Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. marraskuuta 2018

Kommentteja ajankohtaisista tapahtumista, jotka ovat profeetallista lopunaikojen kehitystä loka-marraskuussa 2018

Tässä Trump-sokean Daymond Duck'in kommentteja ajankohtaisista tapahtumista suomentamassani Rapture Ready -sivuston tuoreessa profetiaraportissa. Sanon kirjoittajaa Trump-sokeaksi sen vuoksi, että hän ei näe mitään eksyttävää Amerikan nykypresidentissä, vaan vuolaasti kehuu hänen toimiaan ”pahan” Barack Obaman jälkeen. Vaikka Daymond Duck'illa onkin paljon kiinnostavaa profeetallista infoa kirjoituksissaan, niin hänen mustavalkoinen käsityksensä Amerikan kahdesta pääpuolueesta nykyään (republikaanit ja demokraatit) on perin tympeä analyysi. Eikö nähdä metsää puilta? Keskitytään siis vain ”pikkuseikkoihin” näkemättä kokonaisuutta ja Illuminatin suunnitelmaa, joka on vapaamuurarimessias Donald J. Trump, Raamatun Antikristus. Siionistieliitti, kuten Rothschildit, varmaan rakastaa Trumpia ja hänen juoniaan.

-------------------------

Kommentteja ajankohtaisista tapahtumista (Comments on Current Events) :: By Daymond Duck

Published on: November 4, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/11/04/comments-current-events-daymond-duck/

Ensinnäkin, tiedotusvälineet eivät pidä siitä kun Saudi-Arabia tappoi Washington Post'in reportterin Jamal Khashoggi'n.

On käynyt ilmi, että Jamal Khashoggi ja Osama Bin Laden olivat lukioaikaisia luokkatovereita ja molemmat olivat Muslimiveljeskunnan jäseniä.

Presidentti Obamalla oli hallinnon jäseniä Muslimiveljeskunnassa.

Saudi-Arabia ja Egypti ovat julistaneet Muslimiveljeskunnan terroristijärjestöksi.

Turkin presidentti Erdogan'illa on pitkäaikainen suhde Muslimiveljeskuntaan.

Jotkut uskovat, että häntä ohjataan Muslimiveljeskunnan taholta, ja he pyrkivät syrjäyttämään Saudi-kruununprinssi Mohammad bin Salman'in.

Artikkeli, jossa on kuva Jamal Khashoggi'sta Osama Bin Ladenin kanssa, löytyy osoitteesta:

https://www.meforum.org/articles/2018/the-whitewashing-of-jamal-khashoggi-friend-of-osa

Toiseksi, 26.-28. lokakuuta 2018, Bahrain isännöi turvallisuushuippukokousta ja keskustelua presidentti Trumpin rauhansuunnitelmasta.

Korkea-arvoisia edustajia USA:sta, Saudi-Arabiasta, Omanista, Keniasta, Saksasta, Italiasta, Japanista, Arabiliitosta ja muualta oli läsnä.

Omanin ulkoministeri sanoi, että on aika kohdella Israelia muiden maiden tavoin, lopettaa konflikti ja siirtyä uuteen maailmaan.

Hän sanoi, että Oman luottaa presidentti Trumpin ”vuosisadan diiliin”.

Bahrainin ulkoministeri tuki Omanin kantaa.

Presidentti Trumpin Lähi-idän erityislähettiläs, Jason Greenblatt, ylisti lämpeneviä suhteita ja kutsui sitä hyödylliseksi askeleeksi presidentti Trumpin rauhanprosessille.

Kristittyjen tulisi ymmärtää, että presidentti Trumpin rauhanehdotus ei ole liitto Antikristuksen kanssa, eikä sitä ehkä koskaan hyväksytä; mutta se voi muuttua sellaiseksi.

Lisäksi kaikki Israelin jakamista koskevat sopimukset ovat Raamatun ja Jumalan varoitusten hylkäämistä, ollen kutsua uskovien ylösottolle ja tärkeä askel kohti Ahdistuksen ajan alkua.

Kolmanneksi, Israel ja Jordania allekirjoittivat vuonna 1994 asiakirjan, joka liitettiin heidän rauhansopimukseensa toistensa kanssa.

Liitteenä olevassa asiakirjassa Jordania sopi vuokraavansa Israelille noin 1200 eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) Jordanian maata 25 vuoden ajaksi, ollen alue, joka sijaitsee maiden yhteisellä rajalla.

24 vuoden kuluttua kummallekin osapuolelle voitaisiin suoda yhden vuoden irtisanomisaika aikomukselleen saada liitteenä oleva asiakirja vanhentuneeksi.

Tässä kuussa (lokakuu 2018) Jordania ilmoitti Israelille, että on heidän etunsa mukaista, jotta liitteenä oleva asiakirja vanhentuisi 25. lokakuuta 2019.

Lokakuun 23. päivänä 2018, Yehuda Glick, joka on ”Temppelivuoren uskolliset” (Temple Mount Faithful) -järjestön jäsen, pyysi pääministeri Netanyahu'a toimimaan Israelin etujen mukaisesti ja ilmoittamaan Jordanian kuninkaalle, että jos Jordania toimii itsenäisesti Jordanian etujen mukaisesti, niin Israel tulee toimimaan myös [itsenäisesti] sopusoinnussa omiin etuihinsa.

Hän halusi pääministeri Netanyahu'n kertovan Jordanialle, että Temppelivuorta hallitseva islamilainen Waqf-säätiö poistetaan alueelta ja sitten Israel pääsisi ottamaan täyden suvereniteetin Temppelivuoresta.

Pääministeri Netanyahu uskoo Jordanian toimineen sopimuksen sisäpuolella, ja hän antoi ymmärtää, ettei rikkoisi Israelin rauhansopimusta Jordanian kanssa tämän tapauksen johdosta.

Neljänneksi, kun Jumala loi Aatamin ja Eevan, hän loi selvästi kaksi ja vain kaksi sukupuolta: miehen ja naisen (1. Moos. 1:27; 2:22).

6000 vuoden ajan ihmisen sukupuoli on määritetty heidän ruumiinosien mukaan (ei tieteen, ei biologian, ei valinnanvapauden, ei kromosomien tai minkään muun pohjalta).

Sitten tuli mies nimeltä Barack Obama, jonka kerrottiin olevan homo, ja hän jätti huomiotta Jumalan Sanan ja 6000 vuotta ihmiskunnan historiaa.

Hän sanoi, että ihmiset voivat valita oman sukupuolensa.

Hän sanoi, että riippumatta kehon osista, poika voi päättää olla tyttö, ja tyttö puolestaan voi päättää olla poika, tai mikä hyvänsä.

Ilmeni, että pojat, jotka päättävät olla tyttöjä, voivat käyttää tyttöjen kylpyhuonetta, nukkua tyttöjen asuntolassa, kilpailla tyttöjen urheilulajeissa, tulla suljetuiksi tyttöjen vankilaan; nukkua naisten turvakodeissa, jne.

Sikäli kuin olen ymmärtänyt, hänet on hylätty kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:28).

Joka tapauksessa, presidentti Trump on ohjeistanut sosiaali- ja terveysministeriötä laatimaan sukupuolen määritelmän liittovaltiomme kansalaisoikeuslain IX -osaston (Title IX) nojalla.

On raportoitu, että he aikovat määritellä sukupuolen biologisena (mies tai nainen), ikuisena (muuttumattomana) tilana, jonka sukupuolielimet määrittävät syntymähetkellä.

Ne, jotka kiistävät tämän, joutuvat läpikäymään geneettisiä testejä todistaakseen heidän tapauksensa.

Tämä on raamatullista, historiallista, terveen tuntuista, jonka republikaanit, demokraatit ja kirkko ovat hyväksyneet sukupolvien ajan, mutta presidentti Trumpia kritisoidaan voimakkaasti.

Viidenneksi, Colorado State University'n meteorologi totesi 23. lokakuuta 2018, että vuoden 2018 hurrikaanikausi on kaikkein aktiivisin koskaan rekisteröity hurrikaanien esiintymisjakso.

Hurrikaanit Florence ja Michael olivat tuhoisimmat hurrikaanit Atlantin valtamerellä ja Yhdysvalloissa, mutta hurrikaanit Lane, Rosa, Sergio ja Willa olivat tuhoisimmat hurrikaanit Tyynellä valtamerellä ja muissa paikoissa.

Useita vuosia sitten tutkijat loivat ”Kertynyt syklonienergia (Accumulated Cyclone Energy)” (ACE) -indeksin.

Ottamalla huomioon kaikkien trooppisten myrskyjen ja hurrikaanien voimakkuudet (tuulen nopeus mph) yhdessä vuodessa ja lisäämällä siihen kuinka kauan kaikki trooppiset myrskyt ja hurrikaanit olivat olemassa (niiden kestoaika), ne tuovat esiin kokonaisvaltaisen intensiteetin ja keston, jota kutsutaan nimellä ”Kertynyt syklonienergia” (ACE) -indeksi.

ACE ei rikkonut tänä vuonna yhtään ennätystä Atlantilla tai Yhdysvalloissa, mutta se oli korkein koskaan mitattu maailmanlaajuisesti (vuotuinen keskiarvo = 221 yksikköä, vuonna 2018 = 432 yksikköä).

Kuudenneksi, asiantuntijat sanovat, että on ollut vaikea saada ihmisiä sirutetuiksi, mutta he uskovat yhteiskunnan saavuttaneen käännekohdan.

Siruja käytetään yhä useammilla tavoilla: laskujen maksussa, ovien avaamisessa, salasanojen korvaamisessa, jne.

Ihmisten lukumäärä, jotka käyttävät niitä, alkaa kasvaa.

Ihmiset alkavat tottua niihin, ja he suovat vain hieman ajatusta sille, että tämä on alkusoittoa pedonmerkille.

Jotkut ihmiset jopa asettavat siruja omaan kehoonsa.

TIEDOKSI: Sinä et luultavasti kuule tätä valtavirran mediasta, mutta on käynnissä kasvava mustien ihmisten pako demokraattipuolueesta.

Kaksi ryhmää, BLEXIT (Black Exit) ja #WALK AWAY, ymmärtävät, että demokraatit, kuten presidentti Obama, Hillary Clinton, Al Sharpton, jne. eivät ole tehneet mitään parantaakseen mustien ihmisten elämää.

Heidän mielestä mustien ihmisten on aika kääntää kurssia ja pysäyttää se luulo, että heidät otetaan itsestäänselvyytenä ja saamatta siitä kuitenkaan mitään.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com