Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Nooan ja Lootin päivät käsillä vuonna 2018, jolloin Jeesuksen paluu seurakuntaansa varten voi tapahtua

Tässä Rapture Ready -sivustolta ajankohtainen profeetallinen artikkeli aikaamme varten, jolloin luopumus kristillisistä arvoista länsimaissa on suuresti käynnissä ja voimme verrata näitä aikoja Nooan ja Lootin päiviin, joista Jeesus puhui Öljymäen puheessaan, joka käsitteli Hänen paluunsa merkkejä. Erityisesti hedonismi ja materialismi kukoistavat nyt länsimaailmassa. Vaikka en olekaan ihan kaikista tulkinnoista kirjoittajan kanssa samaa mieltä, niin Israelia ja Lähi-itää koskeva osuus artikkelissa on huomionarvoinen ja varmasti paikkansapitävä. Geopoliittisten myrskypilvien nähdään jo nousevan Lähi-idän alueella ennakoiden ns. Googin sotaa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------

Loppupeli


By Pete Garcia, June 13, 2018


Lopun ajat

Silloin Jumala sanoi Nooalle: ”Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan.” (1. Moos. 6:13)

Vuonna 1656 AD (luomisesta) Herra tuhosi koko maan mullistavalla vedenpaisumuksella. Hän teki sen poistamalla maata ympäröineen kiteisen jään kerroksen. Tämä jääeste suojeli maata auringon säteilyn täydeltä teholta. Jumala laski tämän jääesteen ilmakehään ja siinä yhteydessä jää sublimoitui kaasuksi muodostaen nopeasti massiivisia myrskysysteemejä. Nämä myrskysysteemit sallivat kaatosateiden piiskata maan asukkaita kaikella 40-päiväisen yhtämittaisen hurrikaanin voimalla ja raivolla.

Jos se ei ollut kyllin pahaa, niin Jumala aiheutti myös maan kuoren (litosfäärin) murtumisen. Maan kuoren alaiset vedet murtautuivat esiin synnyttäen murtumia, jotka muodostivat tektoniset laatat, jotka näemme tänä päivänä. Nuo maanalaiset vedet lisäsivät vedenpaisumusta, joka nopeasti valtasi noiden aikojen pääasiassa tasaisen maaston. Tänä päivänä näkemämme vuoret ja vuoristot syntyivät johtuen tästä maan pinnan murtumisesta; niitä ei ollut olemassa ennen vedenpaisumusta.

Ei ollut pakopaikkaa. Ei ollut mäkiä eikä vuoria, joille kiivetä, eikä riittävän korkeita ihmisen tekemiä rakennelmia, joihin paeta nousevaa vettä. Ja vaikka olisi ollut, niin tektonisten laattojen murtumisesta johtuneet maanjäristykset olisivat tasoittaneet ne joka tapauksessa. Vetinen tuomio oli tulossa, eikä kukaan voisi paeta vetistä hautaa.

Näin ei olisi tarvinnut käydä.

Maailman väestö lisääntyi nopeasti käyden 1600 vuoden aikana äärimmäisen pahaksi ja väkivaltaiseksi. Ihmiskunta oli sekoittunut langenneisiin enkeleihin ja tuottanut muutamia hybridiolentoja, jotka onnistuivat jotenkin saastuttamaan ihmisen koko perimän paitsi Nooaa ja hänen lähiperhettään (1. Moos. 6:1-9). Useimmat ihmiset ennen vedenpaisumusta, Aadamista Nooaan, suhtautuivat satojen vuosien ajan välinpitämättömästi Jumalan asettamiin sanansaattajiin (Eenok, Metusalah ja Nooa) eivätkä katuneet. Ennen vedenpaisumusta ei ollut koskaan satanut (1. Moos. 2:5-6), joten ajatus tuomiosta veden kautta tuntui naurettavalta, kunnes se tapahtui.

Silloin oli myöhäistä katua.

Arvio

Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.” (Luukas 17:26-27)

Tiedämme vedenpaisumusta edeltäneestä maailmasta vain sen, mitä Raamattu meille kertoo. Voisimme koota enemmän näkemyksiä muutamista ei-kanonisista muinaisista käsikirjoituksista, mutta Genesiksen luvusta 6 saamme ytimen, millaista elämä oli tuolloin. Maailma oli paha, väkivaltainen ja taipuvainen vain pahuuteen. Jos asia oli näin, niin vuoden 2018 maailma ei ole paljon erilainen. Vuonna 2018 maailman väestö on ylittänyt 7.5 miljardin rajan.

Maailmaa pidetään nykyisin suhteellisen ”rauhallisena”. Silti tällä hetkellä on käynnissä 10 aktiivista sotaa ja 8 aseellista konfliktia. Lisäksi viimeiset 118 vuotta ovat osoittautuneet väkivaltaisimmiksi, mitä koskaan on nähty. Jouduimme kokemaan kaksi maailmansotaa ja satoja pienempiä konflikteja, jotka tappoivat satoja miljoonia. Itseasiassa enemmän ihmisiä kuoli pelkästään 20. vuosisadalla sodassa ja sen jälkimainingeissa, kuin kaikkien aikaisempien vuosisatojen konflikteissa yhteensä. Syy on, että a) väestö on nyt merkittävästi suurempi ja b) aseemme ovat merkittävästi tappavampia. Näiden kahden viimeisen vuosisadan aikana voimme tappaa nopeammin ja helpommin kuin milloinkaan historiassamme; kiitos siitä pyssyin, pommein, kemiallisin/biologisin/ydinasein ja monin muin keinoin käytävälle sodalle.

Vuoden 2018 maailma on täydellisesti hedonismin vallassa, varsinkin mitä tulee länsimaihin. Nautinnon kaikkien muotojen tavoittelu on saavuttanut sellaisen tason, että jopa Amerikan köyhillä on parempi elämän laatu, kuin menneiden vuosisatojen kuninkaallisilla. Jäätä pidettiin ylellisyytenä ja nyt voimme saada sitä vaikka missä. Ilmastointi ja autot tekevät elämän kaikkialla helpommaksi ja mukavammaksi. Meidän ei enää tarvitse kasvattaa omaa ruokaamme, vaan ostamme sen kaupoista. Meitä pommitetaan enemmällä tiedolla syntymästä kymmenvuotiaiksi, kuin mitä ihmiset menneillä vuosisadoilla hankkivat elinaikanaan. Internet ei ole vain tuonut lisää tietoa suurelle yleisölle, vaan on yhdistänyt maailman yhdeksi jättiläismäiseksi yhteisöksi maailmanlaajuisen verkon (www) kautta.

Vuonna 2018 on joukko huolestuttavia virtauksia valtaamassa läntistä maailmaa ja ne näyttävät vain vahvistuvan:
    1. Merkittävä homoseksuaalisuuden ja trans-sukupuolisuuden lisääntyminen
    2. Abortti ja eutanasia
    3. Raamatullisen kristinuskon suvaitsemattomuus
    4. Voimistuva kristittyjen ekumenian ja luopumuksen nousu
    5. Merkittävä objektiivisen totuuden hylkääminen subjektiivisen päättelyn hyväksi
    6. Merkittävä väkivallan ja vihan lisääntyminen
    7. Merkittävä apatian lisääntyminen
    8. Merkittävä itsemurhien lisääntyminen
Vaikka nämä eivät ole ominaisia vain läntiselle maailmalle, ne ovat näkyvimmin ilmeisiä Lännessä. Syy tähän on, että ne ovat suoria oheistuotteita kulttuurista, joka on vaipunut hedonismiin ja materialismiin. Ne ovat muistutus muinaisista ajoista, jolloin ihmiskunnalla oli paljon vapaa-aikaa ja se ajatteli vain asioita, jotka toisivat sille nautintoa ja rikkautta. Valitettavasti hedonismi ja materialismi jättävät huomiotta hengellisen luontomme sisäisen pyrkimyksen (1. Tess. 5:23) ja saa ihmisen etsimään lohtua asioista, jotka eivät voi tuoda rauhaa. Objektiivinen totuus täytyy korvata subjektiivisella päättelyllä, jotta voidaan ohittaa ne varoitusmerkit, joita alkoi näkyä heidän elämässään kuin punaisia lippuja. He siirtyvät pois raamatullisesta kristinuskosta, koska se on ainoa uskomussysteemi, joka näyttää, missä kurjassa tilassa me todella olemme. Epätoivossaan ja hedelmättömässä Jumalan etsinnässään asioista, jotka eivät ole Jumalasta, ihmiset eivät näe mitään arvoa itsessään eikä elämässään. Heistä tulee vihaisia ja katkeria. He kadottavat toivon ja lopulta antautuvat sisäisille demoneillensa virheellisesti etsien kuolemaa keinona lopettaa kärsimyksensä.

Muissa osissa maailmaa massat alistetaan väkivaltaisilla ideologioilla ja uskonnoilla, olipa kyseessä kommunismi, sosialismi tai Islam. Monet muut alistetaan väärillä polyteistisillä uskonnoilla, jotka opettavat, että heidän elämänsä on olemassa vain loputtomana syntymän ja kuoleman syklinä. Vielä toiset alistetaan uskomussysteemeillä, jotka opettavat, että meidän on ansaittava pelastuksemme tulemalla valistuneiksi omin avuin. Olemme taipuvaisia ajattelemaan, että koska yksi uskonto ei ole niin väkivaltainen kuin toinen, se on jotenkin parempi ja siedettävämpi. Tämä ohittaa sen perustotuuden, että riippumatta siitä onko ideologia väkivaltainen tai ei, niin on silti kauhistuttavia, pimeitä, demonisia voimia, jotka hallitsevat näitä uskomussysteemejä fyysisen maailmamme verhon takaa:

Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” (Ef. 6:12)

Johtopäätös

Vaikka emme voi tietää tarkkaan, milloin Kristus palaa, tiedämme vain, että Hän ehdottomasti palaa. (4. Moos. 23:19, Joh. 14:1-3). Jeesus käski meitä etsimään (look for) merkkejä, jotka osoittaisivat Hänen takaisintulonsa kauden, joista yksi oli Nooan ja Lootin päivien paluu. Molemmat miehet elivät hyvin pahassa ajassa ja paikassa ja heidän vapautuksensa ei ollut vain merkille pantava, vaan välttämätön, jotta jumalallinen tuomio voisi tulla. Jumalalle ei ole mieleen päästää vihaansa maan asukkaiden päälle ja Hän on pitkämielinen, jotta jokainen, joka haluaa tehdä parannuksen, voisi sen tehdä. Hänen pitkämielisyydellään on kuitenkin rajansa. Tulee hetki, jolloin pakanain luku täyttyy ja aika täyttyy, jolloin Kristus lopettaa tämän nykyisen dispensaation (Room. 11:25, Ef. 1:10).

Maailma on nykyisin läpikäymässä synnytystuskien merkkejä, kuten Jeesus kuvaili Öljymäen puheessaan (Matt. 24, Mark. 13 ja Luuk. 21). Kristus lupasi, että meillä olisi koetuksia ja ahdistuksia elämässämme ja että maailma vihaisi meitä, koska olemme Kristuksen kanssa (Joh. 15:18, 17:14). Ne ovat kuitenkin välttämättömiä ja ymmärrettäviä, kun ajattelemme nimenomaan tämän dispensaation luonnollista järjestystä. Jos Pyhä Henki synnytti seurakunnan (universaalinen, monijäseninen Kristuksen ruumis) helluntaina (Apt. 2), niin mitä voimakkaampia ovat synnytystuskat, sitä lähempänä olemme synnytystä (ja vapautustamme).

Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.” (Room. 8:20-23)

Nämä synnytystuskat lopulta saavuttavat täyteytensä ja synnyttävät lunastetun, turmeltumattoman, kirkastetun seurakunnan (Kristuksen morsiamen), joka temmataan taivaaseen Kristuksen kanssa (1. Tess. 4:13-18, 1. Kor. 15:51-56, Joh. 14:1-3, Ilm. 3:10, jne.). Ja sitten maailma läpikäy tuntemattoman ajanjakson (aukon), jolle on luonteenomaista kaaos, rehottava luopumus ja pahuus, jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt. Se on jopa pahempaa kuin Nooan päivinä, koska ihminen ei ole vain katumaton, vaan hänellä on myös modernisoitumisensa kehittyneet työkalut auttamassa häntä pahuudessaan. Eikä vain tämä, vaan myös yliluonnollinen verho fyysisen ja hengellisen maailman välillä nostetaan ja merkkien ja ihmeiden aika tulee taas (2. Tess. 2:9, Ilm. 11:1-14). Pimeät hengelliset voimat ja vallat tulvivat maan päälle, kuin ei koskaan ennen. Tietyssä vaiheessa kansakunnat keskittävät huomionsa pieneen Israelin valtioon ja tekevät eli vahvistavat jonkinlaisen liiton. Tämä merkitsee ihmisen hallinnan seitsemää viimeistä vuotta maan päällä. Heitä johtaa kaksikko, Peto ja Väärä Profeetta. Heillä on teknologia valvoa kaikkea ostamista ja myymistä maan päällä ja he saavat ihmiset kumartamaan Petoa ja ottamaan hänen merkkinsä 666 (Ilm. 13:16-18) – tai muuten ne vievät heidän päänsä.

Tämä laittomuuden ihminen hallitsee maailmaa vain kolme ja puoli vuotta ja lopulta yrittää viedä loppuun sen, mitä Hitler ja kumppanit yrittivät tehdä, eli tuhota juutalaiset. Isrelin 70. vuosiviikon puolivälissä hän saastuttaa heidän temppelinsä asettaen itsensä (eli kuvansa) Jumalaksi vasta rakennettuun juutalaiseen temppeliin kumarrettavaksi (Matt. 24:15, 2. Tess. 2:4, Ilm. 13:6). Jotta tämä kaikki voisi toteutua, niin tiettyjen tapahtumien on kuitenkin tapahduttava:
    • Jotta hän voisi saastuttaa temppelin, on ensin oltava juutalainen temppeli.
    • Jotta voisi olla juutalainen temppeli, juutalaisten on valvottava Temppelivuorta.
    • Jotta juutalaiset voisivat valvoa Temppelivuorta muslimien Waqf'in täytyy luopua sen valvonnasta.
    • Jotta muslimit luovuttaisivat Temppelivuoren valvonnan, heidän täytyy kärsiä katkera yliluonnollinen sotilaallinen tappio.
    • Jotta voisivat kärsiä katkeran yliluonnollisen tappion, muslimien on jo oltava järjestäytyneenä ja asemissa sotilaallisesti Israelia vastaan.
    • Jotta muslimivaltiot ja järjestöt voisivat olla järjestäytyneet Israelia vastaan, maailmanvaltojen (USA, YK, EU, Venäjä jne.) on täytynyt sallia niiden koota aseita ja vihamielisiä kansoja kehittymään Israelin rajoilla.
    • Jotta muslimivaltiot voisivat kokoontua Israelia vastaan, on ensin oltava Israelin valtio, jota vastaan kokoontua.
Kuten näet, olemme nyt loppupelissä. Jäljellä on vain yliluonnollinen järkyttävä sotilaallinen Israelia vastaan kokoontuneiden armeijoiden tappio Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38-39) käynnistämään Danielin 70. vuosiviikon tapahtumat. Turkki, Venäjä, Iran ja monet muut ryhmät ovat jo järjestäytyneet Israelia vastaan siellä, mikä kerran oli Syyria ja Libanon. Vaikka emme tiedä, milloin tämä taistelu tapahtuu, voimme jo nähdä geopoliittisten myrskypilvien nousevan. Poliittiset, taloudelliset ja demografiset haasteet, joita Venäjä, Turkki ja Iran nykyisin kohtaavat, tarkoittavat, että niiden on pakko ”saada saalista” mieluummin pian kuin myöhemmin. Mikä estää niitä toimimasta tällä hetkellä?

Aikojen täyttymisen ja pidättäjän lisäksi jää vain vahva Yhdysvallat, jota johtaa päättäväisesti Israelia puolustava hallinto. Israelin viholliset eivät hyökkää niin kauan, kuin USA on sen tukena. Siitä on kuitenkin tahaton seuraus. Tämä luo (tai on luomassa) väärän tunteen rauhasta ja turvallisuudesta Israelille, joka asuu turvassa muurittomien kylien maassa. Jos USA menestyy sotilaallisesti, taloudellisesti ja poliittisesti, niin on oltava jotakin, joka syrjäyttää meidät ja sallii tämän hyökkäyksen tapahtua. Ellemme voi tehdä muuta kuin esittää diplomaattisen protestin, niin se tarkoittaa, että USA ei ole enää sellaisessa asemassa, että voisi tehdä hyökkäyksen suhteen jotakin. Vaikka on olemassa paljon mahdollisuuksia, niin se, minkä uskon todella tapahtuvan, on Seurakunnan tempaus. Sillä on kaikki täydellisen globaalin kriisin piirteet. Se epävakauttaa materialistisen lännen siinä määrin, että se ryntää päätäpahkaa tämän lopullisen petojärjestelmän odottavaan syliin. Monia otetaan myös idästä, pohjoisesta ja etelästä ja he muodostavat koko Kristuksen ruumiin. Ja sitten tulee loppu. Katsele ylöspäin, olemme todellakin hyvin lähellä! [Mielestäni kirjoittaja sivuuttaa Paavalin Raamattu-tekstikohdan äkillisestä tuhosta (sudden destruction), joka sijoittuu Herran päivään eli ylöstempauksen hetkeen, jolloin vallitsee näennäisrauha maailmassa (1. Tess. 5:1-6). Seurakunnan tempaus ei yksin aikaansaa Amerikan romahdusta, vaan pitää ottaa huomioon Jumalan tuomio suurta Babylonia eli USA:ta vastaan (Ilm. 18), jolloin vasta morsiusseurakunta temmataan ylös ja länsimaailma lamaantuu. ”Nokialainen” huom.]

Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa, mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan; sitten tulee loppu, kun hän antaa valtakunnan Jumalan ja Isän haltuun, kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman. Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle.” (1. Kor. 15:22-25)

Amen, tule, Herra Jeesus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com