Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 21. helmikuuta 2017

Israelin ja USA:n suhteissa on tapahtunut muutos Trumpin valinnan myötä joka ilmeni pääministeri Netanyahun Washingtonin vierailun aikana helmikuussa 2017

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta tuore Jim Fletcher'in kirjoitus Israel Watch -osastolla, joka käsittelee juonenkäännettä, joka on tapahtunut viimeaikoina Israelin ja USA:n suhteiden kannalta ja joka voi poikia merkittäviä muutoksia Lähi-itään lähitulevaisuudessa. Fletcher kuvaa kuinka USA:n suhtautuminen Israeliin on muuttunut täysin Amerikan uuden konservatiivisen ja Israel-myönteisen presidentin myötä, joka korvasi edellisen vasemmistolaisen ja palestiinalais-myönteisen Yhdysvaltojen presidentin. Tämä muutos ilmeni varsinkin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun äskettäisellä Washingtonin vierailulla, jossa hän sai edellisvuosista poikkeavan vastaanoton isänniltään. Mutta muistakaamme, että kaikki tähtää vain Danielin kirjan profetian toteutumiseen luvussa 9:27, jossa Antikristus takaa turvallisuuden Israelille vahvistamalla liiton (Jerusalem Covenant) vain rikkoakseen sen 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä. Seuraavan artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Israel Watch

Feb 20, 2017
Published on: February 19, 2017 By RRadmin7

http://www.raptureready.com/2017/02/19/iw-feb-20-2017/


Juonenkäänne (A Plot Twist)

Rakastan poliittisia trillereitä. Pidän myös poliittisista trillereistä tosielämässä. Näimme sellaisen tällä viikolla kun Benjamin Netanyahu vieraili Amerikassa.

On hyvin selvää, että Netanyahun vastaanotto oli aivan toisenlainen kuin se, joka annettiin hänelle uhkailevan Barack Obaman toimesta, kovanlinjan marxilainen ideologi joka on tukenut palestiinalaisia jo vuosikymmenten ajan.

Donald Trump on tuntenut ”Bibi” Netanyahun vuosikymmeniä, ja heidän lehdistötilaisuutensa aikana, Israelin pääministeri muistutti myös, että hän on tuntenut presidentin vävyn (ja uuden poliittisen neuvonantajan), Jared Kushner'in, jo pitkään. Kushner'ille on annettu tehtäväksi löytää tapa edetä rauhan välittämisessä Israelin ja palestiinalaisten välille.

(Luulen, että Kushner'illa itse, joka on juutalainen, on enemmän ”milleniaalinen” näkökulma kaikkeen tähän, joten älä odota hänen olevan kiivas siionisti, tai sellainen, joka vetoaa Israelin raamatulliseen maan saamisoikeuteen. Todennäköisemmin, Washingtonin näkemys tässä asiassa tulee pelkästään muokkaamaan sitä mihin diplomaatit ovat tähdänneet.)

Se, mikä teki lehdistötilaisuudesta Trumpin ja Netanyahun kesken nimenomaan uutiskynnystä ylittävän, on se, että uusi Yhdysvaltain presidentti puolihuolimattomasti huomautti, ettei hän ollut enää naimisissa Oslon sopimuksen kanssa, tai surullisenkuuluisan ”kahden valtion ratkaisun” kanssa.

Trump sanoi, että hän on tyytyväinen ”mihin tahansa” valtioratkaisuun, ja pohjimmiltaan niin, että israelilaiset päättävät mikä on parasta heille.

Tämä on valtavaa. Ainakin neljään tai kahdeksaan vuoteen.

Totuus on, että 25 vuoden epäonnistuminen siinä mikä tunnetaan termillä ”maata rauhasta” tai ”Oslo” tai ”kahden valtion ratkaisu” on tuonut kuoleman israelilaisille, ja rehellisesti sanottuna, Amerikan presidentit ja läntiset diplomaatit eivät ole välittäneet siitä. Ei kukaan heistä.

Trump herätti ihmetystä kertomalla Netanyahulle, että hän toivoo pääministerin painavan jarruja lisäsiirtokuntien rakentamiselle.

Totuus on, ettei mikään ihmisen hallintosysteemi tule olemaan optimaalinen. Se mitä meillä kuitenkin on nyt, on paras mahdollinen skenaario Israelille poliittisesti...koskaan. Trump on juutalaisvaltion ystävä ja kuvittelisin, että kulissien takana tapahtuu ihania asioita seuraavien vuosien aikana.

Tärkeitä juttuja tapahtui suljettujen ovien takana. Esimerkiksi, Netanyahu tapasi myös varapresidentti Mike Pence'n, ja he pääsivät yhteisymmärrykseen ”siirtokunnista”. Kuten raportoitiin The Times of Israel'issa:

”Pääministeri myöskin toisti pyyntönsä, että Yhdysvallat tunnustaa Israelin itsemääräämisoikeuden Golanin kukkuloiden suhteen, ollen jotain, jonka hän ilmaisi Trumpille heidän soikean toimiston (Oval Office) tapaamisen yhteydessä keskiviikkona. Israel valtasi Golanin kukkulat Syyrialta vuoden 1967 Kuuden päivän sodassa ja ulotti suvereniteettinsa alueen ylle vuonna 1981. Mikään muu maa ei tunnusta Israelin suvereniteettia Golanin kukkuloiden suhteen.”

”'Tulemme muotoilemaan niin pian kuin mahdollista luomuksen mekanismista keskustellaksemme Valkoisen Talon kanssa siirtokuntien rakentamisesta, tarkoituksenamme päästä yhteisymmärrykseen tässä asiassa', sanoi eräs Netanyahun valtuuskunnan jäsen Washingtonin vierailua varten torstaisen tapaamisen jälkeen.”

”Netanyahu oli vastannut Trumpin pyyntöön hillitä siirtokuntatoimintaa keskiviikkona luvaten, että Israel ja Yhdysvallat yrittäisivät koordinoida kantojaan siirtokuntien rakentamisessa Länsirannalle, 'siten että emme törmää toisiimme tässä asiassa joka kerta.'”

Tulee olemaan myös merkittäviä muutoksia Israelin, Yhdysvaltojen, ja korruptoituneen YK:n välisissä suhteissa.

Niinpä lyhyessä ajassa, peli on muuttunut. Tarina on vaihtunut.

Tiedämme myös, että vasemmisto ei lepää sekuntiakaan seuraavien vuosien aikana ja pyrkii vahingoittamaan Amerikkaa ja Israelia, joten meidän on oltava tarkkana rukouksissamme.

Jim1fletcher@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com