonry: Fatal In The First Degree" (Vapaamuurarius: Kohtalokasta ensimmäisellä asteella).

Huolimatta vuosisatojen taistelusta Uuden Maailman Järjestyksen ohjelman hallinnasta, roomalaiskatolisuus ja vapaamuurarius ovat identtisiä niiden sisimmässä olemuksessaan.

Kuten me olemme raportoineet, mustan magian illuministinen vapaamuurarius soluttautui valkoisen magian Vatikaaniin ja lopulta otti sen komentoonsa vuonna 1963. Ole hyvä ja lue uutinen NEWS1623, otsikolla, ”KAIKKIEN MUSTAN MAGIAN VOIMIEN SUURI MAAILMANLAAJUINEN SULAUTUMINEN TAPAHTUI KUN PAAVI PAAVALI VI:sta TULI PAAVI VUONNA 1963”

Väännetyn ristin symbolismi on aika merkittävää. Se tarkoittaa kirjaimellisesti sitä että illuministinen vapaamuurarius on kaapannut hallinnan roomalaiskatolisuudesta. Nykyään, paavin sydän on samanlainen kuin tulevan Antikristuksen vastaava.

NEWS2020”PAAVI JOHANNES PAAVALI II – HENGELLINEN JA POLIITTINEN PERINTÖ – Osa 1 – AJANKOHTAISET TODISTEET PAKANISMISTA TÄMÄN PAAVIN KUOLEMASSA, HAUTAJAISISSA”

Paavi Johannes Paavali II haudattiin täysin arvosanoin auringonjumalana! Hyvin kiehtovaa.

Tietenkin, paavit ovat antisemitistisiä! Heidän sisällään sykkii saatanan sydän.

1 kommentti:

  1. On paljon ajassamme tuntomerkkejä raamatun profetioihin . Se on kuin noiduttu . Mikä on ennustettu , se toteutuu .

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com