Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. syyskuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Syyskuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta syyskuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue IX    September 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Tämän maailman nykytilan todellisuus!
(The Reality Of This World’s Present Condition!)

”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.”

Matteus 24:6-13

”Älä lähde jumalattomien polulle, älä astu pahojen tielle. Anna sen olla, älä mene sille, poikkea pois ja mene ohitse. Sillä eivät he saa nukkua, elleivät pahaa tee; se riistää heiltä unen, elleivät ole ketään kaataneet.”

Sananlaskut 4:14-16

”Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina". Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Roomalaiskirje 8:35-39


Tässä LTN:n numerossa, me toimitamme rehellistä ja suoraviivaista arviota aikamme ajankohtaisista tapahtumista. Tarkastelemme todistusaineistoa, joka osoittaa, että me elämme hyvin ahdistavassa ajassa, ja me pohdimme tämän maailman nykyisen tilan todellisuutta, joka osoittaa, miten kipeästi tarvitsemme opastusta ja ohjausta meidän Herraltamme Jeesukselta Kristukselta.

Tällä hetkellä maailman väestö laajasti ottaen kohtaa valtavia haasteita. Samalla kun sotia ja sanomia sodista on runsaasti; Jumalan kansan vaino voimistuu; väkivaltaa, ryöstelyä, ja mellakointia tapahtuu Yhdysvalloissa; ja rutto, joka tunnetaan Ebola-viruksena, aiheuttaa kuolemaa ja tuhoa Afrikassa. Niille, jotka ovat lukeneet Raamattua, on selvää, että uutisotsikot joita nyt näemme tässä nykyajassa asettuvat erittäin hyvin riviin Jeesuksen varoituksen kanssa jonka me löydämme Matteuksen luvusta 24. Itseasiassa, Matteus 24:7-10 kertoo meille, ”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.” Toivon ja rukoilen, että tämän uutiskirjeen sisältö tähdentää sinulle ajan kiireellisyyttä ja tarvetta jokaiselle meistä etsiä Jumalaa koko sydämestään. Vain Hänen voimansa kautta me selviämme näistä vaarallisista ajoista. Sillä kuten kerrotaan Jesajan luvussa 40:28-31, ”Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.” Jos et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Ebola – Armoton ruttotauti! (Ebola – An Unrelenting Pestilence!)

Last Trumpet -uutiskirjeen toukokuun 2014 numerossa, kirjoitin nykyään puhjenneesta Ebola-viruksesta, joka on vaivannut suurta aluetta läntisessä Afrikassa. Tuossa numerossa, lainasin miestä nimeltä Dr. Keiji Fukuda Maailman terveysjärjestöstä (WHO) joka ennusti että Ebolan puhkeaminen kestäisi kahdesta neljään kuukautta. ”Odotamme hyvinkin olevamme kytköksissä tähän taudin puhkeamiseen seuraavat 2-3 kuukautta ennenkuin olemme helpottuneita siitä että olemme käyneet sen läpi”, Dr. Fukuda sanoi huhtikuussa 2014. (1) Valitettavasti, nyt näyttää siltä, että nykyinen Ebolan puhkeaminen voisi kestää paljon kauemmin kuin ennakoitiin aiempina kuukausina. Koskien puhkeamista, Liberian terveysministerin avustajaa, Tolbert Nyenswah'ia, siteerattiin sanomasta heinäkuun lopulla 2014, ”Hallituksemme on nyt julistanut tämän humanitaariseksi kriisiksi, joka on kansallisen hallintomme valvonnan yläpuolella.” Nyenswah jatkoi myöhemmin sanoen, ”Tämä virus, jos siitä ei huolehdita, tulee olemaan maailmanlaajuinen pandemia.” (2) Toisessa tunnustuksessa koskien sitä että puhkeaminen on pahempi kuin ennakoitiin, Maailman terveysjärjestö, tai WHO, antoi lausunnon elokuun puolivälissä 2014 joka julisti, ”Henkilökunta tautitapauspaikoissa näkee todisteita siitä että raportoitujen tapauksien ja kuolonuhrien lukumäärät aliarvioivat hurjasti puhkeamisen voimakkuutta. WHO koordinoi massiivista kansainvälisen reaktion lisäystä, järjestämällä tukea yksittäisistä maista, tautien valvontavirastoista, virastoista Yhdistyneiden Kansakuntien järjestelmän sisällä, ja muilta tahoilta.” (3) Toisessa raportissa, jonka CBS News julkaisi, anonyymi johtava lääkäri Liberiassa oli sanonut että Ebolan puhkeaminen on nyt ”karkaamassa kontrollista”. (4)

Kun puhkeaminen edelleen voimistuu Liberiassa, Sierra Leonessa, ja Guineassa, monet lääkärit ovat päättäneet jättää alueen mieluummin kuin ottamalla riskin sairastua Ebola-viruksen vaikutuksille. Itseasiassa, Liberiassa on nyt vähemmän kuin 250 lääkäriä, maa, jonka väestön lukumäärä on noin neljä miljoonaa ihmistä. (5) Tämä kehityssuunta yllytti Raphael Frankfurter'ia, Wellbody Alliance'n toiminnanjohtajaa, sanomaan, ”Paikallisiin, jotka näkevät tämän maastamuuttajien joukkopaon, on vaikutettu siinä mielessä, että siellä on tapahtumassa apokalypsi ja he ovat mukana siinä omillaan.” (5)

Samaan aikaan, näiden Afrikan valtioiden hallitukset suorittavat parhaillaan radikaaleja toimenpiteitä yrityksessä estää Ebolan leviäminen. Sky News'in julkaiseman raportin mukaan elokuun 18. päivänä 2014, Liberian asevoimat on ohjeistettu ampumaan näköhavainnon perusteella kaikki jotka pyrkivät laittomasti rajan yli naapurimaa Sierra Leoneen. (6) Toisessa yrityksessä pysäyttää taudin leviäminen, turvallisuusjoukot Liberian pääkaupungissa Monroviassa ovat panneet karanteeniin alueen kaupungissa johon Ebola on voimakkaasti vaikuttanut. Alue, joka on suljettu, sijaitsee niemimaalla, jossa Mesurado-joki kohtaa Atlantin valtameren. Tiheästi asuttu alue, joka kattaa vain noin puoli mailia, on koti suunnilleen 50,000 ihmiselle. Karanteenia koskien, Liberian presidentti Ellen Johnson Sirleaf oli sanonut, ”Nämä toimet on tarkoitettu pelastamaan ihmishenkiä.” (7) Ennustettavasti asukkaat tällä alueella, johon kuuluu alue nimeltä West Point, olivat ymmärrettävästi järkyttyneitä huomatakseen että heidät oli eristetty maansa muusta osasta yöllä sillä aikaa kun he nukkuivat. Vastauksena, sadat nuoret miehet yrittivät rynnäköidä barrikaadeille ja murtautua ulos karanteenialueesta, mutta heidät lyötiin nopeasti takaisin Liberian sotilaiden avulla kun nämä ampuivat kovilla vihaista väkijoukkoa päin. (8) Muualla Liberiassa, kylistä on myöskin tullut karanteenialueita, mikä on johtanut Liberian hallituksen arvostelijat ihmettelemään kuinka ihmiset, jotka asuvat tällaisilla alueilla, kykenevät selviytymään. ”On oltava huolissaan siitä, että ihmiset karanteenialueilla on jätetty oman onnensa nojaan. Kuka tulee olemaan poliisi, joka menee näihin paikkoihin? On olemassa riski että näistä paikoista tulee vitsauskyliä”, sanoi Mike Noyes avustusryhmästä nimeltä ActionAid UK. (9)

Elokuun 20:ntenä 2014, Maailman terveysjärjestö raportoi että kuolonuhrien lukumäärä Länsi-Afrikassa oli saavuttanut 1350 ihmistä, joista 106 uutta kuolemantapausta raportoitiin välillä elokuun 17.-18. päivä Guineassa, Liberiassa, ja Sierra Leonessa. (10) Kun puhkeaminen edelleen pahenee Afrikassa, se on herättänyt pelkoa siitä että Ebola voisi pian levitä muihinkin maihin ympäri maailman. Tätä mahdollisuutta johdatteli British Airways keskeyttämällä sen kaikki lennot Sierra Leoneen ja Liberiaan. ”British Airways -lentoyhtiön palvelut Lontoon Heathrow-lentokentältä Sierra Leonen Freetown'iin ja Liberian Monroviaan tullaan tilapäisesti keskeyttämään alkaen huomisesta, 6. elokuuta, ja elokuun 31. päivään 2014 asti, johtuen heikentyneestä kansanterveystilasta molemmissa maissa”, ilmoitti lentoyhtiön lausunto, joka julkaistiin elokuun 5. päivänä 2014. (11) On myös ilmaistu huolta, että Ebola-virus voisi saavuttaa Yhdysvallat. Itseasiassa, sairaalat 27 Amerikan osavaltiossa raportoivat kenties 68 Ebola-tartuntatapauksesta. Useimmissa tapauksissa kokeiden tulokset olivat negatiivisia. Kuitenkin tätä kirjoitettaessa kaksi potilasta, jotka sijaitsevat Kalifornian Sacramentossa, ja New Mexicon Albuquerque'ssa, odottavat testituloksiaan. (12)

Merkillistä kyllä, kaksi amerikkalaista avustustyöntekijää jotka sairastuivat Ebolaan työskennellessään Afrikassa ja sitten siirrettiin sairaanhoitolaitokseen Atlantassa, Georgian osavaltiossa, ovat molemmat täysin toipuneet. Yksi potilaista, Dr. Kent Brantly, oli sanonut vapautumisensa jälkeen, ”Tänään on ihmeellinen päivä. Olen innoissani elossaolemisesta, voidessani hyvin, ja ollakseni jälleen perheeni kanssa.” Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Jumala pelasti elämäni. Suora vastaus tuhansiin ja tuhansiin rukouksiin.” (13) David Writebol, aviomies toiselle potilaalle, Nancy Writebol'ille, antoi lausunnon sanomalla että hänen vaimonsa ”oli hyvin ilahtunut tietäen, että siellä oli ollut hyvin monia ihmisiä ympäri maailman kohottamassa rukouksia Jumalan puoleen hänen terveytensä palauttamiseksi. Hänen lähtönsä sairaalasta, vapaus kyseisestä taudista, on voimakas todistus Jumalan ylläpitämästä armosta oikeaan aikaan.” (14)

Totisesti nykyinen Ebola-puhkeaminen on ollut hirvittävä laajuudeltaan toistaiseksi, ja kuinka paljon vahinkoa tehdään jää nähtäväksi. Järkyttävää kyllä, Ebola-virus, niin tappava kuin se on ollutkin, voisi olla vähäisin huolistamme jos äskettäin kehitetty H1N1-flunssaviruksen kanta joskus pääsisi pakenemaan laboratoriosta. Virus, joka kehitettiin Wisconsin-Madison -yliopistossa professori Yoshihiro Kawaoka'n toimesta, suunniteltiin tarkoituksellisesti kiertämään ihmisen immuunijärjestelmä, mikä tarkoittaa että ihmiskeho on pohjimmiltaan puolustuskyvytön sitä vastaan. ”Vastustuskykyä väistävien virusten valinnalla laboratoriossa sopivien leviämistä estävien olosuhteiden alaisuudessa, kykenimme tunnistamaan keskeiset alueet jotka mahdollistaisivat vuoden 2009 H1N1-virusten paeta immuniteettia”, professori Kawaoka sanoi. (15) Nimeämätön tiedemies, joka otti kantaa professori Kawaoka'n puheeseen ilmaisi huolensa viruksesta The Independent -lehden julkaisemassa artikkelissa. ”Hän käytti vuoden 2009 pandemian influessavirusta ja valitsi kantoja joita ei oltu neutraloitu ihmisen vasta-aineilla. Hän toisti tätä useita kertoja kunnes hän sai todellisen loistokaverin viruksesta. Hän ei jättänyt epäilystäkään mieleeni että hän oli saavuttanut sen. Hän käytti hyväksi flunssavirusta jonka tiedetään sairastuttavan ihmisiä ja sitten manipuloi sitä siten, että virus käytännössä jättäisi maailman väestön puolustuskyvyttömäksi jos se sattuisi karkaamaan laboratoriosta”, tiedemies sanoi. (16)

Islamilaisen Valtion terrorin valtakausi! (The Islamic State’s Reign Of Terror!)

Viime kuukausina uutisotsikoita ovat hallinneet jutut terroristiryhmästä, joka nyt aiheuttaa tuhoa Irakissa ja Syyriassa. Ryhmä, joka tunnetaan ainakin kolmella eri nimellä, kuten Islamic State of Iraq and Syria (ISIS), the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), tai yksinkertaisesti Islamilainen Valtio (IS), on vallannut lukuisia kaupunkeja Irakissa ja Syyriassa. Tämän järjestön tavoitteena on luoda kovan linjan islamilainen valtio tai kalifaatti, joka noudattaa tiukasti Sharia-lakia ja ajaa pois kaikki ei-muslimit maasta. Islamilaisen Valtion menestyksen seurauksena, lähes kaikki kristityt ovat paenneet Mosulin kaupungista Irakissa, ja niitä, jotka jäävät muille ryhmän hallitsemille alueille vainotaan ja terrorisoidaan jatkuvasti tavalla joka on melkein liian brutaalia kuviteltavaksi. Itseasiassa, useita raportteja on nyt noussut esille jotka väittävät että Islamilaisen Valtion jäsenet ovat mestanneet lapsia. ”Kristinusko Mosulissa on kuollut, ja kristillinen holokausti on keskuudessamme”, julisti Mark Arabo, näkyvä kaldealaisamerikkalainen liikemies, joka asuu Kaliforniassa. ”Lapsia teloitetaan, äitejä raiskataan ja tapetaan, ja isiä hirtetään.” Mr. Arabo jatkoi myöhemmin sanoen, ”He varmasti tappavat jokaisen kristityn jonka näkevät. Tämä on ehdottomasti kansanmurha sanan jokaisessa merkityksessä. He haluavat jokaisen kääntyvän, ja he haluavat Sharia-lain maan viralliseksi laiksi.” (17) Tietyillä itäisen Syyrian alueilla, Islamilaisen Valtion jäsenet ovat kuulemma mestanneet ja ristiinnaulinneet niitä jotka vastustavat heitä. (18)

Yrittäessään pysäyttää Islamilaisen Valtion etenemisen, Amerikan presidentti Barack Obama on valtuuttanut sarjan ilmaiskuja Irakiin jotka alkoivat elokuun 8. päivänä 2014. Tähän sisältyi 35 tällaisen iskun rumputulitus joka toteutettiin kolmen päivän periodina ja kuulemma osui 90 Islamilaisen Valtion kohteeseen. (19) Puhuessaan ilmaiskuista, Obama on ilmoittanut, että hän odottaa tällaisten operaatioiden jatkuvan Irakissa merkittävän aikajakson verran. ”En usko, että tulemme ratkaisemaan tätä ongelmaa viikoissa. Luulen että tämä tulee viemään jonkun aikaa”, Obama totesi. (20)

Vastatoimenpiteessä ilmaiskuihin, amerikkalainen toimittaja nimeltään James Foley, joka oli siepattu vuonna 2012, mestattiin julmasti filmillä Islamilaisen Valtion naamioidun jäsenen toimesta joka näkyy YouTube-verkkosivustoon julkaistussa videossa elokuun 19. päivänä 2014. (21) Tämä karmea video järkytti maailmaa, ja jotkut ilmaisivat tyrmistystä siitä, että teloittaja puhui brittiaksentilla. Kuitenkin siitä lähtien on käynyt selväksi, että monet muslimit Yhdistyneen Kuningaskunnan sisällä ovat radikalisoituneet ja taistelevat nykyään Islamilaisen Valtion puolesta Irakissa ja Syyriassa. ”On huolestuttavaa, että ihmisiä, jotka syntyivät ja kasvoivat Britanniassa, ja jotka ovat käyneet samoja kouluja kuin me, olisi voitu olennaisesti aivopestä siihen mittaan missä he voivat oikeuttaa raiskaamisen ja päiden katkomisen”, sanoi Ghaffar Hussain, ääriliikkeitä vastaan toimivan ryhmän nimeltä Quilliam Foundation toiminnanjohtaja. (22) Kumma kyllä, The Telegraph'in julkaisema raportti elokuun 25:ntena 2014 esittää väitteen, että video, joka väittää näyttävän James Foley'n mestaamisen, saattaa todellisuudessa olla lavastettu. Artikkeli mainitsee rikosteknisen raportin, joka ilmoittaa seuraavaa: ”Tarkennusten jälkeen, veitsen voidaan nähdä siirtyvän yläkaulan poikki vähintään kuusi kertaa, ilman mitään näyttöä verestä siihen vaiheeseen saakka kun kuva haihtuu mustaksi.” Raportti myös lainasi rikosteknistä asiantuntijaa joka sanoi, ”Luulen että se on lavastettu. Minusta tuntuu, että teloitus on saattanut tapahtua sen jälkeen kun kamera pysäytettiin.” (23)

Vastauksena James Foley'n teloitukseen, presidentti Barack Obamaa kehotetaan Yhdysvaltain armeijajäsenten taholta laajentamaan ilmaiskuoperaatioitaan niille Syyrian alueille joita Islamilainen Valtio pitää hallussaan. ”Voidaanko heitä [Islamilaista Valtiota] voittaa puuttumatta siihen osaan heidän järjestöä, joka majailee Syyriassa? Vastaus on ei. Se on käsiteltävä molemmin puolin mikä on pohjimmiltaan tässä vaiheessa olematon raja”, selitti yhteisesikuntapäälliköiden puheenjohtaja, kenraali Martin Dempsey. (24) Näyttää siis siltä, että Yhdysvallat on tosiasiallisesti vedetty takaisin sotaan Lähi-idässä. Ehkä se oli osa suunnitelmaa koko ajan, ja voimat kulissien takana olivat yksinkertaisesti odottamassa tekosyytä laajentaa sotilasoperaatioita.

Samaan aikaan on ilmaistu suurta huolta mahdollisuudesta että Islamilaisen Valtion operoijat ovat jo löytäneet tiensä Yhdysvaltoihin. Nämä pelot on osittain aiheutettu kuvalla, joka on ilmestynyt Internetissä, jossa on mies älypuhelimen kanssa, joka näyttää Islamilaisen Valtion lippua kun henkilö joka kuljettaa puhelinta seisoo Valkoisen Talon edessä Washington D.C:ssä. (25) Lisäksi amerikkalainen senaattori, Jim Inhofe Oklahoman osavaltiosta, on varoittanut että Islamilaisen Valtion jäsenet voivat yrittää toteuttaa terroritekoja Yhdysvaltain sisällä. ”Olemme vaarallisimmassa vaiheessa kuin olemme koskaan olleet kansakuntana. ISIS, he ovat todella pahoja terroristeja, he ovat niin pahoja että jopa Al-Qaida pelkää heitä”, Inhofe selitti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”He ovat hulluja siellä ja he ovat nopeasti kehittämässä menetelmää räjäyttää iso Yhdysvaltain kaupunki ja ihmiset eivät vain voi uskoa, että se tapahtuu.” (26) Lisäksi Britannian pääministeri David Cameron on ilmoittanut huolensa siitä, että Islamilainen Valtio voisi tulla myös Britanniaan. ”Jos emme toimi pysäyttääksemme tämän poikkeuksellisen vaarallisen terroristiliikkeen vyöryä, se vain kasvaa suuremmaksi kunnes se voi tähdätä meitä Britannian kaduilla”, Cameron kirjoitti kappaleessa Sunday Telegraph -lehdelle. (27)

This photo, apparently taken in front of the White House, was posted to Twitter with the caption,
 "#AmessagefromISIStoUS We are in your state
We are in your Cities We are in your streets You are our goals anywhere."
@Sunna_rev/Twitter

























http://abcnews.go.com/US/secret-service-aware-apparent-isis-flag-photo-front/story?id=24985241

Kristittyinä, on tärkeää, että emme anna itsemme jäädä kiinni pelon henkeen joka on niin yleistä maailmassamme. Kyllä, tämä maailma tänä päivänä on täynnä monia vaaroja, ja se ei ole vaikeaa tällaisten asioiden huolille hallita mieliämme. Kuitenkin me tiedämme, että jos me todella asetamme uskomme ja luottamuksemme Herraan Jeesukseen, niin meillä ei todellakaan ole mitään pelättävää. Sillä kuten Jeesus sanoi Matteuksen luvussa 10:28, ”Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.”

Venäjän ja Ukrainan epävakaa tilanne! (The Volatile State Of Russia And Ukraine!)

Kun niin paljon tapahtuu ympäri maailman, voi olla helppo unohtaa että konflikti Venäjän ja Ukrainan välillä on yhä hirvittävän räjähdysherkässä tilassa. Tätä seikkaa korostetaan Reutersin julkaisemassa raportissa elokuun 22. päivänä 2014, joka osoittaa että on ollut merkittävää sotilaallisen materiaalin lisäystä Venäjän taholta lähelle Ukrainan rajoja viime päivinä. (28) Vastauksena tähän kehitykseen, Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry varoitti Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov'ia pitämään Venäjän asevoimat poissa Ukrainasta. ”Venäjän ei tulisi puuttua Ukrainan tilanteeseen humanitaaristen saattueiden varjolla tai millään muulla rauhanturvaamisen verukkeella”, Kerry sanoi. (29) Kerryn varoitus, kuitenkin, sivuutettiin, ja elokuun 22. päivänä 2014, venäläinen saattue ylitti rajan Ukrainaan ja toimitti tarvikkeita venäläismielisille separatisteille, jotka ovat asettuneet kaupunkiin nimeltä Luhansk. Pentagonin tiedottaja, vara-amiraali John Kirby tuomitsi välittömästi manööverin ja kehotti Venäjää vetämään heti saattueensa takaisin, antaen varoituksen, ”Sen tekemättä jättäminen aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia ja eristämistä.” (30) Ukrainan turvallisuuspalvelun päällikkö, Valentyn Nalyvaychenko tuomitsi myös tämän kehityksen ja ilmoitti että Venäjän kuorma-autosaattue oli ”suora invaasio” Ukrainaan. (31) Niille, jotka ovat seuranneet kriisiä Venäjän ja Ukrainan kesken, on käynyt selväksi, että Venäjä ei näytä välittävän Yhdysvaltain tai Euroopan Unionin varoituksista. Itseasiassa, Venäjän hallitus on ilmeisesti koko ajan tehnyt mitä vain se haluaa, samalla kun mitään ei ole tehty heidän pysäyttämisekseen paitsi pakotteiden toteutus, joka ei ole juurikaan tuottanut mitään vaikutusta toistaiseksi.

Tällä välin Venäjä on vahvistanut sen liittolaisuutta Kiinan kanssa. Elokuussa 2014, tuli ilmi, että Venäjä on mukana siinä, mitä on kutsuttu suurimmaksi sotaharjoitukseksi jota Kiinan armeija on koskaan suorittanut. Venäläinen joukko-osasto koskien harjoitusta, joka järjestetään Kiinan Sisä-Mongolian autonomisella alueella, koostuu yli 1,000 varusmiehestä, 60 panssaroidusta ajoneuvosta, 13 panssarivaunusta, ja yli 20 tykistö- ja ohjusjärjestelmästä. (32) On myös mielenkiintoista panna merkille, että Kiinan hallitus testaa parhaillaan uutta nopeaa ohjusjärjestelmää, jolla olisi kyky iskeä Yhdysvaltoihin, jos sitä hiottaisiin paremmaksi. Ohjusjärjestelmää, joka tunnetaan nimellä Wu-14 hyperääni-liitoväline (hypersonic glide vehicle), testattiin ensin tammikuun 9:ntenä 2014, ja sitten testattiin uudelleen elokuun 7:ntenä 2014, raporttien mukaan. (33) Voi vain ihmetellä, mitä Kiina aikoo tehdä tällä aseella.

Mellakoita ja levottomuutta Fergusonissa, Missourissa! (Riots And Unrest In Ferguson, Missouri!)

Amerikan Yhdysvallat ei ole vieras väkivallalle ja raakuudelle. Läpi 20. ja 21. vuosisadan, lukuisia tapahtumia on sattunut jotka muistuttavat meitä yhä uudelleen, että maamme on täynnä sekasortoa. Yksi tällainen tapahtuma alkoi elokuun 9. päivänä 2014, kun 18-vuotiasta miestä nimeltä Michael Brown ammuttiin poliisin taholta, ja hän kuoli siihen, Fergusonissa, Missourin osavaltiossa. (34) Ylivoimainen konsensus Fergusonin asukkaiden keskuudessa oli että ampuminen oli rasistista koska surmattu teini oli musta ja poliisi, joka tappoi hänet, on valkoihoinen. (35) Tämän seurauksena vihainen väkijoukko kerääntyi Fergusonin kaduille protestoimaan, ja monina öinä väkivalta, mellakointi, ja ryöstely oli yleistä. Itseasiassa, raportit osoittavat että elokuun 10. päivän yönä 2014, enemmän kuin kaksikymmentä liikeyritystä Fergusonissa ja lähellä Dellwood'ia vaurioitui tai ryöstettiin vihaisen väkijoukon toimesta. (36) Yrityksessä tukahduttaa ryöstelyä ja väkivaltaa, yli 300 poliisia puettuna mellakkavarusteisiin oli paikalla tuona yönä. (37)

Seuranneina öinä lukuisia tarinoita pitkälle militarisoidusta poliisiosastosta liiallisen voimankäytön kanssa alkoi nousta esiin. Tähän sisältyi toimittajien pidätys Fergusonissa, jotka väittävät, että heidät pidätettiin koska poliisit katsoivat heidän liikkuvan liian hitaasti. Yksi tällainen toimittaja on Wesley Lowery joka työskentelee Washington Post -lehdelle. Kertoessaan koettelemuksestaan, Lowery lausui seuraavaa: ”Poliisit mojauttivat minut päin virvoitusjuomakonetta koska olin hämmentynyt mistä ovesta he pyysivät minua kävelemään ulos.” Toimittaja oli sitten myöhemmin pidätetty. (38)

Levottomuudet Fergusonissa jatkuivat useita päiviä ja alkoivat lopulta asettua elokuun 20:ntena 2014. Koko aikana koskien protesteja, erilaisia taktiikoita käytettiin yrityksessä hallita väkijoukkoja. Elokuun 16. päivänä 2014, ulkonaliikkumiskielto, jossa vaadittiin kaikkia ihmisiä olemaan poissa kaduilta keskiyöstä aamuviiteen saakka, pantiin toimeen Fergusonissa. Puhuessaan päätöksestään toteuttaa ulkonaliikkumiskielto, Missourin kuvernööri Jay Nixon oli sanonut, ”Tämä on testi. Maailman silmät ovat Fergusonissa.” (39) Ulkonaliikkumiskielto oli kuitenkin menestymätön palauttamaan järjestystä Fergusonin kaupunkiin, ja kuvernööri Nixon yritti myöhemmin muita keinoja, joihin sisältyi Missourin kansalliskaartin lähettäminen alueelle yrityksessä palauttaa järjestys. (40) Kirjoittaessani tätä uutiskirjettä, kuvernööri Nixonin sanat resonoivat mielessäni. ”This is a test (Tämä on testi)”. Pohtiessamme kaikkea sitä mitä tapahtui Missourin Fergusonissa, niin ehkäpä se, mitä todistimme, oli esinäkymää siitä minkälaista olisi Yhdysvaltojen sisällä jos laajalle ulottuvia levottomuuksia puhkeaa. Loppujen lopuksi, kun hallitus yrittää valvoa ulkonaliikkumiskieltoja ja kansalliskaarti (National Guard) on paikan päällä ylläpitääkseen rauhaa ja järjestystä, se kuulostaa paljolti poikkeustilalta (martial law). Joka tapauksessa, nämä viimeaikaiset tapahtumat Missourissa palvelevat vielä yhtenä muistutuksena, että riippumatta siitä, mikä meidän ihon värimme saattaa olla ja huolimatta siitä mikä sosioekonominen asemamme voi olla, me kaikki tarvitsemme meidän Herraamme ja Vapahtajaamme, Jeesusta Kristusta.

Lopuksi, kiitän kaikkia teitä anteliaasta tuestanne tälle ministeriölle. On aina etuoikeus palvella teitä, ja pyrimme tekemään niin parhaan kykymme mukaan niin kuin Herra antaa meille tuon kyvyn. Muista, että olemme täällä kantaaksesi sinua rukouksessa mitkä tahansa sinun tarpeesi voivat ollakin. Me suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä käytännön huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. ("nokialainen")

Lähdeluettelo

01. Reuters News Service, April 8, 2014, By Stephanie Nebehay, http://reuters.com.
02. CBS Local News, July 31, 2014, By CBS Local News, http://charlotte.cbslocal.com.
03. Reuters News Service, August 15, 2014, By Saliou Samb, http://reuters.com.
04. CBS Local News, August 5, 2014, By CBS Local News, http://atlanta.cbslocal.com.
05. The New York Times, August 16, 2014, By Sheri Fink, http://nytimes.com.
06. Sky News, August 18, 2014, By Sky News, http://skynews.com.au.
07. The Telegraph, August 20, 2014, By Associated Press, http://telegraph.co.uk.
08. The New York Times, August 20, 2014, By Norimitsu Onishi, http://nytimes.com.
09. Reuters News Service, August 17, 2014, By Eric Telmor and Emma Farge, http://reuters.com.
10. Reuters News Service, August 20, 2014, By Emma Farge, http://reuters.com.
11. The Telegraph, August 5, 2014, By Colin Freeman and Raziye Akkoc, http://telegraph.co.uk.
12. ABC News, August 20, 2014, By Sydney Lupkin, http://abcnews.go.com.
13. CBS Local News, August 21, 2014, By CBS Local News, http://atlanta.cbslocal.com.
14. Ibid.
15. The Independent, July 1, 2014, By Steve Connor, http://independent.co.uk.
16. Ibid.
17. CNS News, August 7, 2014, By Barbara Boland, http://cnsnews.com.
18. Reuters News Service, August 11, 2014, By Oliver Holmes and Suleiman Al-Khalidi, http://reuters.com.
19. The Times of India, August 19, 2014, By AFP, Washington, D.C.
20. The Jerusalem Post, August 9, 2014, By Michael Wilner, http://jpost.com.
21. New York Daily News, August 19, 2014, By Sasha Goldstein, James Warren, and Bill Hutchinson, http://nydailynews.com.
22. Reuters News Service, August 21, 2014, By Kate Holton and Raheem Salman, London, UK, Baghdad, Iraq.
23. The Telegraph, August 25, 2014, By Bill Gardner, http://telegraph.co.uk.
24. Fox News, August 22, 2014, By Fox News, http://foxnews.com.
25. ABC News, August 14, 2014, By Chris Good, http://abcnews.go.com.
26. Fox 25 News, August 20, 2014, By Phil Cross, Oklahoma City, OK.
27. I24 News, August 17, 2014, By I24 News, http://i24news.tv/en.
28. Reuters News Service, August 22, 2014, By Martin Santa and Julia Fioretti, Brussels, Belgium.
29. CNN, August 9, 2014, By Greg Botelho and Azadeh Ansari, http://cnn.com.
30. AFP, August 22, 2014, By Sergei Venyavsky and Maria Antonova, Izvaryne, Ukraine.
31. Ibid.
32. RT News, August 24, 2014, By RT News, http://rt.com.
33. The Washington Free Beacon, August 19, 2014, By Bill Gertz, http://freebeacon.com.
34. St. Louis Today, August 11, 2014, By Tim Barker, Dellwood, MO, http://stltoday.com.
35. Ibid.
36. Ibid.
37. Chicago Tribune, August 11, 2014, By Tribune Wire Reports, http://chicagotribune.com.
38. Politico, August 13, 2014, By Dylan Byers and Hadas Gold I, http://politico.com.
39. The New York Times, August 16, 2014, By Julie Bosman and Alan Blinder, Ferguson, MO, http://nytimes.com.
40. The Associated Press, August 21, 2014, By Alan Scher Zagier, Ferguson, MO.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com