Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hollywood-elokuva Pohjois-Korean ja USA:n välisestä konfliktista julkaistiin aivan hiljattain – Planned Parenthood hyväksyy vastasyntyneen surmaamisen

Tässä taas mielenkiintoinen uutishälytyskirje (News Alert) Cutting Edge -ministeriöltä, jossa aluksi David Bay käy kiinni päivänpolttavaan Hollywood-elokuvaan (julkaistu elokuvateattereissa 22. maaliskuuta 2013), joka kertoo fiktiivisen tarinan P-Korean ja USA:n välisestä ydinasekonfliktista ottaen mallia New Age -kirjailija Peter Lemesurier’in ennustuksesta kirjassaan ”The Armageddon Script” vuodelta 1981. Elokuvan ensijulkaisu osuu aika merkittävään ajankohtaan kun Pohjois-Korea on äskettäin antanut painokkaita uhkauksia iskeä USA:ta ja sen liittolaista Etelä-Koreaa vastaan jopa ydinasein. P-Korea ilmoitti olevansa sotatilassa E-Korean kanssa. Valmennetaanko tällä tuoreella elokuvalla massoja tulevaan reaalikonfliktiin joka voisi synnyttää 3. maailmansodan, jonka tuhkista nousee Antikristus Illuminatin lavastamana? Illuminaateilla on vahvasti sormensa kiinni Hollywoodin elokuvateollisuudessa ja aikaisempia katastrofeja, jotka ovat kosketelleet Yhdysvaltoja, on ”ennustettu” hämmästyttävän tarkasti elokuvien ja TV:n kautta (esim. WTC-iskut). On olemassa syy miksi Illuminati tai saatanistit ilmoittelevat etukäteen näistä iskuistaan ja David kertoo sen tässä kirjeessä. Toisessa uutiskirjeen osiossa paljastetaan Amerikan tärkeimmän aborttijärjestön, Planned Parenthoodin, valmius surmata eläviä vastasyntyneitä jos abortti on epäonnistunut lapsen osalta. Eräs järjestön edustaja kertoi tämän Floridan lainsäätäjille kuulemistilaisuudessa viime viikolla. Saatanismissa aborttia ja pikkulasten surmaamista pidetään ihanteellisena ihmisuhrauksena. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, April 1, 2013


DVD

I. Illuminati on jälleen kerran ”sähköttämässä iskujaan”, valmentaen meitä katastrofin varalle jonka he ovat suunnitelleet!

Uudessa elokuvassa, ”Olympus Has Fallen (Olympos on valloitettu)”, pohjoiskorealaiset kommandojoukot valtaavat Valkoisen Talon, uhaten tappaa presidentin, ja melkein aiheuttavat tuhoisan ydinhävityksen Pohjois-Amerikan ylle.

Mikä on Illuminatin suunnitelman sanamuoto?

”Hiuksia nostattava ydinaseyhteenotto Korean niemimaalla saattaa, aikakauden loppua kohti, uhata ihmiskunnan koko olemassaoloa.” (Peter Lemesurier, ”Armagegeddon Script”, s. 225)


”Ex-erikoisjoukkojen operatiivisen jäsenen ja presidentin entisen henkivartijan on taisteltava vallatakseen Valkoisen Talon takaisin Pohjois-Korean terroristeilta jotka kidnappasivat ylipäällikön tässä suurtenpanosten toimintatrillerissä … pääosassa Gerard Butler. Traagisen auto-onnettomuuden, jossa on osallisena presidentti (Aaron Eckhart) ja maan ensimmäinen nainen (Ashley Judd), seurauksena Salaisen Palvelun agentille Mike Banning’ille (Gerard Butler) annetaan lähtöpassit (presidentin vaimo kuoli onnettomuudessa).”

”Kun voimakas pohjoiskorealainen terroristiryhmä kaappaa Valkoisen Talon komennon ja ottaa presidentin panttivangiksi, koko kansakunta katselee kun Kongressin edustajainhuoneen puheenjohtajasta (Morgan Freeman) tulee virkaatekevä presidentti suunnitellen vastaustaan.”

Itseasiassa, kommandoryhmä joka hyökkää Valkoiseen Taloon ei ollut nimeämätön ”terroristiryhmä”. Heidät tunnistettiin nopeasti P-Korean kommandoiksi, ”hyvin koulutetuksi, kovaksi ja pelottavaksi”, kuten Mike Banning myöhemmin kuvaili heitä virkaatekevälle presidentille ja Pentagonin ryhmän neuvoessa häntä. Läpi koko elokuvan, kuvat Pohjois-Koreasta ja Etelä-Koreasta laajalla kartalla Korean niemimaalla olivat näkyvästi esillä. Samalla kun P-Korea mobilisoi joukkojaan, E-Korea mobilisoi omiaan, kuten tekivät Yhdysvallat, Kiina, ja Venäjä. Ilmavoimien koneet lensivät ja laivaston alukset purjehtivat. Maailma näytti ikään kuin se oli menossa maailmansotaan.

”Samaan aikaan, Banning löytää itsensä loukusta Valkoisessa Talossa kun siitä tulee piiritetty joka puolelta. Ilman muuta vaihtoehtoa kuin taistella raskaasti aseistettuja tunkeutujia vastaan, Banning’in on turvauduttava hänen laajaan tietämykseensä rakennuksesta pelastaakseen presidentin, ja estää tilannetta luisumasta suursotaan.”

Kun elokuva pyöri kohti loppuaan, me saimme tietää että Pohjois-Korealla ei koskaan ollut aikomuksena laukaista ydinohjuksia Yhdysvaltoihin; pikemmin, sen strategiana oli kaapata hallinta NORAD’in ”CEREBUS”-puolustusjärjestelmästä joka mahdollistaa amerikkalaisten komentajien räjäyttää ohjus joka kiitää kohti päämäärää, ennen kuin ohjus saavuttaa kohteensa. Tämä keino tarjoaa armeijalle ja Valkoiselle Talolle joustavuutta jos tapahtumien jotka toteutuvat ohjuksen ollessa lentoradallaan kuluessa pitäisi ratkaista kriisi ennen sotaa.

Pohjoiskorealaiset saavat kontrollin ”CEREBUS”-järjestelmästä ja suunnittelevat räjäyttävänsä kaikki ydinkärjet niiden siiloissa. Useiden tuhansien massiivisten ydinkärkien räjähtäminen kerralla vaikutus tuhoaisi totisesti Pohjois-Amerikan. Tietenkin, Mike Banning pääsee sisälle presidentin turvabunkkeriin Valkoisen Talon alle ja sammuttaa systeemin kolme sekuntia ennen räjäytystä. Loppu on odotetusti hollywoodmainen.

Kuitenkin, tämän elokuvan lähtökohta rinnastuu läheisesti Illuminatin Kolmannen maailmansodan suunnitelmaan joka vaatii ”hiuksia nostattavan” ydinaseselkkauksen Korean niemimaalla, skenaario, jonka tarkoituksena on ”uhata ihmiskunnan eloonjäämistä”. Miksi Illuminati päättää julkaista tämänkaltaisen elokuvan ajankohtana jolloin uusi nuori Pohjois-Korean johto tekee mitä rohkeimpia kuviteltavissa olevia uhkauksia Yhdysvaltoja ja Etelä-Koreaa ja Japania vastaan?

Miksi Hollywood loisi laadukkaan hittielokuvan joka näyttää seuraavan Illuminatin käsikirjoitusta Kolmannelle maailmansodalle? Lukivatko Hollywoodin käsikirjoittajat Illuminatin suunnitelmasta Peter Lemesurier’in kirjassa ”The Armageddon Script”, sivut 225-226? Tämä elokuva tuntuu ”sähköttävän” sen mitä Eliitti on suunnitellut.

Olemme panneet merkille aiemmin, että Illuminati on ”sähköttänyt iskujaan” muissa skenaarioissa. Esimerkiksi:

Syyskuun 10. päivänä 2001, FEMA ”ennusti” tarkkaan kolme todennäköisintä ja tappavinta katastrofia jotka voisivat kohdata Yhdysvaltoja. Nämä tappavat katastrofit joita ennustettiin olivat:

1) Terroristihyökkäys New Yorkiin

2) Maanjäristys San Franciscoon

3) Hurrikaani New Orleansissa

Heti seuraavana päivänä tämän FEMA-ennustuksen jälkeen, toteutuivat 9/11-iskut – kaksoistorneihin ja Pentagoniin hyökättiin, täsmälleen kuten Illuminatin korttipeli ennusti vuonna 1995! Selvästi, katastrofit #1 ja #3 tästä listasta ovat jo toteutuneet. Siksi täytyy olla huolissaan että ennenkokematon maanjäristys länsirannikolla – joko Los Angelesissa tai San Franciscossa – voisi olla seuraavana Illuminatin ”osumaluettelossa”. Muista, skalaariteknologia voi synnyttää sekä hurrikaaneja että maanjäristyksiä millä tahansa halutulla voimakkuudella, ja tarkasti halutussa kohteessa.

Kuuntele kun eräs New Age -kirjailija selittää suunnitelmaa synnyttää Uusi Maailman Järjestys yhdessä tekstikatkelmassa:

”On totta että ilman väestö- tai pommiongelmaa, valitut käyttäisivät jotakin muuta tekosyytä saada aikaan Uusi maailmanjärjestys. Heillä on suunnitelmia tuottaa asioita kuten maanjäristykset, sodat, Messias, avaruusolentojen laskeutuminen, sekä talousromahdus. He saattaisivat aiheuttaa kaikki nämä asiat vain varmistuakseen että se toimii. He tekevät mitä tahansa mikä on välttämätöntä onnistumiselle. Illuminatilla on kaikki alustat katettuna … Voitko kuvitella mitä tapahtuisi jos Los Angelesiin isketään 9.0 asteen maanjäristyksellä, New York City tuhotaan terroristi-atomipommilla, Kolmas maailmansota puhkeaa Lähi-idässä, pankit ja osakemarkkinat romahtavat, avaruusoliot laskeutuvat Valkoisen Talon nurmikolle, ruoka häviää kauppahyllyiltä, jotkut ihmiset katoavat, Messias esittelee itsensä maailmalle, ja kaikki hyvin lyhyessä aikajaksossa?” [William Cooper, "Behold A Pale Horse", Sivu 177]

Miksi Illuminati kertoo sen uhrille etuajassa onnettomuuden jonka he ovat suunnitelleet häntä varten?

Vaikka tämä vastaus saattaa tuntua arvoitukselta useimmille ihmisille, henkilö joka ymmärtää Mustan Magian noituutta tajuaa sen täysin. Vastaus löytyy Kabbalasta.

Cutting Edgen tilaaja Etelä-Afrikasta kirjoitti minulle jotain mitä hän oli löytänyt Kabbalasta tutkiessaan tätä järjestelmää tietokoneellaan; Kabbalan tutkimuksessaan, hän löysi sivuston perustajan sähköpostilinkin. Tämä tilaaja oli utelias siitä miksi juutalaiset kabbalistit jotka olivat asettaneet ’Pulsa Dinura’-kirouksen (tappokirous) pääministeri Ariel Sharonin ylle menivät julkisuuteen heidän pahan seremoniansa kanssa. Kuuntele mitä tämä tilaaja sai selville.

”Minä ryntäsin koko artikkeliin koskien tuota kuuluisaa kabbalakirousta Ariel Sharonin ylle, erityisesti tuon rabbin, joka suoritti rituaalin, haastatteluun … Minä olen kysellyt itseltäni kuukausien ajan MIKSI ihmeessä Illuminati aina esittää (okkulttisen naamioinnin avulla) kaikki heidän tulevat suunnitelmansa medioissa, elokuvissa, tai musiikissa?”

Kun tämä tilaaja kysyi tältä kabbalistilta sähköpostin kautta miksi juutalaiset kabbalistit menivät julkisuuteen heidän ’Pulsa Dinura’-kirouksen (tappokirous) Sharonia vastaan kanssa, hän sai hyytävän vastauksen: ”kirotun henkilön tarvitsee tietää, kirouksen tähden ollakseen tehokas”. (Korostus lisätty)

Ymmärsitkö tämän lausunnon hirvittävän merkityksen? Kabbalarituaalien mukaan, jonkun täytyy kertoa hänen kiroamalle uhrilleen että he ovat kirottuja ja tuomittuja kuolemaan! Siksi, kun he kuolevat, jopa tiedettyään mitä heille on pian tapahtumassa, korkein, yliluonnollinen okkulttinen voima paljastetaan ja kirkastetaan koko maailmalle. Kaikenjuovaiset saatanistit mielellään ylpeilevät heidän voimastaan – he mieluusti kertovat heidän uhrilleen mitä heille on tapahtumaisillaan, ja sitten näkevät tuon uhrin kykenemättömänä – totaalisen voimattomana – estämään heidän kuolemaansa.

He kertoivat sinulle mitä he ovat aikeissa tehdä sinulle, ja sinulla ei ole voimaa pysäyttää heitä! Saatana on ylistetty kaikessa hänen ylpeydessään ja röyhkeydessään. Heidän globaali johtonsa ei välitä siitä että suuri yleisö saattaa tietää mitä on tulossa, koska he tietävät, ettei kellään ole voimaa joka pystyy estämään tapahtumaa toteutumasta! Milloin tahansa tämä globaali Eliitti pystyy osoittamaan heidän ylivoimaansa, he tekevät niin.

Tällaisella helvetillisellä ylimielisen röyhkeyden näytöllä, onko mikään ihme että kaikkia profeetallisia merkkejä, joita Raamattu antaa hälyttämään meitä siitä että aikakauden loppu on täällä, tapahtuu kaikkialla ympärillämme – sinun päivittäisissä uutisissasi? Ihmiskunta etenee hitaasti matkaansa kohti profeetallista aikakausien huipentumaa.

On olemassa suunniteltu ydinaseyhteenotto Korean niemimaalla joka on osa piirtyvää Kolmatta maailmansotaa ja se tulee olemaan niin kauhistuttava että miehet ja naiset kaikkialla tuntevat että heidän koko eloonjäämisensä on uhattuna. ”Ihmiset menehtyvät peljätessään”, aivan kuten Jeesus ennusti aikakauden lopusta. Tuo on käsikirjoitettu Eliitin suunnitelma, julkaistu koko maailmaa varten luettavaksi vuonna 1982, kirjassa The Armageddon Script”. Nyt, maaliskuussa 2013, koko ihmiskuntaa on valmennettu niihin tapahtumiin joita Globaali Eliitti on varannut heitä varten.

Ja, he eivät pysty tekemään mitään sen suhteen!

Juuri kuten Kabbala ohjeistaa. Saatana tulee olemaan ylpeä.
---------------------

Tässä uutinen P-Korean uusimmasta uhkauksesta (2.4.2013): http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013040216848153_ul.shtml

Katso uutuuselokuvan traileri: http://fi.filmtrailer.com/cinema/newest-10,10/12011/Olympus+has+fallen+elokuva+leffa+trailerit.html


DVD

II. Planned Parenthood (perhesuunnittelujärjestö Amerikassa) uskoo että elossa olevan vauvan surmaaminen sen jälkeen kun se on syntynyt ja elää äidin ruumiin ulkopuolella on täysin hyväksyttävää!

Uskomaton tapaaminen osavaltion lainsäätäjien ja Planned Parenthoodin toimihenkilön välillä paljastaa tämän sisäisen piilotetun uskomuksen. Margaret Sanger olisi ylpeä!

UUTISKATSAUS: ”Planned Parenthoodin lobbari esittää että vastasyntyneen surmaaminen on OK”, The Washington Times, 29. maaliskuuta 2013

”Planned Parenhoodin lobbari sanoi Floridan lainsäätäjille tällä viikolla että se mitä lääkärit tekevät vauvojen suhteen joiden otaksuttiin olevan abortoituja mutta sen sijaan syntyivät elävinä, on lääkäreiden oma asia – esittäen että surmaaminen oli okei.”

Mitä, tarkalleen, Planned Parenhoodin lobbari sanoi joka tuo meidät tähän synkkään päätelmään? Kun kysyttiin mitä Planned Parenthood ohjeistaa sen lääkäreille ja sairaanhoitajille tehtäväksi jos elävä, terve vauva selviytyy aborttiyrityksestä, Snow vastasi:

” ’Se riippuu täysin lääkäristä, naisesta ja perheestä’, sanoi Alisa Laport Snow, Floridan Planned Parenthoodin jäsenjärjestöjen liitosta (Florida’s Alliance of Planned Parenthood Affiliates), komitean kuulemistilaisuuden aikana Floridassa…”

Epäuskoinen Floridan lainsäätäjä vaati vastausta Ms Snow’lta:

”Rep. Jim Boyd, to Ms. Snow … : “Jos vauva on syntynyt synnytyspöydälle möhlityn abortin tuloksena, niin mitä Planned Parenthood haluaisi tapahtuvan tuolle lapselle joka kamppailee elämästään?”

”Snow vastasi, ’Me uskomme että mikä tahansa päätös, joka tehdään, pitäisi jättää naisen, hänen perheensä, ja lääkärin huoleksi’, Ms. Snow sanoi.”

Toisin sanoen, jos naisen, hänen perheensä ja lääkärin mielestä vauvan pitäisi kuolla, lääkärihenkilökunta Planned Parenthoodin tiloissa surmaisi vauvan!

Tietysti, se on murha joka nojaa meidän nykyisiin lakeihin. Nyt sinä tiedät miksi aborttimieliset ihmiset haluavat muuttaa lakia lykkäämällä oikeudellista tunnustusta, että vauva on ihminen vasta jonkin ajan kuluttua syntymästä. Jotkut radikaalit New Age -kirjailijat ovat esittäneet että vauvaa ei pitäisi julistaa ihmiseksi lain suojeluksessa kunnes tuo lapsi on 6 vuoden ikäinen!

Kuitenkin, nyt me tiedämme: Planned Parenthood on yksinkertaisesti suorittamassa liiketoimintaa murhaamalla syntymättömiä lapsia/imeväisiä liittovaltion rahojen tähden. Tämä on sitä mitä he tekevät.

Mutta, Cutting Edgen tilaajat ovat tienneet tämän tosiasian maaliskuusta 1997 lähtien! Please varaa aikaa lukeaksesi uutisen NEWS1068, otsikolla, ”Aborttitohtori vahvistaa totuuden abortintekijöiden tavoitteista – He HALUAVAT TAPPAA vauvoja! Sillä ei ole mitään tekemistä äidin hyvinvoinnin kannalta!” [Tulee mieleen Luciferin halu tappaa kaikki alle kaksivuotiaat kun Herodes sai tietää Jeesuksen syntymästä Betlehemissä. Suom. huom.]

Vihdoin, 16 vuotta myöhemmin, Planned Parenthoodin puolestapuhuja antaa totuuden livahtaa ulos! Margaret Sanger, Planned Parenthoodin perustaja, olisi ylpeä. Kuuntele joitakin hänen sanomisiaan:

”Kaikkein armollisin asia jonka perhe tekee jollekin sen vauvajäsenistään, on tappaa se.”

”Naisen täytyy omistaa vapautensa, perustavaa laatua oleva vapaus valita tahtooko hän olla äiti vai ei ja kuinka monta lasta hän haluaa itselleen. Riippumatta siitä mikä miehen asenne saattaa olla, tuo ongelma on hänen – ja ennen kuin se voi olla miehen, se on yksistään naisen.”

Abortti on mieletöntä sinun oman lihasi ja veresi tappamista. Se menee takaisin ensimmäiseen Abelin murhaan Kainin toimesta. Itseasiassa, abortti on inhottavampi kuin tuo Kainin ja Abelin tapaus koska uhri on täysin puolustuskyvytön ja viaton. Jumalan tuomio on takuulla kaikkien kansakuntien yllä jotka laillistavat tämän hirviömäisen teon.

Mutta, saatana on ylpeä, koska hän pitää aborttia ihmisuhrauksena. Ja, hän pitää sitä korkeimpana kaikista ihmisuhrauksista koska uhri on hyvin nuori. Katsos, Mustan Magian saatanismissa, mitä nuorempi uhri on, sitä suuremman voiman se antaa saatanalle, ja sinä et voi saada nuorempaa kuin uhrin kohdun sisällä.

Saatana on ylpeä saamaan abortin vaatimuksesta laillistetuksi kaikkialla maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com