Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Tempausasiaa, kun saatana hämmentää oikeaa oppia Jeesuksen takaisintulemuksesta

Tässä erinomainen Rapture Ready -sivuston artikkeli (Nearing Midnight -osastolta) tähän ajankohtaan, kun yhä enemmän kuulee väärää opetusta kirkollisilta (ja muiltakin) tahoilta Jeesuksen toista tulemusta koskien. Kirjoittaja (Terry) puhuu kahdesta lupauksesta Jumalan Sanassa, jotka liittyvät kiinteästi toisiinsa, ja näitä molempia ollaan hämmennetty sielunvihollisen taholta varsinkin viime vuosikymmeninä. Suomentamassani artikkelissa pääpaino asetetaan kuitenkin tähän toiseen Jumalan lupaukseen, joka on aivan edessäpäin, eli seurakunnan ylöstempaukseen ennen Ahdistuksen aikaa.

-------------------------

Nearing Midnight

Nov 12, 2018

Published on: November 11, 2018 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2018/11/11/nm-nov-12-2018/

Mystery Un-muddied (Selvitetty salaisuus)

Saatana, suuri harhauttaja - helvetillinen taikuri - on hämmentänyt yhtä Jumalan ihmeellisimmistä lupauksista. Itse asiassa, se on toiseksi ihanin lupaus Jumalan Sanassa. Molemmat lupaukset, numerot yksi ja kaksi, ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa.

Apostoli Paavali paljastaa toisen lupauksen seuraavasti: ”Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” (1. Kor. 15:51-52)

Paavali selventää edelleen tätä valtavaa Jumalan lupausta niille, jotka kuuluvat Hänelle Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta: ”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.” (1. Tess. 4:16-17)

Jälleen, Saatana-Lucifer, se langennut kerubi - on käyttänyt jokaista pahaa työkalua hänen temppukassissaan sotkeakseen tämän suuren lupauksen Kaikkivaltiaalta. Hän on erityisesti tehnyt niin viime vuosisatojen aikana.

Tämän lupauksen hämmentäminen sopii paholaisen suunnitelmaan, jolla on tarkoitus iskeä Jumalan pelastusssuunnitelman ytimeen ihmiskuntaa varten. Tämä suunnitelma - kadotettujen ihmisten sielujen pelastus - on ensimmäinen kahdesta suuresta lupauksesta, joka on lähtöisin Jumalan sydämestä. Tämä ensimmäinen liittyy toiseen yhden ja ainoan tavan kautta vastaanottaa pelastus, eikä sille ole mitään muuta selitystä kuin Herra Jeesus Kristus, joka on tuo linkki. Herra vastasi opetuslapselleen Tuomakselle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

Ihmisen käsitys siitä, miten ”tulla Isän tykö”, on se asia, jonka saatana haluaa sekoittaa. Hän on tehnyt vaarallisen hyvää työtä tekemällä niin.

Jopa nykyinen roomalaiskatolisen kirkon paavi saarnaa, että Taivaaseen on monia teitä. Tämä on suorassa ristiriidassa sen kanssa, mitä Herra Jeesus Kristus sanoi. Hän on täydellinen, synnitön Karitsa, joka kuoli, haudattiin, ja herätettiin ylös ihmiskunnan pelastamista varten ja tämä pitäisi tietää. Silti maailman uskonnonharjoittajat edistävät omia erityisiä tapojaan pelastuksen saavuttamiseksi.

Jälleen, Paavi Francis on sanonut, että jokainen - jopa ateistit - tulevat jonain päivänä lunastetuiksi. Saatana on todellakin onnistunut hämärtämään ihmiskunnan polun pelastukseen.

Joten ei ole ihme, että on tällaista kiistelyä – niin paljon väärinymmärrystä ja tarkoituksellista hämmentämistä – kun on kyse tästä toiseksi tärkeimmästä lupauksesta, joka on niin läheisesti yhteydessä itse pelastukseen. Valitettavasti, minun mielestä, myös kristilliset teologiset seminaarit ottavat osaa totuuden korruptioon, joka koskee tätä suurta ”salaisuutta”, jonka Paavali paljasti tuossa Ensimmäisen Korinttolaiskirjeen 15. luvun selonteossa koskien seurakunnan ylöstempausta. Nämä instituutiot suurimmaksi osaksi pitäytyvät siinä käsityksessä, että Jeesuksen omilla sanoilla tästä suuresta lupauksesta Jumala kansalle – seurakunnalle – ei ole mitään tekemistä ylöstempauksen kanssa.

Paavali kutsui tätä tapahtumaa ”salaisuudeksi”, jota hän oli paljastamassa. Sanomansa mukaan hän osoitti tosiasioita, jotka ympäröivät tätä lupausta, kaikille uskoville tässä seurakunnan armotalouskaudessa. Seminaarit suurelta osin sanovat, että tämä oli ensimmäinen paljastus ylöstempauksesta – kun Jeesus tai profeetat eivät koskaan kertoneet tästä lupauksesta siepata uskovia maaplaneetalta, jotka ovat sekä eläviä että kuolleita.

Saanen olla eri mieltä – dogmaattisella tasolla.

Paavali, suuri apostoli, paljasti salaisuutta, joka oli siihen saakka kääritty sanoihin kaikkien asioiden Luojan – Jeesuksen itsensä – huulilta. Herra kertoi opetuslapsilleen tulevasta kuolemastaan ja menostaan Isän luokse. Mutta he eivät ymmärtäneet mitään siitä. Se oli täydellinen mysteeri heille. Paavali paljastaa totuuden siitä, mitä Jeesus lupasi. Tämä on ”salaisuus”, jota apostoli oli näyttämässä kaikille uskoville, joita tulisi myöhemmin.

Tässä on salaisuus, jonka Herra Jeesus lausui, ja jonka Paavalin oli tarkoitus myöhemmin paljastaa: ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.” (Joh. 14:1-3)

Jeesus hahmotteli selkeästi seuraavan puuttumisensa ihmiskunnan asioihin, kuten olemme nähneet useita kertoja tarkastelemalla ”Nooan päivät, Lootin päivät” -profetioita, jotka ovat Matt. 24:36-42 ja Luuk. 17:26-30. Huomautettakoon, että useimmat seminaarit katsovat niin, ettei tällä ole mitään tekemistä Kristuksen tulemiseen ylöstempauksessa, niin kuin he kieltävät sen, että Joh. 14:1-3 raamatunkohdalla olisi jotain tekemistä ylöstempauksen kanssa.

Nämä opettavat, että molemmissa tapauksissa pyhät kirjoitukset viittaavat Kristuksen toiseen adventtiin (Ilm. 19:1), ei ylöstempaukseen (rapture). Jälleen, olen täysin eri mieltä.

Jeesus sanoo Johanneksen luvussa 14:1-3, että Hän ”vastaanottaa” uskovia itselleen ja kulkee heidän kanssaan suoraan Isän taloon, jossa Hän itse on valmistanut sijaa heille. Toisessa adventissa hän tulee aina maapallolle asti, tuoden pyhät mukanaan Kirkkaudesta.

”Nooan päivät, Lootin päivät” -profetioissa, Hän sanoo, että liiketoiminta maan päällä käy melko vilkkaana – viitaten kenties jopa ”noususuhdanteeseen (boom)”. Toisessa adventissa, kun Hän tulee takaisin pyhien kanssa Taivaasta, peräti kolme neljäsosaa ihmiskunnasta on kuollut johtuen suuresta vihasta ja tuomiosta, joka tulee planeetallemme Ahdistuksen ajassa, Kristuksen toista tulemusta edeltävien seitsemän vuoden aikana. Tämä ei varmastikaan ole ”tavanomaista liiketoimintaa (business as usual)”.

Olemme taloudellisessa ”buumissa” tällä hetkellä Amerikassa – vaikka maailmassa paha raivoaa ja edelleen pahentuu. Tuosta apostoli Paavalin opettamasta ”salaisuudesta”, paljastaen sanat, jotka Jeesus antoi profetiassa kuten on kirjattu Johanneksen luvussa 14:1-3, uskon, että se on ”lähellä, oven edessä” (Matt. 24:33).

-Terry

1 kommentti:

  1. Tempaukseen liittyen, lukekaa Lopunaikojen ennustusblogia, jossa viitteitä ylöstempauksen läheisyydestä samaan aikaan kun suuri Babylon (Amerikka) kukistuu (THE SECOND 9/11, Ilm. 18):

    http://endtimesforecaster.blogspot.com/

    Olen myös itse pannut tuohon blogiin tuoreita kommentteja, mm. liittyen I, Pet Goat 2 -filmiin, joka ennustaa selvästi tämän vuoden olevan se vuosi, jolloin Suuri Tapahtuma (Big Event) esiintyy, joka vie 3. maailmansotaan ja sitä myöten Antikristuksen Uuteen Maailman Järjestykseen. Tietenkin tämä Big Event on Babylonin kukistuminen, jonka yhteydessä tapahtuu Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto taivaallisiin.

    Mitä tulee ylöstempaukseen, niin luin seuraavan kommentin eräältä uskonsisarelta äskettäin:

    Jonkun profetian mukaan tempauspäivä on sunnuntai. Maanantaina ihmiset kummastelivat, kun edellisen päivän kirkon tilaisuudessa papit eivät puhuneet tästä mitään ja nyt pappejakin on jäänyt maan päälle.

    Nostakaamme päämme, vapautuksemme on lähellä!

    T. Pirjo.

    ------------------

    Lopuksi, ilmeisesti New Yorkia koskien (Ilm. 18:20-21):

    "Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne. Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä"."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com