Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Googin sota horisontissa kun Kuu pimenee Jerusalemin taivaalla 27.7.2018 ja samaan aikaan planeetta Mars lähimpänä maapalloa 15 vuoteen!

Tässä aluksi ajankohtainen suomentamani profetia-artikkeli ProphecyNewsWatch -sivustolta, joka käsittelee tulevaa Googin sotaa viimeaikaisten geopoliittisten tapahtumien Lähi-idässä perusteella. Kirjoittajan mielestä kaikki palikat ja asetelmat ovat miltei kohdillaan Googin sodan nopealle syttymiselle lähitulevaisuudessa. Tälle skenaariolle antaa vielä pontta merkit taivaalla, kun harvinainen kuunpimennys näkyy Jerusalemin yllä tänä iltana ja lisäksi samaan aikaan punainen Mars-planeetta esiintyy lähimpänä maapalloa 15 vuoteen. Kaikki ennusmerkit viittaavat siis 3. maailmansodan eli Googin sodan läheisyyteen, mikä tietää Jeesuksen toista tulemusta omilleen tempauksessa.

--------------------------

Googin sota horisontissa? (Battle of Gog/Magog On The Horizon?)

http://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=2430




BY BRITT GILLETTE/ENDTIMESBIBLEPROPHECY JULY 24, 2018

Äskettäin kuuntelin kansallisesti useille julkaisijoille jaettavaa radio-ohjelmaa, ja radioisäntä teki hämmästyttävän havainnon. Hän (she) kuvaili äskettäistä matkaa, jonka teki Israeliin. Hän puhui rajan yli katsomisesta Syyriaan. Sitten hän esitti huomautuksen, joka varasti huomioni. Hän sanoi, ”Kun katsotte rajan yli tänään, ette enää katsele Syyriaa. Katsotte Venäjää, Irania ja Turkkia.”

Tämä ei ollut uskonnollinen lähetys. Se oli maallinen, poliittinen talk show. Ehkä olen väärässä, mutta en usko, että radioisäntä ymmärsi havaintonsa todellista merkitystä. En usko, että hän puhui Raamatunprofetian näkökulmasta, ja se teki hänen lausunnostaan entistä vaikuttavamman. Koska minkä tahansa objektiivisen tarkkailijan on oltava samaa mieltä hänen kanssaan.

Syyrian kansakuntaa ei enää ole olemassa. Se voi vallita nimellisesti, mutta siinä kaikki. Se, mikä tunnettiin Syyriana, on nyt paloiteltu ja jaettu lukuisten ryhmien toimesta. Ja kolme suurinta ryhmää ovat Venäjä, Iran ja Turkki. Miksi tämä on niin merkittävää? Se on merkittävää, koska se asettaa näyttämön tapahtumalle, jonka Raamattu profetoi yli 2000 vuotta sitten.

Googin ja Maagogin sota

Kaksikymmentäkuusi vuosisataa sitten Hesekiel kuvaili viimeisten päivien liittoumaa, joka hyökkää Israeliin pohjoisesta käsin. Raamattu sanoo, että mies nimeltään Goog johtaa tätä massiivista hyökkäysvoimaa (Hesekiel 38:2-6). Tässä ovat ne kansat, jotka liittyvät Googiin, ja sitten perään niiden nykyaikaiset nimet:

Roos = Venäjä
Maagog = Kazakstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Kirgisia, Tadžikistan ja Afganistan
Persia = Iran
Etiopia (Kuus eli Cush) = Sudan
Puut = Libya
Mesek, Tuubal, Goomer ja Toogarman heimo = Turkki

Hesekiel 38:1-9 (KR 33/38)

1. Minulle tuli tämä Herran sana: 
2. "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin (=Moskova?) ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan 
3. ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas (=Vladimir Putin?). 
4. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. 
5. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. 
6. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.
7. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. 
8. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. 
9. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. 


Huomasitko jotain? Juuri niin. Kaikista noista kansakunnista, kolme voimakkainta - Venäjä, Iran ja Turkki - oleskelevat nyt Syyriassa. Niillä on sotilaallisia joukkoja leiriytyneenä Israelin rajalla. Ja ei vain millä tahansa rajalla - Israelin pohjoisrajalla. Muistakaa se, kun Hesekiel sanoi, että Maagogin hyökkäysvoima tulee pohjoisesta (Hesekiel 38:15, Hesekiel 39:2). Joten nyt meillä on kolme kansakuntaa Googin hyökkäävästä voimasta Israelin pohjoisrajalla. Pelkkä sattumaako? En usko niin.

Raamattu ennusti tämän tarkan skenaarion Hesekielin luvuissa 38-39. Koskaan aiemmin näiden kolmen kansakunnan sotilasvoimat eivät ole olleet Israelin pohjoisella rajalla samaan aikaan. Ja ei koskaan maailman historiassa nämä kolme maata ole muodostaneet liittoutumaa. Ainakaan tähän hetkeen mennessä...

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana Venäjästä ja Iranista on tullut läheisiä liittolaisia. Vuonna 1995 Venäjän atomienergiaministeriö allekirjoitti sopimuksen Iranin kanssa Bushehr'in ydinvoimalaitoksen loppuunsaattamiseksi. Tämä työ oli pysähtynyt vuoden 1979 islamilaisen vallankumouksen jälkeen. Siitä lähtien molemmat valtiot ovat edelleen vahvistaneet taloudellisia ja sotilaallisia siteitään.

Venäjä on yksi harvoista maailmanvalloista, joka on johdonmukaisesti puolustanut Iranin ydinohjelman olemassaoloa. Nykyään molemmat kansakunnat tekevät vapaaehtoisesti yhteistyötä Bashar al-Assad'in hallinnon tukemiseksi ja tukahduttavat kaikki vastustelevat ryhmittymät Syyriassa. Ne ovat koordinoineet sotilaallisia operaatioita Syyriassa ja paloitelleet maan eri vaikutuspiireihin. Huolimatta tuhansien vuosien tallennetusta historiasta jossa ei ole mainintaa tällaisesta Venäjän ja Iranin välisestä yhteistyöstä, niin tänään me näemme sitä.

Entäpä Turkki? Jo vuosien ajan ne, jotka ovat tutkineet Raamatunprofetiaa, ovat miettineet kuinka Turkki sopii tähän liittoutumaan. Loppujen lopuksi Turkki on Israelin pitkäaikainen liittolainen. NATO:n perustajajäsenenä, ajatus siitä, että Turkki liittyisi Venäjän johtamaan hyökkäykseen Israelia vastaan, oli monien mielestä vaikea kuvitella. Loppujen lopuksi NATO pyrkii torjumaan Venäjän aggressiota. Niinkin tuoreesti kuin vuonna 2014, huomautin kirjassani Signs of the Second Coming (Toisen tulemuksen merkkejä):

Turkki on toinen mielenkiintoinen jäsen tässä sotilasliittoumassa. Israelin palauttamisesta vuonna 1948 lähtien, ne, jotka ymmärtävät Raamatunprofetiaa, ovat kamppailleet sen selvittämisessä, kuinka Turkki sopii tähän kuvioon. Miksi? Koska vuonna 1949, Turkista tuli ensimmäinen muslimienemmistöinen maa, joka tunnusti virallisesti Israelin valtion.

Turkilla ja Israelilla on pitkä historia diplomaattista, taloudellista ja sotilaallista yhteistyötä. Turkki on myös NATO:n jäsen. Ja mikä on NATO:n tarkoitus? Sen tarkoituksena on puolustaa jäsenmaita Venäjän aggressiolta. Joten miksi Turkki liittyisi Venäjän liittoumaan hyökätäkseen toiseen maahan?

Vaikka siinä ei ole ollut mitään mieltä viime vuosina, tämä ajatus ei tunnu kovin kaukaa-haetulta nykyisin. Toukokuussa 2010, Turkki ja Venäjä allekirjoittivat useita sopimuksia edistääkseen energiayhteyksiään, mukaan lukien sopimus Turkin ensimmäisen ydinvoimalan rakentamisesta. Ja viime vuosina, Turkin kotimaan politiikka – historiallisesti sekulaari luonteeltaan – on saanut voimakkaasti vaikutteita Islamista. Ja se antaa Turkille enemmän kuin tarpeeksi motiivia liittyä Googin liittoumaan.”

Ja tässä me olemme. Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on lujittanut valtaansa Turkissa. Ataturk'in turkkilainen tasavalta on kuollut. Sen sekulaari hallinto on poissa. Sen sijaan Erdogan rakentaa islamilaista tasavaltaa asettuen Israelia vastaan. Vladimir Putin'in ja Erdogan'in välinen suhde on vahva ja kehittyvä. Kaikki, mitä tästä on seurannut, on selkeä välirikko Turkin ja NATO:n välillä siirtäen Turkkia pysyvästi Venäjän vaikutuspiiriin.

Mitä se kaikki merkitsee

Joten mitä tämä kaikki tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että näyttämö on nyt asetettu Hesekielin lukujen 38-39 toteutumiselle. Ja se tarkoittaa, että lisää tapahtumia tulee alkamaan vastaten Hesekielin selontekoa. Olettavasti tämä liittouma tiivistyy. Oletettavasti Israelista tulee eristetympi. Ja oletettavasti lisää kansakuntia tulee liittymään Venäjään, Iraniin ja Turkkiin. Kun nämä tapahtumat alkavat esiintyä, se tarkoittaa sitä, että maailma siirtyy yhä lähemmäksi todistaakseen Googin ja Maagogin sotaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että Venäjä, Iran, Turkki ja muut maat Googin liittoumassa lähettävät ylivoimaisen hyökkäysvoiman Israelia vastaan (Hesekiel 38:8-9). Mikään muu kansakunta ei tule Israelin avuksi (Hesekiel 38:15-16). Mutta Jumala tulee. Tämä tarkoittaa sitä, että Hän asettaa täyden voimansa esille tämän maailman ihmisille, kun Hän yliluonnollisesti tuhoaa Israeliin tunkeutujat (Hesekiel 38:18-23).

Ja mikä tärkeintä, se merkitsee sitä, että olemme viimeisissä päivissä (Hesekiel 38:8, Hesekiel 39:25-29), Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä, ja seurakunnan ylöstempaus on vielä lähempänä!

Britt Gillette on kirjoittanut sähköisen kirjan Coming to Jesus samoin kuin kirjat Signs of the Second Coming ja Racing Toward Armageddon.

---------------------------------

Sitten tämänpäiväisestä (27.7.2018) harvinaisesta kuunpimennyksestä, joka näkyy Israelissa ja voi olla merkki Googin sodasta. Netistä löytyy seuraava artikkeli:

https://endtimeheadlines.org/2018/07/jewish-rabbi-warns-tomorrows-blood-moon-could-be-sign-of-global-war/ (juutalainen rabbi varoittaa, että huominen kuunpimennys voi olla merkki globaalista sodasta)

Lainaus kirjoituksen alusta, jonka suomennos jäljempänä:

”On the night of Friday, July 27th, the longest lunar eclipse of the century will appear in the heavens over Israel, with one rabbi labeling it “an omen for Israel.” Though it is remarkable in its longevity, lunar eclipses are not rare, occurring an average of three times each year. In its discussion of eclipses, the Talmud (Sukkot 29a) specifically described solar eclipses as being a bad omen for the nations. Indeed, the complete solar eclipse that transversed the continental United States last summer ushered in the most devastating hurricane season in US history. The same source in the Talmud specifies that lunar eclipses are a bad omen for Israel since Israel is spiritually represented by the moon. If the lunar eclipse takes place in the east side of the heavens, then it is a bad omen for all the nations in the east, and similarly, if it occurs in the western hemisphere of the sky, it is a bad sign for all the nations in the west. It is important to note that the lunar eclipse on Friday night will appear in the eastern sky. Rabbi Lazer Brody, an American-born Hasidic rabbi and teacher ..”

Suomennos:

”Perjantaiyönä, 27. heinäkuuta, vuosisadan pisin kuunpimennys näyttäytyy Israelin taivaalla, ja eräs rabbi leimaa sen ”ennusmerkiksi Israelille”. Vaikka se on huomattava pitkäikäisyydessään, kuunpimennykset eivät ole harvinaisia ja niitä esiintyy keskimäärin kolme kertaa joka vuosi. Pimennyksiä käsitellessään, Talmud (Sukkot 29a) erityisesti kuvaa auringonpimennykset huonoksi enteeksi kansakunnille. Todellakin, täydellinen auringonpimennys, joka kulki Yhdysvaltojen mantereen halki viime kesänä, käynnisti tuhoisimman hurrikaanijakson Amerikan historiassa. Sama lähde Talmudissa määrittelee, että kuunpimennykset ovat huono ennusmerkki Israelille, koska Israel esitetään hengellisesti kuun mukaan. Jos kuunpimennys tapahtuu taivaan itäpuolella, niin se on huono ennusmerkki kaikille idässä oleville kansakunnille, ja samalla tavalla, jos pimennys esiintyy taivaan länsipuolella, se on huono merkki kaikille läntisille kansakunnille. On tärkeää huomata, että kuunpimennys perjantaiyönä näyttäytyy itäisellä taivaalla. Rabbi Lazer Brody, amerikkalaissyntyinen hasidi-rabbi ja opettaja ..”

---------------------------

Myöskin tämä on huomattavaa, kun Mars-planeetta esiintyy lähimpänä maata 15 vuoteen kuunpimennyksen aikaan. Roomalaisessa mytologiassa Mars on sodanjumala ja planeetta Mars omaa saman punaisen värin kuin Ilmestyskirjan 2. sinetin hevonen, jonka ratsastajalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta (Ilm. 6:3-4).


Lainaus:

”As the world gets ready to witness the longest total lunar eclipse of the 21st Century.. In what seems like an amazing coincidence, Mars will also observe the closest distance from Earth in 15 years during the July lunar eclipse. Mars and Earth are closest to each other when Mars is at its nearest point from the Sun and Earth is at its farthest — in their respective orbits.On 27 July, Mars will be in opposition to the Sun, which means that it will be opposite the Sun in Earth's sky. Astronomically, a planet is said to be in opposition when the Sun, Earth and the planet all align nearly in one straight line. On that night, the planet rises above the eastern horizon during sunset. However, this position is not necessarily the closest one to Earth.”

Suomennos:

”Kun maailma valmistautuu todistamaan 21. vuosisadan pisintä täydellistä kuunpimennystä.. Siinä, mikä näyttää hämmästyttävältä yhteensattumalta, myöskin Marsin huomataan olevan lähimmällä etäisyydellä Maasta 15 vuoteen heinäkuun kuunpimennyksen aikaan. Mars ja Maa ovat lähimpänä toisiaan, kun Mars on lähimpänä ja maapallo on kauimpana auringosta - kummankin kiertoradalla. Heinäkuun 27. päivänä, Mars tulee olemaan oppositiossa aurinkoon, mikä tarkoittaa sitä, että se on Maan taivaalla vastakkaisella puolella auringon suhteen. Astronomisesti, planeetan sanotaan olevan oppositiossa kun aurinko, maapallo ja planeetta kaikki ryhmittyvät lähes suoraan linjaan. Tuona iltana, planeetta kohoaa itäisen horisontin yläpuolelle auringonlaskun aikana. Kuitenkaan, tämä sijainti ei välttämättä ole lähin maapalloon nähden.”

Mars Opposition and a Long Lunar Eclipse - Great End of July Skywatching


-----------------------

Lopuksi vieraskirjaviestini torstailta liittyen Googin sotaan ja tähän kuunpimennykseen:

Päivämäärä: 26/07/2018, 00:55:48
Nimi: Olli
Sijoitus: 3176

Huh huh! Aurinko muuttui viime perjantaina pimeydeksi keskellä päivää ja nimenomaan 3 tunniksi Siperiassa (vrt. Jeesuksen ristiinnaulitseminen ja 3 tunnin pimeys keskipäivästä lähtien). Nyt tulevana perjantaina kuu puolestaan muuttuu kuin vereksi yli 6 tunniksi!

What Was Mysterious Cloud That Turned Day Into Night in Eastern Russia?

https://www.earthfiles.com/2018/07/24/what-was-mysterious-cloud-that-turned-day-into-night-in-eastern-russia/


Apocalyptic Darkness Over Russia 3 Hours (Blood Moon Signs)


https://www.youtube.com/watch?v=ZAMs2BdaXCc (25.7.2018)


Katseet kohti taivasta: Erityispitkä kuunpimennys maalaa Kuun tumman punertavaksi perjantaina


https://yle.fi/uutiset/3-10317950

Raamatusta Apt. 2:19-20:

19. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita (=nykyiset metsäpalot ja tulivuorenpurkaukset).
20. 
Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.

Ennakoiko kaikki tämä Googin sotaa?! Huom. auringonpimennys oli Venäjällä ja kuunpimennys näkyy Jerusalemissa.

1 kommentti:

  1. Nyt suomalainenkin media uutisoi tästä auringon pimenemisestä Venäjällä viikko sitten.

    Aurinko katosi mystisesti Siperiassa: Valo poissa useita tunteja keskellä päivää

    https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/aurinko-katosi-mystisesti-siperiassa-valo-poissa-useita-tunteja-keskella-paivaa/7010130#gs.Ot2or08 (28.7.2018)

    Jooel 2:30-31

    30. Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita;
    31. aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com