Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. syyskuuta 2014

ISIS-hyökkäys USA:han sen etelärajalta valmistaisi tietä Pohjois-Amerikan Unionille – Mestaaminen on keskeistä Islamissa – Israelia uhkaa sen pohjoinen raja Syyrian kanssa

Tässä toiseksi tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) viime perjantailta joka jakaa erittäin tärkeitä ajankohtaisia teemoja tähän maailmanaikaan. Aluksi David Bay käsittelee radikaalin ääri-islamilaisen ISIS-järjestön uhkaa Amerikan eteläosassa kun sen Meksikon vastainen raja vuotaa muutenkin. Uutislähteen mukaan islamistien hyökkäys esim. Teksasissa on mahdollinen. Siitä syntyisikin kaaos koko maahan ja se edesauttaisi illuminaattien suunnitelmaa luoda kaaoksesta järjestys eli tässä tapauksessa luotaisiin Rooman Klubin suunnittelema supervaltio #1, Pohjois-Amerikan Unioni. Toisessa uutiskirjeen osiossa tarkastellaan Islamin luonnetta sen “pyhien” tekstien pohjalta. Selviää että Islamilainen Valtio -järjestö (IS) toteuttaa kirjaimelleen islamilaisia “pyhiä” kirjoituksia kun se käyttää ihmisten julmia mestaamisia toimintatapanaan. Monet ovat eksyksissä kun puhuvat maltillisesta Islamista, koska se ei edusta todellista Islam-uskontoa. Lopuksi kolmannessa osiossa David kertoo kiristyneestä tilanteesta Israelin pohjoisrajalla Syyrian kanssa, kun islamistikapinalliset ovat vallanneet Syyrian armeijalta rajanylityspaikkoja. Tämä voi ennakoida Israelin puuttumista Syyrian sotaan joka taas johtaa erään Syyriaa koskevan Raamatun profetian toteutumiseen lähiaikoina. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, September 5, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2636
I. Tuottaisiko ISIS'in invaasio Amerikkaan Meksikon rajalta käsin riittävästi voimaa, jotta meidän poliittiset johtajamme voisivat lopultakin perustaa Pohjois-Amerikan Unionin?

Koska retoriikka on kuumentunut tässä kysymyksessä, meidän täytyy ainakin valmistautua sellaisen invaasion esiintymiseen.


”ISIS'in hyökkäys Teksasissa voi olla 'välitön', vahtikoiraryhmän mukaan. Judicial Watch antoi varoituksen tällä viikolla perustuen tiedustelutietoihin että terroristiryhmä on operoinut Meksikon rajakaupungeissa. Islamistiset terroristiryhmät operoivat Meksikon Ciudad Juarez'in rajakaupungissa ja suunnittelevat iskua Yhdysvaltoihin autopommein tai muilla ajoneuvoilla jotka kuljettavat kotitekoisia räjähteitä (VBIED). Korkean tason liittovaltion lainvalvontaviranomaiset, tiedustelu- ja muut lähteet ovat vahvistaneet Judicial Watch -ryhmälle että varoittava tiedonanto välittömästä terroristihyökkäyksestä rajalla on annettu, sanottiin.”

Vuonna 1993 me varoitimme, että terrorismi kansaamme ja kaupunkejamme vastaan tulisi olemaan viimeinen vaihe Uuden Maailman Järjestyksen käyttöönotossa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta CE1060, otsikolla “Kaupunkiterrori on yksi viimeisistä vaiheista Uudelle Maailman Järjestykselle”).

Amerikka on kärsinyt kaupunkiterrorista, mutta me olemme seuranneet kauhistuneina, kun meidän invaasiot Afganistaniin ja Irakiin ovat tuottaneet päinvastaisen vaikutuksen kuin mitä republikaanipresidentti George W. Bush oli luvannut. Presidentti sanoi toistuvasti, että on parempi taistella ja voittaa terrorismi “kaukaisissa” vieraissa maissa, jotka saavat aikaan kauhua, kuin kohdata ne täällä kotona. Se mitä Bush lupasi, oli, että jos me taistelemme terrorismia vastaan heidän omilla maillaan, me estämme heitä koskaan tulemasta tänne hyökkäämään meidän omalle maaperällemme.

Silti tämä mahdollisuus on juuri sitä mitä nykyiset uutisotsikot ovat varoittamassa. ISIS/ISIL -terroristit voivat hyökätä kaupunkeihimme huokoiselta Meksikon rajaltamme.

”'ISIL haluaisi tehdä länsimaisen hyökkäyksen jatkaakseen tätä käsitystä, että he ovat johtava jihadistiryhmä maailmassa', sanoi kansanedustaja Mike Rogers, Michiganin republikaaneista.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2186
Meidän ei pitäisi väheksyä tätä mahdollisuutta, koska tällaisella ISIS-hyökkäyksellä voitaisiin kutoa erittäin hyvä syy Pohjois-Amerikan Unionin luomiseksi. Kuinka tämä on mahdollista, koska terrori-iskut eivät näytä liittyvän supervaltio #1:n luomiseen koskien Rooman Klubin suunnitelmaa?

Yksinkertaisesti sanottuna, tällainen ISIS-hyökkäys aiheuttaisi paniikkia ja sekasortoa kaikkialla Amerikassa. Pelkkä kaaos leviäisi kuin tahra läpi tämän maan. Kuten pastori Mike Hoggard osoittaa videollaan, “Order Out of Chaos” (Kaaoksesta Järjestys), Illuminati tarkoituksellisesti luo kaaosta, jotta he voivat astua sisään “ratkaisullaan” kun tavalliset ihmiset ovat paniikissa.

Jos johdonmukaisia iskuja kaupunkejamme ja infrastruktuuriamme vastaan tapahtuu ryhmän taholta, joka on niin pelätty ja halveksittu kuin ISIS, Yhdysvaltain presidentti voisi välittömästi vedota sotatilavaltuuksiin (War Powers) jotka on suotu hänelle lukuisilla toimeenpanomääräyksillä (Executive Orders). Nämä valtuudet antaisivat hänelle “tilapäisesti” mahdollisuuden lakkauttaa meidän perustuslaillinen hallitus, määrätä poikkeustila (Martial Law), ja valmistella tietä uuteen valtioon, jota he ovat aina halunneet, Pohjois-Amerikan Unioniin.

Kuuntele osaa tästä Eliitin suunnitelmasta:

”On meidän ansiota, että kaiken nielevä terrori etenee. Meillä on palveluksessamme henkilöitä kaikista katsomuksista, kaikista opinsuunnista, monarkian palauttajista, kansankiihottajista, sosialisteista, kommunisteista, ja kaikenlaisista utopistisista haaveilijoista. Olemme valjastaneet heidät kaikki tehtävään: jokainen heistä omalla tontillaan kuljettaa pois viranomaisvallan viimeisiä jäänteitä, ja pyrkii hävittämään kaiken vakiintuneen järjestyksen muodon.” [Pöytäkirja #9]

Yhdessä lyhyessä lauseessa, sinulla on Uuden Maailman Järjestyksen Suunnitelman ydin. Suunnitelma aikoo “kuljettaa pois viranomaisvallan viimeiset jäänteet” ja pyrkii “hävittämään kaiken vakiintuneen järjestyksen muodon”, jotta heidän lopullinen maailmanlaajuinen diktatuuri voidaan perustaa! En ole koskaan nähnyt tämän Suunnitelman koko olemusta niin terävästi lausuttuna missään toisessa dokumentissa.

Hallitusten päämiesten varoituksia on ollut runsaasti vuosien varrella, varoittaen meitä siitä, että Islam on valmistelemassa “kotitekoisia terroristeja”, vetämällä heitä mukaansa tyytymättömien amerikkalaisten altaasta. Hollywood on tuottanut runsaasti tarjontaa näytöksistä jotka kuvaavat valkoisten, Amerikassa syntyneiden kansalaisten uhkaa. Tämä DVD, “Homegrown Jihad” (Kotitekoinen pyhä sota) vangitsee tämä propagandan tarkasti.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2543
Kuuntele tarkoin tätä seuraavaa osaa Suunnitelmasta:

”..... On toinenkin syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me koko ajan lupaamme antaa heille takaisin kaikki vapaudet jotka me olemme riistäneet heti kun olemme tukahduttaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet ….. Ei kannata sanoa mitään siitä kuinka pitkän aikaa heitä pidetään odotuksessa tätä heidän vapauksiensa palauttamista varten …..” [“Siionin Viisaiden Pöytäkirjat”, Pöytäkirja #11 – Totalitaarinen valtio]

Älkää erehtykö siitä mihin tämä sota terrorismia vastaan on meitä johdattamassa – suoraan pysyvään totalitarismiin!

Mutta päästääkseen irti “kaiken nielevästä terrorista”, Eliitti ehkä viimein pystyisi luomaan Pohjois-Amerikan Unionin. Presidentti saattaisi jopa harkita Meksikon maata “puskurivyöhykkeeksi” jota käytettäisiin taisteluun terroristeja vastaan. Loppujen lopuksi näiden terroristien sanotaan suunnittelevan käyttää Meksikoa heidän lavastusmaaperänä amerikkalaisia kohteita vastaan.

Kummallisia tapauksia on sattunut, ja meidän kristittyjen on oltava valmiita.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2401
DVD Set

II. Länsimaiden ihmiset katsovat kauhulla terroristien julmia kohtauksia silpomassa ihmisten päitä irti ja sitten kuljettamassa niitä ympäriinsä julkisesti kuin pokaaleja.

Jopa lasten on nähty kuljettavan katkaistuja päitä.

Onko tämä mestaamisen pakkomielle ainutlaatuista vain radikaaleille islamistimilitanteille? Inhoavatko normaalit muslimit tällaista toimintaa?

UUTISKATSAUS: “Mestaukset: Oppi Islamin perustajalta”, by David Rubin, Israel National News, 4.9.2014

”Amerikka ja Islam eivät ole poissulkevia, ja eivät tarvitse keskinäistä kilpailua. Sen sijaan, ne kulkevat limittäin, ja jakavat yleiset periaatteet oikeudenmukaisuudesta ja edistyksestä, suvaitsevaisuudesta ja ihmisarvosta koskien kaikkia ihmisiä.” (USA:n presidentti Barack Obama)

”Me (muslimit) valloitamme maailman; niin, että 'Ei ole muuta Jumalaa kuin Allah, ja Muhammed on Allahin profeetta' on voittoisa Moskovan, Washingtonin, ja Pariisin kupolien yllä...Me tulemme tuhoamaan Amerikan.” (Irakin Ajatollah Ahmad Husseini Al-Baghdadi)

Sinulla ei voi olla jyrkempää eroavaisuutta todellisuudesta kuin nämä kaksi lausuntoa. Ensimmäisessä, Barack Hussein Obama toteaa rohkeasti että useimmat muslimit haluavat täsmälleen sitä mitä amerikkalaiset haluavat, “oikeudenmukaisuutta ja edistystä, suvaitsevaisuutta ja kaikkien ihmisten arvokkuutta”.

Mutta, tämä Ajatollah tekee hyvin selväksi, että hän pyrkii tuhoamaan Amerikan toimimalla Allahin voiman alaisuudessa!

Joten, mikä näkemys Islamista on oikea? Muistatko villityksen, joka syntyi, kun iranilainen kirjailija, Salman Rushdie, julkaisi kirjansa, “Saatanalliset säkeet”? Rushdien lähtökohta oli rohkeasti Islamia loukkaava, koska hän kuvasi, että lähes jokainen Islamia seuraava henkilö on demonisesti riivattu! ”Raivo joidenkin muslimien keskuudessa johti fatwaan vaatien Rushdien kuolemaa, joka annettiin Ajatollah Ruhollah Khomeinin, silloisen Iranin korkeimman johtajan toimesta, helmikuun 14:ntenä vuonna 1989.” (Wikipedia)

Tämä kauhistuttava pakkomielle mestaamisen suhteen hipoo demonisuutta. Entinen saatanisti, Doc Marquis, totesi että saatanistit rakastavat mestaamista koska se aiheuttaa tällaista välitöntä ja voimakasta veren virtausta. Saatanistit pitävät mestaamista erityisen mahtavana koska seurauksena oleva veren virtaus on niin voimakasta. Doc huomauttaa Jumalan ennustaneen että demonisesti riivattu johtaja, Antikristus, tulee käyttämään mestausta mieltymysaseenaan ketä tahansa vastaan joka kieltäytyy ottamasta hänen “pedonmerkkiään” josta on ennustettu Ilmestyskirjan luvussa 13:16-18.

Kun saatanallisesti voimaannetut vallankumoukselliset kukistivat Ranskan hallituksen Ranskan vallankumouksessa, he mestasivat riemuiten vastustajansa.

Joten kysymys on yksinkertainen: onko mestaus työkalu ainoastaan todella radikaalia muslimia varten, vai onko se valtavirtaa islamilaisessa uskonnossa? Palatkaamme esille ottamaamme David Rubin'in artikkeliin.

”Ymmärtääksemme Islamilaisen Valtion (IS) ilmiötä, on mentävä Islamin juuriin, tai sen perustajaan, Muhammediin, joka 1,400 vuotta sitten perusti uuden uskonnon … Muhammedin kivuliaan torjutuksi tulemisen jälkeen tuon ajan juutalaisten ja kristittyjen, yhtä hyvin kuin monien pakana-arabien Mekassa, toimesta, hän pakeni Medinaan, missä hän virallisesti perusti uskontonsa vuonna 622.”

Muslimit katsovat Suuraan, joka on Koraanin runkoteksti, tai Hadith'iin, joka on kirjoitettu versio muslimien suullisesta perinteestä, joka koostuu pääasiassa siitä mitä muslimit pitävät arvokkaina opetuksina, miten elää elämää, “profeetan” mukaan.

Tämä on avain islamilaisen mentaliteetin sekä Islamilainen Valtio (tai IS tai ISIS) -järjestön, joka hakkaa päitä irti, ymmärtämiseen. Jihadin, tai pyhän sodan niitä vastaan joita Muhammed kutsui “uskottomiksi”, filosofia on keskeistä Islamissa … Tämä on velvoite jokaiselle muslimille, ja “pyhät” islamilaiset tekstit Koraanista ja Hadith'ista ovat täynnä jakeita jotka kehoittavat uskollisia tekemään väkivaltaa, käymään pyhää sotaa “uskottomia” vastaan, ja erityisesti juutalaisia ja kristittyjä vastaan, jotka olivat torjuneet Muhammedin väärät profetiaväitteet.

”Kun kohtaat uskottomia taistelukentällä, lyö heidän päänsä irti”. (Suura 47:4)

Nyt tiedät totuuden. Mestaus on keskeinen osa valtavirran Islamia. Pian tulee päivä, jolloin 1,4 miljardia muslimia tulevat himoitsemaan kaikkien juutalaisten päitä, mikä synnyttää invaasioaaltoja toisensa perään Jerusalemia vastaan Sakarjan kirjan luvussa 12.

Mutta samaan aikaan, kaikkien länsimaalaisten on huomioitava, että Islam on mitä verisin uskonto jota voidaan hallita ainoastaan kovalla voimalla.

Kuunteleeko presidentti Obama?

Jos presidentti Obama on muslimi, kuten monet pelkäävät, niin silloin se merkitys, että Amerikka kahdesti valitsee vaaleilla tällaisen henkilön, on tulossa liiankin selväksi, eikö vain?


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2506
III. Israelin johto on tulossa yhä pelokkaammaksi islamilaisesta uhasta sen Syyrian vastaisella pohjoisrajalla.

Tuomio profeetallisesta tuhosta roikkuu raskaana Damaskoksen yllä juuri nyt. (Jesaja 17:1)


”Heti kun Israel oli saanut valmiiksi yhden sodan Hamasin islamistitaistelijoiden kanssa Gazassa, niin Al-Qaida alkoi koputtaa sen portteja maan toisessa päässä, pohjoisessa. Elokuun 27. päivänä Jabhat al-Nusra, Al-Qaidan kumppani Syyriassa, valtasi Syyrian armeijan asemat Quneitran rajanylityspaikalla Golanin kukkuloilla, joita Israel on miehittänyt jo lähes puoli vuosisataa.”

YK:n rauhanturvaajat – aina kyvyttömiä – seisovat Israelin ja Syyrian armeijan välissä Golanilla. Mutta heti kun Al-Qaida valloitti Syyrian sotilasaseman, heidän taistelijansa hyökkäsivät näitä rauhanturvaajia vastaan. Islamistitaistelijat vangitsivat 45 fidžiläistä YK-sotilasta. Välittömästi Al-Qaida julisti aikovansa käsitellä näitä sotilaita “jumalallisen lain (Divine Law) mukaan”, mikä luultavasti tarkoittaa sitä, että he tulevat mestaamaan nämä Fidži-saarilta tulleet sotilaat.

Militantit islamistitaistelijat ympäröivät lisäksi 72 filippiiniläistä sotilasta, jotka tosiasiassa ampuivat tiensä ulos ansasta. Minä luulen että tämä tulitaistelu on ensimmäinen kerta kun YK:n rauhanturvaajat ovat todella toimineet kuten sotilaat eli mieluummin kuin uhrit uhan edessä.

”Israel on pulmallinen. Viime aikoihin asti, se luuli että sotilaallinen raja Syyrian kanssa oli hiljaisin sen neljästä rajasta arabivaltioiden kanssa (muiden rajojen ollessa Egyptin, Jordanian ja Libanonin kanssa). Mutta Syyrian puoleinen raja on nyt ilkeän vihamielisten islamistikapinallisten käsissä, jossa ei YK:ta eikä Syyrian armeijaa ole paikalla ylläpitämään pitkäkestoista aselepoa.”

Tässä vaiheessa Israel alkoi hiljaa tukemaan Syyrian presidentti Assadia “pienempänä pahana kahdesta”.

”Nyt kun islamistit ovat vallanneet Quneitran rajanylityspaikan, Israelin hallitus voi hiljaisesti hyväksyä Mr. Assadin pommitukset kapinallisasemiin kapean demilitarisoidun vyöhykkeen sisällä. 'Se on Israelin etujen mukaista, että Assad kontrolloi porttia, eikä radikaalit islamistiryhmät', sanoo Kobi Marom, eläkkeellä oleva Israelin prikaatikenraali, tarkkaillen kukkulasta Quneitran yläpuolella … Armeijan divisioona, joka on vastikään varustettu lennokeilla, ja uudella rauta-aidalla, on tarkoitettu turvaamaan rajaseutu.”

Damaskoksen asukkaiden on oltava tietoisia siitä, että he asuvat kaupungissa, joka on Jumalan aikakauden lopun tuomion alla. Kuuntele:

Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1; KR 33/38)

"The burden of Damascus. Behold, Damascus is taken away from being a city, and it shall be a ruinous heap." (Isaiah 17:1)

Israel voi hyvinkin olla valmistelemassa sen ilmapommeja kun me puhumme. Taivaallisissa yläpuolella, Jumala valmistelee jumalallista miekkaansa Damaskosta vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com