Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 17. syyskuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Syyskuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta syyskuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue IX    September 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Kahdenlaista saastumista tässä nykyajassa!
(Two Kinds Of Pollution In This Modern Age!)

”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.”

1. Moos. 1:31

”Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa. Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee; kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman.”

Jaakobinkirje 1:13-15

”Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan: vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule. Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta. Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion.”

Jesaja 59:1-4

”Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee".”

2. Timoteuskirje 2:19


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme tuhoisaa tapaa jolla meidän maapallomme on tullut saastutetuksi tänä nykyaikana. Kuten monissa aiheissa, on olemassa sekä fyysinen että hengellinen näkökulma tarkasteltavaksi, ja me tarkastelemme molempia näkökulmia tässä uutiskirjeessä.

Genesiksen luvusta 1:31 me luemme, ”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.” Opimme tästä jakeesta että aivan alussa, kun aika oli uusi ja maa oli juuri luotu, Jumala katsoi kättensä tekoja ja näki, että se oli ”sangen hyvää!”. Toisin sanoen luomakunta oli täydellinen. Kuitenkin meidän maailmamme on muuttunut hämmästyttävän syvällisesti tuosta ajasta lähtien kun ihmiskunnan synnin seuraukset ovat runnelleet tätä planeettaa.

On kysymättäkin selvää, että saastumisesta on tullut kauhistuttava ongelma monilla alueilla maailmassa. Tämä koskee erityisesti Kiinan kansakuntaa. Itseasiassa, saastuminen Kiinan pääkaupungissa Pekingissä on niin vakavaa, että pelkkä ilman hengittäminen yhden tunnin aikana vähentää omaa elinikää kahdellakymmenellä minuutilla. ”Kun olin viimeksi Pekingissä, saastuminen oli vaarallisella tasolla; jokainen tunti altistumiselle vähensi elinikääni kahdellakymmenellä minuutilla. Se on sama kuin jos jokainen mies, nainen, ja lapsi polttaisi puolitoista savuketta tunnin välein”, totesi fyysikko Richard Muller Kalifornian Berkeley -yliopistosta. (1) Saastuminen Kiinassa on niin laajaa, että se vaikuttaa 97 prosenttiin maan kansalaisista, ollen syynä arviolta 1.6 miljoonaan kuolemantapaukseen joka vuosi tai noin 4,000 kuolemaan joka päivä. (2) Saastuneesta vedestä on myöskin tullut vakava ongelma Kiinassa. Kiinan hallinnon julkaisema raportti tammikuussa 2015 osoittaa, että 60% maan maanalaisista vesivarastoista on niin saastunutta, että vesi on kelpaamatonta ihmiskontaktille ja paljon vähemmän kulutukseen kelpaavaa. Kolmannes Kiinan pintavesistä on myöskin sopimatonta ihmiskäytölle. (3) Taistelu puhtaan ilman ja veden puolesta sai maan ympäristöministerin, Chen Jining'in, sanomaan, ”Taistelemme pitkitettyä ylämäkitaistelua.” (4)

Veden saastuminen ei ole kuitenkaan ongelma vain Kiinassa. Tuore tutkimus, jonka julkaisi Nebraskan yliopisto Lincoln'issa, on ilmoittanut että kaksi suurta pohjavesivarantoa Yhdysvalloissa ovat erittäin saastuneita luonnonuraanista. Tämä sisältää maamme suurimman akviferin, joka tunnetaan suurien tasankojen pohjavesikerrostumana (High Plains Aquifer) ja tarjoaa vettä kahdeksan osavaltion ihmiskulutukseen ja kastelua varten. (5) The Central Valley -pohjavesikerrostuma Kaliforniassa sisältää myöskin runsaasti uraania, raportin mukaan. (6) ”Se on tunnustettava, että uraani on laajalle levinnyt epäpuhtaus. Ja olemme luomassa tätä ongelmaa tuottamalla ensisijaista epäpuhtautta, joka johtaa toissijaiseen”, sanoi Karrie Weber, apulaisprofessori biologisten sekä Maan ja ilmakehän tieteissä Nebraska-Lincoln -yliopistossa, joka oli mukana kirjoittamassa tutkimusta. Myöhemmin hän jatkoi, ”Kun alkaa miettiä, kuinka paljon vettä kiskotaan näistä pohjavesivarannoista, niin se on huomattavaa verrattuna samaan jossakin muualla maailmassa. Nämä kaksi akviferiä ovat taloudellisesti tärkeitä – niillä on merkittävä rooli kansakunnan ruokinnassa – mutta ne ovat myös tärkeitä terveydelle. Mitä järkeä on omistaa vettä, jos et voi juoda sitä tai käyttää sitä kasteluun?” (7)

Yhdysvalloissa meillä on valtion virasto, joka tunnetaan ympäristönsuojeluvirastona, tai nimellä EPA, jolle on annettu tehtäväksi suojella amerikkalaisia saastumiselta ja ympäristömyrkyiltä. Silti, tämä ryhmä tekee joskus päinvastoin kuin mitä sen pitäisi tehdä ja aiheuttaa suurta tuhoa ja vahinkoa. Näin kävi 5. elokuuta 2015, jolloin EPA yhdessä sopimustyöntekijöidensä kanssa kaatoi kolme miljoonaa gallonaa (1 gallona = 3.79 litraa) saastuneita jätevesiä, jotka oli otettu nyt toimimattomasta Gold King -kaivoksesta Silverton'issa, Coloradon osavaltiossa, Animas-joen sivujokeen. Myrkyllinen jäte, joka muutti joen värin kirkkaan oranssinkeltaiseksi muistuttaen appelsiinimehua, sisälsi suuria pitoisuuksia myrkyllisiä aineita, kuten arseenia, lyijyä, ja elohopeaa. (8) Luonnollisesti vuoto on ollut suuri huolenaihe. ”Kaikkein perustavanlaatuisimpien ja yksinkertaisimpien kysymysten joukossa, joihin coloradolaiset halusivat vastauksen Gold King -kaivoksen vuodon jälkeen, ovat nämä, ”Mitä vedessä on?” ja ”Onko se turvallista?” sanoi senaattori Michael Bennett, demokraatti Coloradosta. (9) Kaadolla oli kauaskantoisia vaikutuksia, niin että se vaikutti lukuisiin jokiin Coloradon, New Mexicon, ja Utahin osavaltioissa. (10)

Kuten oli odotettavissa, EPA:n hallintovirkamies Gina McCarthy pyyteli anteeksi tapahtunutta. ”EPA:n tehtävänä on suojella kansanterveyttä ja ympäristöä. Emme voisi olla enempää pahoillamme”, McCarthy sanoi. (11) Kuitenkin raportit osoittavat, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta kun EPA on päästänyt myrkyllistä jätettä vapaaksi kaivoksista. Kaivoksen omistajan Todd Hennis'in mukaan, EPA kippasi salaa 15,000 tonnia myrkyllistä ainetta yhteen hänen kaivoksista ilman häneltä saatua lupaa vuonna 2005. Myrkylliset aineet, joihin kuului sellaisia myrkkyjä, kuten arseeni ja lyijy, löysivät lopulta tiensä Leadville'n pikkukaupunkiin, Coloradoon. ”Olen taistellut EPA:aa vastaan jo 10 vuotta ja he eivät ole tehneet mitään muuta kuin luoneet saastumista”, Mr. Hennis julisti. (12)

Tässä vaiheessa, ymmärrämme, että sekä Yhdysvalloissa että Kiinassa on alueita, jotka ovat suuresti saastuneita. Se voi kuitenkin tulla yllätyksenä joillekin, saada tietää, että Tyynimeri on tullut roskatuksi valtavalla määrällä jätettä. Itseasiassa, laaja alue Tyynestämerestä on tullut tunnetuksi nimellä ”Great Pacific Garbage Patch (Suuri Tyynenmeren kaatopaikka)”. On arvioitu, että tämä valtameren osuus on kaksi kertaa niin suuri kuin Teksasin osavaltio Amerikassa. (13) Palattuaan äskettäiseltä retkikuntamatkaltaan kaatopaikalle, meribiologi Serena Cunsolo oli sanonut, ”Olimme loputtoman jätekasan ympäröimiä. Oli kamalaa nähdä se.” (14) Suuren Tyynenmeren kaatopaikan löysi ensimmäisenä kapteeni Charles Moore vuonna 1997. (15) Artikkelissa, joka julkaistiin vuonna 2003, kapteeni Moore kuvaili millainen hänen löytönsä oli. ”Kun katselin laivan kannelta pintaa jonka pitäisi olla koskematon valtameri, jouduin vastatusten, niin pitkälle kuin silmä kantoi, muovisen näkymän kanssa. Se tuntui uskomattomalta, mutta en koskaan löytänyt esteetöntä paikkaa. Matkalla viikon aikana, jolloin ylitimme subtrooppisen vyöhykkeen, ei ollut väliä mihin aikaan päivästä katsoin, niin muovista jätettä kellui kaikkialla: pulloja, korkkeja, kääreitä, sirpaleita.” (16)

Vaikka en missään nimessä ole ympäristönsuojelija, mielestäni on surullista nähdä miten saastunut maailmasta on tullut. En odota, että mitkään ponnistelut tilanteen korjaamiseksi onnistuvat, vaan pikemmin, ihmisen tuhoisa luonne aiheuttaa edelleen hävitystä aina siihen asti, kunnes Jumala tuhoaa tämän planeetan hyvän vuoksi. Epäilen, että kun se aika tulee, ei tule olemaan paljoa jäljellä Jumalan tuhottavaksi, mutta meille luvataan Kirjoituksissa, että Jumala antaa meille uudet taivaat ja uuden maan. Sillä kuten luemme 2. Pietarinkirjeen luvusta 3:13, ”Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.”

Himon tuhoisa luonne! (The Destructive Nature Of Lust!)

Ensimmäisestä Johanneksen kirjeestä, luvusta 2:15-17, löydämme seuraavan kehotuksen: ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.” Himo on ollut ongelma tässä maailmassa ihmisen syntiinlankeemuksesta saakka, ja kehittyneiden ihmiskunnan keksintöjen avulla on tullut uusia menetelmiä miehille, naisille, ja jopa lapsille ahmia synnillisillä haluillaan. Emme enää elä maailmassa, jossa niin sanottu ”aikuisviihde” rajoittuu rähjäisiin takahuoneisiin videokaupassa tai lehtitelineiden yläosahyllyihin poissa näkyvistä nuuskivien lasten katseilta. Johtuen Internetin levinneisyydestä, pornografia on nyt helposti kaikkien saatavilla, ja valitettavasti, tähän sisältyy lapsia. The Christian Post'in heinäkuussa 2015 julkaiseman artikkelin mukaan, pornografian riippuvuutta aiheuttavaa luonnetta ollaan nyt vertaamassa crack-kokaiiniin, ja pikkulapset ovat tulleet riippuvaisiksi siitä. Raportti osoittaa, että keskimääräinen altistumisikä pornografiselle aineistolle on 12 vuoden ikä, sitä mukaa kun kolmasosa kymmenvuotiaista ja 53 prosenttia lapsista iältään 12-15 vuotta ovat etsineet pornografiaa verkosta. (17)

Tutkijoiden mukaan varhaisella altistumisella pornografialle voi olla haitallisia vaikutuksia lasten henkiseen hyvinvointiin. ”Havaitsin, että lisääntyvä pornografian käyttö liittyy korkeampiin psykopatiapisteisiin. Onko Internetin pornografia opettamassa poikiamme käyttäytymään kuin psykopaatit?” ihmetteli Marie Anne Layden, kognitiivista terapiaa varten olevan seksuaalisen trauman ja psykopaattisten oireiden ohjelmakeskuksen johtaja (the director at the Sexual Trauma and Psychopathic Program Center for Cognitive Therapy). (18) Dawn Hawkins, toiminnanjohtaja kansalliselle keskukselle koskien seksuaalista hyväksikäyttöä (the Executive Director of the National Center on Sexual Exploitation), myöskin varoitti, että lapsuuden altistuminen pornografialle johtaa väkivaltaiseen käyttäytymiseen. ”Tutkimus, ja valitettavasti, tosielämän kokemukset osoittavat, että aikuisille ja lapsille on kehittymässä elinikäisiä riippuvuuksia ja kiitos lankeaa meidän pornoistuneelle nykykulttuurille, että ihmiskauppa, lasten hyväksikäyttö, sekä seksuaalinen väkivalta ovat nousussa. Emme saa seistä yritysten tai valtion käytäntöjen puolesta jotka edistävät ja helpottavat tätä hyödyntämistä”, Hawkins julisti. (19)

Valitettavasti synti johtaa usein lisäsyntiin, ja Internet on myöskin tehnyt helpommaksi naimisissa oleville yksilöille tehdä huorin. Tämän ongelman laajuus tuli tunnetummaksi sen jälkeen kun webbisivustoa www.AshleyMadison.com hakkeroitiin. Verkkosivustolla, joka palvelee naittajana (matchmaker) niille, jotka haluavat tehdä huorin, on mainoslause, joka julistaa, ”Life is short. Have an affair (Elämä on lyhyt. Hanki salasuhde).” (20) Ilmeisesti, miljoonat ihmiset Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, ja muualla pitivät tällaisesta ajatuksesta ja rekisteröivät tilit likaisille verkkosivuille. Kun verkkosivuston hakkerit julkistivat tallenteita, jotka he anastivat kyber-hyökkäyksessä, 33 miljoonan käyttäjän identiteetit tulivat julki. (21) The Associated Press raportoi että sadat näistä ihmisistä ovat Yhdysvaltain hallinnon työntekijöitä ja työskentelevät Valkoisessa Talossa, Kongressissa, ja lainvalvontavirastoissa. (22) Surullista kyllä, näiden identiteettien paljastuminen johti joidenkin käyttäjien itsemurhiin. (23) Kuinka paljon vahinkoa tällä sivustolla aiheutetaan? Huolellisen tallenteiden tarkastamisen jälkeen, kävi ilmi, että vain kolme postinumeroa Yhdysvalloissa ei sisältänyt Ashley Madison'in tilinomistajia. Postinumerot ovat 99691 paikkakunnalle Nikolai, Alaskassa; 99648 paikkakunnalle Perryville, Alaskassa; ja 87828 paikkakunnalle Polvadera, New Mexicossa. Jokaisessa näissä yhteisöissä väkiluku on vähemmän kuin 300 asukasta. (24)

Hillittömän himon tuhoisat seuraukset ovat ilmeisiä halki koko Raamatun, ja Jaakobinkirje 1:13-15 antaa vakavan varoituksen niille, jotka antautuvat kiusaukselle. Näistä jakeista luemme, ”Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa. Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee; kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman.” Me tekisimme kaikki hyvin ottaessamme vaarin kehotuksesta joka löytyy Toisen Timoteuskirjeen luvusta 2:19, ”...Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee.”

Amerikka – maa, joka on saastunut viattomien verestä! (America - A Land Polluted With Blood!)

Läpi koko Vanhan Testamentin, me voimme lukea monista kerroista, kun Jumala vihastui Israelin kansakuntaan. Yksi heidän synneistään, joka teki Jumalan hyvin vihaiseksi, oli tosiasia, että ihmiset uhrasivat omia lapsiaan heidän pakananaapureittensa ns. jumalille. Psalmista 106:37-38 me luemme, ”Ja he uhrasivat poikiansa ja tyttäriänsä riivaajille. He vuodattivat viatonta verta, poikiensa ja tyttäriensä verta, uhraten heidät Kanaanin epäjumalille, ja maa saastui veriveloista.” Surullista kyllä, me elämme ajanjaksossa jolloin viattomien vauvojen teurastusta suoritetaan jatkuvasti Amerikan Yhdysvalloissa. Kun ajatellaan, että noin miljoona lasta tapetaan joka vuosi tässä maassa, tulee selväksi, että Amerikasta on tullut kansakunta jota saastutetaan viattomien verellä.

Tämän uutiskirjeen viime kuun numerossa, kirjoitin kahdesta järkyttävästä salaisesta videosta jotka paljastavat Planned Parenthood'in ja sen osallistumisen laittomaan abortoitujen vauvojen ruumiinosien myyntiin. Siitä lähtien, kuusi lisävideota on julkaistu Lääketieteellisen kehityskeskuksen (Center for Medical Progress) toimesta, jotka paljastavat Planned Parenthood'in ja kumppaniyritysten työntekijöiden kylmäverisen ja pahan luonteen. (25) Yhdessä videossa, entinen työntekijä yritykselle nimeltä StemExpress kuvaili joitakin hänen (her) kokemuksiaan työskennellessään teknikkona, joka prosessoi abortoituja vauvoja Planned Parenthood'ille. ”Hetkenä jolloin näen sen, olen vain ällikällä lyöty. Tämä on kaikkein kehittynein sikiö, vauvaa lähinnä oleva olento jonka olen koskaan nähnyt. Hän (hänen työtoverinsa) on kuin, 'Okei, haluan näyttää sinulle jotakin.' Hänellä (she) on käsissään yksi instrumenteistaan ja hän juuri napauttaa sydäntä ja se alkaa lyödä. Istun täällä vain katsoen tätä sikiötä ja sen sydämen lyömistä ja en tiedä mitä ajatella”, sanoi entinen teknikko Holly O'Donnell. Teknikot ryhtyivät sitten harventamaan ruumiinosia vauvasta, kuten aivoja. (26) Toisessa videossa, joka on kaikkiaan kahdeksas julkisuuteen tullut, StemExpress'in toimitusjohtaja Cate Dyer kerskui, että sikiöiden ruumiinosien myynti on ollut ”tuottoisaa” abortin tarjoajille. (27) Dyer kuvaili myös sitä hirvittävää vaikutusta, mitä abortoitujen vauvojen kanssa työskentelemisellä voi olla yrityksen teknikoille. ”Jos sinulla on ehjiksi jääneitä tapauksia, joita olemme aikaansaaneet paljon, me joskus lähetämme ne takaisin meidän laboratorioomme kokonaisuudessaan. Kerro labralle, että se on tulossa, jotta he eivät avaisisi laatikkoa ja... etteivät heidän laboratorioteknikkonsa menisi pois tolaltaan ja saisi henkisiä romahduksia.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Akateemiset labrat eivät voi paeta tosta vaan, ne eivät vain pysty siihen. Se on melkein kuin he eivät haluaisi tietää, mistä se [sikiö] on peräisin. Voin ymmärtää sen.” Dyer selitti myös hänen yrityksensä innokkuutta saada käsiinsä enemmän abortoituja vauvoja. ”Työskentelemme lähes kolminumeroisessa määrässä klinikoita ja tarvitsemme vielä lisää sikiöitä. Planned Parenthood'illa on volyymia, koska he ovat massainstituutio”, Dyer sanoi. (28)

Suuren julkisen paheksunnan jälkeen, StemExpress ilmoitti käynnistäneensä siteiden katkaisemisen Planned Parenthood'in kanssa vaikkakin näyttää ilmeiseltä, että he mielellään säilyttävät suhteensa pahaan organisaatioon, jos se ei uhkaisi tahrata heidän imagoaan. (29) Lisäksi muut yhtiöt, kuten Coca-Cola, Ford, ja Xerox, ovat pyytäneet itseään poistettaviksi Planned Parenthood'in lahjoittajalistalta. ”Teemme selväksi, että Ford Motor Company ei ole listattu Planned Parenthood'in avustajana heidän verkkosivuillaan”, Fordin edustaja totesi. Xerox kiisti koskaan avustaneensa Planned Parenthood'ia. ”Me tarkistimme tiedostomme viimeiseltä 20 vuodelta ja meillä ei ole mitään yhtiömme tallennetta, jonka mukaan olisimme avustaneet Planned Parenthood'ia”, sanoi Xerox'in edustaja. (30)

Samaan aikaan, virkamiehet lukuisissa osavaltioissa, kuten Louisianassa, Alabamassa, Utahissa, ja New Hampshiressa, ovat ryhtyneet leikkaamaan hallinnon rahoitusta Planned Parenthood'ille osavaltioissaan. (31) Louisianan kuvernööri Bobby Jindal'in toimisto antoi ilmoituksen elokuun 3. päivänä 2015, joka julistaa, ”Kuvernööri Jindal ja DHH (Department of Health and Hospitals (sairaalapalveluja käsittelevä osasto)) päättivät antaa vaaditun 30 päivän irtisanomisilmoituksen Planned Parenthood'in Medicaid-palveluja koskevalle sopimukselle, koska Planned Parenthood ei edusta Louisianan osavaltion arvoja suhteessa ihmiselämän kunnioittamiseen. Ennen käynnistyviä tutkimuksia, DHH varaa oikeuden muuttaa peruutusilmoitusta ja purkaa palvelusopimuksen välittömästi vaikka syy on määritettävä.” (32) Samalla tavoin, Arkansasin kuvernööri Asa Hutchinson ilmoitti samanlaisista suunnitelmista ja sanoi lausunnossaan elokuun 13. päivänä 2015: ”On ilmeistä, että tuoreiden viimeaikaisten paljastusten jälkeen koskien Planned Parenthood'in toimia, että tämä organisaatio ei edusta meidän osavaltiomme arvoja ja Arkansasin on parempi lopettaa kaikki olemassaolevat sopimukset heidän kanssaan. Tähän sisältyy heidän tytärjärjestönsä, Arkansasin ja itäisen Oklahoman Planned Parenthood.” (33)

Onneksi on olemassa vielä henkilöitä tässä maassa, jotka ovat valmiita seisomaan ja vastustamaan pahaa aborttikäytäntöä. Itseasiassa, tuhannet mielenosoittajat kerääntyivät noin 320 aborttiklinikan ympärille Yhdysvalloissa elokuun 21. päivänä 2015. (34) Kumma kyllä, Planned Parenthood löysi liittolaisen, johon useimmat ryhmät eivät haluaisi liittyä – Detroitin Saatanan Temppelin (Satanic Temple of Detroit). Juuri kun ihmiset kokoontuivat ympäri maata protestoidakseen Planned Parenthood'ia, saatanistit Detroitissa, Michiganin osavaltiossa, käynnistivät oman vastaprotestinsa. Tässä tapahtumassa, saatanallisen uskonnon papit kaatoivat litroittain maitoa joidenkin heidän naispuolisten jäsentensä päälle, jotka näyttäytyivät kädet köyteen sidottuina. Kun nämä naiset oli kasteltu likomäriksi valkoisesta nesteestä, toinen nainen kohotti kyltin, jossa luki, ”Amerikka ei ole teokratia. Loppu pakotetulle äitiydelle.” Edelleen selittääkseen toimiaan, ryhmä antoi lausunnon joka julisti, ”Saatanan Temppeli vastustaa voimakkaasti väärän tiedon mainostamista, ja uskoo, että kaikilla ihmisillä on oikeus tehdä tietoon perustuvia päätöksiä terveytensä, perheensä, ja tulevaisuutensa suhteen ilman pakkoa. Emme pysy äänettöminä kun filosofisia ja uskonnollisia mielipiteitä vallanpitäjiltä hyödynnetään säätämällä lakeja moraalisuudesta. Yritys tehdä niin rikkoo Amerikan perustuksellisia arvoja vapaudesta.” (35) Kuvaavaa on huomata, että lausunto saatanistien kirjoittamana kuulostaa hyvin paljon sellaiselta lausunnolta, jonka olisi voinut kirjoittaa Planned Parenthood itse. Itseasiassa, hyvin samankaltainen äänensävy voidaan havaita lausunnossa, jonka antoi Planned Parenthood'in varapresidentti Eric Ferrero koskien mielenosoittajia. ”Näiden mielenosoitusten on tarkoitus pelotella ja ahdistella potilaitamme, jotka turvautuvat meidän ei-voittoa tekeviin terveyskeskuksiin perus- ja ehkäisevää terveydenhuoltoa varten. Ihmisillä, jotka ovat näiden protestien takana, on selkeä poliittinen agenda: He haluavat kieltää abortin, ja estää naisia ja miehiä pääsemästä alkeelliseen lisääntymisterveydenhoitoon”, Ferrero totesi. (36) Syy tällaiseen yhteisääneen on se, että Saatana tykkää vauvojen teurastamisesta, ja samantyyppiset pahat henget toimivat molemmissa ryhmissä. Tarpeetonta sanoakaan, että sinun täytyisi olla vailla mitään kristillistä arvostelukykyä tukeaksesi Planned Parenthood'ia.



The Satanic Temple - Political Theatre Against Pro-Life Day Of Protest

https://www.youtube.com/watch?v=0qAn36QwOlI

Kaoottista aikaa rahoitusmarkkinoilla! (A Chaotic Time For Financial Markets!)

Viime päivinä, globaalien rahoitusmarkkinoiden suoritus on ollut ikäänkuin vuoristorata-ajelua. Samalla kun meille kerrotaan yhä uudelleen ja uudelleen, että globalisaatio on hieno asia, tosiasia, että maailman taloudet ovat niin toisiinsa kytkettyjä tässä nykyajassa, tarkoittaa sitä, että jos yksi talous on vaikeuksissa, sillä on potentiaalia tehdä tuhojaan kaikkialla maailmassa. Nykyistä volatiliteettia, jota olemme nähneet rahoitusmarkkinoilla näinä päivinä, on vauhdittanut hidastuva talous Kiinassa. Elokuun 11. päivänä 2015, Kiina teki yllättävän päätöksen devalvoida valuuttansa jonka nimi on juan. Tämä toimenpide sai lopulta Kiinan rahoitusmarkkinat romahtamaan, mika puolestaan aiheutti rahoitusmarkkinoiden ravistelun muualla. ”Pelonsekainen usva Kiinan talouden tilasta on vain tihenemässä, ja mitä tulee vähänkään ei-kiinalaisiin uutisiin, joita lähetetään tänä maanantaina, markkinat tulevat kamppailemaan paetakseen tämänpäiväistä ilman että saisivat joitakin melko rumia arpia”, sanoi talousanalyytikko Connor Campbell. (37) Päivä, joka mainitaan edellämainitussa lainauksessa, oli elokuun 24. päivä 2015, joka on tullut tunnetuksi ”Kiinan mustana maanantaina”. (38) Tuona päivänä, Kiinan Shanghai Composite -osakeindeksi kärsi suurimman pudotuksen kahdeksaan vuoteen laskettuaan 8.5 prosenttia. Seuraavana päivänä, Kiinan markkinat laskivat jälleen, menettäen uudet 4.3 prosenttia arvostaan. (39)

Kuitenkin, arvaamatonta käyttäytymistä, jota näemme globaaleilla markkinoilla, ei aiheuteta pelkästään Kiinan toimesta asiantuntijoiden mukaan. ”Heikkous... ei rajoitu Kiinaan. Brasilian talous on sekaisin, samalla kun uusimmat tiedot Venäjältä osoittavat talouden supistuneen edelleen taantumatilaan toisella kvartaalilla”, sanoivat analyytikot brittiläisestä taloustutkimuslaitoksesta Oxford Economics. (40)

Amerikan osakemarkkinoiden suoritus on ollut kaoottista liioittelematta. Elokuun 20:ntenä 2015, Dow Jones Industrial Average -osakeindeksi putosi 358 pisteellä. (41) Seuraavana päivänä, elokuun 21:senä 2015, Dow Jones syöksyi 531 pisteellä. (42) Kaupankäyntipäivän alkuhetkinä elokuun 24:ntenä 2015, Dow Jones Industrial Average valui 1,089 pistettä ennenkuin pörssipäivä päättyi 588 pisteen kokonaislaskuun. (43) Elokuun 25:ntenä 2015, Dow Jones kohosi aluksi, nousten 488 pisteellä. Kuitenkin, kaupankäyntipäivän lopuksi se oli kärsinyt 205 pisteen kokonaismenetyksen. (44) Se oli kokonaan erilainen tarina elokuun 26:ntena 2015. Tuona päivänä Dow Jones kasvoi 619 pistettä, mikä on kolmanneksi suurin voitto koskaan indeksille. (45) Tämä vain osoittaa, miten epävarma globaali talous on nykyään ja toimii varoituksena siitä kuinka nopeasti asiat voivat muuttua. Itseasiassa, Yhdysvaltain osakemarkkinat onnistuivat menettämään 2.1 biljoonaa dollaria vain kuudessa päivässä. (46)

Lopuksi on selvää, että elämme saastuneessa maailmassa. Tämä voi soveltua sekä hengelliseen että fyysiseen näkökulmaan; kuitenkin me palvelemme Väkevää Jumalaa, joka voi puhdistaa meidät ja pestä pois meidän syntimme. Psalmista 119:9-10 löydämme seuraavat jakeet: ”Kuinka voi nuorukainen pitää tiensä puhtaana? Siten, että hän noudattaa sinun sanaasi. Minä etsin sinua kaikesta sydämestäni, älä salli minun eksyä pois sinun käskyistäsi.” Miten voimme puhdistua? Vastaus tulee omaksumalla Jumalan Sana ja etsimällä Häntä koko sydämestämme. Jos sinä et ole vielä täysin omistanut elämääsi Jumalalle ja luovuttanut sydäntäsi Hänelle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Olemme kiitollisia, että meillä on tämä mahdollisuus palvella teitä, ja me rukoilemme, että tämä uutiskirje ja kaikki, mitä julkaisemme, on siunaus sinulle. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, niin me olemme täällä valmiina viemään anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Me suomme aina jokaiselle esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Washington Post, August 14, 2015, By Sarah Kaplan, http://washingtonpost.com.
02. Ibid.
03. RT News, June 5, 2015, By RT News, http://rt.com.
04. Ibid.
05. University of Nebraska-Lincoln, August 17, 2015, By Scott Schrage, http://newsroom.unl.edu.
06. Ibid.
07. Ibid.
08. Associated Press, August 17, 2015, By Matthew Daly, Washington, D.C., http://usnews.com.
09. Ibid.
10. Ibid.
11. CNN, August 12, 2015, By Kevin Liptak, http://cnn.com.
12. Watchdog.org, August 17, 2015, By Tori Richards, http://watchdog.org.
13. Associated Press, August 23, 2015, By Associated Press, http://cbc.ca.
14. Ibid.
15. Ibid.
16. National Geographic, By Andrew Turgeon, http://nationalgeographic.com.
17. The Christian Post, July 15, 2015, By Samuel Smith, http://christianpost.com.
18. Ibid.
19. The Blaze, August 18, 2015, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
20. Associated Press, August 20, 2015, By Jack Gillum and Ted Bridis, Washington, D.C.
21. The Christian Post, August 25, 2015, By Stoyan Zaimov, http://christianpost.com.
22. Associated Press, August 20, 2015, By Jack Gillum and Ted Bridis, Washington, D.C.
23. The Christian Post, August 25, 2015, By Stoyan Zaimov, http://christianpost.com.
24. Business Insider, August 25, 2015, By Nathan McAlone, http://businessinsider.com.
25. Politico, August 26, 2015, By Rachana Pradhan, http://politico.com.
26. The Christian Post, August 19, 2015, By Samuel Smith, http://christianpost.com.
27. Life Site News, August 25, 2015, By Ben Johnson, http://lifesitenews.com.
28. Ibid.
29. Politico, August 14, 2015, By Jennifer Haberkorn, http://politico.com.
30. Life News, July 23, 2015, By Chelsea Scism, http://lifenews.com.
31. The New York Times, August 17, 2015, By Jackie Calmes, http://nytimes.com.
32. Life News, August 3, 2015, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
33. KATV News, August 13, 2015, By Andrew DeMillo, Little Rock, Arkansas, http://katv.com.
34. The Washington Post, August 22, 2015, By Peter Holley, http://washingtonpost.com.
35. MLive News, August 24, 2015, By Gus Burns, Ferndale, Michigan, http://mlive.com.
36. The Washington Post, August 22, 2015, By Peter Holley, http://washingtonpost.com.
37. AFP, August 24, 2015, By Roland Jackson and Albee Zhang, London, UK, http://news.yahoo.com.
38. The Guardian, August 25, 2015, By Larry Elliott, http://theguardian.com.
39. Associated Press, August 25, 2015, By Joe McDonald, Beijing, China, http://news.yahoo.com.
40. CBS News, August 21, 2015, By Kate Gibson, http://cbsnews.com.
41. CNN Money, August 20, 2015, By Patrick Gillespie, http://money.cnn.com.
42. CNN Money, August 21, 2015, By Patrick Gillespie, http://money.cnn.com.
43. CNN Money, August 24, 2015, By Matt Egan, http://money.cnn.com.
44. CNN Money, August 25, 2015, By Matt Egan, http://money.cnn.com.
45. CNN Money, August 26, 2015, By Matt Egan, http://money.cnn.com.
46. CNN Money, August 26, 2015, By Matt Egan, http://money.cnn.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com