Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. heinäkuuta 2018

Raamatun profetia Jerusalemista täyttyy nyt, kun kaupungista kiistellään Trumpin rauhansuunnitelman julkistamisen edellä

Tällä hetkellä presidentti Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelma on tapetilla ja siihen liittyen erityisesti Jerusalemin asema, josta pitäisi sopia Israelin ja palestiinalaisten kesken. Jerusalem on nykyään muodostunut pääteemaksi kaikissa kokoontumisissa, joissa on mukana erityisesti arabimaiden edustajia. Näin ollaan toteuttamassa ikivanhaa Raamatun profetiaa kansojen kompastuskiveksi muuttuvasta Jerusalemin kaupungista, jonka jakamista vaaditaan jopa eurooppalaisten kuninkaallisten taholta. Seuraava suomentamani tuore Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta käsittelee juuri tätä viimeaikojen kehityssuuntaa.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – July 1st, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.7.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-07-01.pdf

Pastori J.D. selittää, miksi viimeaikainen kehitys osoittaa Raamatun profetiaan Jerusalemista.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kiinnittää huomionne Raamatun profetiaan, joka kirjoitettiin yli 2500 vuotta sitten.
- Näin tehdessänne, väitän, että tämä nimenomainen profetia on alkamassa toteutua täsmälleen niin, kuten meille kerrottiin sen toteutuvan.
- Puhun tietenkin profetiasta Sakarjan kirjan luvussa 12, joka koskee Jerusalemin kaupunkia Israelissa.
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Seuraavassa vain muutamia tapahtumia tältä kuluneelta viikolta, jotka kaikki osoittavat tähän nimenomaiseen Jerusalemia koskevaan profetiaan.
- On tärkeää ymmärtää, että kaikki kokoontumiset, joita on pidetty ja ollaan järjestämässä, keskittyvät Jerusalemin kaupunkiin.
- Näin siksi, että Jumala julisti, että Hän itse tekisi Jerusalemista päihdyttävän pakkomielteen kaikille kansoille maan päällä.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in artikkelilla siitä, kun Jordanian kuningas Abdullah kertoi presidentti Trump'ille, että Itä-Jerusalemin täytyy olla tulevan itsenäisen Palestiinan valtion pääkaupunki, tapaamisessa Valkoisessa talossa maanantaina. ...Puhuessaan presidentille muutama päivä sen jälkeen kun oli isännöinyt huippuneuvonantajiaan Amman'issa hallinnon neuvotteluja varten tulevaa Lähi-idän rauhansuunnitelmaa koskien, Abdullah kertoi Trump'ille, että perinteiset puitteet kahden valtion ratkaisulle pysyvät ”ensisijaisena” prioriteettina jordanialaisille, heidän Washingtonissa sijaitsevan suurlähetystön antaman kokouskuvauksen mukaan. ”Keskusteltaessa rauhanprosessista Hänen Majesteettinsa korosti, että kahden valtion ratkaisu, joka takaa itsenäisen palestiinalaisvaltion perustamisen Palestiinan kansalliselle maaperälle Itä-Jerusalemin ollessa sen pääkaupunki, on ainoa tapa lopettaa palestiinalaisten ja israelilaisten välinen konflikti, ja se on kulmakivi turvallisuuden ja vakauden saavuttamiseksi koko alueella”, lausunnossa lukee.

https://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=560867
Samana päivänä Al Arabiya julkaisi raportin Saudi-Arabian kuningaskunnasta, joka vahvisti heidän kiinnittymisen rauhaan, joka perustuu kahden valtion ratkaisuun, kansainvälisten viittausten mukaisesti, ...Yhdistyneissä Kansakunnissa. Kuningaskunta myöskin korosti, että arabien rauhanaloite on ”strateginen vaihtoehto löytää kattava ja oikeudenmukainen ratkaisu palestiinalaiskysymykseen ja lopettaa arabien ja Israelin konflikti”, Saudi Press Agency (SPA) -raportin mukaan. Tämä tuli esiin kuningaskunnan puheessa maanantaina ennen YK:n turvallisuusneuvoston istuntoa avoimessa keskustelussa ...ja puheen piti Saudi-Arabian kuningaskunnan pysyvän YK-edustajan sijainen Tri. Khalid Manzlawi. ”Palestiinalaiset ovat kärsineet pitkään epäoikeudenmukaisesta miehityksestä, ahdistavasta ja rasistisesta sortopolitiikasta sekä laittomien siirtokuntien tunkeutumisista”, Tri. Manzlawi totesi, ja lisäsi, että Saudi-Arabia osoittaa edelleen solidaarisuutta palestiinalaisasian suhteen.

https://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2018/06/26/Saudi-Arabia-affirms-adherence-to-Mideast-peace-through-2-state-solution.html
Tämä vie meidät keskiviikkoon ja siihen, mitä kutsutaan historialliseksi kuninkaalliseksi vierailuksi alueelle. Kuitenkin, The Times of Israel'in mukaan, prinssi William'in kerrotaan kieltäytyneen tapaamasta pormestari Barkat'ia Jerusalemissa. ...Ilmeisesti prinssin ja pormestarin tapaaminen Jerusalemissa, kuitenkin, olisi tarkoittanut mahdottomalta tuntuvaa Britannian tunnustusta Israelin oikeuksiin kaupungissa. ...Barkat kieltäytyi tarjouksesta ja ...välitti sanoman, että jos he eivät voisi tavata Jerusalemissa, hän mieluummin haluaisi, että he eivät tapaisi ollenkaan. Barkat'in avustajat olivat kuulemma sanoneet, että ennennäkemätön kuninkaallinen vierailu on tärkeä ja tarkoituksenmukainen, mutta että Israelilla on vain yksi pääkaupunki, yhdistynyt Jerusalem, ja että hän kieltäytyi tapaamasta prinssiä muualla ”irti kunnioituksesta Jerusalemiin.” ... Lausunnossaan Britannian ulkomaantoimisto ei kommentoinut suoraan prinssin sanoja [hän oli ”iloinen että maamme työskentelevät niin tiiviisti yhdessä”] Abbas'in kanssa pidetyssä tapaamisessa, mutta sanoi sen, että ”Britannian hallitus tukee suvereenin, itsenäisen ja elinkelpoisen Palestiinan valtion luomista – joka elää rauhassa ja turvallisuudessa (in peace and security) Israelin rinnalla.” Se lisäsi: ”Yhdistynyt kuningaskunta tunnustaa Palestiinan valtion ajankohtana, jolloin se voi parhaiten auttaa rauhan aikaansaamista.”

https://www.timesofisrael.com/prince-william-said-to-refuse-to-meet-with-mayor-barkat-in-jerusalem/
- Se on tämä viimeinen Britannian hallituksen antama lausunto, josta haluan puhua meidän jäljelläolevana yhdessäoloaikana ennen ehtoollista.
- Nimittäin, tuosta elämisestä ”rauhassa ja turvallisuudessa”, ja Palestiinan valtion tunnustamisesta ajankohtana, joka parhaiten auttaa rauhan aikaansaamista.
- Ehdotan, että siihen nojaten kun Israel on Jumalan profeetallinen kello, olisi järkeenkäypää, että ajankohta rauhalle on nyt.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan lisäksi, koska olemme nyt tuossa ajankohdassa, että nyt on aika ryhtyä vakavaksi Jumalaa koskevien asioiden suhteen.
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38) ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Se oli uskovaisille, mutta niille, jotka eivät ole uskovia, haluan kertoa pelastuksen hyvästä uutisesta Jeesuksessa Kristuksessa.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, ja tulee jälleen maapallolle eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com