Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 3. marraskuuta 2018

Yhdysvaltain marraskuun välivaaleista johtuvia tapahtumia lokakuun viikolla 43, jotka ovat merkityksellisiä

Tässä suomentamassani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivityksessä viime sunnuntailta paneudutaan tapahtumiin vähän ennen Yhdysvaltain marraskuun alun välivaaleja, joilla on paljonkin merkitystä Trumpin presidenttikauden jatkon kannalta. Jotkut vaaleja edeltäneet tapahtumat kytkeytyvät selvästi ensi viikon vaaleihin. Näin onkin mielenkiintoista seurata vaalituloksia ja mitä vaalien jälkeen tapahtuu. Pastori Farag'in mielestä vaalien vaikutusta ei pidä vähätellä, ja suomentajan mielestä ei etenkään sen vuoksi, kun republikaaninen Donald Trump on Raamatun lopull. Antikristus.

---------------------

Mid-East Prophecy Update – October 28th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 28.10.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. vastaa kysymykseen, mitä voi tapahtua marraskuun välivaalien jälkeen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä yritän vastata kysymykseen, mitä voi tapahtua marraskuun välivaalien jälkeen, jotka ovat vain 9 päivän päässä.
- Syynä on se, että niin paljon tapahtuu ennen tämän vuoden vaaleja, ja haluaisin väittää, että se johtuu juurikin näistä vaaleista.
- Pelkän tapahtumien lukumäärän vuoksi vain muutaman viime päivän aikana, minun täytyy maalata profeetallinen kangas leveällä siveltimellä.
Aloitan tällä Fox News'in eilisellä raportilla tästä antisemiittisestä joukkomurhasta Tree of Life (Elämänpuu) -synagoogassa Pittsburghissa. Fox News'in mukaan, ”Asemies avasi tulen Pittsburghin synagoogan sisäpuolella lauantaiaamuna, tappaen useita ihmisiä ja vahingoittaen lisäksi kuutta muuta ihmistä, mukaan lukien neljää poliisia, ennen kuin hänet pidätettiin, viranomaiset sanoivat. ...Mies kuulemma huusi ”kaikkien juutalaisten täytyy kuolla” kun hän suihkutti luoteja valikoimattomasti...”

Kai meidän ei pitäisi olla kovinkaan yllättyneitä, että jotakin tämänkaltaista tapahtuisi ja juuri tähän aikaan, kun otetaan huomioon tämä Times of Israel'in artikkeli, jossa viitataan juutalaisen kansalaisoikeusryhmän perjantaina julkaisemaan raporttiin, jonka mukaan verkkohyökkäykset Yhdysvaltain juutalaisia vastaan kiihtyvät ennen marraskuun vaalipäivää. Anti-Defamation League'n raportin mukaan ”Sekä anonymiteettiä että automaatiota on käytetty verkkopropaganda-hyökkäyksissä juutalaisia vastaan vuoden 2018 välivaalikampanjan aikana.” Raportti jatkoi sanoessaan: ”Ennen presidentti Donald Trump'in valintaa, antisemitistinen häirintä ja hyökkäykset olivat harvinaisia ja odottamattomia jopa juutalaisille amerikkalaisille, jotka olivat näkyvässä asemassa olevia julkisuuden henkilöitä. Seuraten Trump'in valintaa, antisemitismi on normalisoitu ja häirintä on päivittäin esiintyvää.”

Tämä vie meidät merkittävään juttuun, joka hallitsi uutissyötteitämme viime viikolla, ja se koskee kirjepommeja, joita lähetettiin demokraateille, jotka ovat vastustaneet voimakkaasti presidentti Trump'ia ja republikaanista puoluetta. Perjantaina epäilty pidätettiin, ja Al Arabiya'n mukaan, häntä syytettiin viidestä liittovaltion alaisesta rikoksesta, käsittäen laittoman räjähteiden postittamisen, laittoman räjähteiden kuljettamisen osavaltiorajojen yli, uhkausten tekemisen entisiä presidenttejä vastaan, hyökkäämisen liittovaltion virkamiehiä vastaan ja uhan aiheuttamisen osavaltioiden väliselle kaupankäynnille. ...Se oli ensimmäinen selvitys tapauksesta, joka on kaapannut kansallisen keskustelun ja levittänyt pelkoa vaalisesongin väkivallasta, josta on vain vähän ennakkotapausta Yhdysvalloissa.

Minusta oli melko mielenkiintoista, että uutiskattavuus kirjepommeista eräällä tavalla pimensi selostuksen tästä massiivisesta invaasiosta, joka on tulossa pian rajalle lähelle sinua. USA Today oli nopea kytkemään tämän välivaaleihin ja niiden myötä, presidentti Trump'iin, joka heidän mukaansa tekee tästä tärkeimmän kysymyksen ”korottamalla retoriikkaa herätelläkseen republikaanien ydinjoukkoa tulemaan ulos ja äänestämään.” ”...Mielipidekyselyt osoittavat, että maahanmuutto on edelleen keskeinen asia useissa osavaltioissa, kuten Arizonassa ja Teksasissa, jotka järjestävät merkittäviä kisoja senaattipaikkoja ajatellen ensi kuun välivaaleissa, ja kansalliset tutkimukset osoittavat, että tällä keskustelulla on enemmän painoarvoa republikaanien joukossa.”

- Yhteinen nimittäjä näiden kaikkien kanssa on, että ne kaikki johdattavat tietä välivaaleihin ja luultavasti aiheutuvatkin näistä vaaleista.
- Kysymys kuuluukin, että tulemmeko näkemään lisää tämänkaltaista seuraavien yhdeksän päivän aikana ja ehkä tärkeämpää, mitä tapahtuu vaalien jälkeen.
- Ehdotan että se, mitä tapahtuu nyt, on indikaattori siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi, lähinnä koska se liittyy rauhansuunnitelmaan.
Keskiviikkona YNet News julkaisi raportin siitä, että ”jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei esitä rauhansuunnitelmaansa Yhdysvaltain 6. marraskuuta välivaaleja seuraavina viikkoina, niin Ranskan Emmanuel Macron aikoo esittää oman rauhansuunnitelmansa...” Ulkoministeriön poliittisen johtajan Alon Ushpiz'in mukaan, Jerusalem uskoo, että demokraatit tulevat esiin välivaalien edellä, ollen jotakin, jolla epäilemättä olisi merkittävä vaikutus Israeliin. ”Kolmasosa kongressin jäsenistä on menevä vaihtoon, ja on epäselvää, tulevatko he kaikki olemaan meidän puolellamme. Itse asiassa, aloitamme nollapisteestä, ja kaikki se, mitä meillä on ollut siitä lähtien kun Trump astui virkaansa, tulee muuttumaan – ja meidän on valmistauduttava siihen”, Ushpiz sanoi.

- Riittää kun sanon, että näissä tulevissa vaaleissa on hyvin paljon panoksena, minkä vuoksi olemme kovasti rohkaisemassa sinua antamaan äänesi.
- Sen sanominen, että näiden vaalien tulokset vaikuttavat sekä juutalaisiin että kristittyihin, olisi karkeaa vähättelyä niin sanoakseni.
- Henkilökohtaisesti uskon, että tuloksista riippumatta, me kansakuntana olemme ohittaneet sananlaskunomaisen pisteen, josta ei ole paluuta, jos suonette tällaisen analogian.
1. Pietarinkirje 4:7 (KR 33/38)”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.”
- Koska kaiken loppu on lähellä, teemme näitä viikoittaisia päivityksiä, ja meidän rukouksemme on, että ihmiset ovat varuillaan ja vakavahenkisiä mieleltään.
- Myöskin siksi, kun kaiken loppu on lähellä, me päätämme viikoittaiset profetiapäivityksemme evankeliumilla, joka koskee pelastusta Kristuksessa.
- Teemme sen pelastuksen ABC:n kautta, ja näin ollen saamme edelleen todistuksia siitä, kuinka monet saavat pelastuksen itselleen.
Haluan jakaa kanssanne sähköpostin, jonka saimme tällä kuluneella viikolla online-seurakunnan jäseneltämme nimeltä Rebecca Chambers. Tässä se, mitä hänellä oli sanottavaa: ”Halusin rohkaista JD:tä pelastuksen ABC:n suhteen. Jeesus on käyttänyt minua johdattamaan kaksi ihmistä Jeesuksen Kristuksen tykö soveltamalla tätä pelastuksen ABC:tä.”
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sen uskomista sydämessäsi, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustusta suullasi, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com