Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Paavin vierailu USA:ssa 2015 ja hänen petolliset puheensa ym. eksytys sillä viikolla

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore profetiapäivitys viime sunnuntailta, jolloin Rooman paavi päätti nelipäiväisen vierailunsa Yhdysvalloissa, joka sisälsi useita kannanottoja Franciscukselta eri foorumeilla. Niistä ja muistakin eksyttävistä puheista ja väitteistä, joita iskostetaan suuren yleisön tajuntaan, mainitaan tässä profetiapäivityksessä tiivistetysti. Viime viikko oli siis kokonaisuudessaan petollinen ja vaarallinen profeetallisesti, eikä vähiten sen takia, että Jerusalemin Temppelivuoresta ollaan jälleen kiistelemässä kun palestiinalaiset haluavat omia sen kokonaan itselleen, vaikka Pyhä Raamattu tekee varsin selväksi sen, että Temppelivuori kuuluu juutalaisille. Totuutta vain ei haluta kuulla ja siksi konflikteja syntyy etenkin Jerusalemin suhteen. Palestiinalaisten kolmas intifada kolkuttaa ovella. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – September 27th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 27.9.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-09-27.pdf

Pastori J.D. puhuu tässä päivityksessä siitä, miten eksyttäviä viime viikon tapahtumat, jolloin paavi vieraili USA:ssa, voivat olla jopa tunnustaville kristityille.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion pyytää teitä olemaan berealaisia ja tutkimaan pyhiä kirjoituksia nähdäksenne, että se mitä sanon, on totta.
- Näin siksi, koska tämän kuluneen viikon tapahtumat olivat sellaisia, että jotkut, ellei jopa suurin osa tunnustavista kristityistä, voisivat mennä helposti harhaan.
- Valitettavasti se koskee vain niitä, jotka ovat syntyneet uudesti Jumalan Hengestä ja tuntevat Jumalan Sanan, jotka edes omaavat mahdollisuuden pysyä lujina.
- Johtuen valtavasta määrästä profeetallisia tapahtumia kuluneella viikolla aion tarjota jonkinlaisen yhteenvedon.
- Tarkemmin sanottuna aion tiivistää petollisen kerronnan, jolla oli näennäinen oikeutus ja sellaisena hyväksyttiin massojen taholta.
- Seuraavassa on useita osia tästä petollisesta kerronnasta paavista presidenttiin sekä kaikilta heidän välissä.
- Jälleen kerran aika ei salli minun menevän yksityiskohtiin, joten se mitä teen, on luetella kerronnalliset osat ja uutisotsikot, jotka antavat niille kullekin sysäyksen.
#1 – Yhdysvaltain perustuslaki ja Sharia-laki ovat samanveroisia
Entinen radikaali islamisti: Kyllä, republikaanien presidenttiehdokas Ben Carson on oikeassa muslimien suhteen (Former Radical Islamist: Yeah, Ben Carson Is Right About Muslims)

Mielipidekysely: Useimmat Yhdysvaltain muslimit vaihtaisivat Perustuslain Sharia-lakiin (Poll: Most U.S. Muslims would trade Constitution for SHARIAH)

#2 – Muslimien lomat ja Yhdysvaltojen koulujen lomapäivät ovat samoja
New Yorkin koulut sulkeutuivat muslimien lomapäivän ajaksi ensimmäistä kertaa (New York Schools to Close for Muslim Holiday for the First Time)

Kun koulu päättää olla sulkematta oviaan islamilaista lomapäivää varten, muslimivanhemmat reagoivat sanomalla, ”Me tulemme pian olemaan enemmistö” (School Decides not to Close for Islamic Holiday, Muslim Parents Respond by saying, "We're Going to be the Majority Soon")

#3 – Islam on rauhaa rakastava uskonto – Raamattu ja Koraani ovat samanlaisia – Jahve ja Allah ovat samoja
Paavi Francis seuraajilleen: ”Koraani ja Pyhä Raamattu ovat yhtä päteviä” (Pope Francis To Followers: “Koran And Holy Bible Are The Same”)

#4 – Samaa sukupuolta olevien avioliitto ja raamatullinen avioliitto ovat samanveroisia
Homoparit haluavat Kentuckyn osavaltion notaarin vaihtavan takaisin avioliittolupien kieliasun (Gay couples want Kentucky clerk to reissue marriage licenses)

#5 – Poikien seksuaalinen hyväksikäyttö on hyväksyttävää kulttuurin tai uskonnon varjolla
Amerikkalaissotilaat kertoivat jättäneen huomiotta poikien seksuaalisen hyväksikäytön, jota tapahtui heidän afgaaniliittolaisten toimesta (U.S. Soldiers Told to Ignore Sexual Abuse of Boys by Afghan Allies)

Armeija hylkää Vihreän baretin vetoomuksen, kun hänet erotettiin palveluksesta oltuaan tekemisissä afganistalaisen poikarakastajan kanssa (Army Rejects Appeal Of Green Beret Discharged For Confronting Afghan Boy Lover)

Paavi jälleen kerran antaa myötätuntoa kirkon johtajille väärinkäytöslaskeuman vuoksi (Pope Again Sympathizes With Church Leaders over Abuse Fallout)

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä toipuneet eivät ole tyytyväisiä paavin kommentteihin koskien piispojen 'urhoollisuutta' (Sex Abuse Survivors Aren't Happy With the Pope's Comments on Bishops' 'Courage')

#6 – Planned Parenthood'in tekemät abortit ovat hyväksyttäviä ja niitä pitäisi rahoittaa USA:n liittovaltion verovaroilla
PAAVI FRANCISIN PUHEEN JÄLKEEN, OBAMA UHKAA VETOLLA JOS PLANNED PARENTHOOD'IA KOSKEVA RAHOITUSKIELTOLAKI HYVÄKSYTÄÄN (AFTER POPE FRANCIS SPEECH, OBAMA THREATENS VETO OF PLANNED PARENTHOOD DEFUNDING BILL)

Konservatiivit työntävät Yhdysvaltain edustajainhuoneen enemmistöjohtajan, Boehner'in, sivuun, koska hän ei halunnut sulkea hallintoa Planned Parenthood'in vuoksi (Conservatives Push Out Boehner Because He Wouldn’t Shut Down The Government Over Planned Parenthood)

#7 – Ilmastonmuutos on suurin nykymaailmaa kohtaava uhkatekijä tänäpäivänä – Kapitalismi luo perusteettomasti eriarvoisuutta ja köyhyyttä
Paavi Kongressille: On aika toimia ilmastonmuutoksen, köyhyyden vuoksi (Pope to Congress: Time to act on climate change, poverty)

#8 – Iranin ydinsopimus tuo rauhan ja turvallisuuden
Paavi Francis myötäilee Iranin ydinsopimusta [sanoo, että se ”varmistaa Iranin ydinohjelman rauhanomaisen luonteen...”] (Pope Francis Endorses Iran Nuclear Deal [says it “will ensure the peaceful nature of Iran’s nuclear program…”])

Iran-diilin odotetaan tuovan rauhan ja pysäyttävän Islamilaisen Valtion (ISIS) (Iran Deal Expected to Bring Peace, Stop Islamic State)

#9 – Israel miehittää sitä, mikä kuuluu palestiinalaisille – Temppelivuori kuuluu muslimeille, eikä juutalaisille
Mielipidekysely: Enemmistö palestiinalaisista haluaa Abbasin eroavan, ei enää kannatusta kahden valtion ratkaisulle (Poll: Majority of Palestinians want Abbas to resign, no longer support two-state solution)

Saudivirkamies: Me emme tee yhteistyötä Israelin kanssa niin kauan kuin 'Palestiina on miehitettynä' (Saudi official: We won’t cooperate with Israel as long as ‘Palestine is occupied’)

Jordanian kuningas Israelin arabikansanedustajille: Temppelivuori ainoastaan muslimeja varten (Jordan’s king to Arab MKs: Temple Mount for Muslims only)

Tässä edelliseen uutiseen liittyen lainaus Gavriel Eskel'in IsraelUpdate -sivuilta (http://www.shalom.fi/israel-update/, perjantai 25.9.2015): Israelin arabikansanedustajat uhkaavat kolmannella intifadalla Succotin (Lehtimajanjuhla) aikana poliisin hyökkäyksen johdosta Temppelivuorella ja tunkeutumisesta Al-Aksa moskeijaan. Jamal Zahalka sanoi, että jännitys Temppelivuorella on saavuttanut huippunsa ja vaarallisen aseman, jota kukaan ei voi jättää huomiotta. Ahmed Tibi varoitti, että Netanyahu leikkii tulella ja että se voi johtaa kolmanteen intifadaan. Hän kehotti Juudean ja Samarian sekä Israelin arabeja aloittamaan mellakat sekä tukkimaan kaikki Temppelivuorelle johtavat kulkuväylät, etteivät ”setlerit” pääsisi sinne ”saastuttamaan islamin pyhiä paikkoja”. Myös Abbas viittaa puheissaan intifadan mahdollisuuteen kehottaen Netanyahua lopettamaan poliisin toimet Temppelivuorella.

- Suonet anteeksi nämä pelkistetyt vastineeni koskien tätä petollista kerrontaa, mutta yksinkertainen totuus on oikeastaan hyvin yksinkertainen.
- Nimittäin, että Jeesus on Jumalan Poika, joka tuli ihmiseksi ottaakseen päälleen koko ihmiskunnan synnit, joista Hän maksoi ristillä.
- Muuten, toisin kuin paavi, joka sanoi ristin olleen tappio (lue http://keskustelu.suomi24.fi/t/13846855/paavin-mukaan-jeesus-epaonnistui-ristilla tai http://keskustelu.suomi24.fi/t/13846830/paavi-francis-quotepaonnistuminen-ristillaquot), risti edustaa suurinta voittoa koko iankaikkisuutta ajatellen.
Lainaten paavi Franciscusta Pyhän Patrikin Katedraalissa New Yorkissa perjantaina, syyskuun 25. päivänä: ”Risti näyttää meille erilaisen tavan mitata menestystä. Meidän on istutettava siemeniä. Jumala huolehtii työmme hedelmistä. Ja jos toisinaan ponnistelumme ja työmme näyttää epäonnistuvan eikä tuota hedelmää, meidän on muistettava, että olemme Jeesuksen Kristuksen seuraajia ja hänen elämänsä, inhimillisesti katsoen, päättyi epäonnistumiseen, ristin tappioon.”
Joh. 14:6 (KR 33/38) – ”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”
- Toinen yksinkertainen totuus on, että Jumala ei ole kyllästynyt juutalaisiin, emmekä halua Hänen olevankaan, koska Hänellä on liitto myös minun ja sinun kanssa.
Genesis 12:2-3 (KR 33/38) – ”Niin minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi. Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.”
Jeremia 31:35-36 (KR 33/38) – ”Näin sanoo Herra, joka on pannut auringon valaisemaan päivää, kuun ja tähdet lakiensa mukaan valaisemaan yötä, hän, joka liikuttaa meren, niin että sen aallot pauhaavat - Herra Sebaot on hänen nimensä: Jos väistyvät nämä lait minun kasvojeni edestä, silloin myös lakkaavat Israelin jälkeläiset olemasta kansa minun kasvojeni edessä ainiaan.”
- Yksinkertainen totuus, kun tullaan mihin tahansa seksuaaliseen moraalittomuuteen ja erityisesti samaa sukupuolta oleviin avioliittoihin, on hyvin selkeä Jumalan Sanassa.
1. Kor. 6:9-10 (KR 33/38) – ”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.”
- Mitä erityisesti aborttiin tulee, koska se liittyy Planned Parenthood'iin, mieti Jumalan oikeudenmukaista tuomiota vauvan hengiltä ottamisesta.
Exodus 21:22-25 (KR 33/38) – ”Jos miehet tappelevat keskenänsä ja loukkaavat raskasta vaimoa, niin että hän synnyttää kesken, mutta vahinkoa ei tapahdu, niin sakotettakoon syyllistä vaimon miehen vaatimuksen ja riidanratkaisijain harkinnan mukaan. Mutta jos vahinko tapahtuu, niin annettakoon henki hengestä, silmä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta, palovamma palovammasta, haava haavasta, mustelma mustelmasta.”
- Lopuksi, koko jutun ydin on Jerusalem, ja erityisesti Temppelivuori kuuluu juutalaisille, ja sillä on Jumalan nimi yllään.
2. Aikakirja 6:6 (KR 33/38) – ”Mutta Jerusalemin minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi, ja Daavidin minä olen valinnut vallitsemaan kansaani Israelia.”
2. Aikakirja 12:13 (KR 33/38) – ”Niin kuningas Rehabeam vahvistui Jerusalemissa ja hallitsi edelleen. Sillä Rehabeam oli neljänkymmenen yhden vuoden vanha tullessaan kuninkaaksi, ja hän hallitsi seitsemäntoista vuotta Jerusalemissa, siinä kaupungissa, jonka Herra oli valinnut kaikista Israelin sukukunnista, sijoittaaksensa nimensä siihen...”
2. Aikakirja 33:7 (KR 33/38) – ”...Tähän temppeliin ja Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.”
2. Kuninkaiden kirja 21:4 (KR 33/38) – ”Hän rakensi alttareja myös Herran temppeliin, josta paikasta Herra oli sanonut: "Jerusalemiin minä asetan nimeni".”


SUOMENTAJAN LISÄYS 30.9.2015 klo 17:45

Seuraavassa harvinaisen hyvä, joskin juutalaisvastainen, suomennettu artikkeli Pasi Toivoselta. Olisiko Temppelivuori ja kiista sen hallinnasta alku 3. maailmansodalle? Juutalaiset haluavat aloittaa 3. temppelinsä rakentamisen ja häätää muslimit pois alueelta?

Al-Aqsa Moskeija: Israelin provokaatio ennustaa "Lopun ajan" sotaa?

http://www.heinola.org/~patato/makow208.html

Tämmöistä ennakoi kuuluisan vapaamuurarin Albert Pike'n demoninen näky kolmesta maailmansodasta vuodelta 1870, jonka mukaan Kolmannen maailmansodan olisi määrä tapahtua juutalaisuuden ja islamin välillä. Sodan olisi määrä kestää kolme kuukautta. Kun Pike sai näkynsä v. 1870, ei ollut vielä siionistista liikettä eikä kukaan (paitsi Raamatun kirjoituksiin uskovat) ajatellut Israelin valtion enää syntyvän uudelleen. Nyt UMJ:n suunnitelman mukaisesti illuministiset maailman vapaamuurarijohtajat ovat käynnistäneet kolmanteen maailmansotaan johtavat tapahtumat. Sotaan, joka alkaisi Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviäisi koko maailmaan. Tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus nousee ja ottaa maailman johdon sille annetuksi ajaksi.

Edellisessä oli lainausta Sirkun erinomaisesta kirjoituksesta sivulla: http://www.reinosav.net/3-maailmansota.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com