Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. marraskuuta 2018

Tuoreita tapahtumia marraskuulta 2018, jotka lähentävät (tosi) kristittyjä kohti lopullista määränpäätä

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani aikainmerkki-raportti, jossa luetellaan 7 tapahtumaa menneiltä marraskuun viikoilta (viikot 45-47), jotka kertovat tämän aikakauden lopun lähestymisestä. Varsinkin Lähi-idässä merkittävät Raamatun lopunajan profetiat sodista ym. ovat toteutumaisillaan. Oli aivan hiuskarvan varassa pari viikkoa sitten, ettei suurempi selkkaus olisi syntynyt Gazan alueella, kun Hamas ampui satoja raketteja Etelä-Israeliin. Jumalan kellossa aika ei ilmeisestikään ollut vielä suursodalle (Hes. 38, 39), jonka tullessa maan päällä oleva Kristuksen morsiusseurakunta kokee ylöstempauksen taivaallisiin (Ilm. 3:10).

-------------------------

Lähestyessämme lopullista määränpäätämme (Approaching Our Ultimate Destination) :: By Daymond Duck

Published on: November 25, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/11/25/approaching-ultimate-destination-daymond-duck/

Kristityt kuulevat usein ihmisten sanovan: ”En tiedä, milloin ylöstempaus tapahtuu, mutta sen tiedän, että se on yhden päivän lähempänä tänään kuin se oli eilen.”

Kristityt ovat muukalaisia ja pyhiinvaeltajia maan päällä (Heb. 11:13). Tämä maailma ei ole kotimme ja lähestymme jatkuvasti lopullista määränpäätämme.

Useat tällä viikolla esiintyneet tapahtumat näyttävät puhuvan äänekkäästi ja selkeästi tästä asiasta.

Ensinnäkin, on raportoitu, että yksi kolmasosa roomalaiskatolisen kirkon piispoista peittelee pedofiilipappeja, ja Vatikaani on estänyt Yhdysvaltojen katolisten konferenssia (U.S. Conference of Catholics) toimimasta asettuakseen tällaista vastaan.

Olisi vaikea keksiä parempaa esimerkkiä roomalaiskatolisen kirkon hengellisestä porttoudesta kuin piispat, jotka käyttävät seksuaalisesti hyväkseen lapsia, ja paavi, joka ei anna kirkon kohdata sitä.

Jotkut saattavat sanoa, että tämä on anti-katolista retoriikkaa, mutta on raportoitu, että monet katolilaiset ovat eri mieltä siitä, mitä heidän johtajansa tekevät, ja näitä ihmisiä lähtee kirkosta joukoittain.

Toiseksi, hänen ensimmäisessä saarnassaan seurakunnalle, Pietari sanoi, että tulee näkymään verta, tulta ja savupatsaita maan päällä ennenkuin Herran päivä tulee (Tribulation Period arrives) (Apt. 2:19-20); ja savu noin 250 000 eekkeristä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) palavaa maastoa ja yli 10 000 palavasta kotitalosta (yli 14 000 rakennelmaa), polttaen Kaliforniaa, ovat saaneet viranomaiset kehottamaan kansalaisia ​​pysymään sisätiloissa ja käyttämään suojaavia kasvopeitteitä.

Kalifornian historian tappavimmat tulipalot ovat supistaneet Paradise -kaupungin rauniokasaksi ja saaneet San Franciscon ja Oaklandin omaamaan pahimman ilmanlaadun maailmassa.

Kolmanneksi, Israel pyysi hiljattain Ranskaa toimittamaan lopullisen varoituksen Libanonille: Sammuttakaa Hizbollah'in ohjustehtaat Libanonissa tai Israel hyökkää niitä vastaan.

Neljänneksi, 12.-13. marraskuuta 2018, Hamas ampui noin 460 rakettia ja lisäksi kranaatteja Israeliin, jotka lähettivät yli 100 israelilaista sairaalaan vähäisten vammojen ja järkytyksen takia.

Pääministeri Netanyahu'lla oli valta murskata Hamas, mutta hän uskoi, että Hamas yrittäisi houkutella hänet täysimittaiseen sotaan, joka voisi muuttua Googin ja Maagogin taisteluksi.

Hän uskoi, että Hamasin murskaaminen heikentäisi Israelin kasvavaa ystävyyttä arabimaiden kanssa, heikentäisi Israelin yhteishankkeita arabien kanssa Irania vastaan, ja tuomitsisi presidentti Trumpin rauhansuunnitelman.

Siksi hän suostui tulitaukoon, joka lähes kaatoi hänen hallituksensa.

Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman erosi kun hän sai tietää tulitauosta; ja Israelin opetusministeri Naftali Bennett uhkasi erota, jos häntä ei valittaisi korvaamaan Hra. Lieberman'ia puolustusministerinä.

Israelin armeija vastusti Hra. Bennett'in nostamista puolustusministeriksi, ja ainoa tapa, jolla pääministeri Netanyahu pystyi estämään Hra. Bennett'iä eroamasta ja kaatamasta Netanyahu'n hallitusta, oli sopia siitä, että Israelin armeija toimii vieläkin aggressiivisemmin terrorismia vastaan tulevaisuudessa.

Ymmärrä, että herra Netanyahu'lla ei ole kontrollia siihen, milloin Googin ja Maagogin taistelu alkaa.

Jumala on ohjaksissa, ja taistelu alkaa, kun Jumala vetää Googin ja hänen sotajoukkonsa Israelin vuorille, ei päivääkään aikaisemmin eikä päivääkään myöhemmin (Hes. 38:4).

Mutta ajattele sitä. Jos pääministeri Netanyahu olisi lähettänyt IDF:n Gazaan, Googin armeija voisi olla marssimassa kohti Israelia, kun luet tätä, ja se olisi selvä merkki siitä, että vuotten loppu, viimeiset päivät ja mahdollisesti lopputunnit ovat saapuneet.

Joka tapauksessa, herra Netanyahu'lla on nyt kaksi virkaa Israelissa: pääministerin ja puolustusministerin virat, ja herra Netanyahu on luvannut vastata kovemmin terrori-iskuihin tulevaisuudessa.

Muuten, suuresti arvostettu juutalainen rabbi, Pinchas Winston, IDF:n entinen päärabbi, sanoi, että konflikti Hamasin kanssa voisi käynnistää Googin ja Maagogin sodan, päivien lopun selkkauksen, joka jouduttaa messiaanista lunastusta (konflikti, joka johtaa Messiaan tulemiseen lunastamaan Israel).

Viidenneksi, 11. marraskuuta 2018 tienoilla, ilmoitettiin, että ruotsalainen implantoitavien sirujen valmistaja järjestää kokouksia isojen brittiläisten yritysten kanssa, jotka työllistävät satoja tuhansia ihmisiä, vakuuttaakseen nämä yritykset, jotta ne vaatisivat työntekijöiltään sirutuksen.

Yrityksille kerrotaan, että ne säästävät aikaa ja rahaa poistamalla kulkuluvat, tunnukset, henkilökortit, ovenavaajat, kellokorttilaitteet, jne.

Jotkut näiden yritysten työntekijät ovat järkyttyneitä siitä, että heiltä voidaan vaatia sirun ottamista, ja kieltäytymällä siitä, he voivat saada potkut työstään.

Ahdistuksen aikana ihmiset joutuvat valitsemaan sen välillä, ottavatko pedonmerkin vai haluavatko tulla tapetuiksi.

Kuudenneksi, 11. marraskuuta 2018, presidentti Trumpin Lähi-idän erityislähettiläs Jason Greenblatt sanoi, että Yhdysvallat haluaa presidentti Trumpin rauhanehdotuksen olevan lopullinen ratkaisu Lähi-idän konfliktiin; ja jos Trump-ehdotus epäonnistuu, Yhdysvallat ei enää tuhlaa yhtään enempää aikaa työstääkseen sopimusta.

Seitsemänneksi, on raportoitu, että YK vaatii kurinpalautusta niille, jotka vastustavat globalismia (maailmanhallitus).

Tämä on merkittävä askel kohti niiden vainoa ja tappamista, jotka eivät ota pedonmerkkiä Ahdistuksen ajan jälkimmäisellä puoliskolla.

Maailma on tummenemassa, mutta tosi kristityt lähestyvät lopullista määränpäätään.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com