Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 2. helmikuuta 2017

Israel-mieliset kristityt painostavat Donald Trumpia siirtämään suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin – tällä siirrolla voi olla merkittävä profeetallinen vaikutus Lähi-itään

Tässä israelilaiselta Breaking Israel News -uutissivustolta tärkeä ajankohtainen artikkeli siitä syystä, että pian presidentti Trumpin on päätettävä siirtääkö hän Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystön Jerusalemiin, kuten hän lupasi vaalikampanjansa aikana tekevän. Tässä suomentamassani artikkelissa kerrotaan erityisesti Israel-mielisten evankelisten kristittyjen laajasta tuesta ja painostuksesta tälle suurlähetystön siirrolle, jonka pitäisi tapahtua ennen ensi kesää. Ainakin hieman saamme viitteitä tulevasta jo helmikuun alkupuolella, kun Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu aikoo vierailla Valkoisessa Talossa Trumpin luona, jolloin varmasti käsitellään suurlähetystön siirtämistä pois Tel Aviv'ista. Kohta olemme siis viisaampia. Joka tapauksessa on selvää, että tätä siirtoa vastustetaan laajasti eri arabimaissa ja varsinkin palestiinalaisten keskuudessa, jotka uhkaavat jopa sodalla. Näin ollen Psalmin 83 profeetallinen sota on mahdollinen, joka laajenisi Albert Piken ennustamaksi 3. maailmansodaksi joka käydään ennenkaikkea juutalaisuuden ja islamin välillä.

------------------------

Israel-mieliset evankelikaalit siteeraavat Raamattua Jerusalemin suurlähetystön tueksi

By JNS January 30, 2017 , 8:30 am

https://www.breakingisraelnews.com/82800/pro-israel-christians-rally-support-us-embassy-jerusalem/

”Näin sanoo Herra: Minä käännyn jälleen Siionin puoleen ja tulen asumaan Jerusalemin keskelle, ja Jerusalemia kutsutaan Uskolliseksi Kaupungiksi ja Herran Sebaotin vuorta Pyhäksi Vuoreksi.” (Sakarja 8:3)

Juutalaisten Sukkot-juhlapäivänä lokakuussa 2015, tuhannet evankelikaaliset kristityt
 heiluttavat Israelin, Amerikan ja muita kansallisia lippuja kun he marssivat Jerusalem-paraatissa
 osana Kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Jerusalemissa (ICEJ) lehtimajanjuhlan
 juhlallisuuksia (Hadas Parush/Flash90)

By: Sean Savage

Paitsi sen keskeistä asemaa juutalaisen kansallistunnon kotina muinaisille juutalaisille temppeleille ja nyt modernin Israelin valtion pääkaupunkina, Jerusalem on myös synonyymi juutalaisuudelle monien Raamattua lukevien kristittyjen kannalta. Näin ollen, näkyvät Israel-mieliset kristilliset järjestöt ovat asettumassa riviin ilmaistakseen tukeaan presidentti Donald Trumpin lupaukselle siirtää USA:n suurlähetystö Israelissa Tel Aviv'ista Jerusalemiin, ja pitääkseen presidentin vastuullisena sanoistaan.

Susan Michael, yhdysvaltalainen johtaja Kansainväliselle kristilliselle suurlähetystölle Jerusalemissa (ICEJ), sanoi, että kristityt ymmärtävät jo, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja haluaisivat nähdä Yhdysvaltain hallinnon seuraavan perässä. Itseasiassa, ICEJ'llä on ollut oma ”epävirallinen” suurlähetystönsä Jerusalemissa vuodesta 1980 lähtien, seikka, johon Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu viittasi hänen vuoden 2016 joulupuheessaan.

International Christian Embassy Jerusalem”Sadat miljoonat kristityt ympäri maailmaa käsittävät Raamatustaan Jerusalemin hengellisen merkityksen juutalaiselle kansalle, ja että se perustettiin Israelin pääkaupungiksi noin 3000 vuotta sitten kuningas Daavidin toimesta”, Michael kertoi JNS.org'ille, lisäten, että kristityt ”uskovat hengelliseen siunauslakiin, joka on tunnettu Genesiksen 12. luvusta, kun Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat juutalaista kansaa....He haluavat nähdä USA:n seisovan Israelin tukena ja nauttivan siunauksista tekemällä näin.”

Matthew Staver, Liberty Counsel'in evankelisen kristillisen järjestön perustaja ja puheenjohtaja sekä Christians in Defense of Israel (Kristityt Israelin tukena) -ministeriön puheenjohtaja, yhtyi Michael'in arvioon.

”Tuen antaminen Israelille tulee sekä Raamatusta, joka selvästi vahvistaa Jumalan antaneen Israelin maan juutalaisille, että historiasta, joka vahvistaa yhteysjatkuvuuden Israelin ja juutalaisen kansan välillä”, Staver kertoi JNS.org'ille. ”Jerusalemin tunnustamisen kieltäminen Israelin pääkaupunkina on antisemiittistä.”

David Brog, perustaja ja toiminnanjohtaja, ja nykyään hallituksen jäsen Christians United for Israel (Kristityt yhdistyneenä Israelin puolesta, CUFI) -järjestössä, joka kutsuu itseään Amerikan suurimmaksi Israel-mieliseksi järjestöksi yli 3,3 miljoonalla jäsenellään, kertoi JNS.org'ille, että monet kristityt, jotka lukevat Raamattua, ”ymmärtävät, että Jerusalem on, ja on aina ollut Israelin pääkaupunki, ja he eivät yksinkertaisesti ymmärrä miksi Israelin pitäisi olla ainoa kansakunta maan päällä, jonka pääkaupunkiin me emme aseta suurlähetystöämme.”

”Israelin tukeminen oli yksi vaikuttimista historiallisessa evankelisten äänestysaktiivisuudessa presidentti Trumpin puolesta näissä viime vaaleissa”, sanoi pastori Mario Bramnick, puheenjohtaja Hispanic Israel Leadership Coalition'ille, johtava Israel-mielinen latinokristittyjen yhteenliittymä. ”Evankelikaaleina, me tuemme presidentti Trumpin päättäväisyyttä siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin. Me uskomme, että Israelin maa, jakamaton Jerusalem pääkaupunkinaan, annettiin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille ikuisen liiton muodossa, ja ettei kellään presidentillä, pääministerillä tai kuninkaallisella ole mitään valtuuksia ottaa sitä heiltä pois.”

'Vuosikymmeniä kestänyt vääryys'

Vaikka historiallinen juutalainen yhteys Jerusalemiin on selvää monille evankelisille kristityille, ICEJ'n Michael selitti myös, että käytännöllisestä näkökulmasta, Israel-mieliset kristityt myöskin tuntevat ”tarvetta oikeuteen vuosikymmeniä kestäneessä vääryydessä Yhdysvaltain politiikassa.”

”Israel on ainoa maa, jossa Yhdysvaltain suurlähetystö ei sijaitse tuon maan pääkaupungissa. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvaltojen hallitus ei edes tunnusta länsi-Jerusalemin olevan osa Israelia, vaikka se on aluetta, jota Israel on hallinnut vuodesta 1949 lähtien”, hän sanoi.

Todellakin, presidentti Harry Truman pani tosiasiassa vireille Israelin tunnustamisen toukokuussa 1948 (lailliseksi juutalaisvaltion tunnustaminen tuli tammikuussa 1949), mutta Yhdysvallat ei ole koskaan tunnustanut Israelin vaatimuksia Jerusalemin suhteen. Nämä vaatimukset rajoittuivat länsi-Jerusalemiin siihen asti kunnes Israel jälleenyhdisti kaupungin, vallaten itäisen osan Jordanialta, vuoden 1967 kuuden päivän sodassa. Vuosikymmeninä, jotka seurasivat Israelin suvereniteetin laajentamista koko Jerusalemiin, Yhdysvallat on pysynyt lujana kieltäytyessään tunnustamasta kaupunkia Israelin pääkaupunkina.

Kongressi on kuitenkin ottanut erilaisen kannan. Vuonna 1995 kongressi hyväksyi Jerusalemin suurlähetystö-lain, joka kehottaa Yhdysvaltoja siirtämään suurlähetystön Jerusalemiin ja tunnustamaan kaupungin Israelin pääkaupungiksi. Mutta jokainen istuva presidentti siitä ajasta lähtien on valinnut allekirjoittaa peräkkäisiä kuuden kuukauden vastuuvapauslausekkeita lykäten siirtoa. Viimeksi entinen presidentti Barack Obama allekirjoitti vastuuvapauslausekkeen joulukuussa, mikä tarkoittaa sitä, että presidentti Trumpin on päätettävä kesäkuun 1. päivään mennessä uuden vastuuvapauslausekkeen tai lähetystön siirron välillä. [Huh, onpa jännää..mitä Trump tekee?!, Suom. huom.]

Näin ollen yhdessä ehdotuksessa esitetään, että Yhdysvallat siirtää suurlähetystönsä länsi-Jerusalemiin, jonka kansainvälinen yhteisö yleisesti hyväksyy olevan osa Israelia nykyisin tai missä tahansa tulevassa Israelin ja Palestiinan välisessä lopullisen statuksen omaavassa sopimuksessa.

”Suurlähetystön siirtämisellä Jerusalemiin ei ole merkitystä itä-Jerusalemin kannalta, eikä se heikennä lopulta tapahtuvien neuvottelujen lopputulosta kaupungin lopullisen aseman ja rajojen suhteen, ja siksi sen pitäisi tapahtua viipymättä”, Michael sanoi.

Samalla, Yhdysvallat jo ylläpitää konsulaattia Jerusalemissa, joka palvelee kaupunkia yhtä hyvin kuin Länsirantaa ja Gazan kaistaletta. Se on yksi kahdesta Amerikan konsulaatista, joista toinen sijaitsee Hong Kong'issa, joka raportoi suoraan ulkoministeriölle Yhdysvaltain suurlähettilään sijasta.

Tekeekö Trump siirron?

Trumpin presidenttikauden alkupäivinä, hänen hallintonsa on antanut ristiriitaisia lausuntoja mitä tulee siihen, milloin tai josko ylipäätään Yhdysvaltain suurlähetystö tullaan siirtämään.

Valkoisen Talon lehdistösihteeri Sean Spicer sanoi tammikuun 23. päivänä, ettei ”mitään päätöstä” ole tehty siirtoa koskien.

”Olemme aivan alkuvaiheessa päätöksentekoprosessia”, Spicer kertoi toimittajille kun häneltä kysyttiin, että miten siirto palvelisi Yhdysvaltain strategisia asiakysymyksiä. ”On hyvin aikaista tässä prosessissa. Trumpin tiimi aikoo edelleen neuvotella ulkoministeriön kanssa.”

Spicer'in kommentit tulivat sen jälkeen kun hän oli päivää aikaisemmin sanonut, että Yhdysvallat oli ”hyvin alkuvaiheissa” keskustelussaan suurlähetystön siirrosta. Samaan aikaan, haastattelussa Israel Hayom'in kanssa vähän ennen virkaanastumistaan, Trump sanoi, ettei hän ”ole unohtanut” lupaustaan siirtää suurlähetystöä Jerusalemiin, lisäten, että ”te tiedätte etten ole henkilö joka rikkoo lupauksia.”

Lisäksi USA:n hallituksen nimittämä Israelin-suurlähettiläs David Friedman, joka senaatin on vielä vahvistettava, ilmoitti, että hän aikoo asua Jerusalemissa mieluummin kuin Amerikan suurlähettilään perinteisessä virka-asunnossa Herzliya'ssa.

David M. Friedman
(Kasowitz Law Firm)
Helmikuussa Netanyahun on määrä tavata Trump Washington D.C:ssä, jossa johtajat voivat keskustella suurlähetystön siirtämisestä, viranomaiset ovat sanoneet.

”Päätös siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö pitäisi olla lopullisen arvion tuote mahdollisista eduista verrattuna mahdollisiin riskeihin”, Robert Satloff, Washington Institute for Near East Policy'n pääjohtaja kertoi JNS.org'ille.

”On helppoa keskittyä liioitteleviin uhkiin tietyiltä Lähi-idän toimijoilta, jotka vastustavat suurlähetystön siirtoa ilman että myöskin lasketaan yhtälöön mukaan se, mitä suurlähetystön siirtämisellä voitaisiin saavuttaa – korjata historiallinen vääryys, eli korjata se seikka, että Amerikalla on tällä hetkellä edustus Jerusalemissa palestiinalaishallintoa varten, mutta ei mitään Israelia varten, ja lähettää viesti koko alueelle, että Amerikka täyttää lupauksensa liittolaisille”, hän sanoi.

Kristittyjen tuen mobilisointi

CUFI pani liikkeelle tammikuun 22. päivänä toimintahälytyksen jossa vedottiin sen jäseniin laittamaan sähköpostia Trumpille, pyytämällä häntä pitämään lupauksensa ja siirtämään suurlähetystö.

”Tähän mennessä jäsenistämme yli 20,000 on lähettänyt sähköpostia Valkoiseen Taloon. He muistuttivat presidenttiä, että Amerikka, kongressi ja 3,3 miljoonaa CUFI'n jäsentä ovat hänen kanssaan ja että hänen tulisi sivuuttaa äänet, jotka kehottavat häntä rikkomaan vaalilupauksensa”, Brog sanoi.

Vuoden 2016 vaalikampanjan aikana, ICEJ mobilisoi useita satoja kristittyjä johtajia puhumaan suurlähetystön siirron puolesta.

”ICEJ'n USA:n haaraosasto kirjoitti kirjeen molemmille presidenttiehdokkaille ennen vaaleja, jonka allekirjoitti noin 650 kristittyä johtajaa, kannustaen tähän siirtoon”, Michael sanoi. ”Teemme kaiken tarpeellisen lähikuukausina kannustaaksemme hallintoa ja osoittaaksemme amerikkalaisen kristillisen yhteisön jatkuvan tuen tälle siirrolle.”

Michael uskoo, että Trumpin olisi työskenneltävä tiiviisti Israelin ja muiden alueellisten Yhdysvaltain liittolaisten kanssa varmistaakseen, että suurlähetystön siirto toteutetaan asianmukaisesti, välttämään väkivaltaa tai diplomaattisia jännitteitä.

”Samalla kun me kannustamme Yhdysvaltain hallintoa tekemään tämän siirron mahdollisimman pian, me varoitamme, että se on tehtävä oikein”, Michael sanoi. ”Ymmärrämme, että he (hallinnon virkamiehet) tarvitsevat aikaa neuvotellakseen Israelin kanssa eri näkökohdista tällaiselle siirrolle. Heidän pitäisi myös käyttää tätä tilaisuutta hyväksi vahvistamaan alueellisia suhteita ja vaikutusvaltaa työstämällä suunnitelmaa etuajassa keskeisten arabijohtajien kanssa, samoin kuin rakentamalla muiden maiden koalitio, joka seuraa Yhdysvaltoja heidän omien suurlähetystöjensä siirtämisessä Jerusalemiin.”

--------------

Lue Netanyahun tulevasta vierailusta Yhdysvaltoihin seuraavasta uutisjutusta:

http://www.cbsnews.com/news/benjamin-netanyahu-accepts-invitation-from-president-donald-trump-to-visit-us/ (22.1.2017)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com