Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. marraskuuta 2018

Mitä Yhdysvaltojen välivaalien tulos 2018 tarkoittaa profeetallisesti?

Tässä suomentamassani pastori J.D. Farag'in tuoreessa Lähi-idän profetiapäivityksessä luvataan kertoa totuus Yhdysvaltain äskeisistä välivaaleista, mutta (puheen muistiinpanojen mukaisesti) puhuja ryhtyykin käsittelemään lähestyvää Amerikan tuhoa ja mitä se merkitsee Israelille. Ilmeisesti tarkoitus on sanoa, että välivaalit osoittivat Amerikan syvän jakaantuneisuuden tai riitaisuuden, joka Raamatun kielellä tarkoittaa sitä, että ”Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä.” (Matt. 12:25) Profetiapäivityksessään pastori Farag lainailee uutisartikkeleita, joissa puhutaan mm. Trumpin rauhansuunnitelman esittelemisestä ja Jerusalemin pormestarinvaaleista lähiaikoina.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 11th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.11.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo, mitä Yhdysvaltojen välivaalien tulokset todella tarkoittavat.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, mistä mielestäni Yhdysvaltain välivaalien tuloksissa oikeastaan oli kysymys.
- Minun on kuitenkin mainittava muutamia asioita, joista ensimmäinen on se, että tänään on Veteraanipäivä (Veterans Day), jolloin kunnioitamme armeijaa.
- Jos ystävällisesti sallitte, haluaisin jakaa sähköpostiviestin, jonka sain online-seurakunnan jäseneltä, joka on tällä hetkellä sijoitettu palvelukseen Afganistanissa.
Hyvä pastori JD, ”... olen ollut merentakainen seuraaja teidän saarnaamiselle jo useita vuosia nyt. Tapasin teidät, kun olin sijoitettuna Merijalkaväen Havaijin sotilastukikohtaan (MCBH) vuonna 2012 sen jälkeen kun esimieheni esitteli minut teille ja teidän ihanalle seurakunnalle. Opiskelen eskatologiaa ja apologetiikkaa ja teidän opetuksenne ovat olleet minulle suuri voimanlähde ja minä niin arvostan sitä, kuinka Herra toimii teidän kauttanne. Olen tällä hetkellä sijoitettuna Afganistaniin ja olen ollut täällä ajan, joka tuntuu ikuisuudelta. Tulin tänne tammikuussa, ja 15 pitkän kuukauden jälkeen, palaan kotiin Kaliforniaan ollakseni perheeni kanssa ja tapaan ensimmäistä kertaa toisen tyttäreni, joka syntyi minulle.”
- Syy, miksi halusin jakaa tämän, on se, että se puhuu siitä syvästä uhrauksesta, jonka osa niistä, jotka palvelevat maatamme, ovat tehneet.
- Totuus on, että olemme hirvittävässä kiitollisuuden velassa niille, jotka ovat palvelleet ja jotka nykyään ovat armeijan palveluksessa.
- Tällä kertaa haluaisin, että kaikki meidän armeijastamme nousevat seisomaan, jotta voimme kunnioittaa teitä, kiittää teitä, ja mikä ehkä tärkeintä, rukoilla teidän puolesta.
- Mennäänpä profetiapäivitykseemme, ja siihen, mistä minun mielestä Yhdysvaltain välivaaleissa todella oli kyse, kun riitautetut tulokset uuvuttavat.
- Sanoisin, että sillä, mitä me näemme geopoliittisessa maisemakuvassa täällä Amerikassa, on profeetallista merkitystä koskien Israelia.
- Tarkemmin sanottuna, Amerikan tuho tekee siitä merkityksettömän Israelin tukemisen kannalta, kun Israeliin hyökätään.
- Ettet ajattelisi, että luen liian paljon USA:n merkitykselle geopoliittisesti, niin muistakaamme, että Yhdysvallat on profeetallisesti poissaoleva.
- Kun Israeliin hyökätään, kuten meille kerrotaan Hesekielin luvussa 38, ei ole mitään kansakuntaa, muuta kuin Herra Jumala itse, joka puolustaa Israelia.
- Jotta tämä toteutuisi, jotain täytyy tapahtua, jotta Yhdysvallat voidaan ottaa pois profeetallisesta kuvasta.
Haluan aloittaa tällä YNet News -raportilla, jota tarkastelimme pari viikkoa sitten koskien sitä, että ”jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei onnistu esittelemään rauhansuunnitelmaansa Yhdysvaltain marraskuun 6. päivänä järjestettävien välivaalien jälkeisinä viikkoina, niin Ranskan presidentti Emmanuel Macron aikoo esitellä oman rauhansuunnitelmansa...”

Nopea pikakelaus eilispäivään ja tähän Fox News'in raporttiin koskien presidentti Trump'ia repimässä Macron'ia 'loukkaavan' vaatimuksen eurooppalaisesta armeijasta vuoksi laskeuduttuaan Ranskaan. Tämä tuli Trump'in twiitin kautta, jossa hän twiittasi, että ”Ranskan presidentti Macron on juuri ehdottanut, että Eurooppa rakentaa oman armeijan suojellakseen itseään Yhdysvalloilta, Kiinalta ja Venäjältä. Hyvin loukkaavaa, mutta ehkä Euroopan pitäisi ensin maksaa tasapuolinen osuutensa NATOsta, jota Yhdysvallat rahoittaa suuresti!”

Näyttää siltä, että paine on päällä, kello tikittää, ja tuomaristo on yhä poissa koskien sitä, miten tämä kaikki tulee menemään. Perjantaina, Jerusalem Post julkaisi artikkelin, jossa he kysyvät: ”Mikä tulee ensin - Israelin vaalit vai Yhdysvaltojen rauhansuunnitelman aukikääriminen?” Siinä he sanovat, ”Kaksi kelloa tikittää, yksi Jerusalemissa ja yksi Washingtonissa. Ongelmana on, että toistaiseksi ne eivät ole synkronoituja keskenään. Yhdysvaltojen välivaalien mentyä, presidentti Trump'illa on nyt aikaa ja energiaa siirtää fokuksensa takaisin ulkopolitiikan kysymyksiin, kuten niin sanottuun ”vuosisadan diiliin”, jonka hän haluaa välittää Israelin ja palestiinalaisten välille. Viimeisiä yksityiskohtia ollaan laittamassa suunnitelmaan, ja se voitaisiin kääriä auki jo ensi kuussa tai tammikuussa.”

Mennäänpä Jared Kushner'iin ja toiseen Jerusalem Post -raporttiin koskien Kushner'ia valmistautumassa ensiesiintymiseensä Lähi-idän rauhansuunnitelman kanssa. ”Trump'in vävy tulee olemaan julkinen kasvo hänen Valkoisen talon rauhanponnistelusta, joka rikkoo kaksivuotisen toimintatavan kulissien takana. ...Matkan varrella hän on myöntänyt vain kourallisen haastatteluja, joista mikään ei ole antanut paljoakaan suunnitelman olennaisesta sisällöstä, joka on tähän asti pysynyt hallinnon mitä tiiviimmin varjeltuna salaisuutena. Mutta tulemme näkemään paljon enemmän Jared Kushner'ista. Kun hän asettelee viimeisiä yksityiskohtia projektiinsa, jonka hän toivoo olevan kruununjalokivi-saavutuksensa hallituksessa, Kushner valmistautuu myymään sitä suurelle yleisölle.”

Minulle tämän kaiken ajoitus on hyvin mielenkiintoista, varsinkin kun otetaan huomioon tämä Breaking Israel News -raportti siitä, kuka Jerusalemin pormestariehdokkaista tulee rakentamaan Temppelin? Lainaten raporttia: ”Jerusalemilla on uusi pormestari ensi viikolla ja enemmän kuin mikään muu vaali tänä vuonna, niin se ratkaisee Israelin pääkaupungin uskonnollisen luonteen. Orastava Sanhedrin (uskonnollinen neuvosto) on lähettänyt kirjeen kahdelle ehdokkaalle korostaen Kolmannen Temppelin roolia nykyisessä kaupunkipolitiikassa. ...Sanhedrin kirjoitti vastaavan kirjeen Yhdysvalloille. Presidentti Donald Trump'ia, voitettuaan vaalit, kehotettiin ottamaan rooli Kolmannen Temppelin rakentamisessa aivan kuten Persian kuningas Koores auttoi juutalaisia rakentamaan Toisen Temppelin Babylonian pakkosiirtolaisuuden jälkeen kuudennella vuosisadalla.”

- Riittää kun sanon, että kaikki, mitä Raamatun profetia kertoo meille tapahtuvaksi, on nyt alkamassa toteutua ja aika on käsillä.
- Tästä syystä lopetamme profetiapäivityksemme jakamalla hyvää uutista pelastuksesta, eli Jeesuksen Kristuksen evankeliumista.
- Teemme niin tavalla, joka tunnetaan pelastuksen ABC:nä, ollen yksinkertainen ja lapsenomainen selitys siitä, kuinka voit pelastua.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sen uskomista sydämessäsi, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustusta suullasi, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com