Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 20. syyskuuta 2014

Pahan akseli Islamista aloittaa kolmannen maailmansodan

Tässä yhdysvaltalaisen Raamatun profetiatutkijan, Don Koenig'in, näkökulma viimeaikaiseen kehitykseen maailmalla kun islamilaiset jihadistit nostavat päätään radikaalin ISIS-järjestön muodossa. Tämä pahan akseli Islamista aloittaa Kolmannen maailmansodan jollakin vakavalla terrori-iskulla Eurooppaan ja/tai Amerikkaan (tässä kohtaa avataan Ilmestyskirjan 2. sinetti joka on tulipunainen hevonen). Seurauksena ei ole vain sisällissota Euroopassa, jossa syntyperäiset eurooppalaiset vihassaan yrittävät kukistaa kaikki maaperällään asuvat muslimit, vaan maailmansota koko Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan valvonnasta. Samalla Amerikasta luodaan poliisivaltio jonka pihteihin joutuvat maassa olevat muslimit, fundamentalistikristityt ja ylipäätään toisinajattelijat. Amerikan sotavoimat tullaan alistamaan NATO:n komentoon ja Euroopasta tulee yhdessä yössä supervalta. Kolmas maailmansota käsittää Koenig'in mukaan Ilmestyskirjan sinettituomiot, jotka ovat ihmisen aikaansaamia tuomioita. Vasta pasuunatuomiot ja vihanmaljat ovat suurta 7-vuotista Jumalan aiheuttamaa Ahdistuksen aikaa, jolloin tapahtuu oikeaa herätystä maapallolla kahden säkkipukuisen todistajan ja 144,000 voidellun israelilaisen todistuksen myötä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------

Pahan akseli Islamista aloittaa kolmannen maailmansodan

Axis of evil from Islam initiates World War III

On September 5, 2014

By Don Koenig

Kolmannen maailmansodan ovat jo aloittaneet islamilaiset jihadistit, jotka ovat nyt muodostamassa pahan akselia pakottamaan jokaisen alistumaan eri islamilaisille tyranneille, jotka määrittelevät Islamin. Maailman valtiot voivat herätä tähän todellisuuteen, tai ne voivat herätä tähän todellisuuteen, kun terrorismi tapahtuu heidän omalla takapihallaan.

ISIS on saanut yhä useammat tietoisiksi terrorismin uhasta, mutta suurin osa edelleenkään ei tajua todellista islamistista kuvaa. Eri puolilla maailmaa on tusinoittain muslimiterroristiryhmiä, joiden yhteinen päämäärä on pakottaa jokin Islamin puristinen versio ja sharia-laki kaikille toisille.

Al Qaida oli tunnetuin terroristiryhmä amerikkalaisille, johtuen syyskuun 11. päivän iskuista, jotka tehtiin 13 vuotta sitten. Tuona päivänä Amerikka julisti sodan terrorismille, mutta ilmeisesti johtajillamme ei ollut sisäistä lujuutta tehdä, mitä oli tarpeen tuon sodan voittamiseksi. Sensijaan he yrittivät lepyttää muslimeja ja nyt seuraus on kolmas maailmansota.

Vain joitakin kuukausia sitten muslimiterroristiryhmä Boko Haram Nigeriassa oli uutisotsikoissa, koska teurasti tuhansia ja kidnappasi satoja nuoria kristittyjä tyttöjä. ISIS pääsi hiljattain otsikoihin johtuen teurastamisesta, jota se nyt tekee Irakissa ja Syyriassa, sekä väitteestä, että se on perustanut islamilaisen valtion kalifaatin.

Tarvitseeko minun muistuttaa amerikkalaisia, että edelleen taistelemme Talibaniksi kutsuttuja islamilaisia vastaan ja liittolaisemme Israel jatkaa omaa taisteluaan muslimiterroristeja vastaan, jotka kulkevat mm. Hizbollahin ja Hamasin nimillä?

Luulen, ettei minun pitäisi mainita Muslimiveljeskuntaa, koska se ei edes kuulu Amerikan terroristilistalle. Minun ei myöskään pitäisi mainita sitä, koska Muslimiveljeskunta on soluttautunut Amerikan hallintoon ja vaikuttaa sen politiikkaan. Ei vain ole poliittisesti korrektia sanoa mitään negatiivista Muslimiveljeskunnasta Amerikassa.

Sillä ei väliä, että jonkin verran maltilliset muslimiliittolaisemme, kuten Egypti ja Saudi-Arabia, julistivat Muslimiveljeskunnan olevan terroristijärjestö. Mitä nämä sekulaarit muslimijohtajat tietävät muslimitovereista joka tapauksessa?

Saanen muistuttaa myös maailman ”edistyksellisestä” strutsi-luokasta, että Muslimiveljeskunta poiki Al Qaidan ja että Veljeskunta edelleen kannattaa näitä islamilaisia terroristijärjestöjä, kun se sopii heidän islamilaiseen jihad-agendaansa.

Tajuatko, että 70% kaikista maailman terrori-iskuista, joiden tulos on murha, ovat pelkästään sunni-terroristien suorittamia?

Tänä vuonna ISIS:in ym. ryhmien nousun myötä, tuo osuus on paljon suurempi. Silti et tietäisi siitä mitään sen perusteella, mitä hallituksemme ja hallituksen kontrolloima valtavirran media sanoo. Islamista tuleva terrorismi ei edes kuulu amerikkalaisen hallinnon sanastoon eikä esiinny heidän terrorismin vastaisen koulutuksen käsikirjoissaan.

Tuhansia ihmisiä tapetaan vuosittain, koska he eivät halua kääntyä Islamiin, mutta strutsit päättävät olla näkemättä, että islamistit käyvät valloitussotaa. Yleisölle kerrotaan, että Islam on rauhan uskonto, mutta milloin viimeksi näit muslimien kaduilla vaativan rauhaa ja rakkautta, ennemmin kuin vihaa ja väkivaltaa?

Meidän täytyy tajuta todellisuus. Maailmansota on käynnissä. Nyt on tusinoittain islamilaisia terroristiryhmiä odottamassa nähdäkseen voisivatko ne kytkeä vankkurinsa ISIS:in kalifaattiin. Ellemme tuhoa ISIS:iä siellä, missä he nyt ovat sijoitettuina Syyriaan ja Irakiin, he ovat kohta sijoitettuina maailman useimpiin valtioihin. ISIS-taistelijat ovat sunnilaisia ideologeja ja sunnilaisia palkkasotureita, jotka tulevat kaikkialta maailmasta.

Ellei ISIS:stä tule uutta johtavaa terroristiryhmää jihadisteille, niin Al Qaida säilyttää tuon roolin hallinnan. On todennäköisempää, että nämä ryhmät löytävät yhteisen pohjan käydä islamilaista jihadia yhdessä.

Tällä viikolla saimme tietää, että Al Qaida'lla voi nyt olla valvonnassaan 11 matkustajakonetta Libyassa. Arvaa, mitä he tekevät näillä koneilla, jos saavat ne ilmaan? Onko Eurooppa valmis siihen, että joukkotuhoaseita rysähtää sen kaupunkeihin?

Saudi-Arabian kuningas sanoo odottavansa terrori-iskuja Eurooppaan tässä kuussa ja Amerikkaan kuukautta myöhemmin. Oletan, että jotkut eivät ota häntä vakavasti. Tulemme näkemään.

Ehkä tämä on se, joka tarvitaan valtaosalle syntyperäisiä eurooppalaisia, että he heräävät Islamin uhkaan. Syntyperäisten on korkea aika päästä eroon turvallisuuden lihavasta peräpäästään ja tajuta, että monikulttuurisuuskokeilu Euroopassa täytyy heittää vessanpönttöön. Se ei tuonut integraatiota eikä suvaitsevaisuutta. Se toi vihan ja suvaitsemattomuuden syntyperäisiä eurooppalaisia kohtaan suvaitsemattomien muslimien taholta. Kohta ne, joilla on islamilainen maailmankatsomus maalaavat Euroopan kadut verellä.

Jotkut Euroopassa näkevät kirjoituksen seinällä ja siksi muslimeja vastustavat poliittiset puolueet ovat voittamassa kannatusta. Voitko kuvitella sitä poliittisen ajattelun muutosta, joka tapahtuu, kun muslimiterroristit iskevät tärkeisiin kohteisiin Euroopassa? Euroopassa elävien muslimien pitäisi pelätä sitä, mitä islamistit tuovat omien muslimipäidensä päälle, mutta sensijaan he kannattavat ja antavat heille mahdollisuuksia.

Tuhannet muslimit ovat tulleet Euroopasta taistelemaan ISIS-terroristien puolesta. He palaavat varmasti muslimisaarekkeilleen Euroopassa ja tuovat mukanaan kuolemaa ja tuhoa syntyperäisille eurooppalaisille. Se tuo natiivien vastaiskun ja suuren sisällissodan, jota muslimit eivät voi voittaa. Olen puhunut kauan aikaa, että tämä sisällissota käydään Euroopassa, mutta nyt kaikki osatekijät ovat tulleet yhteen saamaan sen tapahtumaan tämän vuosikymmenen aikana. Siitä tulee enemmän kuin vain Euroopan sisällissota; se on oleva maailmansota koko Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan valvonnasta. Kolmas maailmansota todennäköisesti ulottuu jopa aina Pakistaniin, Intiaan, Kiinaan ja Venäjälle.

Kolmas maailmansota tulee olemaan paljon pahempi kuin toinen, eikä se varmasti rajoitu Eurooppaan ja Lähi-Itään. Amerikka on valmistanut itsensä katastrofiin ja siitä on tullut lasitorneissa asuvien ihmisten typerä Obama-valtio. Amerikka ei ota johtoa, jonka se tarvitsisi käsittelemään tätä pahaa ja on avannut eteläiset ovet niille, jotka tulevat aiheuttamaan heidän oman tuhonsa.

Paha tulee Amerikan eteläisten rajojen kautta, mikä todennäköisesti tulee sammuttamaan sen valot. Jos haluat tietää päivästä, jolloin valot sammuivat Georgiassa, koska valtio oli liian typerä suojellakseen tärkeää infrastruktuuriaan, niin tee vain Google-haku koskien sähköverkkomme haavoittuvuutta. Terroristien ei tarvitse tehdä muuta kuin maksaa huumejengeille, joita tulvii rajojemme yli, että ne pimentävät muutaman suojaamattoman sähköaseman ja suurin osa Amerikkaa on pimeässä monta kuukautta. Onnistunut kenraaliharjoitus tapahtui jo Kaliforniassa. Tuo asema oli alhaalla kuukausia, eikä teon suorittajia ole saatu kiinni.

Tämän tapahduttua Amerikka on sotatilalakien alaisessa sisällissodassa. Amerikan merivoimat ja ilmavoimat ulkomailla on silloin asetettava NATO:n komentoon taistelussa islamilaista Jihadia tukevia valtioita vastaan. Ellet usko, että islamisteilla on kannatusta muslimivaltioissa, olet väärässä. Tämä raportti antaa numerotiedot. Eivät vain muutamat radikaalit äärimuslimit mahdollista terrorismia, kuten ”edistykselliset” haluavat meidän uskovan. Suurin osa muslimiväestöä yleensä kannattaa väkivaltaa Islamin asian puolesta.

Elämme satumaassa (la-la land), jos luulemme, ettei Islam ole paha ja murhaava. Tuore FrontPage -lehdessä julkaistu tutkimus sanoi, että kolmannes miehistä ”maltillisessa” Pakistanissa uskoo, että pienten poikien raiskaaminen on vain hienoa (raping little boys is just fine. Tämä voi tarkoittaa myös sakkojuttua. Suom. huom.). Asiat eivät ole paljon paremmin muissa muslimivaltioissa. Muslimit ovat siepanneet ja raiskanneet ja silponeet pikkutyttöjä Muhammedista lähtien.

Varmasti on paljon muslimeja, jotka vihaavat pahoja käytäntöjä, mutta jos he puhuvat, heidän kaulansa katkaistaan. Samalla tavalla, kun toisen maailmansodan aikana kunniallisia saksalaisia pyydettiin paljastamaan natsien hirmutekoja, niin heidän oli tehtävä se 10-kertaisella riskillä itselleen ja perheilleen.

Kun maailman voimat, jotka tulevat sitä vastaan, alkavat kukistaa islamilaista akselia, niin islamilaiset johtajat menettävät kunnon muslimien valvonnan valtioissaan ja Islam kaatuu kuin korttitalo. Paskatalot (moskeijat?) islamilaisine lauseineen ja mullaheineen, jotka opettavat ihmisiä tukemaan pahaa, lopetetaan.

Amerikka ei tule näyttelemään johtavaa roolia kolmannessa maailmansodassa, koska senjälkeen, kun valot sammuvat, siellä on sisällissota, joka tuo poliisivaltion. Se ei myöskään pysty valmistamaan mitään sotatarvikkeita melko pitkään aikaan.

Euroopasta tulee supervalta yhdessä yössä, kun kaikki Amerikan taisteluvalmiudessa olevat ydin- ja konventionaaliset voimat vapaaehtoisesti asetetaan NATO:n komentoon.

Tämä kolmas maailmansota ei todennäköisesti ole Ahdistuksen aikana. Tämä suuri sota voi kuitenkin olla ne tapahtumat, joita kuvaillaan, kun Ilmestyskirjan ratsumiehet ratsastavat. Ne kuluttavat neljännen osan maata (Ilm. 6:1-9). Kaikki mainitut asiat Ilmestyskirjan neljän ratsumiehen ratsastaessa johtuvat ihmisen omista sodista ja pahoista teoista. Se on ihmisen tekemä tuomio. Se ei ole Jumalan viha aikakauden lopussa.

Jumalan yliluonnollinen viha maailman päälle tulee vasta Ilmestyskirjan pasuna- ja maljatuomioissa. Se tapahtuu senjälkeen, kun kuudes sinetti avataan. Älä sekoita kolmatta maailmansotaa seitsemän vuoden vaivaan, joka vielä on jäljellä Israelille. Ahdistus ei ala ennen viimeistä seitsenvuotista liittoa, kuudetta sinettiä ja 144 000 juutalaisen sinetöimistä. Nuo tapahtumat tapahtuvat juuri ennenkuin Karitsan viha tuo pasunatuomiot kansakuntien päälle.

Turkista ei tule nousemaan mitään Antikristusta, kuten jotkut nyt luulevat. Eurooppa tulee voittamaan sodan. Muslimit hylkäävät Islamin vääränä uskonnollisena ideologiana, kun sota etenee ja muslimivaltioiden ihmiset itse auttavat kaatamaan islamistit maassaan.

Antikristus nousee myöhemmin Euroopasta, todennäköisesti Kreikkaa ympäröivältä alueelta. Raamattu osoittaa, että ennenkuin hän tulee valtaan, on oleva lyhyt rauhan jakso. On oleva aika Ilm. 17. luvun porton nousulle ja 10 kuninkaan nousulle, joista Daniel ja Ilmestyskirja kertovat. On myös oleva kahden profeetan 1260 päivän todistaminen Israelissa, ennenkuin loppu tulee ja Antikristus tulee tunnetuksi.

Huolimatta dominionismista ja demonisesta menestysopista, jota saarnataan monissa seurakunnissa Amerikassa ja huolimatta puheista herätyksestä, Amerikassa ei tule olemaan mitään herätystä kolmannen maailmansodan päivinä. Ne, jotka luulevat, että asiat Amerikassa jatkuvat, kuten aina ennenkin, herätetään kohta tylysti.

Todellinen herätys maailmassa tulee seurakunnan tempauksen jälkeen tuloksena kahden todistajan ja 144 000 voidellun israelilaisen todistuksesta, jotka saarnaavat tulevan valtakunnan evankeliumia maailmalle. Tämä tapahtuu huolimatta Vatikaanissa (ei Mekassa) istuvan suuren uskonnollisen Porton vainosta – ”viides sinetti.” Vasta sitten tulee loppu.

Minun mielestäni todelliset kristityt eivät voi tehdä mitään kolmannen maailmansodan estämiseksi. Arpa on jo heitetty ja näyttämö tälle sodalle pystytetty. Luopiot amerikkalaiset valitsivat tämän Obama-valtion. He niittävät seuraukset. Vaikka Obama-valtiota seuraisi mormonijohtoinen iljetys, luopumus ja seuraukset jäävät.

Todellisten kristittyjen täytyy asettaa luottamuksensa Jumalaan. Hän tietää, kuinka pelastaa kansansa. Hän tuskin pelastaa kansoja, joille annettiin totuudet Jumalasta, mutta hylkäsivät ne rypeäkseen omissa synneissään ja iljetyksissään.

Islam tulee tuomaan jonkin tuomion Amerikalle ja Euroopalle, mutta loppu ei tule, ennenkuin valtakunnan evankeliumi on saarnattu kaikille kansoille todistajina. Se tulee tapahtumaan kirjaimellisesti kahden todistajan päivinä ja siksi Jumala kutsuukin heitä todistajiksi. Jumala lähettää ensin profeettansa nähdäkseen kuuleeko ja katuuko kukaan, ennenkuin vuodattaa vihansa kaikkien kansojen päälle tuomitakseen pahan ja vahvistaakseen vanhurskautensa maan päällä.

Jo ennen loppua kolmas maailmansota on päällämme. Tämän sodan aikana todelliset kristityt tulevat tekemään sitä työtä, johon heidät määrättiin. Maranata!


--------------------------------------

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com