Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Pohjois-Korea teki kolmannen ydinkokeensa eli Illuminatin suunnitelma ydinaseselkkauksesta Korean niemimaalla on yhä voimassa – USA:n ohjuspuolustuskyky HAARPin avulla riittäisi tuhoamaan maata uhkaavat Pohjois-Korean ohjukset

Tässä toinen osa tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä jossa ensimmäinen osa käsitteli viimeistä tulevaa paavia Benedictuksen eroilmoituksen jälkeen ja roomalaiskatolisuuden suhdetta juutalaisiin. Tässä osassa David Bay puolestaan kertoo toisesta tämän viikon jymyuutisesta profeetallisesti kun Pohjois-Korea teki suurimman ydinkokeensa tähän saakka joka on hermostuttanut koko läntisen maailman ainakin massamedian perusteella. Illuminatin suunnitelmaan kuuluu 3. maailmansodan syttyessä selkkaus Korean niemimaalla joka uhkaa myös koko läntistä sivilisaatiota. Yleisölle on syötetty propagandaa että Pohjois-Korealla tai Iranilla ei vielä olisi kykyä iskeä ydinohjuksilla esim. Amerikan mantereelle tai vähintään hyökkääviä jenkkiyksiköitä vastaan. Kuitenkin jotkut toimittajat ovat raportoineet että se on mahdollista viitaten Pohjois-Koreasta tulleisiin viesteihin ja eräiden sotilashenkilöiden kertomuksiin. Kaiken tarkoituksena on aikanaan järkyttää amerikkalaisia niin että he pyörtyvät kauhusta. Amerikan kansaa pidetään tietämättömänä siitä että maalla on tällä hetkellä tarjota sataprosenttinen suoja näiden ”roistovaltioiden” ohjusiskuja vastaan HAARP-teknologiansa avulla. Lukekaa Davidin analyysia tästä kaikesta. Viikkokirjeen kaksi osiota suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.2.2013 (osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


III. Pohjois-Korea tekee sen kolmannen ydinkokeensa, suurimman tähän asti.

Illuminatin suunnitelma ydinasekriisiä varten Pohjois-Korean kanssa on yhä aktiivinen ja raiteillaan. Mikä on tuo suunnitelma?

”Hiuksia nostattava ydinasein käytävä yhteenotto Korean niemimaalla saattaa, kohti aikakauden loppua, uhata ihmiskunnan selviytymistä.” [Peter Lemesurier, ”The Armageddon Script”, s. 223]

UUTISKATSAUS: ”Pohjois-Korea toteuttaa suurimman ydinkokeensa”, BBC News, 12. helmikuuta 2013

”Pohjois-Korea on suorittanut sen kolmannen, voimakkaimman ydinkokeensa huolimatta YK:n varoituksista, ja maa sanoi että ’jopa voimakkaampaa’ toimintaa saattaa seurata. Se kuvaili testiä ’itsepuolustustoimenpiteenä’ jonka tekee välttämättömäksi USA:n ’jatkuva vihamielisyys’.”

Pian 9/11/2001-iskujen jälkeen, presidentti Bush piti puheen missä hän luetteli kolme pääroistovaltiota maapallolla, ryhmän, jota hän kutsui ”pahan akseliksi (Axis of Evil)” (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1750, otsikolla, ”PRESIDENTTI BUSH JULISTAA SODAN KAIKKIA ”PAHUUDEN AKSELIN” VALTIOITA VASTAAN!”

Kun presidentti Bush allekirjoitti hänen toimeenpanomääräyksensä marraskuun 24:ntenä 2000, valtuuttaen erikoisjoukkojen maasotilaita hyökkäämään ja tuhoamaan salaa joukkotuhoaseita, hän on käytännöllisesti katsoen julistanut sodan jokaiselle valtiolle!

Nämä kolme ”pahan akselin” valtiota olivat Irak, Iran, ja Pohjois-Korea.

Kuukausina jotka seurasivat Amerikan tunkeutumista Afganistaniin, Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong Il informoi Irania ja Irakia että Yhdysvallat tulisi varmuudella hyökkäämään niitä vastaan. Hän kehotti niitä pikaisesti hankkimaan ydinaseita, sillä hän oli aivan varma että Bush ei hyökkäisi maahan joka todella voisi laukaista ydinaseita Bushin joukkoja vastaan.

Iran osti pikatahtia ydinkärkiä Pakistanin asevarastosta ja sitten hankki taktisia taisteluohjuksia Pohjois-Korealta. Tuloksena oli että Iran omisti toimivan ydinasekapasiteetin kesäkuuhun 2002 mennessä (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1660, otsikolla, ”SIENIPILVIÄ LÄHI-IDÄSSÄ? Osa 2”)

Presidentti Bush toimi täsmälleen niin kuin Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong Il ennusti. Hän tunkeutui Irakiin joka ei koskaan tosiasiassa omistanut sotilaallista ydinkapasiteettia, mutta hän ei koskaan hyökännyt Iraniin eikä Pohjois-Koreaan, jotka molemmat voisivat laukaista ydinohjuksia hyökkääviä amerikkalaisia joukkoja vastaan.

Nyt, palatkaamme tähän aiheeseen koskien suunniteltua ydinasekriisiä Pohjois-Korean kanssa.

Kirjassaan, ”The Armageddon Script: Prophecy In Action (Harmagedonin käsikirjoitus: Profetia käynnissä)” (huom. kirja on kirjoitettu v. 1981), New World Order -kirjailija Peter Lemesurier luettelee systemaattisesti kaikki tapahtumat jotka tulevat tapahtumaan lavastaakseen Antikristuksen ilmestymisen. Kirjansa sivuilla 222-3, Lemesurier antaa hyvin arvoituksellisen lausunnon Koreasta.

”Mutta sen jälkeen sota tulee olemaan harvakseltaan poissaoleva maailmannäyttämöltä vuosisadan viimeisten 20 vuoden aikana. Tulee olemaan lukuisia paikallisia konflikteja Kaukoidässä, Lähi-idässä, ja Afrikassa. Hiuksia nostattava ydinaseyhteenotto Koreassa saattaa, kohti aikakauden loppua, uhata ihmiskunnan selviytymistä.”

Viime aikoihin asti, harvat ihmiset läntisessä maailmassa todella uskoivat että Pohjois-Korealla oli mitään ydinaseita. Loppujen lopuksi, meitä on johdatettu uskomaan meidän massamedian ja hallinnon julkilausumien kautta että Pohjois-Korea oli ryhtynyt kampanjaan kehittämään itsenäisesti – tai rakentamaan sisäisesti – ydinaseita. Tätä farssia on näytelty yllämme muidenkin roistovaltioiden, kuten Iranin, suhteen.

Päivittäisissä uutisissamme, me sisällytimme mitä mielenkiintoisinta artikkelia koskien Pohjois-Korean ydinohjuskykyjä.

UUTISKATSAUS: ”Pjongjang: Me sytytämme New Yorkin palamaan”, By Shane Green, Herald’in kirjeenvaihtaja Tokiossa, smh.com.au, 8. maaliskuuta 2003.

”Pohjois-Korea käynnistäisi ballistisen ohjushyökkäyksen Yhdysvaltoja vastaan jos Washington tekisi ennaltaehkäisevän iskun kommunistisen valtion ydinlaitosta vastaan, mies kuvaili niin kuin Pjongjangin ’epävirallinen tiedottaja’ väitti eilen. Kim Myong-chol, jolla on yhteyksiä stalinistiseen hallintoon, kertoi toimittajille Tokiossa että USA:n isku ydinlaitokseen Yongbyon’issa ’merkitsee ydinsotaa’. Hän jatkoi, ’Jos Amerikan joukot toteuttavat ennaltaehkäisevän iskun Yongbyon’in laitokseen, Pohjois-Korea tulee välittömästi suuntaamaan ja viemään sodan USA:n mantereelle’, hän sanoi, lisäten että New York, Washington ja Chicago olisivat liekeissä’.”

Pohjois-Korean täytyy omata kaksi kykyä että tästä uhkauksesta tulee todellisuutta: Ydinkärkiä ja mannertenvälisiä ohjuksia jotka kykenevät kuljettamaan niitä itärannikolle. Kuten tämä artikkeli paljastaa, Pohjois-Korean sanotaan omistavan molemmat nämä kapasiteetit.




Kuten sinä voit nähdä tästä kartasta – luotu vuonna 1999 Havaijin yliopiston toimesta – Pohjois-Korealla oli silloin kyky laukaista kolmivaiheinen mannertenvälinen ballistinen ohjus joka olisi kykenevä iskemään USA:n itärannikon kohteisiin. Mutta, tietenkään, meille ei kerrottu tätä tosiasiaa; mieluummin, meille tarjotaan yhä disinformaatiojuttuja että Pohjois-Korea on ”lähellä kehittää” ydinkärkiä, ja että sen tarvitsee käynnistää ydinreaktorivoimalansa aloittaakseen tuotannon; todellisuus on täsmälleen 180 astetta vastakkaisessa suunnassa – Pohjois-Korea on ostanut tai käynyt vaihtokauppaa Pakistanin ydinkärjillä. Lisäksi, meille kerrotaan että Pohjois-Korea on ”lähellä” saada kolmannen vaiheen kyky, kun sillä on ollut se jo useita vuosia.

Totisesti, meidän täytyy katsoa aivan vastakkaiseen suuntaan propagandasta käsittääksemme todellisuuden siitä mitä on tapahtumassa. [Lue uutinen NEWS1558, ”Murtautuminen ulos henkisestä lokerosta – opi ajattelemaan vastakkaiseen suuntaan löytääksesi totuuden”]

Nyt, palatkaamme esille ottamaamme artikkeliin, ylhäällä, olennaista lisämateriaalia varten.

”Ydinase valmistettaisiin seuraavan kuun loppuun mennessä, ja viisi muuta pommia vuoden loppuun mennessä, hän sanoi. Tämä olisi mahdollisena pidetyn 100 aseen ydinarsenaalin päälle.”

Kuinka monet teistä olette joskus pysähtyneet miettimään että Pohjois-Korealla voisi olla 100 ydinaseen arsenaali? Miksi, meidän massamediamme on kertonut meille kaiken aikaa että Pohjois-Korealla ei ole vielä yhtään ydinasetta, mutta pystyy kehittämään useita vuoden loppuun mennessä jos he käynnistävät heidän ydinkäsittelylaitoksensa Yongbyon’issa?

Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelma näkee mielessään lavastetun ydinaseyhteenoton Koreassa. Tämä lausunto sijoittaa ainakin Pohjois-Korean hallinnon NWO-suunnitelman sisäpuolelle, ja luultavasti Etelä-Korean, yhtälailla. Clintonin hallinnon ensimmäisten kahden vuoden aikana, meille kerrottiin toistuvasti että Koreaa ”epäiltiin” omistamasta ydinaseita. Presidentti Clinton ja entinen presidentti Carter välittivät sopimuksen, jonka mukaan Pohjois-Korea ”lupasi” eliminoida heidän ydinaseensa ja potentiaalin valmistaa niitä, joksikin aikaa vuoden 2000 jälkeen. Tämä ”sopimus” oli, tietysti, ei mikään sopimus, kun se jätti Pohjois-Korealle vankan kontrollin näistä aseista tämän aikajakson kuluessa.

Aikana jolloin 3. maailmansota syttyy Lähi-idässä Israelin ja sen lähiarabinaapureitten välillä, Pohjois-Korea tulee yllättäen aloittamaan Amerikan ja luultavasti Japanin uhkaamisen ydinaseiskulla. Koska meille on toistuvasti kerrottu että Pohjois-Korea ei omista ydinkärkiä eikä ohjusjärjestelmää joka kykenee iskemään amerikkalaisiin kaupunkeihin, täydellinen kauhu tulee seuraamaan jos amerikkalainen suurkaupunki, kuten Chicago tai New York, pyyhittäisiin yhtäkkiä pois.

Itse asiassa, maaliskuussa 2003, me huomasimme uutisartikkelin joka myönsi valheeksi usein toistetun lausunnon että Pohjois-Korealla ei ole ohjuskykyä joka voisi saavuttaa Amerikan maaperän. Me julkaisimme tämän uutisjutun meidän Headline News -artikkelissa, otsikolla, ”POHJOIS-KOREA SAATTAA KYETÄ ISKEMÄÄN USA:n SUURKAUPUNKEIHIN BALLISTISILLA OHJUKSILLA!”, NEWS1780 (suomennettu).

Lainaus uutisesta NEWS1780:

UUTISKATSAUS: ”Pohjoiskorealaisen ohjuksen taistelukärki löydetty Alaskasta”, The Korea Times [Soul, Etelä-Korea], 4. maaliskuuta 2003, By Ryu Jin, Staff Reporter

”Pohjois-Korean koelaukaisema pitkänkantaman ohjuksen taistelukärki löydettiin USA:n Alaskan osavaltiosta, raportti kansalliselle lakiasäätävälle kokoukselle (National Assembly) paljasti eilen. ’USA:n dokumentin mukaan, uusin pala Pohjois-Korean laukaisemasta ohjuskärjestä löydettiin Alaskasta’, siteeraten Japanin ulkoministerin Taro Nakayama’n sanomisia raportissa. ’Washington, yhtä hyvin kuin Tokio, ovat tähän saakka väheksyneet Pjongjangin ohjuskykyjä.’”

Siinä vaiheessa, Illuminatilla tulee olemaan heidän kaikenkuluttava terrorinsa. Pohjois-Korean ydinaseselkkaussuunnitelma on yhä voimassa ja aikataulussa.


DVD

IV. USA:n OHJUSPUOLUSTUSKAPASITEETTI

Tietysti suuri yleisö täytyy pitää tietämättömänä Amerikan uusista elektromagneettisista kyvyistä jotka voivat tarjota sataprosenttisen suojan mitä tahansa ohjusta tai hävittäjäkonetta vastaan joka yrittää iskeä meidän maaperällemme.

Yksi tärkeimmistä syistä miksi meitä ei ole informoitu meidän HAARP-ohjuspuolustuskilpikapasiteetista [Lue NEWS1268] on se että meidän illuministiset johtajamme tietävät että, jos me käsitämme että meidän asevoimilla on kapasiteetti tuhota 100% kaikista saapuvista ohjuksista johtuen meidän HAARP-teknologiasta, niin tämä suunnitelma ”hiuksia nostattavasta yhteenotosta Korean niemimaalla joka saattaa uhata ihmiskunnan selviytymistä” ei tule olemaan vakuuttava. Me ymmärtäisimme että, vaikka Pohjois-Korealla olisi tämä hirvittävä mannertenvälinen ballistinen ohjuskapasiteetti, me jättäisimme varjoonsa tuon kapasiteetin HAARP’in avulla niin, ettei yksikään pohjoiskorealainen ohjus voisi iskeä meihin.

Voi ei, meille kerrotaan että meillä ei ole kykyä ampua alas edes yhtä ohjusta. Meitä alistetaan spektaakkeliin katsomaan uutisraportteja ilmavoimista yrittämässä osua fyysisesti ohjukseen toisella ohjuksella. Jos me uskomme tämän farssin olevan totta, niin sitten me olisimme ammollaan paniikille jota suunnitellaan kun Pohjois-Korea, tai Kiina, uhkaa meidän eloonjäämistämme ydinasekärjillä joita kuljetetaan mannertenvälisillä ohjuksilla.

Eräs mielenkiintoinen fakta tulee ilmeiseksi heti kun sinä tutkit karttaa, yläpuolella. Pohjois-Korealle voidakseen laukaista mannertenvälisen ohjuksen Yhdysvaltain itärannikolle, tuon ohjuksen täytyy matkata Venäjän ylitse, ja hyvin mahdollisesti, Kiinan yläpuolella. Molempien näiden maiden kerrotaan omistavan skalaariaseistusta joka on jopa tehokkaampi tekemään tyhjäksi ohjuksia kuin meidän HAARP-teknologia on! Jos Venäjä ja Kiina haluaisivat palvella rauhan pyrkimyksiä, ne tuhoaisivat nämä Pohjois-Korean ohjukset. Mutta, tietenkin, Ilmestyskirja 17:17 kertoo meille että aikakauden lopun johtajat aikovat ”toimia harmoniassa” täyttääkseen kaikki Jumalan profetiat, joista tärkein on profetia synnyttää Antikristus [Ilmestyskirja 6:1-2].

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com