Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 7. heinäkuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue VII    July 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Aika, joka pitää sisällään suurta jumalattomuutta ja epätoivoa
(A Time Of Great Wickedness And Despair)

”Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala. Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.”

Psalmi 62:7-8

”Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä.”

Matteus 11:28-30

”Jeesus vastasi hänelle: "Minä olen julkisesti puhunut maailmalle; minä olen aina opettanut synagoogissa ja pyhäkössä, joihin kaikki juutalaiset kokoontuvat, enkä ole salassa puhunut mitään.”

Johannes 18:20


Tässä LTN:n numerossa asetamme jälleen kerran fokuksemme maailman, joka sisältää runsaasti pahuutta ja epätoivoa, tapahtumiin. Päivän otsikot paljastavat, että ihmiskunnan edistysaskeleista huolimatta on paljon kurjassa tilassa olevia ihmisiä. The Guardian'in julkaiseman artikkelin mukaan ennätykselliset 68.5 miljoonaa ihmistä pakotettiin pakenemaan kodeistaan vuonna 2017 sodan tai vainon vuoksi. (1) Yhdysvalloissa itsemurhien määrä on noussut äkkiarvaamatta 25 prosentilla vuosien 1999 ja 2016 välillä. Valitettavasti lähes 45 000 amerikkalaista riisti oman henkensä vuonna 2016. (2) Tätä nousua on tapahtunut juuri kun yhä useammat amerikkalaiset käyttävät lääkkeitä, jotka saattavat aiheuttaa masennusta sivuvaikutuksena erilaisten sairauksien ja tilojen hoitoon. Näihin lääkkeisiin kuuluvat ehkäisypillerit, sydänsairauksien hoitoon liittyvät lääkemääräykset ja jopa antasidit. ”Monet saattavat olla yllättyneitä siitä, että heidän lääkityksensä, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä mielialan tai ahdistuneisuuden kanssa, tai minkään muun tilan kanssa, joka tavallisesti liittyy masennukseen, voivat lisätä riskiä kokea masennusoireita, ja saattavat johtaa depressiiviseen diagnoosiin”, sanoi apulaisprofessori Dima Qato Illinois'in yliopistosta Chicagossa. (3) Noin kolmasosa amerikkalaisista tänään käyttää lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa masennusta. (4)

Samaan aikaan Pew Research'in julkaiseman raportin mukaan huomattava määrä amerikkalaisia kärsii ”uutisväsymyksestä”. Tutkimuksen mukaan 68 prosenttia osallistujista ilmoitti tunteneensa ylikuormitusta uutisten määrästä, joita heille rummutetaan päivittäin. (5) Osa tästä ongelmasta johtuu todennäköisesti siitä, että valtavirran tiedotusvälineet raportoivat jatkuvasti Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin jokapäiväisistä toimista, mukaan lukien sellaisetkin typerät tiedot siitä, kuinka monta tölkkiä kevytkokista presidentti kuluttaa joka päivä. Näemme myös lukuisia raportteja erityisneuvonantaja Robert Mueller'in tutkimuksesta, kun hän tutkii, oliko presidentti Trumpin ja Venäjän välillä salaista yhteistyötä Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentinvaalien mestaroinnissa. Epäilen, että tutkinta on pelkkää show'ta, eikä se johda minnekään. Se on kuitenkin maksanut amerikkalaisille veronmaksajille yli 17 miljoonaa dollaria per päivä. (6) Ei ole ihme, että niin monet ihmiset kärsivät uutisväsymyksestä.

Tämän uutiskirjeen julkaiseminen edellyttää, että vietän runsaasti aikaa uutisten tutkisteluun. Minulta kysytään joskus, että onko minulla ”hyvä uutislähde”. Kuten käy ilmi, minulla on, ja että hyvä uutislähde on Pyhä Raamattu. Jumalan sanasta löydämme evankeliumin ja sana evankeliumista tarkoittaa kirjaimellisesti ”hyvää uutista”. Niinpä kun tämänpäivän valtavirran uutisotsikot voivat aiheuttaa kyllästymistä ja väsymystä, löydän palautuksen ja ilon Raamatusta. Matteuksen luvussa 11:28-30, Jeesus sanoo meille, ”Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä.” Jos etsit lepoa sielullesi, voit löytää sen Jeesuksessa Kristuksessa. Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa tekemään parannuksen synneistään ja omistamaan elämänsä Jumalalle, jos et ole vielä tehnyt niin.

Eliitin jäsenet tapaavat jälleen (The Elites Meet Again)

Joka vuosi ryhmä eliitin jäseniä kokoontuu sitä varten, mikä on tullut tunnetuksi Bilderberg-kokouksena (Bilderberg Meetings). Näissä kokouksissa voimakkaat hahmot Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta kokoontuvat keskustelemaan aiheista, joita he pitävät tärkeinä. Se, mitä näissä kokouksissa tarkalleen tapahtuu, on tiukasti varjeltu salaisuus, mutta ei ole keinotekoista ajatella, että näillä kokoontumisilla on merkittäviä vaikutuksia maailmalle, jossa elämme. Yleisesti uskotaan, että yksi Bilderberg-ryhmän tavoitteista on luoda maailmanhallitus. Mielenkiintoista kyllä, edesmennyt Denis Healy, joka oli Britannian työväenpuolueen poliitikko ja Bilderbergin ohjauskomitean jäsenenä yli kolmekymmentä vuotta, kertoi toimittajalle vuonna 2001, ”Sen sanominen, että ponnistelimme maailmanhallitusta varten, on liioiteltua, mutta ei täysin epäreilua. Meistä Bilderbergissa tuntui, että emme voineet jatkaa ikuisesti taistelemista toisiamme vastaan jonkun mitättömän asian takia ja surmata ihmisiä sekä tehdä miljoonista kodittomia. Joten koimme, että yhtenäinen yhteisö kaikkialla maailmassa olisi hyvä asia.” (7) Pohdi tämän lausunnon syvällisyyttä. Healy ei vain myöntänyt, että hänen ryhmänsä haluaisi yhden-maailman hallinnon, mutta myös, että niillä, jotka osallistuvat näihin kokouksiin, on vaikutusvaltaa miljoonien ihmisten elämiin.

Vaikka tämän vuosikokouksen sisältöä ei paljasteta suurelle yleisölle, ryhmän virallinen verkkosivusto julkaisee vuosittain listan keskusteluaiheista. Vuoden 2018 kokousta varten, joka pidettiin 7.-10. kesäkuuta, aiheita olivat ”populismi Euroopassa”, ”eriarvoisuuden haaste”, ”työnteon tulevaisuus”, ”tekoäly”, ”Yhdysvallat ennen välivaaleja”, ”vapaakauppa”, ”Yhdysvaltojen maailman johtajuus”, ”Venäjä”, ”kvanttitietotekniikka”, ”Saudi-Arabia ja Iran”, ”'totuuden-jälkeinen' maailma (The 'Post-truth' World)”, ja ”nykytapahtumat”. Uskon, että tämä on luettelo globaaleista aiheista, joissa nämä voimakkaat ihmiset pyrkivät käyttämään vaikutusvaltaansa ja manipuloimaan näin tapahtumia ympäri maailman. Ehkä mielenkiintoisin aihe luettelossa on totuuden jälkeinen maailma. ”Totuuden jälkeinen” on muotisana, joka valittiin ”vuoden sanaksi” Oxfordin englanninkielisen sanakirjan toimesta vuonna 2016. Se on määritelty termiksi, joka tarkoittaa ”sellaisten seikkojen kertomista tai ilmaisemista, joissa objektiiviset tosiasiat ovat vähemmän vaikuttavia julkisen mielipiteen muokkaamisessa kuin tunteisiin ja henkilökohtaisiin uskomuksiin vetoaminen”. (8) Ilmeisesti Bilderbergin jäsenet uskovat, että elämme nyt maailmassa, jossa totuutta ei arvosteta kovin paljon. He eivät ole väärässä. Itseasiassa totuuden vähäisyys on ollut ongelma jo tuhansia vuosia. Jesajan luvusta 59:14 luemme, ”Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.”

Vaikka tiedotusvälineet usein pilkkaavat niitä, jotka uskovat, että Bilderberg-ryhmällä on rikollisia aikomuksia, en voi kuin arvailla, miksi nämä ihmiset ovat niin vaiteliaita, jos näiden kokousten oletetaan olevan hyvällä asialla. Jos nämä kokoukset ovat niin mahtavia, missä ovat suorat videosyötteet televisiota ja Internet-sivustoja varten? Missä ovat transkriptiot siitä, mistä keskusteltiin? Salaisuutta käytetään usein verhona peittämään paha, ja tiedämme, että se on päinvastaista verrattuna siihen, kuinka Herramme ja Vapahtajamme toimi, kun hän oli täällä maan päällä. Johanneksen luvussa 18:20, Jeesus ilmoitti Pilatukselle: ”...Minä olen julkisesti puhunut maailmalle; minä olen aina opettanut synagoogissa ja pyhäkössä, joihin kaikki juutalaiset kokoontuvat, enkä ole salassa puhunut mitään.” Kumma kyllä, yksi tämän vuoden kokouksen osanottajista oli kardinaali Pietro Parolin, joka on Vatikaanin ulkoministeri. Raporttien mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun Vatikaanin edustaja on osallistunut Bilderbergin kokouksiin. (9) Se, miksi hän tarkalleen ottaen oli siellä, ei ole täysin tiedossa, mutta me tiedämme, että paavi Francis tuntuu innokkaalta perustamaan yhden-maailman uskonnon, ja tällainen uskonnollinen rakenne toimisi käsi kädessä maailmanhallituksen kanssa. Joka tapauksessa tällaiset salaisuudet paljastetaan hyvissä ajoin. Jeesus kertoo meille Matteuksen luvussa 10:26, ”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.”

Ilmastonmuutosagendan todellinen tavoite (The Real Goal Of The Climate Change Agenda)

Jokaisena kuluvana vuonna, tiedemiesten valitus koskien ilmastonmuutosta tuntuu vain kasvavan yhä fanaattisemmaksi. Se tulee aaltoina, kun näemme uutisjuttujen julistavan, että planeettamme on tällä hetkellä suuntautunut suurelle vaaralle. Yksi uusimmista yhteisöistä valituksen saralla on Berkeley'n kaupunginvaltuusto Kaliforniassa. Valtuusto antoi 12. kesäkuuta 2018 julistuksen, jonka mukaan ilmastonmuutos on maailmanlaajuinen uhka, omaten suuremman vakavuuden kuin Toinen maailmansota. Päätöslauselmassa todetaan lisäksi, että ”ekologisen ylityksen peruuttaminen ja kuudennen sukupuuttoon kuolemisen keskeyttäminen edellyttää pyrkimystä säilyttää ja palauttaa puolet maan biologisesta monimuotoisuudesta yhteenkytketyissä luonnon käytävissä sekä vakauttaa väestö inhimillisesti.” (10) Kuten olemme nähneet aika ajoin, tämä toteamus paljastaa ilmastonmuutosagendan todellisen tavoitteen. Tavoitteena on supistaa väestöä maailmassa. Monet nuorista ihmisistä nykyään ovat käyneet julkisia kouluja ja yliopistoja, joissa heille on opetettu, että maailma on ylikansoitettu ja että maailman väestöä on vakautettava, valvottava ja vähennettävä. Nämä samat ihmiset toistavat sitten sen, mitä heille opetettiin, eivätkä koskaan pysähdy ajattelemaan sitä, mitä väestön vähentäminen toisi mukanaan. Yksinkertaisesti sanottuna, maailman väestön supistaminen merkitsee sitä, että ihmisten on kuoltava. Mielenkiintoista on, että ihmiset, jotka esittävät, että maailma on ylikansoitettu, eivät koskaan näytä suostuvan vapaaehtoisiksi tätä ”vähentämistä” varten. On huomattavaa, että kun tiedemiehet puhuvat maailman väestön vähentämisestä, he eivät puhu pienestä määrästä. Kun kirjoitan tätä, maailmassa on noin 7.6 miljardia ihmistä. Huhtikuussa 2012 The Guardian julkaisi haastattelun ilmastonmuutosekstremisti Paul Ehrlich'in kanssa, jossa hän ehdotti, että Maan ihanteellinen väestö on 1.5-2 miljardia ihmistä. ”Se, kuinka montaa ihmistä suosittelet eläväksi maan päällä, riippuu elämäntavoista. Me päädyimme 1.5-2 miljardiin ihmiseen, koska sinulla voi olla suuria aktiivisia kaupunkeja ja erämaita. Jos haluat häkkikanala-maailman, jossa kaikilla on vain vähän tilaa ja ruokaa, ja kaikki pidetään juuri ja juuri elossa, saatat ehkä pystyä tukemaan pitkällä aikavälillä noin 4 tai 5 miljardia ihmistä. Mutta sinulla on jo 7 miljardia. Joten meidän on humaanisti ja mahdollisimman nopeasti siirryttävä väestön kutistamiseen”, Ehrlich vaati. (11) Oletko koskaan pannut merkille, että nämä ääri-ihmiset usein puhuvat maailman väestön supistamisesta ”inhimillisellä” tavalla? Yksinkertainen tosiasia on, ettei ole olemassa ”inhimillistä” tapaa vähentää miljardeja ihmisiä olemassaolostaan.

Ilmastonmuutoksen torjumiseksi julkiset laitokset alkavat epäilemättä asettaa ankaria rajoituksia siihen, miten tavalliset ihmiset voivat elää elämäänsä. Tämä on jo alkanut tapahtua. Kalifornian kuvernööri Jerry Brown allekirjoitti 31. toukokuuta 2018 lain, jonka mukaan henkilökohtainen vedenkäyttötavoite on 55 gallonaa (1 gallona = n. 3.8 litraa) henkeä kohden päivässä. Uusien suuntaviivojen on tarkoitus tulla voimaan vuonna 2022 ja ne pienentävät edelleen suositeltua rajaa 50 gallonaan henkilöä kohden päivässä vuoteen 2030 mennessä. ”Seuraavan kuivuuden ja muuttuvan ympäristömme valmistelemiseksi meidän on käytettävä arvokkaita resurssejamme viisaasti. Meillä on tehokkuustavoitteita energiaa ja autoja varten – ja nyt meillä on niitä vedelle”, kuvernööri Brown totesi. (12) Vaikka uudella lailla ei määrätä sakkoja yksilöitä vastaan, vesihuoltolaitokset saattavat joutua kärsimään tuhannen dollarin sakon päivässä, jos ne ylittävät uudet vesilukemat. (13) Viisikymmentäviisi gallonaa vettä per henkilö päivässä ei ole läheskään riittävä normaalin elämän elämiseen. The Washington Times'in julkaiseman raportin mukaan kahdeksan minuutin suihku käyttää noin seitsemäntoista gallonaa vettä. Yksi kuormallinen pyykkiä voi helposti käyttää neljäkymmentä gallonaa vettä ja tyypillinen kylpyamme voi pitää sisällään 80-100 gallonaa. (14) Näin ollen uusi raja antaisi riittävän määrän vettä, jotta henkilö voisi päivittäin pestä yhden lastin pyykkiä ja käydä kerran suihkussa, mutta kylpyamme ei varmasti tulisi kyseeseen.

Samaan aikaan kuuluisa Greenpeace-ympäristöryhmä haluaisi valtuuttaa sen mitä ihmisten sallitaan syödä. Erityisesti järjestön maaliskuussa 2018 julkaiseman raportin mukaan lihan ja maitotuotteiden kulutusta on vähennettävä puoleen vuoteen 2050 mennessä katastrofaalisen ilmastonmuutoksen estämiseksi. (15) Kun tarkastelemme näitä raportteja, kuvio alkaa hahmottua, ja on kyllin selvää, että tulevaisuudessa ihmiset todennäköisesti elävät elämää, joka ovat paljon rajoitetumpaa kuin se elämä, jonka tiedämme tänään, olettaen, että tämä maailma on edelleen olemassa.

Paavi, erilainen kuin kukaan toinen häntä ennen (A Pope Unlike Any Other)

Siitä lähtien kun Jorge Bergoglio, joka tunnetaan nyt paavi Franciscuksena, nousi katoliseen paaviuteen vuonna 2013, hän on vakiinnuttanut itsensä kiistanalaisena henkilönä. Viime kuukausina uutisraportit ovat väittäneet, että Francis on myöntänyt yksityisessä keskustelussa, että hän epäilee helvetin olemassaoloa. Koskien erästä toista yksityistä keskustelua, joka sai otsikoita toukokuussa 2018, ilmoitettiin, että Francis kertoi homomiehelle, että seksuaalisella suuntautumisella ”ei ole väliä”. (16) Francis on osoittanut useaan otteeseen taipumusta kommunismiin. Marraskuussa 2016 pidetyssä haastattelussa paavi oli sanonut: ”Monta kertaa on sanottu, ja vastaukseni on aina ollut, että jos olisi joitain, niin ne ovat kommunisteja, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin kristityt. Kristus puhui yhteiskunnasta, jossa köyhät, heikot ja syrjäytyneet ovat oikeutettuja päättämään. Eivät kansankiihottajat, ei Barabbas, vaan ihmiset, köyhät, olipa heillä uskoa ylivertaiseen Jumalaan tahi ei. Heidän juuri on autettava saavuttamaan tasa-arvo ja vapaus.” (17) Vierailullaan Etelä-Amerikkaan heinäkuussa 2015, paavi sai epätavallisen lahjan Bolivian presidentti Evo Morales'ilta. Lahja oli kommunistinen krusifiksi kuvauksen kanssa, jonka oli tarkoitus olla Jeesus Kristus naulittuna ristiin, joka oli muotoiltu vasarasta ja sirpistä. Vasara ja sirppi ovat tietysti hyvin tunnettu kommunismin symboli. Francis hyväksyi auliisti lahjan, lausuen, ”Ymmärrän tämän teoksen. Se ei ole hyökkäys minua vastaan.” (18)https://www.reuters.com/article/us-pope-latam-bolivia-crucifix/bolivian-communist-crucifix-gift-to-pope-surprises-vatican-idUSKCN0PJ2R520150709

Vaikka paaveja tavallisesti arvostetaan ja kunnioitetaan syvästi katolilaisten taholta, niin nyt on muodostumassa repeämä katoliseen kirkkoon ja monet uskonnon kannattajat ovat syvästi kriittisiä paavi Francis'ia kohtaan. Vuonna 2017, ryhmä, joka koostui yli 200 papista ja uskonoppineesta, allekirjoitti kirjeen, jossa todettiin, että Francis levittää harhaoppia, ollen kehitystä, joka sai Politico'n julkaisemaan jutun otsikolla ”Hereetikko Vatikaanissa (Heretic in the Vatikaani)”. (19) Kun otetaan huomioon hänen taipumuksensa puoltaa kommunistisia arvoja ja innokkuutensa luennoida maailmalle ilmastonmuutoksesta, nykyinen paavi näyttää olevan yhtä paljon poliitikko kuin uskonnollinen johtaja. Hän on todellakin paavi, joka on erilainen kuin kukaan muu häntä ennen, ja hän yrittää käyttää vaikutusvaltaansa maailman muuttamiseksi ennennäkemättömin tavoin. Nämä ovat suuren vehkeilyn päiviä.

Maailma ylpeämpänä kuin koskaan (A World With More Pride Than Ever)

Joka vuosi kesäkuu julistetaan ”Pride-kuukaudeksi”. Se on aikaa, joka on omistettu homoseksuaalisuuden ja LGBTQ (Lesbo, Gay, Bisexual, Transgender, and Questioning) -liikkeen juhlinnalle. Tiedämme Raamatusta, että Jumala ei hyväksy tätä elämäntapaa, eikä hän hyväksy ylpeyttä. Itseasiassa Raamattu varoittaa meitä yhä uudestaan ylpeyden vaaroista. Psalmi 10:4 kertoo meille, ”Jumalaton sanoo ylvästellen: "Ei hän kosta". "Ei Jumalaa ole" -siinä kaikki hänen ajatuksensa.” Samalla tavoin Psalmi 59:12 varoittaa, ”Minkä he huulillaan puhuvat, sen he suullaan syntiä tekevät. Joutukoot he ylpeydessään kiinni kirousten ja valheiden tähden, joita he puhuvat.” Meitä myöskin varoitetaan Sananlaskujen luvussa 6:17, että Jumala vihaa ”ylpeää katsetta”. Uusi testamentti tuomitsee myös ylpeyden. Jaakob 4:6 kertoo: ”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".” Näistä jakeista huolimatta, mitä olemme sitten nähneet kesäkuussa 2018? Tuhannet ovat kokoontuneet gay-ylpeys -paraateihin, myymälät ja yritykset myyvät sateenkaaren värisiä kauppatavaroita, jotka julistavat ”ylpeyttä”, ja kasvava määrä ihmisiä käyttää uutta tervehdystä, huutaen innokkaasti ”Happy Pride!”

Gay-ylpeyden tukeminen liikeyritysten taholta ei ole koskaan ollut suurempaa. Itseasiassa Target-kaupat panivat kesäkuussa pystyyn värikkäitä näytöksiä, esitellen leluja, vaatteita ja muita tavaroita, jotka juhlistavat gay-ylpeyttä. Monet myynnissä olevat kohteet on suunnattu lapsille, mukaan lukien täytetty sateenkaaren värinen yksisarvinen nimeltään ”Bliss - Super Unicorn”. (20) Target julkaisi verkkosivustollaan lausunnon, jonka mukaan ”Pride-kuukausi on käynnissä ja autamme perheitä heidän valmistautumisessa juhlimaan LGBTQ+ -yhteisöä ja TakePride'a uudella ja ainutlaatuisella tuotekokoelmalla. Se on vain yksi tapa, jolla osoitamme pitkäaikaista sitoutumistamme yhteisöön.” (21) McDonalds tuli myös toimiin mukaan. Kesäkuun 9. päivän ja kesäkuun 11. päivän 2018 välisenä aikana kolme McDonalds'in toimipistettä Washington DC:n alueella myivät suuria perunalastu-tilauksia sateenkaaren värisissä laatikoissa juhlistaakseen homoseksuaalisuutta. ”Sateenkaari-sipsilaatikot ovat hauska tapa osoittaa tukeamme LGBTQ-yhteisölle käyttäessämme yhtä McDonalds'in kaikkein ikonisinta ja tunnistettavinta myyntituotetta; mutta kuitenkin nämä sipsilaatikot ovat vain 'pieniä perunoita' meidän suuressa sitoutumisohjelmassamme yhteisöön”, totesi Cathy Martin, joka on McDonald's Pride -verkoston yksi puheenjohtaja. Hän jatkoi sanomalla: ”Olemme ylpeitä, kun voimme kunnioittaa ja juhlistaa LGBTQ-yhteisöä jokaisena päivänä, ja mukaan lasketaan työntekijämme, asiakkaamme ja muut tuntemattomat.” (22) Lukuisat vaatevalmistajat, kuten Converse, Levi's, H&M, American Eagle, ja Nike, esittelivät kokoelmia Pride-kauppatavaroista, joiden tuotosta osa annettiin homoseksuaalisuuden edistämisryhmille. Jotta ei tulisi päihitetyksi, ikoninen Walt Disney Company esitteli sarjan sateenkaarikuvioituja tuotteita, jotka käsittävät hattuja, reppuja, t-paitoja ja aurinkolaseja. (24)

Läpi Euroopan, tuhannet ihmiset marssivat gay-pride -paraateissa tänä vuonna. (25) Nämä tapahtumat kuitenkin kalpenivat vertailussa haureusjuhlallisuuksiin Israelin Tel Aviv'issa. Tämä rannikkokaupunki, joka sijaitsee Välimeren rannalla, tunnetaan maailman ”eniten gay-ystävällisenä kaupunkina”. Yli 250 000 ihmistä oli mukana 20:nnessä vuosittaisessa Pride-paraatissa 8. kesäkuuta 2018. (26) Tapahtuma palauttaa mieleen sanat, jotka löydämme Jesajan luvusta 3:9. ”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”

Kun vuodet ovat kuluneet 21. vuosisadan alussa, homoseksuaalisuus on normalisoitu ja samaa sukupuolta oleva avioliitto on laillistettu yhä useammissa maissa. Tällä hetkellä on kaksikymmentäseitsemän maata, joissa tällaiset liitot ovat sallittuja, ja monet näistä maista sijaitsevat Euroopassa. Hollanti oli ensimmäinen valtio, joka laillisti samaa sukupuolta olevat avioliitot kun palataan vuoteen 2000. Viisitoista vuotta myöhemmin Yhdysvallat noudatti samaa linjaa, ja vuonna 2017 Australia teki myöskin niin. (27) Samaa sukupuolta oleva avioliitto on laillista myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja tulevina kuukausina Ivar Mountbatten, joka on kuningatar Elisabet II:n kaukainen serkku, tulee olemaan ensimmäinen jäsen laajennetussa brittien kuninkaallisessa perheessä, joka menee naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa. (28)

Samaan aikaan homoseksuaalisuus on jatkuvasti saamassa lisää hyväksyntää amerikkalaisissa uskonnollisissa instituutioissa. Näin ollen, tapahtuma, joka tunnetaan Revoice-konferenssina, on tarkoitus järjestää Memorial Presbyterian -kirkossa St. Louis'issa, Missourin osavaltiossa, 26. heinäkuuta - 28. heinäkuuta 2018. Tämän tapahtuman ilmoitettu tarkoitus on ”tukea, rohkaista, ja vahvistaa homoja, lesboja, samasta sukupuolesta kiinnostuneita, ja muita LGBT-kristittyjä, jotta he voivat kukoistaa noudattamalla historian kristillistä oppia avioliitosta ja seksuaalisuudesta.” (29) On hämmästyttävää kuinka häpeämättömästi ihmiset esittelevät syntiään tässä nykyajassa, ja on selvää, että on laumoja ihmiskunnassa, joilla ei ole mitään pelkoa tai kunnioitusta Jumalaa kohtaan.

Uuden maailman vauvat (New World Babies)

Maailma, jossa elämme tänään, on koti monille hämmentyneille sieluille. On monia piinattuja ihmisiä, jotka eivät halua hyväksyä sitä sukupuolta, jonka Jumala on antanut heille. Tämä hämmennys on tasoittanut tietä transsukupuoliselle liikkeelle, ja sen seurauksena näemme monien outojen juttujen esiinnousemista uutisissa. The Telegraph'in julkaiseman artikkelin mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan Englannin ja Walesin alueella oleva nainen on käynyt oikeutta hallitustaan vastaan pyrkiäkseen poistamaan vaatimuksen siitä, että lapsen on synnyttävä äidille. Nainen väittää olevansa transsukupuolinen mies huolimatta siitä, että hän äskettäin synnytti, ja hän taistelee, jotta tulisi tunnustetuksi lapsen isänä syntymätodistuksessa. Naisen asianajaja oli sanonut: ”On hyväksytty tosiasia, että nainen, joka siirtyy miespuolisuuteen, voi lain mukaan säilyttää kyvyn tulla raskaaksi ja synnyttää lapsen. Hän tavoittelee julistusta, jossa pakottaminen rekisteröitymään poikansa äidiksi, on ristiriidassa hänen oikeuteensa yksityis- ja perhe-elämään vuoden 1998 ihmisoikeuslain 8 §:n (Article 8 of the Human Rights Act of 1998) puitteissa ja että tälläinen väliintulo, yhteiskunnan asteittaisen muuttumisen valossa, ei ole enää oikeassa suhteessa.” (30)

Näyttää siltä, että yhteiskunta on epäjärjestyksessä oleva sotku, ja tulee sotkuisemmaksi jokaisena ohikiitävänä päivänä. Ajatus, jonka mukaan mies voi synnyttää lapsen, on täysin järjetön, ja silti muotinäytös, joka järjestettiin Englannin Lontoossa kesäkuussa 2018, esitteli äitiysvaatteisiin pukeutuneita miesmalleja. Mallit käyttivät proteeseja näyttääkseen raskaana olevilta, kun he kulkivat pitkin muotinäytöksen kiitorataa (runway) esitellen feikkivatsojaan. Eräs malli oli pukeutunut t-paitaan, jota koristelivat sanat ”New World Baby (Uuden maailman vauva).” (31) Pyrkiessään selittämään tätä outoa spektaakkelia, vaatesuunnittelija Xander Zhou oli sanonut, ”Supernatural, Extraterrestrial & Co -yrityksessämme, olemme valmiita toivottamaan tervetulleeksi tulevaisuuden miespuolisesta raskaudesta.” (32) Epäjärjestyksen henki muuttuu läpitunkevammaksi jokaisena kuluvana päivänä.

Hämmästyttävä täyskäännös Pohjois-Koreassa (A Startling Turnabout In North Korea)

On tunnettua, että Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean suhteet ovat olleet jännittyneitä vuosien varrella. Meille on kerrottu, että Pohjois-Korea rakentaa ydinaseita, ja vasta viime vuonna oli suurta huolta siitä, että tämä vihamielinen kansakunta voisi laukaista ydinaseen Yhdysvaltojen Havaijin osavaltiota tai amerikkalaista Guam'in sotilasaluetta vastaan. Japanissa, joka on tärkeä Yhdysvaltojen liittolainen ja vain lyhyen matkan päässä Pohjois-Koreasta, pidettiin myös yllä hyökkäysvaaraa. Käsittäen suuren osan vuodesta 2017, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un vaihtoivat loukkauksia edestakaisin, useimmiten Twitterissä, joka tunnetaan sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustona. Vaikutti erittäin epätodennäköiseltä, että nämä vihollisuudet loppuisivat pian. ”Pohjois-Korean on parasta olla tekemättä yhtään lisää uhkauksia Yhdysvalloille. He tulevat kohtaamaan tulen ja raivon jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt”, Trump kirjoitti elokuussa 2017. (33) Syyskuussa 2017 Kim Jong-un ampui takaisin, kun hän kirjoitti Trumpista, ”Hän on kelpaamaton pitämään hallussaan etuoikeutta maan ylimpään päällikkyyteen, ja hän on varmasti konna ja gangsteri, joka on mieltynyt leikkimään mieluummin tulella kuin olemaan poliitikko.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Mitä tahansa Trump on saattanut odottaakin, hän tulee kohtaamaan seuraukset, jotka menevät yli hänen odotuksensa. Tulen takuuvarmasti taltuttamaan henkisesti häiriintyneen amerikkalaisseniilin tulella.” (34) Pian tämän jälkeen Trump vastasi Kimin uhkailuun ja kirjoitti: ”Kim Jong-un Pohjois-Koreasta, joka on ilmeisesti hullu, ja jota ei häiritse kansalaistensa nälkiinnyttäminen tai tappaminen, tulee testattavaksi kuin koskaan ennen!” (35) Kun katsomme taakse, nämä lausunnot tuntuvat koomisilta, ja rehellisesti ottaen, hieman lapsellisilta. On vaikea olla nauramatta, mutta oli varmasti aitoa huolta siitä, että sota voisi puhjeta millä hetkellä hyvänsä. Niinkin myöhään kuin tammikuussa 2018, Trump ja Kim uhkasivat käyttää ydinaseita toisiaan vastaan. (36)

Maaliskuussa 2018, kaikki muuttui selittämättömästi, ja Pohjois-Korean johtajat viestittivät ensimmäistä kertaa olevansa halukkaita riisumaan maansa ydinaseista. (37) Ja mikä vielä ällistyttävämpää, Kim Jong-un ja presidentti Trump tapasivat Singaporessa 12. kesäkuuta 2018 keskustellakseen ydinaseriisunnasta ja rauhansopimuksesta. Molemmat johtajat allekirjoittivat asiakirjan ja suostuivat työskentelemään kohti näitä tavoitteita, mikä sai Yhdysvaltojen presidentin sanomaan, ”Olemme allekirjoittaneet hyvin tärkeän asiakirjan, melko kattavan sellaisen, ja meillä on ollut todella hieno yhdessäoloaika, hyvä suhde keskenämme.” (38) Kim oli myös tyytyväinen kokoukseen. ”Olemme voittaneet kaikki epäilyt ja spekulaatiot tästä huippukokouksesta ja uskon, että tämä on hyväksi rauhalle. Uskon, että tämä on hyvää alkusoittoa rauhaan”, Kim sanoi. (39) Vaikka tämä kehitys on hyvä syy optimismiin, mikään ei ole taattu. Pohjois-Korea on aiemminkin vahvistanut meille halukkuuttaan ydinaseriisuntaan ja olemme innokkaita näkemään, osoittautuvatko nämä sanat tällä kertaa vilpittömiksi”, sanoi Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo. (40)

Mikä aiheutti tämän täyskäännöksen? Kukaan ei tiedä, miksi Kim Jong-un'in asenne yhtäkkiä muuttui, mutta tiedämme, että palvelemme Jumalaa, joka voi tehdä ihmeitä ja pehmentää sydämiä. Meidän on kuitenkin edelleen valvottava ja rukoiltava, koska on olemassa suurta riitaa tänä nykyisenä aikana.

Lopuksi, maailmassamme on suurta pahuutta työssään, ja on helppo nähdä, että pahat miehet ja viettelijät muuttuvat aina vain pahemmiksi. Petoksen, harhaanjohtamisen, ja sekasorron henget ovat kovassa työssä yrittäessään kietoa ihmiset pauloihinsa. Jumalamme ei anna meille ainoastaan pelastusta, vaan myös suojan epätoivolta. Psalmi 62:7-8 kertoo meille: ”Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala. Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle uutiskirjeelle. Kuten aina, meidän esirukoilijatiimimme on valmiina saattamaan rukouspyyntönne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen, joten jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, olette tervetulleita lähettämään niitä meidän suuntaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Guardian, June 19, 2018, By Peter Beaumont, http://theguardian.com.
02. The Economist, June 15, 2018, By C.K., Washington D.C., http://economist.com.
03. AFP News, June 12, 2018, By Kerry Sheridan, http://news.yahoo.com.
04. Ibid.
05. Pew Research Center, June 5, 2018, By Jeffrey Gottfried, http://pewresearch.org.
06. Fox News, May 31, 2018, By Alex Pappas, http://foxnews.com.
07. The Independent, June 1, 2018, By Joe Sommerlad, http://independent.co.uk.
08. CNBC, June 6, 2018, By Holly Ellyatt, http://cnbc.com.
09. Catholic News Agency, June 7, 2018, By Andrea Gagliarducci, http://cruxnow.com.
10. Fox News, June 13, 2018, By Gregg Re, http://foxnews.com.
11. The Guardian, April 26, 2012, By John Vidal, http://theguardian.com.
12. VC Star, May 31, 2018, By Ian James, http://vcstar.com.
13. Mercury News, May 31, 2018, By Paul Rogers, http://mercurynews.com.
14. The Washington Times, June 7, 2018, By Tammy Bruce, http://washingtontimes.com.
15. Greenpeace.org, April 5, 2018, By Greenpeace, http://greenpeace.org.
16. Politico, May 28, 2018, By Hannah Roberts, http://politico.eu.
17. La Repubblica, November 11, 2016, By Eugenio Scalfari, http://repubblica.it.
18. The Guardian, July 13, 2015, By Associated Press, http://theguardian.com.
19. Politico, May 28, 2018, By Hannah Roberts, http://politico.eu.
20. CNS News, June 18, 2018, By Gavi Greenspan, http://cnsnews.com.
21. Ibid.
22. CBN News, June 7, 2018, By CBN News, http://cbn.com.
23. Moneyish, June 23, 2018, By Alisa Wolfson, http://moneyish.com.
24. Ibid.
25. The Guardian, June 9, 2018, By Agence France-Presse, http://theguardian.com.
26. The Times of Israel, June 8, 2018, By TOI Staff and Agencies, http://timesofisrael.com.
27. ABC News, June 22, 2018, By Elisa Tang, http://abcnews.go.com.
28. E! Online, June 16, 2018, By Corinne Heller, http://e-online.com.
29. The Christian Post, June 1, 2018, By Michael Gryboski, http://christianpost.com.
30. The Telegraph, June 7, 2018, By Danielle Sheridan, http://telegraph.co.uk.
31. Fox News, June 12, 2018, By Kathleen Joyce, http://foxnews.com.
32. Ibid.
33. The New York Times, March 8, 2018, By Matt Stevens, http://nytimes.com.
34. Ibid.
35. Ibid.
36. Ibid.
37. Ibid.
38. The Times of Israel, June 12, 2018, By TOI Staff and Agencies, http://timesofisrael.com.
39. Reuters News Service, June 12, 2018, By Reuters, Singapore, http://reuters.com.
40. Reuters News Service, June 12, 2018, By Jack Kim and Steve Holland, Singapore, http://reuters.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com