Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Jokainen päivä voi nyt olla alku suurelle profeetalliselle tapahtumalle, kuten 3. maailmansodalle!

Tässä tuorein suomentamani Lähi-idän profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta. Kirjoittaja käy läpi tapahtumia Israelin ja Gazan konfliktin ympärillä maaliskuun viimeiseltä 8 päivältä. Nämä ovat kriittisiä aikoja (ns. valerauha, 1. Tess. 5:1-3) ja jokainen päivä voi olla laukaisin jollekin suurelle kehitykselle Lähi-idässä ja muualla. Yksikin virhe Gazan militanteilta (tai FalseFlag -isku Israelissa) ja se voi aiheuttaa suursodan alueella, joka laajenee ja vetää mukaansa monia kansakuntia eri puolilta maailmaa. On mahdollista, että I, Pet Goat 2 -filmissä esitetty moskeijaisku kuvaa uuden Gazan sodan alkamista hetkenä minä hyvänsä tänä keväänä.

-----------------------

Jokainen päivä (Every Day) :: By Daymond Duck

Published on: April 7, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/04/07/every-day-daymond-duck/ 

Ei ole liian epätavallista kuulla, että joku sanoo: ”Raamatun profetia ottaa muotoaan tai täyttyy joka päivä.”

Tämä on päivittäinen raportti tapahtumista 24.-31.3.2019.

Sunnuntaina 24. maaliskuuta: Sean Osborne (eschatologytoday.blogspot.com) kirjoitti, että jotkut ennakoivat väkivaltaa presidentti Trump'in Golan-tunnustuksen vuoksi, jossa Golanin kukkulat tunnustetaan Israelin suvereeniksi alueeksi.

Maanantaina 25. maaliskuuta: Presidentti Trump allekirjoitti asiakirjan, jossa tunnustetaan Israelin suvereniteetti Golanin kukkuloiden suhteen. Pääministeri Netanyahu oli Washingtonissa allekirjoittamista varten ja väkivalta puhkesi, kun terroristit ampuivat raketin Gazasta Israeliin, joka osui taloon ja vahingoitti seitsemää ihmistä, mukaan lukien kahta lasta.

Hra Netanyahu supisti vierailunsa lyhyeen, määräsi kaksi divisioonaa joukkoja sijoitettaviksi asemiin lähelle Gazaa, ja kutsui palvelukseen 1000 reserviläistä. Vielä 60 rakettia ammuttiin Israeliin ja Israel iski kymmeniin kohteisiin Gazassa.

Tiistaina 26. maaliskuuta: Terroristit ampuivat 30 uutta rakettia Israeliin; IDF iski 15 uuteen kohteeseen Gazassa; ja pääministeri Netanyahu sijoitti lisää joukkoja asemiin lähelle Gazaa.

Anonyymia vanhempaa terroristia siteerattiin sanomalehdessä kun hän oli sanonut, että Iran tilasi maanantaina tapahtuneet ​​terrori-iskut Israelia vastaan.

Egyptin virkamiehet vahvistivat, että iranilaiset käynnistivät Israeliin kohdistuvan väkivallan.

Keskiviikkona 27. maaliskuuta: Terroristit ampuivat lisää raketteja Israeliin; IDF iski uusiin kohteisiin Gazassa; IDF käynnisti suuren hyökkäyksen Iranin kohteisiin Syyriassa; ja joissakin raporteissa todettiin, että Syyriassa olevista Iranin asemista kuultiin voimakkaita räjähdyksiä useiden tuntien ajan.

Torstaina 28. maaliskuuta: Pääministeri Netanyahu vahvisti edelleen Israelin joukkoja Gazan lähellä; hän sanoi, että hyökkäys Gazaan on viimeinen keino; ja hän sanoi, että Israel jatkaa pyrkimyksiään estää Irania tuomasta aseitaan ja joukkojaan Syyriaan.

Perjantaina 29. maaliskuuta: Palestiinalaiset ja terroristit nakkasivat satoja palopommeja ja kranaatteja kohti Israelin joukkoja, ja niihin vastattiin tankeista ammutuilla kranaateilla, jotka suunnattiin terroristikohteisiin Gazassa.

Egyptin neuvottelijat yrittivät koko viikon ajan välittää tulitaukoa; terroristit kuitenkin pitivät yllä vaatimuksiaan, mukaan lukien Temppelivuorta ja Jerusalemia koskevat kysymykset—juovuttava malja (Sak. 12:2), mutta mitään ei voitu saada aikaan.

Terroristit uhkasivat suurilla mielenosoituksilla pitkin Gazan rajaa Israelin kanssa, ja pääministeri Netanyahu varoitti, että yksikin virhe voi johtaa sotaan.

Presidentti Trump antoi käskyn Yhdysvaltojen ylläpitämille karttapalveluille osoittamaan, että Golanin kukkulat ovat osa Israelia.

Raportoitiin, että Arabiliitto on suunnitellut sunnuntai-kokouksen arvostelemaan presidentti Trump'ia, joka tunnusti Golanin kukkulat Israelin alueeksi.

Kirjoittajan mukaan, arabit kritisoivat presidentti Trump'in päätöstä tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi ja siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin, mutta he eivät tehneet mitään sen suhteen.

Kirjoittajan mielestä he tekevät samoin koskien Golanin kukkuloita: arvostelevat presidentti Trump'ia, mutta eivät tee mitään sen suhteen, koska he tarvitsevat Yhdysvaltojen ja Israelin apua Iranin kanssa.

Lauantaina 30. maaliskuuta: Rajalla oli mielenosoituksia; räjähdyslaitteita ja kranaatteja heitettiin Israelin joukkoja kohti; IDF ampui laukauksia ja käytti kyynelkaasua; jotkut ihmiset loukkaantuivat (yksi kriittisesti).

Sunnuntaina 31. maaliskuuta: Egyptiläiset sovittelijat saivat viimein aikaan jotakin edistystä tulitaukoa ajatellen, mutta harvat uskovat, että terroristit ja heidän iranilaiset kiihottajat pitäytyvät siinä kovin pitkään.

Tässä on pointti: Kun opetuslapset halusivat tietää Jeesuksen tulemuksen merkeistä, Hän sanoi, että tulisi olemaan sotia ja sanomia sodista, ja Hän kehotti heitä katsomaan viikunapuuta (Israel).

Jokainen päivä voisi olla päivä, jolloin joku tekee jotain, joka käynnistää sodan Israelin tai kokonaisen sarjan sotia Israelin kanssa, jotka liittyvät Raamatun aikakauden lopun profetioihin.

Yksikin virhe voisi olla alku suurelle tapahtumalle, joka vetää mukaansa monet kansakunnat ja merkitsee sitä, että maailmanlopun päivät ovat saapuneet.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että ihmisten on oltava valmiita, ja ainoa tapa olla valmis on vilpittömästi hyväksyä Jeesus.

Jumala ei paljastanut näitä asioita pelotellakseen ihmisiä.

Hän paljasti nämä asiat osoittamaan ihmisille, että Hän on todellinen; Hän on elossa; Hän on edelleen valtaistuimella; Hän on ohjaksissa ja Hänen Sanansa on totta; ja Hän osoittaa tämän jokaisena ohikiitävänä päivänä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com