Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. syyskuuta 2014

Putin salaisessa bunkkerissa ja määrää Venäjän ydinasejoukot korkeaan hälytystilaan – Saudikuningas Abdullah aikoo hävittää profeetta Muhammedin hautapaikan Medinassa

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean tuore ja ajankohtainen raportti myös profeetallisesti kun globaali apokalypsi lähestyy epävakaan maailmantilanteen johdosta. Venäjällä presidentti Putin on määrännyt laajan ydinaseharjoituksen Siperiaan johon hän oli pakotettu osallistumaan Mongolian vierailunsa jälkeen. Putin päätti asettua siellä salaiseen bunkkerilinnoitukseen. Venäjän ja Lännen välit ovat kiristyneet viime aikoina Ukrainan kriisin johdosta ja Venäjä valmistautuu nyt NATO-uhkaan semminkin kun juuri äsken NATO piti merkittävän huippukokouksen Walesissa, jossa Venäjän päätä ei silitelty. Kovat linjaukset saavat siis vastakaikua Venäjällä. Toinen merkittävä uhka globaalisti aiheutuu Islamilaisen Valtion eli IS:n taholta kun se uhkailee länttä, Venäjää ja Persianlahden kuningaskuntia. Raportissa kerrotaan kuinka Saudi-Arabian kuningas Abdullah vielä lisää bensaa liekkeihin kun aikoo hävittää muslimimaailmalle pyhän hautapaikan, jossa on profeetta Muhammedin jäänteet. Tämä saa varmasti ääri-islamistit raivon partaalle. Uutisraportin suomensi: Olli R.

---------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


September 4, 2014

Putin saapuu salaiseen bunkkerilinnoitukseen, määrää ydinasejoukot ”korkeaan hälytystilaan”


By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen läntisille tilaajille



Pahaa aavistusta herättävä raportti lähetettiin presidentin kansliasta (OoP) kaikille Kremlin osastoille tänään todeten, että presidentti Putin, joka on määrännyt kaikki ydinasejoukot korkeimpaan hälytystilaansa, itseasiassa, johtaa nyt Liittovaltiota yhdestä Venäjän salamyhkäisimmästä bunkkerikompleksista käsin Barnaul'in lentokentän alapuolella joka sijaitsee Altai'n tasavallassa ja on osa Siperian federaatiopiiriä.

Tämän raportin mukaan, samalla kun Putin oli palaamassa Moskovaan hänen 5 tunnin vierailultaan Mongolian kollegansa, Elbegdorj Tsakhia'n, luota Ulan Bator'issa, hänet ”strategisesti uudelleenohjattiin” Altai'hin jolloin Kremlin lehdistöpalvelu ilmoitti, että hän johtaisi hallituksen kokousta tasavallassa joka vihkiytyisi käsittelemään kunnostustoimenpiteitä viime vuoden ankarien tulvien jälkeen ja pysyisi koolla siellä ainakin 48 tuntia.

Laskeutuessaan Barnaul'in lentokentälle, kuitenkin, tämä raportti jatkaa, Putin ”kiidätettiin” valtavaan bunkkerilinnoitukseen tämän massiivisen kompleksin alapuolelle jolloin hän määräsi kaikki ydinasejoukot korkeimpaan hälytystilaansa ja ilmoitti Lännelle, sopimusvelvoitteiden mukaisesti, että Liittovaltio tulisi suorittamaan massiivisen ydinaseharjoituksen Altai'ssa johon osallistuisi yli 4,000 sotilasta.

Kremlin valtuuttamassa lausunnossa RIA News Service'lle liittyen Putinin määräyksiin, majuri Dmitry Andreyev strategisista ohjusjoukoista (SMF) edelleen totesi että nämä joukot harjoittelisivat Altai'ssa torjuakseen poikkeavia yksikköjä ja korkean tarkkuuden omaavia aseita, ja ”suorittaisivat taistelutehtäviä oloissa joihin kuuluu aktiivista radioelektronista häirintää ja intensiivisiä vihollistoimenpiteitä joukkojen sijoittelun alueilla”.

Majuri Andreyev myös sanoi, että vihollisjoukot olisivat edustettuina näissä harjoituksissa Spetsnaz (erikoisjoukot) -yksikköinä ja että supernopeat (supersonic) MiG-31 -torjuntahävittäjät sekä Su-24MR -tiedustelukoneet ottaisivat osaa, samalla kun pannaan myös merkille, että ilmavoimien, jotka ovat mukana, laajuus olisi ”ennennäkemätöntä tämänkaltaisiin harjoituksiin”.

Tärkeää huomata, tämä raportti sanoo, on, että lähitunteina ennenkuin Putin ”ryntäsi” Altai'hin, johtava puolustusministeriön virkamies, kenraali Yury Yakubo, vaati avoimesti muutosta Venäjän sotilasdoktriiniin osoittamaan selkeästi että Yhdysvallat ja sen NATO-liittolaiset ovat Moskovan ykkösvihollinen ja täsmentämään edellytyksiä joiden nojalla Venäjä voi käynnistää ennaltaehkäisevän ydiniskun 28-jäsenistä sotilasliittoa vastaan.



Joukosta ”vakavia ja välittömiä” uhkia, joita Liittovaltio on kohtaamassa mikä edellytti Putinin siirtämisen Altai'hin, tämä raportti selittää, oli USA:n ja EU:n tunteja aikaisemmin tekemä blokkaus koskien 7-kohtaista tulitaukojärjestelyä, joka neuvoteltaisiin Ukrainan ja Venäjän välille, ja jonka NATO:n pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen hylkäsi sanoen, ”tärkeintä on, mitä tapahtuu itäisen Ukrainan maaperällä”, jossa Länsi sanoo venäläisten joukkojen taistelevan separatistien kanssa Ukrainan armeijaa vastaan.

Vaikka Obama ja hänen ulkoministeriönsä edelleen antavat ristiriitaisia selostuksia siitä onko Ukrainassa venäläisiä joukkoja, tämä raportti sanoo, että totuus piilee hiljattaisessa kirjeessä yhdysvaltalaiselta Tiedusteluveteraaniammattilaisten järjenkäyttöä vaalivalta järjestöltä (Veteran Intelligence Professionals for Sanity tai VIPS) Angela Merkel'ille, Saksan liittokanslerille, jossa varoitettiin:




Vieläkin suurempi huolenaihe federaatiolle, tämä raportti varoittaa, oli eilinen uhkaus Islamilaiselta Valtiolta (IS) [aikaisemmin Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) tai Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS)] jonka militantit vannovat syrjäyttävänsä Putinin ja aloittavansa sodan Venäjän Tshetshenian tasavallassa ja koko Kaukasuksen alueella johtuen Moskovan tuesta Syyrian hallinnolle näitä murhanhimoisia islamistibarbaareja vastaan.


Se mitä ei kerrota amerikkalaisille koskien IS:ää, tämä raportti toteaa vakavasti, on se, että IS on täysin kokoon kyhätty terroristijärjestö, jonka ovat luoneet CIA ja USA:n armeija, ja rahoitettu sekä Qatarin että Saudi-Arabian, ja Kuwaitin toimesta, tosiasia, jonka Saksan kehitysministeri, Gerd Mueller, selvitti tällä menneellä viikolla kun hän päästi totuuden suustaan yleiseen tietoon, ja hänet ”lyötiin alas” sen vuoksi hänen oman hallituksensa taholta.

Tietämättään, kuitenkin, koskien näitä Lähi-idän kuningaskuntia, tässä mietinnössä todetaan, sen sijaan että käyttäisi IS:ää shiiojen tukemaa Syyriaa ja Irakia vastaan, Obaman hallinto ohjaa heitä nyt aitoja sunnimonarkkeja vastaan jotka rahoittivat heitä alunperin, siirto, joka sai hyvin hermostuneen saudikuningas Abdullahin varoittamaan viime viikolla, ”Jos emme huomioi heitä, olen varma että he saavuttavat Euroopan kuukaudessa ja Amerikan toisessa kuussa.”



Vielä pahempaa, tämä raportti varoittaa, kasvavan IS-uhan edessä ei vain Saudi-Arabiaa, vaan kaikkia Persianlahden kuningaskuntia vastaan, kuningas Abdullah, muodollisena moskeijan, jossa säilytetään profeetta Muhammedin jäänteitä, hoitajana, suunnittelee paitsi tuhoavansa yhden pyhimmistä Islamin pyhiinvaelluspaikoista, niin sytyttää täysimittaisen sodan Lähi-idässä Muhammedin hautaa ympäröivien huoneiden hävittämisen takia – joita profeetan vaimot ja tyttäret käyttivät, ja ovat shiialaisten syvästi kunnioittamia johtuen heidän yhteydestään profeetan nuorimpaan tyttäreen, Fatimaan.

Kuningas Abdullahin suunnitelma tuhota Medinan Vihreä kupoli (Green Dome), joka peittää Muhammedin haudan ja nämä oleskelutilat, sekä profeetan ruumiin lopullinen siirtäminen läheiselle hautausmaalle haudattavaksi merkitsemättömään hautaan, tämä raportti päättelee, päästäisi valloilleen ”kataklysmisen” vastauksen koko muslimimaailmasta ollen ennennäkemätöntä koko ihmiskunnan historiassa...ja jonka suhteen USA ja EU pettävät itseään ajatellessaan että he voivat hallita sitä.

September 4, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com