Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Aikakauden lopun indikaattoreita huhtikuussa 2019

Tässä Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani profeetallinen ajankohtaisraportti, jossa kerrotaan neljästä eri indikaattorista osoittamassa aikakauden loppuun eli miten Raamatun profetia on täyttymässä nykypäivänä varsinkin Israelin ja kristillisen kirkon suhteen.

----------------------

Aikakauden lopun indikaattoreita (End-of-the-Age Indicators) :: By Daymond Duck

Published on: April 28, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/04/28/end-age-indicators-daymond-duck/

Joka päivä on uutisissa indikaattoreita siitä, että aikakauden loppu on lähellä.

Pohdi näitä esimerkkejä.

Ensinnäkin, Jerusalem tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 12:3).

Huhtikuun 7. päivänä 2019, paavi Francis ja Marokon kuningas antoivat yhteisen lausuman, jonka mukaan Jerusalem on ”ihmiskunnan yhteinen perintö ja erityisesti kolmen monoteistisen uskonnon seuraajille”.

Kuten ymmärrän, paavi ja kuningas sanoivat, että Jerusalem on maailman perintö ja etenkin kristittyjen, juutalaisten ja muslimien perintö, koska nämä uskonnot jäljittävät juurensa Aabrahamiin.

Tämä ”yhteinen lausunto” täyttää Raamatun profetian haastamalla Jerusalemin omistusoikeuden ja dokumentoimalla toisen paavi Francis'in ottaman askeleen kohti maailmanuskontoa.

Huhtikuun 16. päivänä 2019, PA:n tiedottaja Nabil Abu Rudeineh sanoi: ”Niin kauan kuin Jerusalem ei ole neuvottelupöydällä, Trump'in Lähi-idän rauhansuunnitelma ei ole myöskään pöydällä.”

Huomaa molemmista näistä esimerkeistä, että Jerusalem on väkikivenä.

Toiseksi, monet Raamatun profetian opettajat uskovat, että Hesekielin luvut 36-39 koskevat tapahtumia, jotka ovat esiintymässä tai ottamassa muotoaan tällä hetkellä.

Huomaa nämä sanat Hesekielin luvusta 36:
  • ”Profetia Israelin vuorille” (Hes. 36:1a, KJV)
  • ”Mutta te, Israelin vuoret, teette lehvänne ja kannatte hedelmänne minun kansalleni Israelille” (Hes. 36:8a, KR 33/38)
  • ”Minä annan teidän kukkuloillanne kulkea ihmisten, kansani Israelin; ja he ottavat sinut omaksensa, ja sinä tulet heille perintöosaksi, ja sinä et enää tästälähin riistä heidän lapsiansa.” (Hes. 36:12, KR 33/38)
Huhtikuun 16. päivänä 2019, Presidentti Trump'in Lähi-idän neuvonantaja julkaisi uuden kartan, joka osoittaa, että Golanin kukkulat ovat nyt osa Israelia.

Huhtikuun 18. päivänä 2019, Yhdysvaltain ulkoministeriö ilmoitti muuttavansa Yhdysvaltain ulkomaansuhteiden käsikirjaa siten, että Golanin kukkuloilla syntyneillä Yhdysvaltain kansalaisilla tulee olemaan passeihinsa merkittynä syntymäpaikaksi ”Israel”, ei ”Syyria”.

Golanin kukkulat ovat Israelin omaisuutta.

Kolmanneksi, monet Raamatun profetian opettajat uskovat, että Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israelin vuoria (Golanin kukkulat, jne.) vastaan viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla anastaakseen Israelin alueen ja rikkaudet.

Huomaa nämä sanat Hesekielin luvusta 38:
  • ”Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.” (Hes. 38:8)
  • ”Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'” (Hes. 38:13)
Huhtikuun 15. päivänä 2019 ilmoitettiin, että taas yksi uusi kaasukenttä on löydetty Israelin rannikolta, ja tämä vahvistaa Israelin asemaa maailmanlaajuisena energia-suurvaltana.

71-vuotisen olemassaolonsa aikana (14. toukokuuta 1948 lähtien) Israel on muuttunut köyhyyden vaivaamasta joutomaasta globaaliksi energia-suurvallaksi omaten suuria rikkauksia.

Neljänneksi, Raamattu opettaa, että tulee olemaan uskosta luopuminen kristillisessä kirkossa, kun Jeesuksen paluu lähestyy (1. Tim. 4:1).

Huhtikuun 13. päivänä 2019 ilmoitettiin, että paavi (emeritus) Benedictus XVI on kirjoittanut artikkelin saksalaiseen Klerusblatt -aikakauslehteen. Artikkelissa paavi Benedictus kirjoitti, että jos katolinen kirkko todella haluaa olla uskottava, sen täytyy palata Jumalan tykö. Hän syytti katolisen kirkon moraalittomuudesta ”Jumalan poissaoloa”.

Kun kirjoitan tätä artikkelia, se on päivä ennen pääsiäissunnuntaita, ja ajattelen, että monet ihmiset menevät kirkkoon huomenna (pääsiäinen), mutta Jumala ei ole siellä.

Kohdalleni ei ole sattunut koskaan, että paavi (tai emerituspaavi) sanoisi niin, että katolisessa kirkossa on Jumalan poissaolo, mutta olen hänen kanssaan samaa mieltä; ja valitettavasti, se on myös ongelma kaikissa pääkirkkokunnissa.

Ilman mitään yllykettä, Indianan osavaltion South Bend'in kaupungin gay-pormestari Pete Buttigieg kritisoi hiljattain julkisesti varapresidentti Pence'n kantaa samaa sukupuolta oleviin avioliittoihin.

Hra Buttigieg'in mukaan Mike Pence'n maailma pitää sisällään ongelman Luojan kanssa, ei hänen kanssaan.

Pastori Franklin Graham puhui tästä. Hän sanoi: ”Me emme määritä syntiä - Jumala tekee sen Sanassaan, Raamatussa.”

Hän sanoi: ”Herra pormestari, jotta totuus pääsisi esiin, kysymys ei ole siitä, onko jollakin ongelma sen suhteen kuka sinä olet – kysymys koskee sitä, että meillä kaikilla on ongelma Jumalan suhteen syntiemme vuoksi, ja se koskee jokaista yksittäistä ihmistä.”

Hän lisäsi, että Jumala ei muutu.

Yksi syy siihen, miksi katolisessa kirkossa on Jumalan poissaolo samoin kuin joissakin pääkirkkokuntien seurakunnissa ylösnousemuspäivänä (pääsiäinen), johtuu siitä, että pastori ja monet niistä, jotka osallistuvat kirkonmenoihin, ovat hylänneet sekä Jumalan että Hänen Sanansa.

He ovat kuin valkeiksi kalkittuja hautoja, jotka ovat ulkoapäin kauniita heidän uusissa pääsiäisvaatteissaan, mutta jotka ovat sisäpuolelta täynnä kuolleitten ihmisten luita ja kaikkea saastaa, koska he kirjoittavat omaa Raamattuaan, määrittelevät uudelleen synnin, tuomitsevat uskolliset, jne. (Matt. 23:27).

Rukoile, että Jumala herättää enemmän Franklin Graham'in kaltaisia saarnaajia, joilla on rohkeutta kertoa tälle kadotetulle ja kuolevalle maailmalle totuus.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com