Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. helmikuuta 2017

Donald Trump, amerikkalainen vapaamuurarikristus jota kristilliset dominionistit palvovat, Suomessakin! (VIDEO)

Tämä seuraava video, jonka loin, on varoitus niille, jotka pitävät Donald Trumpia jonkinlaisena Jumalan miehenä, joka pelastaa Amerikan (makes America great again), ja näin mahdollisesti lykkää Jumalan tuomioita tuon suuren Babylonin kohdalla (Ilm. 18). Tässä videossa kerrotaan ns. Trump-ilmiöstä, kun Donald Trump tuli kuin puskista ja voitti USA:n presidentinvaalit 2016. Osoitetaan Trumpin hengelliset juuret ja hänen eksyttävä uskonnollinen agendansa, joka sopii Raamatun lopunaikojen profetioihin. Kaikki viittaa illuministiseen vapaamuurariuteen, jonka piiristä nousee eräänl. lopunajan messiashahmo pelastamaan Amerikan ja myöhemmin koko maailman. Tämä "messias" on Raamatun Antikristus, joka esittää kristittyä, ja lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä ollen "pieni sarvi" (Dan. 7:8,20; Dan. 11:23). Hän pettää myös juutalaiset ja Israel ottaa hänet vastaan Messiaanaan (Joh. 5:43). Trump on jo hyvää pataa Israelin pääministerin kanssa ja aikoo siirtää USA:n Israelin-suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin.

Erityisesti varoitan kristittyjä hairahtumasta uskomaan kaikkea sitä mitä amerikkalaisissa vaihtoehtoisen oikeiston (alt-right) medioissa, myöskin joissakin suomalaisissa, kerrotaan Trumpista. Varsinkin Alex Jonesin Inwowars suoltaa propagandaa Trumpin suhteen. Katso mm. seuraava juttu liittyen Trumpin virkaanastujaisten väkimäärään, josta tämä presidentti nosti hirveän haloon.

http://www.supertorchritual.com/underground/articles/trump-inauguration-crowd.html

Petos eli väkevä eksytys on siis käynnissä kaikella valheen voimalla, josta apostoli Paavali ennusti Toisessa Tessalonikalaiskirjeessä laittomuuden ihmisen suhteen (2 Tess. 2). Mutta tämä tietää myös oikean Messiaan, Jeesuksen Kristuksen, paluun olevan lähellä!

"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." (Luukas 21:28)Suosittelen katsomaan nämä seuraavatkin videot, joissa puhutaan Trumpin yhteyksistä NAR-liikkeeseen (7 vuoren liike) ja kristilliseen dominionismiin.

Donald Trump, NAR & Dominionism

https://www.youtube.com/watch?v=c0kijK5aTjU (10.11.2016)

More on NAR backing Trump

https://www.youtube.com/watch?v=C7nHC11iKok (11.11.2016)

14 kommenttia:

 1. Trump vihamielisyys on ihan henkimaailman juttuja?
  http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/965/noidat_apuun_trumpin_kaatamiseen

  VastaaPoista
 2. Kirjoitin äsken tuohon Patmos-blogiin (Pasi Turusen kirjoitus) seuraavan kommentin:

  ------------

  Noinko helposti te eksytte? Eihän tässä ole kyse muusta kuin kristillisestä dominionismista ja väkevästä eksytyksestä (2 Tess. 2). Ei Trumpin avulla maailma käänny kristilliseksi. Hänen hedelmänsä ovat aivan muuta. Ja Raamattu ei ennusta mitään lopunaikojen suurta heräämistä ennen Jeesuksen paluuta noutamaan morsiusseurakuntansa. Vain luopumusta ja eksytystä, josta Jeesus varoitti kolmesti seuraajiaan viimeisinä päivinä (Matt. 24). Antikristus tulee kaikella valheen voimalla ja ihmeillä ja merkeillä. Saamme nähdä vielä näitä ihmeitäkin kun paavi ja Donald yhdistyvät vaikkapa Albert Piken ennustaman 3. maailmansodan jälkeen. Antikristuksen kuolinhaava paranee jne. Kirjoitin tuosta Trumpista juuri artikkelin blogiini, jossa on valaistusta Trump-ilmiöön. Ei mitään uutta Auringon alla kun muistamme 1930-luvun ja natsismin nousun kristinuskon varjolla.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2017/02/donald-trump-amerikkalainen.html

  Mitä tulee tuohon noituamiseen, niin sehän on vain suurta peliä, jolla Saatana haluaa eksyttää loputkin epäilijät Trumpin suhteen Amerikassa ja muualla. Väitän että kaikki on lavastettua. Pelkkää teatteria. Myös Melanien rukoukset. Lainaan tässä ystäväni Pekan kirjoitusta vieraskirjassani eilispäivältä:

  "Tämä on se vihoviimeinen perkele. Laitetaan "demonivoimat", näennäisesti, riitelemään keskenään ja pahin perkele saadaan näyttämään jeesukselta."

  Nyt ryhtiä Patmos Lähetyssäätiö, ettei teitä havaittaisi samanlaisiksi kuin Jeesuksen ajan ulkokullatut sokeat fariseukset!

  VastaaPoista
 3. Tiesittekö, että paras Antikristuksen esikuva on Nimrod, joka rakensi Baabelin tornin. Nimrod oli siis Babylonin kuningas. Vrt. Jesaja 14

  https://maunomattila.org/nimrod-ja-baabelin-torni/

  Nyt, sillä olettamuksella että Amerikka ja varsin New York, on nykyajan Babylon (Ilm. 18), kuten monet väittävät, niin newyorkilainen Donald Trump on Nimrodin reinkarnaatio. Näin siksikin, että New Yorkin Vapaudenpatsas esittää Babylonin kuningatar Semiramista ja Trump Tower sijaitsee juuri New Yorkissa, maailman pääkaupungissa, nykyajan Babylonissa. Ei ole vaikea vetää johtopäätöksiä. Sitäpaitsi Trump Tower arkkitehtuurinsa kanssa on palvontatemppeli auringonjumalalle eli Baalille. Trump rakensi tämän pilvenpiirtäjänsä siis Baalia varten. Trump Tower on nykyajan Baabelin torni, joka sattumoisin on 666 jalkaa korkea. Lukekaa seuraava kirjoitus Trumpin tornista ja varsinkin kohdasta "Exhibit C – Trump Tower and Baal’s invocation"

  http://watchmanscry.com/?p=6550

  "I believe that Donald Trump planned it that way. And I will also say this, based on what I’m about to show you, it appears that Trump Tower has been a continual invocation to false deities...Donald Trump is a very unique individual. He is very prosperous, and now he’s the a most powerful man in the world. And he did not get there by accident. Because I propose that Donald Trump has been invoking the spirits and powers of the invisible world to prosper him...Donald Trump’s penthouse is decorated with homage to the deity Apollo. He has Apollo painted on his ceiling."

  "I believe that Trump was deliberate with the design of the tower which completely tells the story of Baal’s pillars and Asherah’s fertility. And I also submit this, because of this design, the tower has served as an ongoing invocation to the spirit world for Donald Trump. He did this so that he would be rewarded with earthly riches and power...Let me take it even further, Trump Tower is a temple to the deities of the underworld. And his penthouse is a temple to Freemasonry."

  Joten, älkää eksykö!

  VastaaPoista
 4. Siis vielä kerran -- Trump tykkää korkeista rakennuksista, kuten oli Nimrodinkin laita. Korkeisiin rakennuksiin viittaa seuraava raamatunkohta.

  Jesaja 14:4,12-15

  4. sinä virität tämän pilkkalaulun Baabelin kuninkaasta ja sanot: "Kuinka on käskijästä tullut loppu, tullut loppu ahdistuksesta!

  12. Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! 
  13. Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. 
  14. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' 
  15. Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. 

  VastaaPoista
 5. Väärinkäsityksen välttämiseksi totean ensin: En pidä Trumpista. Hänellä on useita antikristukseen viittaavia piirteitä. Yksi kysymys kuitenkin nousee esiin: Donald Trump ja George Soros ovat jonkin asteisessa sodassa keskenään. Siis kaksi tunnettua illuminaattia. Arvellaan, että Soros yrittää aiheuttaa vallankaappauksen tai sisällissodan USA:ssa. Trumpin ei ollut tarkoitus päästä presidentiksi, vaan Clintonin piti voittaa "sirkuspelle" helposti (ainakin Anonymouksen mukaan). Mitä arvelet? Itse aion Anonymouksen ohjeen mukaisesti vielä toistaiseksi "varustautua mukavalla nojatuolilla, ottaa pop cornia ja katsella showta", ehkä huomenna tiedän enemmän...

  VastaaPoista
 6. Kyllä Amerikassa oli valveutuneita kristittyjä, jotka osasivat ennakoida Trumpin voiton, esim. James Key, joka on pitänyt republikaanipresidenttiä todennäköisempänä Antikristuksena kuin jotakin demokraattipresidenttiä, jolla ei olisi niin tiiviit ja läheiset suhteet Israeliin. Israel on tässä avain jo pelkästään Jeesuksen lausuman mukaan (Joh. 5:43). Juutalaisten täytyy hyväksyä valemessias ja koko Trumpin perhe ja läheiset hallinnon työntekijät ovat kallellaan juutalaisuuteen. Siksi esim. "muslimi" Barack Obama olisi ollut mahdottomuus Israelia varten. Ja mitenkähän tuo Jerusalemin kolmannen temppelin rakentaminen ilman Trumpia olisi mahdollista? Puhumattakaan liiton (Jerusalem Covenant vuodelta 1995) vahvistamista (Dan. 9:27). Joten Antikristuksen täytyy olla ainakin näennäisesti juutalaismielinen.

  Sorosta ja vallankaappausta en ole miettinyt niin kovin tarkkaan, mutta illuminaatithan jakautuvat kahteen ryhmään, kuten Henry Makow on ilmaissut, mutta oleellista on, että nämä kolikon kaksi puolta ovat samasta saatanallisesta lähteestä. Pasi Toivonen on suomentanut sivuilleen (juutalais)illuminaateista.

  http://www.sunpoint.net/~patato/makow243.html

  "Samalla kun globalistiset juutalaiset (Soros) ovat vastuussa siitä että muslimeja tulvii Länteen, sionistiset juutalaiset (Mossad) lietsovat Islamofobian liekkejä ja organisoivat terrori-iskuja. Me voimme odottaa sarjaa "ISIS:in terrori-iskuja" kuten sellainen joka tapahtui maanantaina Ohiossa sotahysterian lisäämiseksi."

  http://www.sunpoint.net/~patato/makow244.html

  "Näyttää olevan vasemmisto (kommunistinen, globalistinen) ja Oikeisto (fasistinen, sionistinen, nationalistinen) Juutalaisen Illuminatin haara. Trump edustaa jälkimmäistä...Muista Albert Piken profetia sodasta Sionismin ja Islamin välillä. Trump ajaa Yhdysvallat Islamia vastaan."

  Toivottavasti tämä selvensi edes vähän asiaa.

  VastaaPoista
 7. Niin lisään vielä, että Saatana ikäänkuin tahallaan pistää nämä kaksi Illuminatin haaraa sotimaan keskenään, jotta haluttu lopputulos (synteesi) saataisiin aikaan eli Uusi Maailman Järjestys kaaoksen keskeltä (Ordo Ab Chao). Nämä molemmat haarat toteuttavat omaa tehtäväänsä Saatanaa ja hänen poikaansa varten. Samalla tietenkin Raamatun profetiat täyttyvät.

  Esim. Amerikan mahdollinen sisällissota saisi aikaan poikkeustilan (Martial Law), jonka avulla diktatuuri (poliisivaltio) muodostettaisiin ja kansalaisvapauksia kavennettaisiin. Kaikki tämä sopii Ilmestyskirjan Petoon.

  VastaaPoista
 8. Trumpin olemisesta antikristus on myös monia sitä vastaan sotivia tekijöitä. Saadaanko hänen nimestään 666. Lisäksi kirjaimellisesti ottaen Antikristuksen tulee olla roomalaisten prinssi, siis nykymaailmassa Walesin prinssi. Ja hänellä pitää olla sukupuu esittää (todellinen tai feikki) Daavidin jälkeläisenä. Lisäksi Trump on jo nyt suututtanut muslimit. Mielestäni antikristuksen tulee olla myös muslimeille heidän odottamansa Mahdi. Nyt jo Israelissa odotetaan esim. presidentin toimesta, koska prinssi Charles'sta tulee Israelin kuningas. Sinänsä Trump varmasti vie maailmaa antikristuksen vallan alle, mutta ei em. syistä voi sitä itse olla. Toki Trumpkin on Kaarle Suuren jälkeläinen niin kuin ymmärtääkseni antikristuksen tulee olla.

  VastaaPoista
 9. Väärin. Antikristus on Napoleonin ja Hitlerin kaltainen militaristi ja sellainen Trump onkin, kun hän vaatii jo 51 miljardin dollarin lisäystä USA:n sotilasbudjettiin. Prinssi Charles ei ole sotaisa eikä hänellä ole divisioonia johdettavanaan. Tuo Dan. 9:26 kohdan "prinssi" tai "ruhtinas" joka hävittää kaupungin ja pyhäkön, on roomalainen sotapäällikkö Titus v. 70 jKr. Nyt seuraavassa jakeessa 27 viitataan tähän edellisen jakeen "prinssiin", josta tuli v. 79 jKr. Rooman keisari. Nykyajan Rooman valtakunta on USA ja sen "keisari" tai "prinssi" on Donald Trump, joka samalla tavalla kuin Titus hyökkää vaivanajan puolivälissä Jerusalemiin ja astuu sen temppeliin ja asettaa hävityksen kauhistuksen. Trump siis pettää juutalaiset. Hän on ns. Kaksinaama.

  Trumpista saadaan 666 kun käytetään nimeä Don Drumpf. Donaldin juuret ovat Saksassa.

  http://www.gematrix.org/?word=don+drumpf

  Muitakin mahdollisia tapoja on, joista ei ehkä vielä tiedetä. Joka tapauksessa Trump Tower, eli nykyajan Baabelin torni, on 666 jalkaa korkea.

  https://ifunny.co/fun/1ZGcrVm24

  VastaaPoista
 10. Hyvä Olli veljeni. Kuinka sinä voit sanoa suoraan erilailla asioista ajattelevalle, että ajattelet väärin. Me olemme kaikki vajavaisia ihmisiä ja meidän tulkintammen ja käsityksemme ovat aina lopulta kuitenkin vajavaisia. Profetiatkin ovat olemukseltaan sellaisia, että täysi varmuus niiden sisällöstä nähdään vasta niiden toteuduttua. Näin oli opetuslapsillakin. He vasta myöhemmin tajusivat, että Vanhan testamentin Messiasennustukset olivat toteutuneet Jeesuksessa. En minäkään ehdottomasti kiellä, etteikö Trump voisi olla antikristus, mutta minusta profetiat viittaavat melko selvästi toiseen suuntaan. Aika näyttää.
  Jos muistan oikein, Olli, pidit joku aika sitten Putinia antikristuksena ja nyt siis Trumpia. Profetian tulkinta ei muutu sen mukaan, mikä näyttää ihmismielestä mahdolliselle kunakin aikana. Tulkinta pitää olla varmemmalla pohjalla. Vaikkakin meillä kaikilla se on vajavaista.
  Olen Jorma Nieminen Tampereelta, 60 v. mies, joka on vuosia ollut kiinnostunut Raamatun profetiasta ja siitä, että missä kohdassa olemme menossa Jumalan suunnitelmassa. Nähdäkseni tämä aikakausi on kiihtyvällä vauhdilla kulumassa loppuun ja Jeesus hakee omansa pois hyvin pian. Odottakaamme Häntä joka pelastaa meidät tulevalta vihalta ja myös antikristukselta.

  VastaaPoista
 11. Hyvä Jorma, Raamattu ennustaa että ymmärrys lisääntyy lopun aikoina (Dan. 12:4). Saamme koko ajan lisää tietoa, josta emme ennen olleet kuulleetkaan. Esim. Trumpista minä en tiennyt ennen viime syksyä (tai marraskuun vaaleja) juuri mitään muuta kuin sen, että hän on esiintynyt Amerikan Diili-ohjelmassa. En tiennyt, että hän omistaa vapaamuurarillisen Trump Tower'in, joka on 666 jalkaa korkea. Saati sitä, että hänen juurensa ovat isän puolelta Saksassa, Adolf Hitlerin kotimaassa. Saati sitä, että hänen hengellinen isänsä oli ollut 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale, positiivisen ajattelun opettaja. Paljon lisää paljastavaa tietoa Trumpista alkoi tulvia nettiin heti vaalien ratkettua. Toki sitä oli siellä jo v. 2015, mutta olin niin Samuel Tuomisen, väärän julistajan, pauloissa v. 2016, etten edes miettinyt muuta mahdollisuutta kun Prinssi Charles'ia, joka näin jälkikäteen tuntuu aivan älyttömältä vaihtoehdolta. Onko hänellä esim. divisioonia komennettavana ja suostuuko Israel ottamaan hänet vastaan Messiaanaan (Joh. 5:43)?! Vastaus on ei. Muuten korjaukseksi lausumaasi: En pitänyt Putinia AK-ehdokkaana, vaan siis Charles'ia, noin vuoden ajan. Tuominen eksytti. Tietenkin tuo Clintonin varmalta näytänyt vaalivoitto hämäsi myöskin ja pidin Trumpia vain jonkinlaisena sirkuspellenä, jolla ei olisi mahdollisuuksia voittaa. Tämä johtui yksinomaan tiedon puutteesta jota amerikkalaisilla profetiatutkijoilla varmasti oli meitä suomalaisia paljon enemmän. Trump tuli mulle kun puskista.

  Joten USA:n vaalien jälkeen en malttanut olla tutkimatta asioita ja kun yhdistin Trumpista pisteitä Raamatun profetiaan, niin minulle alkoi hahmottua aika vankka käsitys, että Donald Trump on todennäköisin ehdokas lopulliseksi AK:ksi. Minua olivat eksyttäneet vuosien ajan amerikkalaiset väärät julistajat, jotka sanovat AK:n nousevan Euroopan alueelta. Kun vähän enemmän aloin miettiä asioita maalaisjärjellä, niin tulin siihen tulokseen, ettei se ole mahdollista. EU:sta olisi pitänyt kehittyä liittovaltio jo aikoja sitten omine armeijoineen. Mutta USA on todellakin muinaisen Rooman valtakunnan jatke, nykyinen maailmanvalta, eli pedon 7. pää (tai kuningas) Ilmestyskirjan luvussa 17, kun muinainen Rooma on 6. pää (tai kuningas). Antikristus-ihminen on sitten 8. pää, jonka kuolinhaava paranee. USA:han sopii kaikki Ilmestyskirjan pedon piirteet. "Kuka voi sotia petoa vastaan" (Ilm. 13:4), teknologinen osaaminen, New York uutena Babylonina (Ilm. 18), jne.

  Olen tuonut blogissani (ja vieraskirjassa) esiin niin vahvoja todisteita Trumpista AK:na, että täytyy olla jokin kummallinen ennakkoasenne tulkintaani kohtaan, jotta voi kieltää tosiasiat.

  Lopuksi: Jos Trump on todellakin AK, niin ylösottomme on lähellä. Paavalin mukaan laittomuuden ihmisen täytyy ilmestyä ennen Herran päivää (2. Tess. 2:3).

  VastaaPoista
 12. paavin valta on antikristus ja amerikka tulee tukemaan paavin valtaan nousua

  VastaaPoista
 13. Onpas merkillistä kuinka Trump on niin selvästi antikristillinen ja silti harva kristitty tuntuu edes harkinneen sitä että hän olisi antikristus. Jotkut jopa julistavat häntä jonain Yhdysvaltojen pelastajana.

  VastaaPoista
 14. Eikö vapaamuurarillinen ole antikristillinen? Vapaamuurareiden, kuten Trumpin hengellisen isän, Pealen, mielestä ei tarvitse syntyä uudelleen pelastuakseen. Se Trumpin 'kristillisyys' on ns. vapaamuurarikristillisyyttä, joka on Amerikassa niin yleistä. Se on joillekin eksyttävää ja monet pinnalliset kristityt katsovat vain ulkokuoreen ja päättelevät, että Trump on kristitty kun hän vain pitelee Raamattua kädessään julkisesti. Kun hänen piti lainata Raamatusta Toista Korinttolaiskirjettä, hän sanoi Two Corinthians kun olisi pitänyt sanoa Second Corinthians. Mutta tämä ei ollut pahin virhe hänen puheessaan, vaan se, että hän osoitti heresiansa soveltamalla väärin tätä Korinttolaiskirjeen kohtaa.

  Trump Saying 'Two Corinthians' Doesn't Matter; His Heresy Does

  http://www.christianpost.com/news/trump-two-corinthians-heresy-liberty-155365/

  Jos todella näin on, että vain harva kristityksi itseään kutsuva on edes harkinnut Trumpia Antikristuksena, niin se jos mikä on surullista. Osoittaa vain, että Jumala seuloo väkevän eksytyksen kautta nisun lusteesta.

  Trump Yhdysvaltain pelastaja?? Tulee vain mieleen Saksan "pelastaja" 1930-luvulla, Adolf Hitler, joka käytti samanlaista iskulausetta kuin Trump eli lupasi tehdä Saksasta jälleen suuren.

  http://www.dailykos.com/story/2016/11/23/1603405/-Here-s-Adolph-Hitler-saying-he-ll-make-Germany-great-again-in-1934

  Adolf Hitler, out of prison, took advantage of the groans. He told people that he would make Germany “great” again. He blamed Jews, Socialists, Communists, and others for the troubles of the land. His blazing speeches gained followers for his “cause.”

  Kuulostaako tutulta? Trump myöskin syyttää sosialisteja, Obaman kannattajia, sekä juutalaisten tilalla on muslimit. Muslimi muuten uskoo Jeesuksen olleen Jumalan profeetta, mutta tavallinen ortodoksijuutalainen ei pidä Jeesus Nasaretilaista missään arvossa. Haloo!!

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com