Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. helmikuuta 2015

Madonna, Uuden Maailman Järjestyksen ylipapitar kompastelee enteilevästi

Ystäväni Markku V. lähetti minulle eilen mielenkiintoista sähköpostia poplaulaja Madonnasta, joka kompuroi yllättäen viime keskiviikkona Britannian Brit Awards -musiikkigaalassa Lontoossa, joka lähetettiin suorana televisiossa. Brit Awards -gaala vastaa Amerikan Grammy -gaalaa.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015022619263792_vi.shtml (Madonna kaatui vaarallisesti liian tiukan viitan vuoksi)



Pohdiskelen seuraavassa Markun avaavan sähköpostiviestin jälkeen tämän harvinaisen tapauksen profeetallista merkitystä jonkinlaisena aikainmerkkinä ja kerron Madonnan viestinviejäroolista Uuteen Maailmanjärjestykseen (NWO). (Lainailen sähköpostiviestejäni ja vieraskirjakirjoituksiani) Tiedetään että Madonna on perehtynyt okkultismiin kuuluvaan juutalaiseen salatieteeseen, Kabbalaan, ja tuo sen mystiikkaa säännöllisesti esille esityksissään New Age -oppiensa kanssa.


Madonnalla oli Illuminati-takki päällään jo 1980-luvulla

Markku kirjoitti eilen 26.2.2015 22:55

Madonna kaatui nurin kesken live-esityksen. Esityksessä Madonna esittää demonisten hahmojen valtiatarta tai jotain. Vois sanoa, että herää "pahvi" vielä kun elät..........

https://www.youtube.com/watch?v=LEKHP_UuL8I

1. Korinttolaiskirje 10


11 Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut.
12 Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.

Vastasin hänelle 26.2.2015 23:37

Noinhan se suuri Babylon eli Amerikka tulee kaatumaan yllättäen (Ilm. 18) ja silloin me lähdetään. Madonna = Babylonian whore (Ishtar, Semiramis etc.)

Tämä Madonnan tapaus ei ollut sattumaa, vaan varoitus.

-Olli

Ja Markku vastasi tähän 26.2.2015 23:44

reunalla mennään (madonnat sun muut), rukoillaan et kaikki pelastuu.............

https://www.youtube.com/watch?v=MvZb6SPTOeU

Kirjoitin Markulle Madonnasta 27.2.2015 0:37

Madonnasta vielä tässä linkissä. She is evil woman!

http://uskojaelama.net/forum/index.php?topic=12.2385

Lainaus:

"Madonnahan on yksi pahimmista tulevan antikristillisen maailmanjärjestyksen esitaistelijoista, suorastaan profeetta ja papitar, oikea suuren Babylonin ja porton ruumiillistuma. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi tässä hänen Pietarissa pitämässään konsertissa kuvatussa videossa:

MADONNA - NO FEAR (MDNA TOUR). St. Peterburg. 9.08.2012 - YouTube




Kaikki uskonnot on yhdistetty "suuren rakkauden" alle:

It's all the same thing. We want to fight for the right to be free. To be who we are. It's a very strange time in the world. I'm traveling around the world and I feel in the air people are becoming more and more afraid of people who are different. people are becoming more and more intolerant. It's a very scary time. But we can make a difference! We can change this! We have the power! And we don't have to do it with fightings. We just have to do it with love.

I like this teatcher [osoittaa t-paitaa yleisössä]. And I read it out loud: "At the center of non-violence stands the principle of love." And who said that? Martin Luther King Jr said that. And he fought for the rights of African and African-American people, he fought for their right to be equal, to be treated equal, to be treated with tolerance, love and human dignity. He fought and he died for this principle.

I am here to say that the gay community and gay people here and all around the world have the same right to be treated with dignity, with respect, with tolerance, with compassion, with love. Are you with me? I wanna see your armband if you're with me. Raise your arm and show your love and your appreciation for the gay community. Are you with me? Are you with me? I said are you [Näytä] with me?

And this is for people who are probing the Bible and using God as their defence mechanism: Jesus preached this. Muhammed preached this. Buddha preached this. Moses preached this. It's in every holy book: love thy neighbour as thyself. So you can not use religion to treat other people badly. You can not use God's name to treat other people badly. We all deserve love. Let's all go out in to the world and spread this message of love and live our life without fear. Amen.

Kuulostaa niin kauniilta ja niin vaikuttavalta, mutta niin uskomatonta valhetta sekoitettuna totuuteen, juuri niin kuin tämän maailman jumala, pimeyden ruhtinas ja valheen isä toimii: valkeuden enkeliksi tekeytyneenä, valheen kaikella voimalla. Kun tätä "rakkauden ilosanomaa" toitotetaan joka tuutista, niin pikku hiljaa tämä kasvamassa oleva sukupolvi oppii vihaamaan kristittyjä ja ottaa hurraa-huudoin vastaan viimeisimmän antikristuksensa ja Messiaansa ja hänen globaalin valtakuntansa ja systeeminsä, josta raamatullinen kristinusko on poispyyhitty ja kaikki uskonnot on yhdistetty yhden nimikkeen alle: rakkaus.

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä [=Jeesuksen takaisin tuleminen /Herran päivä] ei tule, ennen kuin [seurakunnan/kristikunnan] luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

--- Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää [=raamatullinen kristinusko], niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. (2. Tess.2:3-12)

Ystävät, me elämme näitä aikoja. Maailman näyttämöä valmistellaan kovaa vauhtia viimeiselle antikristukselle ja hänen valtakunnalleen, jonka Herra Jeesus Kristus on surmaava sanallaan takaisin tullessaan."

T: Olli

Markku vielä vastasi tähän 27.2.2015 0:50

karmee täti!

--------------------------

BLOGINI VIERASKIRJAAN KIRJOITIN

Voisko Madonna kuvata Amerikkaa, suurta Babylonia, joka kaatuu äkisti? Madonna = Queen of Pop ja Kabbala-noita sekä Babylonian portto (Ishtar, Semiramis etc.)

Ilm. 18:7-10

7. Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä,
8. sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."
9. Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun;
10. he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"

27. helmikuuta 2015 0:08:02

JATKOA...

Nimi : Olli

Viesti : Tässä tuon äskeisen videon esittely, joka puhuu laulun lyriikasta jota Madonna esitti gaalassa. Aika osuvat sanat.

Julkaistu 26.2.2015
LONDON – Madonna has given music fans a shock when she tumbled down several stairs at the Brit Awards.

The 56-year-old queen of pop was closing Wednesday's ceremony in London with a performance of her song "Living For Love." (=pettävä Antikristuksen rakkaussanoma)

Madonna entered with a troupe of male dancers and appeared to fumble with a large cloak she was wearing. The garment seemed to be pulled backward, and Madonna fell down three steps while her dancers looked on, seemingly in shock.

In a post on Instagram after the performance, Madonna said she was doing OK.

"My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up!" she wrote. "Thanks for your good wishes! I'm fine!"

The song includes a lyric about stumbling (=kompastuminen), then continues "I'm gonna carry on (=aion jatkaa)" — and Madonna did, continuing the matador-themed routine.

Kanye West and Taylor Swift also performed at the Brit Awards, the U.K. equivalent of the Grammys.

Eli laulu, jota Madonna oli esittämässä, puhuu kompastumisesta, mutta siitä noustaan ja jatketaan loppuun asti (vrt. Feeniks-lintu joka nousee tuhkasta). Eli Amerikka kukistuu/kokee kuolinhaavan ja sitten tulee NWO, jonka johdossa on Euroopan Yhdysvallat.

Tässä vielä Madonnasta:

http://uskojaelama.net/forum/index.php?topic=12.2385

Lainaus nimimerkiltä Spener 13.08.12 - klo:10:53

"Madonnahan on yksi pahimmista tulevan antikristillisen maailmanjärjestyksen esitaistelijoista, suorastaan profeetta ja papitar, oikea suuren Babylonin ja porton ruumiillistuma. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi tässä hänen Pietarissa pitämässään konsertissa kuvatussa videossa:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=17nFp2yJi-I

"Kuulostaa niin kauniilta ja niin vaikuttavalta, mutta niin uskomatonta valhetta sekoitettuna totuuteen, juuri niin kuin tämän maailman jumala, pimeyden ruhtinas ja valheen isä toimii: valkeuden enkeliksi tekeytyneenä, valheen kaikella voimalla. Kun tätä "rakkauden ilosanomaa" toitotetaan joka tuutista, niin pikku hiljaa tämä kasvamassa oleva sukupolvi oppii vihaamaan kristittyjä ja ottaa hurraa-huudoin vastaan viimeisimmän antikristuksensa ja Messiaansa ja hänen globaalin valtakuntansa ja systeeminsä, josta raamatullinen kristinusko on poispyyhitty ja kaikki uskonnot on yhdistetty yhden nimikkeen alle: rakkaus."

27. helmikuuta 2015 1:08:26

------------------------

Joten päätelkää itse mitä Madonna esityksillään "profetoi". Ainakin minusta hän on Illuminatin marionetti, joka aivopesee yleisöä omaksumaan NWO/New Age -agendan ja viestittää omilleen sitä missä kohdin mennään Illuminatin aikajanalla. Julkaisin helmikuussa 2012 Cutting Edgen viikkokirjeen jossa David Bay kertoi Madonnan esiintymisestä NFL-liigan Super Bowl’in puoliajalla. Itse kirjoitin suomennokseni johdantoon seuraavaa:

Nyt tänä vuonna käytiin amerikkalaisen jalkapallon 46. Super Bowl Indianapoliksessa 5. helmikuuta 2012 ja puoliajalla nähtiin Super Bowl -historian kaikkien aikojen saatanallisin show poptähti Madonnan esittämänä. Se oli saatanallinen rituaali, jolla viestitettiin lähestyvää NWO:ta. David Bay löytää yhteydet egyptiläiseen mytologiaan ja Isis-jumalattaren palvontaan. Esityksessä näytettiin myös paljon siipiä ja seksuaalista liikehdintää, jotka voisivat viitata siivekkääseen Baphomet’iin joka on pakanallinen hedelmällisyyden jumala (symboli Luciferille). Ks. http://www.youtube.com/watch?v=7RaNDEgcLSk. Madonnan uskonto on New Age/Kabbala, joten hän toimii luontevasti Uuden maailmanjärjestyksen mannekiinina.

http://nokialainen.blogspot.fi/2012/02/madonna-esittaa-isis-jumalatarta-super.html

Lopuksi paljastava kirjoitus Madonnan yhteyksistä Illuminatiin:

https://johnthewitness.wordpress.com/2012/08/31/illuminati-is-a-scapegoat-madonna/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com