Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Profetiauutisia kesä-heinäkuulta 2018 osoittaen aikakauden lopun olevan lähellä

Tässä suomentamani tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kerrotaan viimeaikaisista uutisista, joilla voi olla merkitystä Raamatunprofetian kannalta. Kirjoittaja esittää myös omia näkemyksiään näihin liittyen. Erityisesti Lähi-itä ja Yhdysvallat ovat tapetilla.

---------------------------

Viimeaikaisia uutisia ja minun näkemyksiäni (Recent News and My Views) :: By Daymond Duck

Published on: July 15, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/07/15/recent-news-views-daymond-duck/

Ensinnäkin 3. heinäkuuta 2018 ilmoitettiin, että iranilainen prikaatinkenraali syytti Israelia ja yhtä muuta tuntematonta maata Iranin pilvien ja lumen varastamisesta.

Hän uskoo, että voimakas kuivuus, joka on vaivannut Irania useiden vuosien ajan, on seurausta siitä, että Israel käyttää sääasetta pitääkseen sateen poissa Iranista.

Tämä on minun käsitys: Jumala lupasi siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka kiroavat Israelin.

Ei olisi mikään yllätys, että Israelilla on ase, joka voi vaikuttaa säähän, mutta mielestäni Iranin kuivuus on todennäköisemmin seurausta Iranin suhtautumisesta Israeliin ja siitä, että Jumala täyttää Sanaansa.

Toiseksi, ilmoitettiin, että 1. heinäkuuta 2018 Turkki jatkoi tekojärven täyttämistä, joka on sen vastavalmistuneen Ilisu-padon takana Tigris-joella.

Turkki oli lopettanut tekojärven täyttämisen, koska Lähi-idän äärimmäinen kuivuus aiheuttaa Tigris- ja Eufrat-jokien kuivumista, ja Irak valitti, että Turkki ei päästänyt tarpeeksi vettä padon lävitse.

Mielenkiintoinen asia tässä on se, että Eufrat-joki kuivuu.

Tämä tapahtuu uudelleen Ahdistuksen aikana (Ilm. 16:12).

Kolmanneksi, 25. kesäkuuta 2018 ilmoitettiin, että Kiinan presidentti oli äskettäin sanonut, että Kiinan on johdettava tietä maailmanlaajuisen hallintotavan uudistamisessa (maailmanhallitus).

Hän uskoo, että Kiina ansaitsee suuremman roolin johtuen Kiinan kasvavasta taloudellisesta ja poliittisesta vaikutusvallasta, Amerikan vetäytymisestä YK:n sopimuksista ja EU:n ongelmista Brexitin ja muiden asioiden kanssa.

Se tosiasia, että Kiina on yhä itsevarmempi, liittyy luultavasti Raamatun profetiaan, koska on laaja yksimielisyys siitä, että Kiina johtaa Idän kuninkaita, jotka hyökkäävät Lähi-itään, kun Eufrat-joki kuivuu (Ilm. 16:12).

Neljänneksi, 6. heinäkuuta 2018 Kiina ilmoitti, että suurin kauppasota talouden historiassa on alkanut ja että se kestää pitkään.

Kiina viittasi Yhdysvaltojen tuontitulleihin, jotka kohdistuvat kiinalaisiin tuotteisiin, ja Kiinan kostotariffeihin Yhdysvaltain tuotteita kohtaan.

Kiina uhkaa raportoida Yhdysvalloista Maailman kauppajärjestölle (WTO) ja presidentti Trump on vihjannut, että hän voi vetää Yhdysvallat pois WTO:sta.

Tässä on useita asioita pelissä: 1) Kauppasodalla voisi olla tärkeä rooli tulevassa maailmantalouden romahduksessa (Ilm. 6:5-6); 2) Useat Yhdysvaltojen ja muiden maiden väliset kauppasopimukset oli tarkoituksella laadittu epäoikeudenmukaisen kaupan tasapainon aikaansaamiseksi, koska tavoitteena oli vaurauden uudelleenjako ja maailmanhallitus, ei reilu kaupankäynti Yhdysvaltoja ajatellen; 3) Presidentti Trumpin jatkuva vetäytyminen YK-ryhmistä ja epäreiluista kauppasopimuksista (jotain, jota kannatan) loitontaa USA:ta maailmanlaajuisesta johtajuudesta ja valmistaa tietä erilaiselle maailmanjohtajalle (Euroopan Antikristus).

YK:n Trump-vihaajat voivat jopa yrittää nolata herra Trump'in ja Yhdysvallat, siirtämällä heidän Wannabe-maailmanhallintonsa pois New Yorkista (kenties sivilisaation kehtoon Irakissa, uudelleenrakennettuun Babylonin kaupunkiin).

Viidenneksi, helluntaisaarnassaan, Pietari sanoi, että tulee näkymään verta ja tulta ja savupatsaita maan päällä, ja kuu muuttuu kuin vereksi ”ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen”. (Apt. 2:19-20)

On väärin olla dogmaattinen sen suhteen, mitä tämä tarkoittaa, mutta Kilauea'n tulivuori poltti tällä viikolla vielä 46 taloa (yhteensä se tekee nyt 671 taloa), noin 700,000 eekkeriä (1 eekkeri = n. 0.4 hehtaaria) maata on palanut kuudessa Yhdysvaltain läntisessä osavaltiossa, ja heinäkuun 27. päivänä 2018 tulee näkymään taas yksi verikuu.

Kuudenneksi, tällä viikolla Lisa Haven muistutti katsojiaan siitä, että Real ID Act -kongressilaki astuu voimaan Yhdysvalloissa 1. lokakuuta 2020.

Yhdysvaltain kansalaiset ovat nyt alle 27 kuukauden päässä siitä kun heidän liittohallituksellaan on yksi kansallinen tietokanta, jossa on heidän kaikki tietonsa (ajokortin numero, sosiaaliturvatunnus, kasvoskannauskuva, jne.).

Jotkut viranomaiset uskovat, että Real ID Act johtaa valtateiden tarkastuspisteisiin valvomaan kaikkea liikennettä ja liittovaltion statuksella toimiviin poliisivoimiin, jotta jokaista voidaan kontrolloida.

Vain kuukausien päästä, Yhdysvaltojen kansalaiset eivät saa lentää kansainvälisillä lennoilla, tulla liittovaltion rakennuksiin, käydä liittovaltion puistoissa, jne., ilman kansallista tunnistenumeroa (ja se on jo alkanut tietyillä lentoasemilla). Lopulta ihmiset eivät saa ostaa ja myydä ilman Antikristuksen nimeä, pedonmerkkiä.

Seitsemänneksi, 8. heinäkuuta 2018 ilmoitettiin, että Israel on nyt maailman suurimman juutalaisyhteisön koti.

Rabbi Adam Berkowitz sanoi, että tällä on kauaskantoisia vaikutuksia, ja se on merkittävä askel Israelin lunastamisessa.

Artikkeli on nähtävillä osoitteessa: https://www.breakingisraelnews.com/110564/messianic-tipping-point-majority-jews-israel/

Rabbi Berkowitz kirjoitti, että juutalaisen Sanhedrin'in edustaja Rabbi Hillel Weiss on sanonut, että tätä kolmatta ja viimeistä paluuta on osattu odottaa profetian mukaan.

Se johtaa temppelin, Daavidin dynastian ja messiaanisen aikakauden jälleenrakentamiseen (Jotkut kristityt kutsuvat sitä Jeesuksen tuhatvuotiseksi hallituskaudeksi).

Koska suurin juutalaisväestö on nyt Israelissa, Toora edellyttää juutalaisia laskemaan 50 vuoden riemuvuosijaksoja (7 vuoden syklejä 7 kpl ynnä 50. vuosi) ja tunnistamaan Israelin 12 heimoa.

On tärkeää ymmärtää, että Danielin 70. vuosiviikko vaatii juutalaisia palaamaan syklien laskentaan (Ahdistuksen aika on yksi vuosiviikko tai 7-vuotinen jakso, Dan. 9:24-27).

Lisäksi, 144 000 juutalaista evankelistaa vaatii sen, että Israelin 12 heimoa tunnistetaan (Ilm. 7).

Lopuksi, 2. heinäkuuta 2018 ilmoitettiin, että Amy Coney Barrett oli lopullisessa neljän hengen listassa jota presidentti Trump harkitsi ehdokkaana Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden tuomariksi.

Artikkelin mukaan, jos hänet nimitetään, häntä tullaan vastustamaan - ei siksi, että hän on epäpätevä - vaan koska hän on harras kristitty, jolla on arvoja, jotka saattavat vaikuttaa hänen päätöksiinsä sosiaalisissa kysymyksissä.

Kuka olisi ikinä voinut kuvitella, että Amerikan moraali vajoaa niin alas, että henkilö hylättäisiin Yhdysvaltain korkeimman oikeuden virasta vain siksi, että hän on harras kristitty?

Onko se vainoa, antikristuksen henkeä, vai mitä? Onko Yhdysvallat edelleen kristitty maa? Onko Amerikka poikennut pois uskosta, muuttunut penseäksi, jne.?

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com