Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Paavi Benedictus XVI eroaa virastaan – Amerikan konservatiivit alkavat herätä ymmärtämään psyykelääkkeiden käytön ja julkisten ampumistapausten välisen yhteyden

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay ilmoittaa shokeeraavasta uutisesta jonka mukaan nykyinen paavi eroaa virastaan tämän kuun lopulla. Tämä eroilmoitus on selvästi ajoitettu Jumalan profeetallisen suunnitelman ja Illuminatin aikataulun mukaan, eli viimeisen roomalaiskatolisen paavin (=Väärä profeetta) on ilmestyttävä pian valmistamaan tietä lopulliselle Antikristukselle ja Pedon valtakunnalle (Ilm. 13). Nimittäin nykyinen paavi Benedictus XVI on 1100-luvulla saadun St. Malachyn profetian mukaisesti viimeistä edellinen eli 111. paavi. St. Malachyn, irlantilaisen piispan joka eli 1100-luvulla, profetiassa luetellaan tulevat paavit symbolisella nimellään (kuvaavat paavin ominaisuuksia) aina siihen asti kunnes viimeinen eli 112. paavi profetian antamishetkestä astuu virkaansa ja hänen kaudellaan Rooman kirkko kokee hävityksen. Tämä hävitys tapahtuu luultavasti 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä (tai lopussa), jonka jälkeen Jeesus Kristus palaa maan päälle ja tuhatvuotinen valtakunta alkaa. Elämme siis hyvin historiallisia hetkiä ja viimeisen paavin henkilöllisyydestä on jo spekulaatioita liittyen hänen nimeensä (Peter The Roman). Uutishälytyskirjeen suomennoksen jälkeen on joitakin blogini vieraskirjan kirjoituksia eiliseltä ja tältä päivältä (11/12.2.2013), jotka keskittyvät paavin erouutiseen ja tulevaan uuteen paaviin. Lue myös aikaisempi blogini ennakoiva artikkeli Benedictuksen ajan loppumisesta: http://nokialainen.blogspot.fi/2012/10/paavi-benedictus-xvin-aika-on-loppumassa.html.

Tämän uutishälytyskirjeen toisessa osiossa kerrotaan joidenkin amerikkalaisten heräämisestä tajuamaan hallinnon ja eliitin juoni saada tiukennetut asekontrollisäädökset läpi maassa julkisten joukkoampumisten avulla joissa massamurhaajat on saatu mielenhallintaan SSRI-psyykelääkkeiden kautta. Näin ollen kansallinen keskustelu USA:ssa eliitin salajuonesta on viriämässä hyvälle tasolle. Illuminati tulee kohtaamaan entistä enemmän vastarintaa NWO-hankkeelleen. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, February 11, 2013


I. Paavi Benedictus XVI on ilmoittanut eroamisensa astuvan voimaan helmikuun 28. päivänä 2013.

Benedictus on paavi #111 Pyhän Malakian (St. Malachy) näyssä. Paavi #112 tulee olemaan Ilmestyskirjan luvun 13 Väärä profeetta! Hän tulee olemaan profetoitu viimeinen ”antipaavi” katolisessa terminologiassa.

UUTISKATSAUS: ”Paavi Benedictus XVI eroaa tässä kuussa”, CBS News, 11. helmikuuta 2013

”Vatikaanin virkailijat kertoivat maanantaina että paavi Benedictus XVI oli ilmoittanut vanhemmalle papistolle että hän eroaisi virastaan roomalaiskatolisen kirkon päänä helmikuun 28:ntena … Benedictus on joutunut tekemisiin terveyskysymysten kanssa jo jonkun aikaa, ja 85-vuotias paavi ilmoitti päätöksestään latinaksi tapaamisessaan Vatikaanin kardinaalien kanssa maanantaiaamuna … Lähes kaikki Vatikaanin tarkkailijat, ja miljoonat katoliset ympäri maailman ottivat siirron yllätyksenä.”

Ole hyvä ja katso tarkkaan tätä kuvaa paavi Benedictus XVI:sta. Huomaa krusifiksi jota paavi Benedictus pitää esillä ihmisille joka ei ole perinteinen krusifiksi. Pikemmin, tämä krusifiksi tunnetaan ”murrettuna ristinä”. Mutta, mitä tuo tarkoittaa? Tuon kysymyksen vastaamiseksi, kääntykäämme roomalaiskatolisen kirjailijan, Piers Compton’in, kirjoitukseen hänen kirjassaan, ”The Broken Cross: Hidden Hand In the Vatican (Murrettu risti: Näkymätön käsi Vatikaanissa)”, Channel Islands, Neville Spearman, 1981.

Tämä taivutettu krusifiksi on ”… synkkä symboli, jota saatanistit käyttivät kuudennella vuosisadalla, joka herätettiin henkiin Vatikaanin 2. kirkolliskokouksen aikana. Tämä oli taivutettu tai murrettu risti, jolla näytettiin vastenmielistä ja vääristynyttä kuvaa Kristuksesta, jota keskiajan mustan magian harjoittajat ja noidat olivat käyttäneet ilmaistakseen raamatullista termiä ’pedonmerkki’. Mutta, ei ainoastaan paavi Paavali VI, vaan hänen seuraajansa, kaksi Johannes Paavalia, kantoivat tuota esinettä ja pitivät sitä esillä ollakseen väkijoukkojen syvästi kunnioittamia, joilla ei ollut pienintäkään aavistusta siitä että se oli antikristusta varten.”

Tämän taivutetun krusifiksin loivat saatanistit kuvatakseen Antikristusta ja hänen pedonmerkkiään! Tämän ”kieroutuneen ristin” keksivät keskiajan saatanistit – velhot – taikurit, jonka Illuminatin Mestarit hyväksyivät vähän jälkeen vuoden 1776, ja se oli ensimmäistä kertaa esillä Vatikaanissa paavi Paavali VI:n toimesta vuonna 1963; symboliikka oli hyvin selkeä: Illuminati oli ottanut kontrollin Vatikaanista, ja mustan magian noituus oli nyt Vatikaanin virallinen uskonto! Tästä hetkestä alkaen, ”Vatikaani” totisesti eli sen nimensä alkuperäisen merkityksen mukaisesti: ”ennustaakseen tulevaisuutta”, profetoidakseen.

Paavi Benedictus XVI kantoi tätä ristiä hänen ihka ensimmäisessä virallisessa seremoniassaan uutena paavina, korvaten Johannes Paavali II:n. Joten, hänen paaviutensa alusta saakka, Benedictus viestitti kaikille jotka tunsivat mustan magian noituutta että hän jatkoi Illuminatin hallintaa Vatikaanin suhteen.

Nyt, palatkaamme esille ottamaamme artikkeliin:

”265. paavi, Benedictus tulee olemaan ensimmäinen Katolisen Kirkon johtaja joka astuu sivuun vapaaehtoisesti lähes kuuteen vuosisataan … Benedictuksen päätös asettaa näyttämön konklaaville joka valitsee uuden paavin ennen maaliskuun loppua.”

Benedictuksen eroaminen on kriittisen tärkeä päätös, koska se asettaa näyttämön viimeiselle paaville näyn mukaisesti joka annettiin Pyhälle Malakialle, ja tämä viimeinen paavi tulee olemaan ”antipaavi”, tai Ilmestyskirjan luvun 13:11-18 Väärä profeetta. Mikä on Pyhän Malakian näky? Doc Marquis esittelee tämän näyn erityisen hyvin DVD’llään joka on näytetty ylhäällä, "The Illuminati's Plan For 2012 And Beyond" (Illuminatin suunnitelma vuodelle 2012 ja sen jälkeen).

Ja, Tom Horn pyhittää koko kirjansa, "Petrus Romanus" (Pietari Roomalainen) tälle St. Malachyn näylle.

Vuonna 1595, Arnold de Wyon, benediktiinihistorioitsija, julkaisi Pyhän Malakian näyn jossa hänelle näytettiin että 111 paavia nousisi ja palvelisi ennen viimeistä paavia, ’Pietari Roomalaista’, tai ’Petrus Romanusta’, paavia nro 112.

Doc kertoo että kuvaus jonka Malakia esittää kullekin 111 paaville on aavemaisen tarkka; Petrus Romanuksen luonteenpiirteet – kirjaimellisesti tarkoittaen ”Rooman paavia” – leimaavat hänet Vääräksi profeetaksi (Ilm. 13:11-18), paavi, joka tulee olemaan virassa kun Antikristus tuhoaa paaviuden ja Vatikaanin tulella (Ilm. 17:16).

Nykyinen paavi, Benedictus XVI, on paavi nro 111. Maailma on aina vapissut kun tämä hyvin vanhanpuoleinen paavi hoiperteli hänen virkansa täyttämisessä.

Paavi on ’sopiva vastaanottaja’ Antikristukselle

Elokuun 18. päivänä 1991, mustan magian salaseuran, Teosofisen Seuran, jäsen, joka oli uudestisyntynyt vain viikkoja aikaisemmin, vei minut salaa seminaariin ”vain jäsenille” ja yhdelle vieraalle tarkoitettua tapaamista varten pohdiskelemaan ainutlaatuista Uuden-Englannin osaston johtajan, Bill Lambert’in, esitelmää. Tämä kokous otsikoitiin nimellä, ”Possible and Probable Events In The Future (Tulevaisuuden mahdolliset ja todennäköiset tapahtumat)”. Johtaja halusi informoida jäseniään joistakin päätöksistä joita oli juuri tehty Globaalin Eliitin toimesta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu))

Yksi näistä tuoreista päätöksistä oli se että globaalin Uuden Maailman Järjestyksen uskonnon ylin uskonnollinen johtaja olisi roomalaiskatolinen paavi, kuka tahansa hän olisikaan sinä ajankohtana. Tämä paljastus tekee paavista Väärän profeetan viran! Kuuntele:
”Sopivana ajankohtana historiassa, paavi tulee vierailemaan Jerusalemin yhdistetyllä juutalainen/kristitty/muslimi -vyöhykkeellä julistaakseen että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi. Tämä teko tulee sitten lopulta särkemään Lähi-idän pattitilanteen.”

Tämä ilmoitus että kaikki maailman uskonnot ovat nyt samaa paavin johtajuuden alaisuudessa, tulee perustamaan profetoidun maailmanuskonnon paavin ollessa kiistaton johtaja. Johtaja, Bill Lambert, totesi rohkeasti että katolinen paavi suunniteltiin olevaksi Uuden Maailman Järjestyksen uskonnon ylin uskonnollinen johtaja, titteli, joka tekee hänestä Väärän Profeetan.

Bill myönsi sitten että tämän paavin/Väärän profeetan luonne tulee olemaan identtinen New Age -kristuksen (Antikristus) vastaavaan nähden.

”Tässä kohtaa, minä nostin käteni kysyäkseni Mr. Lambert’ilta, ’Sinä puhuit aikaisemmin paavin menosta Jerusalemiin; että kun Lord Maitreya ilmestyy, tulee olemaan kolmenlaisia ihmisiä:

1. Ne joiden tietoisuutta ei ole kunnolla nostettu jotta he voivat auliisti hyväksyä hänet;

2. Ne joiden tietoisuutta on nostettu jonkin verran mutta ei niin korkealle että he voivat auliisti ja heti hyväksyä hänet, mutta he voisivat kyetä hyväksymään hänet lisävalaistuksen jälkeen;

3. Ne jotka eivät koskaan tule hyväksymään häntä.’

Minä jatkoin:

”Mikä vastuu maailman uskontojen johtajilla on niitä laumansa jäseniä kohtaan, jotka kuuluvat ryhmään kaksi? Astuvatko he esiin julkisesti kehottaakseen ryhmään kaksi kuuluvia hyväksymään Kristuksen?”

Lambert vastasi, että Kristuksen hyväksyminen on täysin yksityinen asia.

Sitten yritin uudelleen saada Lambert’ia sanomaan, että joku maailman uskontojen johtajista astuisi esittämään Raamatun väärän profeetan roolia. Sanoin: ”Palataan vielä hetkeksi paaviin Bill. Sanoit, että oikealla hetkellä paavi menisi Jerusalemiin. Varmaankin paavi sopii vastaanottajaksi Kristukselle.”

Tässä kohtaa Bill nyökkäsi myöntävästi, että paavi sopii vastaanottajaksi Kristukselle. Tämä on suorin tunnustus vaikutusvaltaiselta henkilöltä joka on osallisena Antikristuksen ilmestymisen suunnittelussa kun paavi on valmiina ja odottaa Kristuksen ilmestymistä. Tämä tunnustus myös viittaa roomalaiskatoliseen paaviin Vääränä profeettana, koska Bill totesi, hyvin kärjekkäästi, että valmistelua Uuden maailmanjärjestyksen uskontoa varten katettiin ekumeenisella liikkeellä, jonka keihäänkärkenä toimii paavi.”
Lopuksi, tutkikaamme keskeisiä profeetallisia Kirjoituksia jotka osoittavat kuinka tarkasti Jumalan profetia soveltuu roomalaiskatoliseen paaviin?

”Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.” (Ilmestyskirja 13:11, KR 33/38)

"Then I saw another beast rising up out of the land itself; he had two horns like a lamb, and he spoke (roared) like a dragon." (Revelation 13:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Ennustus siitä että tällä toisella Pedolla tulee olemaan ”kaksi sarvea niin kuin karitsan sarvet”, tarkoittaa sitä että hän tulee esittelemään itsensä ihmisille kristillisenä johtajana, ja tullaan hyväksymään sellaisena massojen taholta. Kuitenkin, heti seuraava jaeosuus paljastaa että hän tulee olemaan Antikristuksen kaltainen.

”… ja se puhui niin kuin lohikäärme.” (Ilm. 13:11)

"... he spoke (roared) like a dragon."

Sen vuoksi, Teosofisen Seuran Uuden-Englannin johtajalle on erittäin tärkeää myöntää että virassa oleva paavi ajankohtana, jolloin Antikristus nousee, tulee olemaan ’sopiva vastaanottaja Kristukselle’. Todellakin, hän on, koska se on roomalaiskatolisuuden luonne ja selkeä selitys Ilmestyskirjan jakeesta 13:11.

Minä myöskin pidän hyvin mielenkiintoisena huomauttaa että paavi Benedictus XVI luopuu valtaistuimestaan vuotena joka päättyy lukuun 13. Tämä ei ainoastaan ole luciferistinen numero ”äärimmäiselle kapinalle” Jumalaa vastaan, vaan se on myös numero Ilmestyskirjan luvulle joka ennustaa sekä Antikristuksen (1. peto) että Väärän profeetan (2. peto) nousun.

Tämä ilmoitus siitä että Benedictus eroaa helmikuun 28. päivänä 2013, kertoo minulle että aikataulu 3. maailmansodan alkamiselle, joka panee Antikristuksen maailmannäyttämölle, on raiteilla ja siirtymässä hyvin lähelle. Miten me kristityt voimme tietää kuinka lähellä Antikristus saattaisi olla? Daniel 7:7-8 kertoo sen meille: lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI aikajärjestyksessä etenevä profetia joka antaa meille selvän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan kun Antikristus nousee!”

Minä löydän yhden muun näkökohdan Benedictuksen eroamisesta joka on mainitsemisen arvoinen. Benedictus XVI valitsi eronsa voimaantulopäiväksi 28.2.2013. Kun okkultisti lisää tämän päivämäärän numerot yhteen, hän saa ”18”, pyhä luku okkultistille koska siinä on kätketty ’666’ (6+6+6=18). Kuten sinä tiedät, Illuminati uskoo että oiva suunnitelma voisi epäonnistua jos ”sitä ei toteuteta pyhien lukujen mukaan” (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1756).

Joten, päivämäärä, jolloin paavi Benedictus XVI jättää virkansa saa arvokseen ’666’, luku, jonka sekä Raamattu että saatanisti määräävät tulevalle Antikristukselle. Nähtävästi aika on tullut profeetallisessa ohjelmassa ja Illuminatin hankkeissa, asettaa tulevaisuuden Väärä profeetta virkaan jotta hän voi asettua tukevasti paikalleen ennen kuin Antikristus nousee.

Paavi Benedictus XVI:n eroaminen on suunnaton opaste tiellä joka johtaa Antikristuksen ilmestymiseen.


DVD

II. Viimeinkin, konservatiivit Amerikassa alkavat herätä ja tajuta ainakin jotakin taktiikasta jota ollaan soveltamassa vakuuttamaan amerikkalaiset siitä että aseet täytyy takavarikoida!

UUTISKATSAUS: ”Asekontrollin tyrkyttäminen aiheuttaa massojen heräämistä konservatiivien joukossa koskien psyykelääkkeitä”, Natural News, 8. helmikuuta 2013

”Toiset mediakanavat, käsittäen niin kutsutun konservatiivisen lehdistön – joka on ollut vastahakoinen tekemään niin kuin vasta hiljattain – raportoivat että moniin massamurhiin joita on tehty viimeisten 10-15 vuoden aikana on ollut osallisina ampujia jotka olivat käyttäneet, tai olivat käyttämässä, jonkin sorttista psykotrooppisten lääkkeiden reseptiä. Konservatiivinen kommentaattori Alan Caruba, tuoreessa blogijulkaisussaan, mainitsi yhteydestä esseessä otsikolla, ”Nuorten murhaajien valmistaminen lääkereseptillä”, jossa hän pani merkille että eräs positiivinen asia joka voisi ilmestyä Newtown’in, Connecticutin osavaltiossa, massamurhasta on, vihdoinkin, ’kansallinen keskustelu erilaisten psykologisten lääkitysten roolista joita on tyrkytetty sukupolvelle tai kahdelle nuoria amerikkalaisia kansakunnan kouluissa’.”

”Caruba mainitsi tietyn lääkeryhmän olevan erityisen vaarallinen ja, ehkäpä, viimekädessä syypää: SSRI’t tai serotoniinin takaisinoton estäjät, jotka ovat psykotrooppisia lääkkeitä jotka työskentelevät muuttaakseen kemiallisia tasoja aivoissa vaikuttaen käyttäytymiseen ja mielialaan.”

”Se missä paikoissa sinä et tule kuulemaan tästä valmistetusta yhteydestä koskee Valkoista Taloa, New Yorkin kuvernöörin toimitilaa, Chicagon ja New Yorkin kaupunginvaltuustojen kokoushuoneita, sekä kaksikymmentä muuta paikkaa joissa valtiojohtoiset asesäätelijät sivuuttavat täysin yhteyden. Mieluummin, he syyttävät aseita, aseiden valmistajia ja sinua, rehellistä aseen omistavaa amerikkalaista.”

Cutting Edge uutisoi tästä mieltämuokkaavasta lääkeyhteydestä vuonna 1998. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi uutisen NEWS1278, otsikolla, ”HERRA SAATANA PYSTYY KONTROLLOIMAAN IHMISTEN MIELIÄ – KUTEN KOULUAMPUJIEN MIELIÄ VIIMEISTEN KAHDEN VUODEN AIKANA”.

Jopa World Net Daily saa yhteyden psykiatrisen hoidon, joka käyttää mieltä sääteleviä lääkkeitä, ja julkisten ampumisten välille.

”Caruba ei ole ainoa joka luo linkin SSRI-lääkkeiden ja massamurhan välille. Konservatiivinen kolumnisti Jerome R. Corsi, filosofian tohtori Harvardin yliopistosta, kirjoitti äskettäin että vaarallisilla psykotrooppisilla lääkkeillä on ollut rooli noin ’90 prosentissa kouluampumisia pidemmän aikaa kuin vuosikymmenen’. Hän siteerasi brittiläistä psykiatria Tri. David Healy’a, ’RxISK.org:n perustaja, riippumaton nettisivusto reseptilääkkeiden tutkimusta ja raportointia varten’. Corsi, joka on vanhempi henkilökuntareportteri WorldNetDaily.com:iin, sanoi että yksi Healy’n webbisivustoista, ssristories.com, sisältää enemmän kuin 4,800 raporttia väkivallasta missä antidepressantit mainitaan. (Huomautus: Yleisimpiin SSRI-lääkkeisiin kuuluu Zoloft, Celexa, Prozac, Lexapro ja Luvox. Häpeällisiä mainintoja sisältyy Cymbalta’an, Remeron’iin, Effexor’iin, Anafranil’iin ja Prestiq’iin.)”

Me olemme äärimmäisen tyytyväisiä että konservatiiviset toimittajat ovat alkamassa soittaa hälytyskelloja siitä että julkiset kouluampujat ovat psykiatrisen hoidon, joka käyttää mieltämuokkaavia lääkkeitä, uhreja. Mutta, me mietimme kuinka kauan kestää ennen kuin amerikkalaiset keskivertokansalaiset käsittävät tämän totuuden ja siten laativat sopivan yhteyden ymmärtääkseen että Liittovaltion hallitus on syyllinen tämäntyyppisten psykiatristen hoitojen takana!

Sitten, kenties, vastustuksesta tätä tulevaa Uutta Maailman Järjestystä kohtaan voisi tulla merkitsevää koska, lopultakin, siitä on tullut yleistä.

Muistanet New Age -kirjailija, Bill Cooper’in, kirjoituksen vuonna 1992.

”Minä olen huomannut että näitä tapahtumia [julkisia ampumisia] on todellakin sattunut kaikkialla maassa. Jokaisessa tapauksessa joita minä olen tutkinut – tapaus naisten koulussa Kanadassa, ostoskeskuksessa Kanadassa, massamurha Stocktonissa, Kaliforniassa, sekä rabbi Meir Kahane’n murha – ampujat olivat kaikki entisiä mielenterveyspotilaita tai olivat senhetkisiä mielenterveyspotilaita jotka olivat KAIKKI PROZAC-LÄÄKKEEN VAIKUTUKSEN ALAISINA! Tämä lääke, otettuna tiettyinä annoksina, lisää serotoniinitasoa potilaassa, aiheuttaen äärimmäistä väkivaltaisuutta. Yhdistä tuo jälkihypnoottiseen suggestioon tai kontrolliin elektronisen aivoimplantin tai mikroaalto (E.L.F.) -tungettelun avulla, ja sinä saat massamurhan, päättyen jokaisessa tapauksessa rikoksentekijän itsemurhaan.” ["Beyond A Pale Horse", s. 225; Korostus oli alkuperäinen]


---------------------------------



Ollin blogin vieraskirjasta poimittua 11.-12.2.2013. Viestit on aikajärjestyksessä; vanhin ensin.


Vieraskirja


Nimi : Pekka

Viesti : Muistanko oikein lukeneeni, että tämän paavin jälkeen tulee väärä profeetta? Ja nykyinen piti heijata tieltä pois.

"Paavi Benedictus XVI jättää tehtävänsä: ...Benedictuksen ero on hyvin poikkeuksellinen. Yleensä paavin tehtävä on elinikäinen".

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201302110125613_ul.shtml

11. helmikuuta 2013 13:13:39



Nimi : ilmo

Viesti : perustietoja paavista :

http://profetiat.blogspot.com/2012/02/viikon-henkilokuva-tuleva-vaara.html

11. helmikuuta 2013 14:32:13



Nimi : Olli

Viesti : Paavin eroaminen on jättijuttu. Se merkitsee 1100-luvulla saadun profetian koskien tulevia paaveja toteutumista nyt viimeisen paavin osalta. Viimeinen paavi on St. Malachyn profetiassa 112. paavi, "Petrus Romanus" (Pietari Roomalainen), joka on Ilmestyskirjan Väärä profeetta (Ilm. 13). Lukekaa Jouko Pihon aloittama keskustelu viime kesältä.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10749790

Tänään on päivämäärä 11.2. eli 112 (yleinen hätänumero Euroopassa). Benedictus eroaa virallisesti 28.2.2013 -> 2+8+2+2+0+1+3=18 (6+6+6). Tämä päivä (11.2.) on vuoden 42. päivä (4+2=6) ja paavi ollut virassaan nyt 2855 päivää (2855=5x571). Nykyinen paavi astui virkaansa okkulttisena päivänä 19.4.2005.

http://www.cuttingedge.org/News/n2027.cfm

Uusi paavi valitaan ennen Pääsiäistä, joka on 29.3.2013 (Pitkäperjantai). Benedictuksen eroaminen 28.2.2013 on 26 (2x13) päivää noitien Imbolg-sapatista 2.2. ja Obaman sirutusohjelma (42 kk) alkaa 22.3.2013 johon on 22 (2x11) päivää eroamisesta. Ehkäpä viimeinen 112. paavi on jo valittu siihen mennessä. Hyvin todennäköista ainakin.

11. helmikuuta 2013 17:21:34



Nimi : markku

Viesti : Pihon kirjoituksessa puhuttiin mustasta paavista nyt sellaista myös veikataan...

http://yle.fi/uutiset/vedonlyontitoimistot_uusi_paavi_on_peter_turkson/6489742

11. helmikuuta 2013 20:27:45



Nimi : markku

Viesti : http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/02/1705888/uskomaton-naky-vatikaanissa-paavin-eron-jalkeen

Luukas 10
18 Silloin hän sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.
19 Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.
20 Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa."

12. helmikuuta 2013 9:38:29



Nimi : Pekka

Viesti : Markku mulle tuli ihan sama ajatus kun näin salaman eli saatana heitettiin maanpäälle ja hän ottaa uuden paavin hallintaansa.

12. helmikuuta 2013 13:10:15



Nimi : markku

Viesti : eilen teksti tv:ssä

Paavi eroaa yllättäen tehtävästään


Katolisen kirkon johtaja paavi
Benedictus eroaa tehtävästään.

85-vuotias paavi perustelee yllättävää
päätöstään sillä, ettei hänellä ole
enää voimia jatkaa tehtävässään.

Vatikaanin tiedottajan Federico
Lombardi mukaan paavi Benedictus XVI
jättää tehtävänsä helmikuun lopussa.

- Tämä tuli kuin salama kirkkaalta
taivaalta, sanoi kardinaalien
hierarkiassa korkeimmassa asemassa
oleva kardinaalikollegion dekaani
Angelo Sodano.

Mielenkiintoinen lause tuossa uutisessa: "Tämä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta"

12. helmikuuta 2013 13:18:36



Nimi : vierailija 7

Viesti : väärä profeetta tulee.!!
Paavi erosi, salama iski Pietarinkirkkoon merkit ilmassa.!!

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288539518229.html?pos=ok-nln

12. helmikuuta 2013 13:46:39



Nimi : uskova1971

Viesti : Olisiko kuitenkin niin, että Pyhä Kaikkivaltias Jumalamme haluaa näyttää, että ihan sama mitä vatikaanissa kieroillaan, niin Hänellä on kuitenkin kaikki voima ja valta.

Ja muistakaa ettei mitään taivaissa ja maan päällä tapahdu ilman Jumalan sallimusta.

Profetiat käy toteen. Saa nähdä kuinka pian on Damaskoksen tuho edessä.

(Joh.16)33. Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."

12. helmikuuta 2013 13:51:44



Nimi : Olli

Viesti : Profetiat käyvät nyt toteen. Seuraava paavi on musta kardinaali Ghanasta, Peter Turkson, jolla on jo kutsumanimi "Peter the Roman" synnyinkylässään. Hän on siis Nostradamuksen musta paavi, joka opiskeli teologiksi New Yorkissa ja on nykyisin toiseksi nuorin kardinaali.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1812377/pg1

http://www.raidersnewsupdate.com/

Nostradamuksen ennustus mustasta paavista (Centurie VI:25):

Through adverse Mars will the monarchy
Of the great fisherman be in ruinous trouble:
The young red black one will seize the hierarchy,
The traitors will act on a day of drizzle.

suomeksi selityksineen:

Maaliskuussa valtakunnan muuttuessa (uusi paavi valitaan maaliskuussa),
Synnillisestä hävittäväksi kumouksellisuudeksi, ("synnillisestä" viitannee katolisiin pedofiileihin)
Nuori tummanpunainen ottaa vallan (Peter Turkson),
Petturit joutuvat ahtaalle (viitannee Vatileaks-skandaaliin ja tietojen vuotajiin)

Katsokaa kuvaa Turksonista punaisessa puvussaan:

http://yle.fi/uutiset/vedonlyontitoimistot_uusi_paavi_on_peter_turkson/6489742

Pistäkää paremmaksi jos pystytte! Turkson on erilainen kuin edelliset, "pieni sarvi", ollen ensimmäinen musta afrikkalainen paavi (vrt. antikristus Obamaan).

Tästä tiedettiin jo pari vuotta sitten.

http://prophecyinthemaking.blogspot.fi/2010/04/coming-black-pope.html#!/2010/04/coming-black-pope.html 

12. helmikuuta 2013 14:45:53



Nimi : Olli

Viesti : Toi suomennos Nostradamuksen Centurie VI:25 ennustuksesta on otettu Topword T:mi, Vantaa kustantamasta kirjasta NOSTRADAMUS, Profetioita vuosille 1555-3797, Centuriot I-X, Hakapaino Oy, Helsinki 1997. Mulla on kotonani tämä kirja ja käännösten sanotaan olevan tarkkoja ja oikeanmukaisia vanhaa ranskankieltä seuraten.

12. helmikuuta 2013 15:11:05



Nimi : Olli

Viesti : Sopivasti samaan syssyyn P-Korea teki suurimman ydinkokeensa tähän asti (3. kerta) tänä aamuna paikallista aikaa ja uhkaa kostaa pakotteet.

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-21421841

http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/450045/PKorea+uhkaa+kostaa+uudet+pakotteet

12. helmikuuta 2013 15:28:31



Nimi : Pera

Viesti : Salama iski kirkkoon kun Peter Turkson puhui tv:lle

http://news.smashpipe.com/?f=5XId2TyzXlE#screen

12. helmikuuta 2013 22:17:16


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com