Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 10. helmikuuta 2017

Palomies Mark Taylor'in Trump -profetia on petos – väkevä eksytys käynnissä Amerikassa

Tässä Watchmanscry -sivustolta erään amerikkalaisen helluntaisaarnaajan analyysia miljoonia Amerikan evankelikaaleja eksyttäneestä Donald Trumpia koskevasta profetiasta, joka kenties mahdollisti hänen voittonsa USA:n presidentinvaaleissa. Jeesus ja Paavali ennustivat lopunaikojen petoksesta, jonka turvin laittomuuden ihminen eli Antikristus nousee valtaan. Tähän petokseen kuuluu valhe sekä ihmeet ja merkit, joihin siis sisältyvät yliluonnolliset ”mukavat” profetiat, joihin ihmiset uskovat, tarkistamatta sen kummemmin profetioiden aitoutta faktojen perusteella. Seuraavassa suomentamassani artikkelissa käydään läpi tärkeintä Trump -profetiaa ennen vaaleja, jossa on paljon epäjohdonmukaisuuksia. Johtopäätös on, että profetian sana ei tullut Herralta. Elämme tosi eksyttävää aikaa, mutta aito Jumalan Sana käy toteen tämänkin suhteen.

--------------------------

Palomies Mark Taylor'in Trump -profetia on petos – Trump Aikakirjat, Osa 2 – By Nathan Leal

January 1, 2017The Mark Taylor – Trump Prophecy is a Delusion
The Trump Chronicles Part 2

http://watchmanscry.com/?p=6326

——————————————————–

Huomautus – tämä tutkimus on niitä varten, joilla on korvat kuulla. Jos tämä pätee sinuun, niin sitten ole hyvä ja lue eteenpäin...
”Ja profeetta Jeremia sanoi profeetta Hananjalle: "Kuule, Hananja! Ei Herra ole sinua lähettänyt, vaan sinä olet saattanut tämän kansan turvaamaan valheeseen.” (Jeremia 28:15) 
Jeesus varoitti meitä, että eksytystä tapahtuisi lopunaikoina. Hän varoitti meitä tästä yhä uudelleen. Hän sanoi, että jos mahdollista, niin jopa valitutkin eksyvät. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunaikojen petos on niin vakuuttava, että jopa kaikkein juurtuneimmat kristityt joutuvat kamppailemaan päästäkseen jyvälle siitä.

Petos on tehokas väline. Useimmat ihmiset eivät tiedä milloin se tulee heidän eteensä. Miksi? Koska petoksen luonne pitää sen verhottuna. Näkymättömänä. Tuntemattomana, kunnes on liian myöhäistä.

Ovela hengellinen petos tapahtui Trumpin kampanjan aikana. Siihen liittyi useita vääriä profetioita, jotka tehtiin Donald Trumpista koskien häntä itseään ja hänen presidenttiyttään.

Palomies Mark Taylor'in profetia

Mark Taylor ilmestyi kuin tyhjästä vaalien aikana, ja saavutti nopeasti mainetta johtuen profetiasta, jota hän jakoi TruNews -ohjelmassa. Todistuksensa mukaan, hän sai profetian vuonna 2011. (tarkalleen ottaen 28.4.2011, Suom. huom.)

Tähän mennessä monet teistä olette tutustuneet siihen.

Profetia löysi nopeasti vetovoimaa. Sitä esiteltiin sitten Jim Bakker -TV-ohjelmassa, samoin kuin muissa paikoissa. Johtuen profetian positiivisesta sisällöstä, se sai osakseen suurta suosiota osalla evankelisesta yhteisöstä. Ne jotka ilmaisivat tyytymättömyytensä löysivät usein itsensä militantin hyökkäyksen alta niiden taholta, jotka puolustivat sitä hinnalla millä hyvänsä.

Kaikkina vuosina, jolloin olen ollut kristitty, en ole koskaan nähnyt profeetallista sanaa kohdeltavan sellaisella ”vihkimisellä” kuten tämän profetian suhteen oli. Monet äänestivät Trumpia juuri tämän profetian vuoksi. Ja nyt hän on voittanut vaalit.

Huolestuttavaa

Miksi puhun siitä nyt? Koska tapa jolla tätä profetiaa seulottiin paljastaa, että Amerikan evankelikaaliset ovat unohtaneet heidän Raamattunsa sanat.

– Profetia ohittaa pääperiaatteet, jotka ovat välttämättömiä profetialle ollakseen pätevä.

– Profetia oli myös täynnä historiallisia epätarkkuuksia ja virhepäätelmiä. Se on näin hyvät ystävät, profetia piti sisällään valheita.

Mutta huolimatta kaikista virheistään, kristityt kallistuivat siihen, ja pitivät siitä kiinni kuin pyhästä lehmästä. Vieläkin huolestuttavampaa oli se kuinka kristilliset johtajat mainostivat sitä, vaikka se oli täynnä väärää sisältöä.

Profetia on alla —————————

http://www.charismanews.com/politics/issues/61220-firefighter-prophet-updates-his-vision-for-donald-trump-s-presidency

Jumalan Henki sanoo, olen valinnut tämän miehen, Donald Trumpin, juuri tällaista aikaa varten. Sillä mitä Benjamin Netanyahu on Israelille, niin sitä tämä mies tulee olemaan Amerikan Yhdysvalloille! Sillä minä käytän tätä miestä tuomaan kunnian, arvostuksen ja entisöinnin Amerikkaan. Amerikkaa tullaan jälleen kerran kunnioittamaan mahtavimpana ja menestyneimpänä kansakuntana maan päällä, (poislukien Israel). Dollari tulee olemaan vahvempi kuin koskaan Yhdysvaltojen historiassa, ja se tulee taas olemaan valuutta, jolla muita arvioidaan.

Jumalan Henki sanoo, vihollinen tulee vapisemaan ja tärisemään ja pelkäämään tämän miehen vuoksi, jonka olen voidellut. He jopa vapisevat ja tärisevät kun hän ilmoittaa pyrkimisestään presidentiksi ja se tulee kuin laukauksena joka kuullaan halki maailman. Vihollinen sanoo, mitä teemme nyt? Tämä mies tuntee kaikki temppumme ja juonemme. Olemme ryöstäneet Amerikkaa jo vuosikymmeniä, joten mitä teemme pysäyttääksemme tämän liikehdinnän? Henki sanoo HA! Kukaan ei pysäytä tätä, jonka olen pannut alulle! Sillä vihollinen on ryöstänyt Amerikalta vuosikymmenten ajan ja se loppuu nyt! Sillä aion käyttää tätä miestä korjaamaan sadon, jonka Yhdysvallat on kylvänyt ja ryöväämään viholliselta sen mitä se on varastanut ja palauttamaan sen seitsenkertaisena takaisin Yhdysvalloille. Vihollinen sanoo Israel, Israel, mitenkäs Israel? Israelia tullaan suojelemaan Amerikan taholta jälleen kerran. Henki sanoo kyllä! Amerikka tulee taas seisomaan käsi kädessä Israelin kanssa, ja nämä kaksi tulevat yhdeksi. Sillä Israelin ja Amerikan suhteet tulevat olemaan vahvemmat kuin koskaan, ja Israel kukoistaa kuin koskaan ennen.

Jumalan Henki sanoo, minä tulen varjelemaan Amerikkaa ja Israelia, sillä tämä seuraava presidentti tulee olemaan sanansa mittainen mies, ja kun hän puhuu, maailma kuuntelee ja tietää, että hänessä on jotakin suurempaa kuin muissa ennen häntä. Tämän miehen sana on hänen sitoumuksensa ja maailma sekä Amerikka tulevat tietämään tämän ja vihollinen pelkää tätä, sillä tämä mies on peloton. Henki sanoo, kun taloudellinen sadonkorjuu alkaa niin sen rinnalla on hengellinen herätys Amerikkaa varten.

Jumalan Henki sanoo, näissä seuraavissa vaaleissa he käyttävät miljardeja pitääkseen tämän presidentin sisällä (tarkoittaako Obamaa vuoden 2012 vaaleissa??, Suom. huom.); se tulee olemaan kuin heidän rahojensa huuhtomista vessanpöntöstä alas. Anna heidän tuhlata rahansa, sillä ne ovat peräisin ja niitä käytetään pahojen voimien toimesta, jotka ovat työssään, mutta he eivät onnistu, sillä nämä seuraavat vaalit tulevat olemaan putsaus miestä varten, jonka olen valinnut. He sanovat asioita tästä miehestä (vihollinen), mutta se ei vaikuta häneen, ja he sanovat että kritiikki vierii hänestä pois ankan tavoin, sillä kuten ankan sulat suojelevat sitä, niin minun sulkani suojelevat tätä seuraavaa presidenttiä. Jopa valtavirran uutismedia tulee kiinnostumaan tästä miehestä ja kyvyistä, jotka olen lahjoittanut hänelle, ja he alkavat jopa olla samaa mieltä hänen kanssaan, sanoo Jumalan Henki.

By Mark Taylor
-----------------------

Väärä sisältö

Jos profetia sisältää virheitä, niin voiko se olla Jumalalta? Vastaus on, että ei.

Mutta tämä profetia sisältää useita lausuntoja, jotka olivat empimättä vääriä alusta alkaen. (jonka olen aikeissa paljastaa)

Tekeekö ”Jumalan Henki” tällaista? Tietenkään ei, mutta se ei tuntunut haittaavan niitä, jotka mainostivat sitä.

Trump ja totuus

Tähän mennessä maailma tietää, että Donald J. Trumpilla on ongelma totuuden kertomisessa. Maallikon termein, hän on piintynyt valehtelija. Ei ole mitään tapaa kaunistella tätä ystävät. Trump on mestari sanojensa merkityksen kääntämisessä.

Edellämainittu profetia toteaa kolmannessa kappaleessa, …

Jumalan Henki sanoo, minä tulen varjelemaan Amerikkaa ja Israelia, sillä tämä seuraava presidentti tulee olemaan sanansa mittainen mies, …

Mutta onko tämä totta? Onko Donald Trump sanansa mittainen mies? Virtaako hänen huuliltaan periaatteellinen rehellisyys ja totuus? Aivan päinvastoin. Kukaan ei tiedä milloin hän puhuu totta...Ennen vanhaan tätä kutsuttiin VALEHTELEMISEKSI!

Profetia jatkui todeten kolmannessa kappaleessa …

”... Tämän miehen sana on hänen sitoumuksensa ja maailma sekä Amerikka tulevat tietämään tämän...”

Mutta onko Donald Trumpin sana hänen sitoumuksensa? Joukkokokoustensa aikana, hän antoi kampanjalupauksen laittaa Hillary Clinton telkien taakse kun hänestä tulee presidentti. Mutta vaalivoittonsa jälkeen, hän totesi, ettei hän ajaisi mitään syytteitä Hillary'a vastaan.Se oli merkittävä takinkääntö. Ja kristittyinä omaten arvostelukykyä, ei ole mitään tapaa kiertää tätä.

Muita Trumpin kertomia valheita

Tarvitseeko etsiä kaukaakin havaitakseen Trumpin toimivan kuin Pinokkio? Ei. Trump myöskin kampanjoi lupauksella kuivattaa suo. Ja kuten ehkä tiedätkin nyt, suota ei ole saatu kuivatuksi.

– Sitä täydennettiin globalistisilla yön olennoilla, vampyyreilla ja juuri niillä, jotka ovat vastuussa maailman verilöylyistä.

– Goldman Sachs on soluttautunut Valkoiseen Taloon.

– Henry Kissinger tekee nyt säännöllisiä vierailuja sinne ja neuvoo Trumpia.

– Rothschild'eilla on edustaja Trumpin hallinnossa.

– Ulkomaansuhteiden neuvosto (CFR) on tiimissä mukana.

– Globalisteja, jotka olivat salaa muuttamassa maapalloa suurtilaksi, on otettu Trumpin palvelukseen.

– Uuskonservatiiveja, jotka halusivat ohjata Hillary'n sotaan, on otettu Trumpin palvelukseen.

– Peter Thiel, PayPal-miljardööri ja avoimesti homoseksuaali, on vampyyri. Hän ruiskuttaa ihmisverta itseensä pyrkien elinikänsä pidentämiseen. Yksi hänen tavoitteistaan on elää ikuisesti ja huijata kuolemaa. Tämä on yleinen eliitin vakaumus. Peter puhuu siitä avoimesti.

Suomentajan kommentti:

Thiel on syntynyt Saksassa ja on nykyään Uuden-Seelannin kansalainen.

https://www.bostonglobe.com/business/2017/01/25/peter-thiel-trump-adviser-has-backup-country-new-zealand/uW9mRQWFccWo94OpR2WbXM/story.html

http://www.ibtimes.co.uk/billionaire-trump-adviser-who-backs-presidents-immigration-crackdown-bought-secret-nz-citizenship-1604252Mark Taylor totesi – ”Vihollinen on ryöstänyt Amerikalta”....onko tämä totta?

Profetia toteaa toisen kappaleen yhdeksännessä lauseessa...

”...Sillä vihollinen on ryöstänyt Amerikalta vuosikymmenten ajan ja se loppuu nyt! Sillä aion käyttää tätä miestä korjaamaan sadon, jonka Yhdysvallat on kylvänyt ja ryöväämään viholliselta sen mitä se on varastanut ja palauttamaan sen seitsenkertaisena takaisin Yhdysvalloille....”

Onko tämä lausunto oikea hyvät ihmiset? Ovatko globalistiset suurtilaomistajat ryövänneet Amerikkaa vuosikymmenten ajan? Totuus on aivan päinvastainen. IMF:n ja Maailmanpankin avulla, Amerikan eliitti on ryövännyt maailman 188 maata, viidessä maanosassa, siitä lähtien kun Bretton Woods -sopimus pantiin alulle (heinäkuu 1944).
”Itseasiassa, IMF on ollut alusta alkaen toimielin, joka on käynnistetty, ohjattu, ja räätälöity Yhdysvaltojen etuja varten, jonka tarkoituksena on ollut varmistaa uuden sotilaallisen supervallan taloudellinen maailmanherruus.” Global Research – Pillaging the World (Maailman ryöstäminen). The History and Politics of the IMF –

http://www.globalresearch.ca/pillaging-the-world-the-history-and-politics-of-the-imf/5420397
Hyvät naiset ja herrat, Yhdysvallat ei ole varkauden uhri. Todellisuudessa Yhdysvallat on käyttänyt agentteja, jotka edustavat globalistipankkiireja, raiskaamaan muuta maailmaa niiden luonnonvaroista ja verotuloista lainojen kautta, joita ei voida maksaa takaisin. Suorittaakseen tämän tehtävän, eliitti on asettanut nukkejohtajia Kolmannen maailman maihin tehdäkseen yhteistyötä heidän kanssaan. Kun kansalaiset eivät pitäneet siitä, asetetut johtajat toimivat kuten diktaattorit ja murhasivat miljoonia maidensa kansalaisia.

Vuonna 1982, John Perkins kirjoitti kirjan – Confessions of an Economic Hit Man (Tunnustuksia taloudelliselta palkkamurhaajalta). Hän kirjoitti sen, koska hänen omatuntonsa ei enää sallinut hänen jatkaa pimeässä kansainvälisen pankkitoiminnan maailmassa ja ryöstää Kolmannen maailman valtioilta.
”Taloudelliset palkkamurhaajat (EHMs) ovat korkeasti palkattuja ammattilaisia, jotka huijaavat maita ympäri maailman vetäen esiin biljoonia dollareita. He kanavoivat rahaa Maailmanpankista, USA:n USAID-toimistosta (U.S. Agency for International Development) ja muista ulkomaisista ”avustus”-järjestöistä jättiyritysten kassoihin ja muutamien varakkaiden perheiden taskuihin, jotka hallitsevat maapallon luonnonvaroja. Heidän työkaluihinsa kuuluvat väärennetyt taloudelliset raportit, vaalivilppi, lahjukset, kiristys, ja murha. He pelaavat peliä niin kauan kuin imperiumi vallitsee, mutta sellaisen, joka on saanut uusia ja pelottavia ulottuvuuksia tänä globalisaation aikana. Minun pitäisi tietää; olin taloudellinen palkkamurhaaja.”

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Perkins_(author)

— John Perkins, Confessions of an Economic Hit Man
Poiminto hänen viimeisimmästä kirjastaan:
”Minua ahdistetaan joka päivä sillä mitä tein taloudellisena palkkamurhaajana (EHM). Minua ahdistaa valheet, joita kerroin tuolloin Maailmanpankista. Minua ahdistaa tavat, joilla tuo pankki, sen sisarjärjestöt, ja minä valtuutimme yhdysvaltalaisia yrityksiä levittämään syöpäisiä lonkeroitaan ympäri planeettaa. Minua ahdistaa lahjukset köyhien maiden johtajille, kiristys, ja uhkaukset, että jos he vastustaisivat, jos he kieltäytyisivät hyväksymästä lainoja, jotka orjuuttaisivat heidän maansa velkoihin, niin CIA:n aavikkosudet kukistaisivat tai salamurhaisivat heidät. Herään toisinaan kauhistuttaviin valtionpäämiesten, ystävieni, kuviin, jotka kokivat väkivaltaisen kuoleman, koska he kieltäytyivät pettämästä kansaansa. Kuten Shakespeare'n Lady Macbeth, yritän pestä verta käsistäni.” John Perkins

http://economichitman.com/wp-content/uploads/sites/47/2015/11/new-confessions-temporary-excerpt.pdf
Jos olet ollut hereillä tarpeeksi kauan ja tutkinut globalistien taktiikkaa, olet tietoinen siitä, että Amerikka ei ole ryöstöjuonen uhri. Yhdysvaltain dollarin rahataloudellinen järjestely on pantu toimeen aseen piipun avulla yli 800 sotilastukikohdan myötä, joita USA ylläpitää.

Tämä on perustavaa laatua oleva Uusi Maailman Järjestys – 101, mutta Mark Taylor'in profetiassa ohitetaan nämä perusteet ja luodaan uudelleen historiaa lausunnoilla, jotka eivät ole totta. Toimiiko Jumalan Henki tällä tavalla? Ennustaako Jumalan Henki puhumalla roskaa?

Kun tämä profetia ensimmäisen kerran tuli ilmi, huomasin nämä valtavat virheet. Mutta kummallisesti ne, jotka mainostivat sitä, eivät huomanneet. Miksi eivät? Miten tämä virhe liukui tutkan alle? Oliko se viaton erehdys?

Vai oliko se jotain muuta? Minulla on joitakin ajatuksia siitä ja aion puhua tästä lisää tulevissa osissa. Mutta nyt, uskon, että olemme todistamassa huolestuttavan kehityksen, väkevän eksytyksen, saapumista.

Väkevä eksytys on täällä ystävät.

Väärä profeetta

Perustuen tämän väärän profetian menestykseen, lisää on tulossa. Ja lopulta, me tulemme katselemaan Ilmestyskirjan luvun 13:11-12 toteutumista.
”Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.”
Jakeet edellä kuvaavat väärää profeettaa (väärä Kirkko), joka pettää ihmiset ja saa heidät ”palvomaan” Petoa. Kuka on väärä profeetta? Joillakin teistä saattaa jo olla tiettyjä tulkintoja tästä. Mutta salli minun sijoittaa toinen vaihtoehto pöydälle.

Väärä profeetta tulee olemaan ”ryhmä” pappeja, jotka levittävät väänneltyä evankeliumia, kuten sellaista, jota tämä kaveri mainostaa... Todd BentleyJa tämä kaveri... Rick Joyner

Mitä se on? Se on väärä teologia, joka kulkee useilla eri nimillä. Joitakin heidän termejään ovat ...New Apostolic Reformation (Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus), NAR, Kingdom Now (Valtakunta Nyt), seven mountain gospel (seitsemän vuoren evankeliumi), latter rain (myöhäissade), Jooelin armeija, samoin kuin useita muita nimiä. Tämä liike on soluttautumassa viimeisten päivien kirkkoon kuin heinäsirkkavitsaus.

Kestäisi kauan aikaa mennä yksityiskohtiin sen suhteen, mutta se on erittäin vaarallista ja tarttuu saatanallisen ilmoituksen, kundalinivoimaa välittävien pahojen henkien, vieraan tulen, ja New Age -opetuksen avulla toimien ihmeiden ja merkkien varjolla.

He uskovat, että ennenkuin Jeesus voi palata, maapallo täytyy vallata seitsemässä eri kategoriassa, tai seitsemän vuoren kohdalla.

1. Taide ja viihde

2. Liiketoiminta (bisnes)

3. Koulutus

4. Perhe

5. Hallinto

6. Tiedotusvälineet

7. Uskonto

Tehdäkseen valloituksensa, tämän teologian edustajia täytyy asettaa valtaan kussakin kategoriassa. Kun Mark Taylor puhuu, kuulet dominionistisen teologian hänen sanoissaan. Edustajat tästä liikkeestä näkyivät Trumpin kampanjassa. He rukoilivat usein hänen kanssaan ja profetoivat hänen päällensä.

”Entä sitten Nathan? Mikä on se iso juttu?”

Iso juttu on tämä. Vilkaise vielä Taylor'in profetiaa. Toisessa kappaleessa se sanoo...

”Sillä aion käyttää tätä miestä korjaamaan sadon, jonka Yhdysvallat on kylvänyt ja ryöväämään viholliselta sen mitä se on varastanut ja palauttamaan sen seitsenkertaisena takaisin Yhdysvalloille.”

Profetia oikeuttaa Yhdysvallat tekemään sotilaallisia seikkailuja ja ristiretkiä kaikkialla maailmassa. Ja ryöstämään maailmaa. Tämä tarkoittaa sotaa hyvät ihmiset. Mutta mikä pahempaa, se oikeuttaa sodan ja ryöväämisen Pyhän Hengen kätevän sateenvarjon alla. Seitsemän vuoren teologia on militantti sodan teologia. Ja tämän liikkeen kannattajat tukivat Donald Trumpia. Saamalla profeetallisen hyväksynnän, sotilaallisia hankkeita tulee taatusti esiintymään Trumpin presidenttiyden alaisuudessa. Ja pahempaa, ne hyväksyttäisiin kristittyjen taholta johtuen vääristä profetioista, kuten tästä edellämainitusta.

Lopuksi – todisteiden perusteella, joita esittelin – tämä profetia on osoittautunut vääräksi. En usko, että tämä oli sana Herralta. Aito sana Herralta ei olisi ristiriidassa faktojen kanssa. Se ei sivuuttaisi syntiä ja väittäisi, että henkilö omaisi ylevyyttä sanoissaan kun ne ovat SUORANAISTA valhetta.

”Mutta Nathan, Trump voitti vaalit. Eikö tämä todista että se oli totta?”

EI. Oli viidenkymmenen prosentin mahdollisuus tähän kohtaloon. Tämä tutkimus osoitti, että ei ole mitään keinoa siihen, jotta profetia voisi olla aito.

”Mutta oli osuuksia profetiasta, jotka saivat Trumpin kuulostamaan todella erityiseltä. Mitäpä sanot siitä?”

Kyllä, siellä oli osia. Se on totta. Mutta voisin selittää nekin yhtälailla. ”Veden vieriessä pois Trumpin selästä” ei tarkoita sitä, että Jumala päällysti Trumpin kritiikkiä torjuvilla sulilla. Sen sijaan se tarkoittaa, että Trump ahmii median suosiota ja kaipaa sitä. Tämä opetettiin hänelle mentorinsa, Roy Cohn'in, toimesta, joka osoitti hänelle, että kaikki uutiset ovat hyviä, vaikka ne raportoisivat negatiivisesti. Se on kaikki selitetty täällä ja täällä.”Joten Nathan, mistä profetia tuli? Onko se Jumalasta?”

Uskon, että Jumala salli sen, ilmeisesti, mutta mielestäni tämä profetia annettiin eksytyksen hengen kautta. En usko, että Mark Taylor kuuli Jumalalta kun hän kirjoitti näitä sanoja.

Jos se loukkaa sinua, olen pahoillani.

En ymmärrä, miksi tätä profetiaa ei ole seulottu paremmin. Tässä profetian sanassa on epäjohdonmukaisuuksia. Ja ydin koko tässä asiassa on vahingon tekeminen Jumalan kansalle. Jumalan kansaa johdettiin sekaannukseen tällä sanalla ja en löydä mitään puolustusta tälle.

Aion paljastaa paljon enemmän tästä tulevaisuudessa. Tulevana vuonna 2017, valppautta vaaditaan Jumalan kansan jäännökseltä.

Pysykää valppaina ihmiset, koska petos on saapunut.

Hänen palveluksessaan,
Nathan Leal
Watchman's Cry

Jumalan siunausta.

-----------------

Lopuksi vielä Brother James Key'n tuore video tästä Mark Taylor'in antikristillisestä Trump -profetiasta.

Lying Antichrist Spirit of Mark Taylor & His Fireman False Prophecy About Trump

https://www.youtube.com/watch?v=tupGh0gwWcg (6.2.2017)

3 kommenttia:

 1. Niin, tässä keskitytään Mark Taylorin profetiaan aivankuin se todistaisi jotain Trumpista, mutta minusta logiikka on aivan väärä. Onko Trump hyvä tai paha, sekään ei tee hänestä antikristusta tai messiasta. Paljon oli myöskin väitteitä Trumpin hallinnosta, joihin en kykene ottamaan kantaa. Sen tiedän, että Jumala voi käyttää Trumpia omien tarkoitusperien toteuttamiseen ja sen, että Amerikan kansa ei ole Jumalan ykkösasia tai silmäterä, sillä jos näin olisi, Hänen olisi tullut tuomita se jo aikapäivää sitten. Paholainen ei muuten vastusta aborttia, etenkään kun se näyttää olevan kansanjoukkojen suojeluksessa eikä paholainen ole edes alkeellinen Israelin ystävä, vaan näemme sen kiihottavan ihmisryhmiä käsittämättömään väkivaltaan Israelia vastaan, joka on siis Jumalan silmäterä. Trump on enemmän kyllä rohkea kuin ovela mies, mikä tämäkään ei ole mielestäni paha asia. Miksei kukaan muu ole sanonut suoria sanoja mm. Iranille sen aikeista ja teoista sen horjuttaessa maailmaa ja pelotellessa Israelia? Onko tämäkin paholaisen aikaansaannoksia. Kuinka hyvä mies Trump on, siitä en käy kiistelemään. Varmaan on, että Jumala käyttää Trumpia, millä tavalla, se jää nähtäväksi. Jos Jumala kykenee käyttämään pahaa juonta punovaa Googia, kyllä Hän kykenee käyttämään myös Israelin ystävää, joita Hän on muuten luvannut siunata ja sen vihollisia kirota. Siunaisiko Jumala paholaista. En aio profiloitua Trumpia henkeen ja vereen puolustavana kaiken tietävänä fanaatikkona, mutta sen sanon, kuten jo alussa totesin, mikään profetia ei määrittele itse Trumpia, korkeintaan profetoijaa. Monista Trumpin päätöksistä ja suorasukaisuudesta ja rohkeudesta olenkin iloinnut ja toivotan ja rukoilen menestystä hänen hallinnolleen, että se pieneltä tai suurelta osin toteuttaisi Jumalan todella suuria tarkoitusperiä Hänen tahdossaan. Jumala siunatkoon Amerikkaa, vaikkapa lyhyellä sunnanmuutoksella jumalattomuudesta jumalisuuteen ja elävän Jumalan kunnioittamiseen ja Trumpia, niinkuin Hän lupaa siunata kaikkia Israelia siunaavia.

  VastaaPoista
 2. Mutta Antikristuksen pitääkin olla alussa Israelin 'ystävä', josta todistaa Dan. 9:27 (And he shall confirm the covenant with many for one week). Eli AK vahvistaa tämän vuodelta 1992 olevan asiakirjan, joka tunnetaan Jerusalem Liittona (Covenant), tunnustamalla Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi, ja jos Trump on AK, niin hän siirtää maansa suurlähetystön Jerusalemiin, kuten lupasikin tehdä vaalikampanjansa aikana. Näin Jumala todellakin voi käyttää Trumpia hyväksi ja ilmeisesti ohjaa USA:n asevoimia Israelin suojaksi hyökkäykseltä. Suomensin muuten tammikuussa jutun tästä Jerusalem Liitosta liittyen Trumpiin:

  http://nokialainen.blogspot.fi/2017/01/jerusalem-syyna-donald-trumpin.html

  Mutta, kuten Danielin profetia ennustaa, niin AK rikkoo liiton 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä (and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.). Daniel 11:30-32 puhuu myös tästä liitosta (covenant), jonka AK rikkoo:

  30. Häntä vastaan hyökkäävät kittiläisten laivat, ja hän menettää rohkeutensa, kääntyy takaisin ja purkaa kiukkunsa pyhää liittoa vastaan. Kotiin palattuaan hän suo huomiota niille, jotka hylkäävät pyhän liiton.
  31. Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen.
  32. Ja liitonrikkojat hän viettelee luopumukseen houkutuksillaan, mutta niitten joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä.

  Tietenkin Jerusalemin 3. temppelin täytyy olla olemassa tällöin, jossa suoritetaan uhritoimituksia. Trump voisi hyvinkin mahdollistaa Israelin 'ystävänä' temppelin rakentamisen mahdollisesti Psalmin 83 sodan jälkeen tänä vuonna (Kalliomoskeija ja Al-Aqsan moskeija hävitetty Temppelivuorelta). Näin Herra tosiaankin käyttää Trumpia omiin tarkoitusperiinsä. Mutta Trump on ns. Kaksinaama (Two-Face), jonka todellinen luonto tulee esille vaivanajan puolivälissä kun hän rikkoo liiton ja pettää näin juutalaiset. Alkaa historian suurin holokausti, jossa kaksi kolmasosaa Israelin kansasta saa surmansa (Sak. 13:8). Älkäämme eksykö, sillä Jumalan Sana ilmoittaa Antikristuksen tulevan valheen kaikella voimalla (2 Tess. 2:9-10):

  9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
  10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

  Eli on oltava hyvin tarkkana, eikä uskoa vain siihen, että Trump sanoo olevansa Israelin ystävä. Kaikki on petosta ja vapaamuurarien luonteeseen kuuluu valehdella ja eksyttää ihmiset. Trump ilmeisesti on itse vapaamuurari, josta todistaa seuraava tuore artikkeli helmikuulta 2017. Lue Jukka tarkkaan tämä, sillä siinä paljastetaan Trump Tower'in okkulttinen symboliikka 666-pyramidin ja Baalin pilareiden myötä. Varmasti Trump itse oli suunnittelemassa pilvenpiirtäjäänsä (katso kuvia).

  The Trump Chronicles – Part Five – Trump Tower & the Invocation

  http://watchmanscry.com/?p=6550

  Lopuksi sanon, että mielestäni Danielin 4. peto luvussa 7 on elpynyt Rooman valtakunta, joka tänä päivänä on Amerikan Yhdysvallat, historian mahtavin imperiumi, josta siis AK tulee ensin 'pienenä sarvena'.

  VastaaPoista
 3. En usko, että kukaan nykyinen valtion päämies ole todellinen Jumalan mies tällä hetkellä. Ei Trump, Obama, Hilary, Putin, Kaarle Kustaa, Sipilä jne.. Kukaan ei huuda, katukaa ja tehkää parannus synneistänne, haureuksistanne jne.. Päinvastoin. Maa on kuin Sodoma ja Gomorra. Valoa vielä on, mutta pimeys on sitäkin synkempää. Pahoja ihmisiä on hallitsijoissa, mutta en lähtisi vielä tässä vaiheessa syyttämään ketään antikristukseksi. Voi olla joku nykyisistä, tai joku vielä kulisseissa. Liian paljon valtion miehiä on Billdenbergissä ja Vapaamuurareissa, jotka palvovat saatanaa. Joko tietoisesti tai tietämättään. Saamme oikean Jumalan miehen johtoon vasta kun Herramme tulee takaisin, siihen asti saamme katsella turmiota. Ei myöskään oma Sipilämme osoita teoillansa olevan Jumalan mies, vaikka muuta väittelee. Jokainen iso kiho on valitettavasti ahneuden, vallan ja rahan sokaisema ja näin ollen ak vallassa. Ovatko he itse ak vai sen kätyreitä, sitä en tiedä. Aika näyttää. Rukoillaan et he kääntyisivät tältä tieltä ja löytäisivät Herran.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com