Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 18. huhtikuuta 2019

Trumpin rauhansuunnitelman julkistus Israelin huhtikuisten vaalien jälkeen ja kehitys Googin rintamalla

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa puhutaan kahdesta merkittävästä kehityksestä viime viikolla. Ensimmäinen liittyy Israelin vaaleihin, jotka Benjamin Netanyahu'n Likud-puolue voitti, ja näiden vaalien jälkeen luvattuun presidentti Trumpin rauhansuunnitelman julkistukseen, joka voi venyä. Toinen kehitys koskee Googin sodan afrikkalaisia osanottajia ja Syyrian nykyistä tulenarkaa tilannetta, joka voi sytyttää suursodan alueella. Raamatun profetia joka tapauksessa on nyt toteutumassa näinä viimeisinä päivinä, joka antaa lohtua ahdistuksessa oleville tempaususkoville.

-----------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 14th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.4.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu kahdesta viime viikolla tapahtuneesta merkittävästä kehityksestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua kahdesta merkittävästä kehityksestä, jotka tapahtuivat aivan viime päivinä.
- Ensinnäkin Benjamin Netanyahu'n valitseminen Israelin pääministeriksi ja Trumpin rauhansuunnitelman julkistaminen, joka seuraa jälkeenpäin.
- Toiseksi Syyrian kehittyvä tilanne, kun se liittyy Venäjään, Turkkiin, Iraniin ja siihen, mitä nyt tapahtuu Sudanissa ja Libyassa.
- Niiden hyväksi, joille Raamatun profetia on uusi, Hesekiel 38 luettelee edellä mainitut kansat liittoutuneessa hyökkäyksessä Israelia vastaan.
- Myös Jesaja 17 on yksityiskohtainen kuvaus Syyrian Damaskoksen täydellisestä ja jopa äkillisestä tuhoutumisesta, kun hyökkäys tapahtuu.
- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että olemme näiden erityisten profetioiden toteutumisen kynnyksellä, ”rauhan” varjolla.
Daniel 8:25 (KR 33/38)”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”
Daniel 8:25 (KJV) - And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand.
Aloitan tällä Arutz Sheva'n raportilla siitä, kuinka presidentti Donald Trump'in avustajat odottavat hänen julkistavan rauhansuunnitelmansa Israelille ja PA:lle heti kun Netanyahu muodostaa koalitiohallituksensa. Virkamiehet sanoivat, että huolimatta hallinnon tähänastisten toimien arvostelusta, suunnitelma edellyttää kompromisseja molemmilta osapuolilta. Presidentti Trump'in neuvonantajien Jared Kushner'in ja Jason Greenblatt'in laatiman rauhansuunnitelman sisältö on pysynyt tähän asti salaisena. ...Salaisuuteen verhottu asia on se, että tuleeko suunnitelma ehdottamaan suoraan Palestiinan valtion luomista. Keskiviikkona, ulkoministeri Mike Pompeo sanoi, että suunnitelma esiteltäisiin ennen pitkää, mutta kun siitä kysyttiin, hän ei suostunut sanomaan, oliko hallinto suosinut kahden valtion ratkaisua. Tiistaina, kun senaatin alakomitea kysyi kahdesta valtiosta, Pompeo sanoi vain: ”Viime kädessä israelilaiset ja palestiinalaiset päättävät, miten ratkaista tämä.”

Se oli keskiviikkona; torstaina Jerusalem Post julkaisi sellaista, mikä näyttää olevan ristiriitainen raportti, ehdottamalla, että presidentti Trump ei mitä luultavimmin kääri auki Lähi-idän rauhansuunnitelmaansa nyt, viitaten uskonnollisiin pyhiin päiviin. Lähtevä Kulanu-puolueen kansanedustaja Michael Oren, entinen Israelin suurlähettiläs Yhdysvalloille, sanoi, että israelilaisten on ”muistettava, ettei se ole ainoastaan Israelin vaalien aikataulu, joka täytyy huomioda, vaan myös Amerikan.” Oren huomautti, että alkaen marraskuusta, heti korkeiden pyhäpäivien jälkeen, Amerikka menee täysivaltaiseen presidentinvaalimoodiin, ”mikä kaventaa ikkunaa” sen kohdalla, milloin suunnitelma voitaisiin esittää. Trump'in ei yleisesti uskota haluavan odottaa siihen asti, kunnes presidentinvaalikampanja alkaa esitelläkseen suunnitelmansa vasta sitten, johtuen odottettavissa olevista aluemyönnytysvaatimuksista, joita tehdään Israelille, ja tämä on jotakin, jota voitaisiin vastustella niiden taholta, jotka ovat hänen evankelisia tukijoukkojaan, jotka vastustavat kaikkia alueellisia myönnytyksiä. USA:n erityislähettiläät Jason Greenblatt ja Jared Kushner'in tiimi ovat kuitenkin olleet hiljaisia tässä suunnitelman julkistusasiassa. Mitään päätöstä ei ole tehty siitä, milloin on paras aika kääriä suunnitelma auki, vaikka Israelin vaalit ovat ohi. Yleinen viisaus Washingtonissa on, ettei sitä tapahdu ennen kesäkuun puoltaväliä. Juutalaiset juhlivat pääsiäistä heti vaalien jälkeen, huhtikuun 19.-26. päivä; ja muslimien Ramadan -kuukausi pidetään 5. toukokuuta – 4. kesäkuuta 2019. Heti tämän jälkeen, kesäkuun 8.-9. päivä, juutalaiset juhlivat Shavuot'ia (helluntai). Rauhansuunnitelman paljastaminen ennen tai keskellä näitä juhlapäiviä voisi saada suunnitelman kadottamaan momentuminsa rauhan ensimmäisenä päivänä (Day One).

Tämä vie meidät tapahtumiin Syyriassa ja tähän Haaretz'in raporttiin, jonka mukaan Venäjän, Iranin ja Turkin lainsäätäjät vaativat, että Syyrian alueellinen yhtenäisyys säilyy, kun kommentit Israelista ja Yhdysvalloista ovat voimistaneet pitkäaikaisia aluekiistoja. Tämä sen jälkeen, kun presidentti Trump oli tunnustanut Israelin suvereniteetin Golanin kukkuloiden suhteen. Tämän merkittävyys liittyy tämän kaiken ajoitukseen, joka osuu yhteen Sudanin protestien kanssa, joissa vaaditaan presidentti Omar al-Bashir'in eroa, jonka armeija pakotti pois vallasta, ja Venäjän tukeen Bashir'in hallitukselle, joka on nyt alkanut vetää puoleensa kansainvälistä kiinnostusta.

Lisää tähän tapahtumat Libyassa, maan, jonka jotkut uskovat olevan täysimittaisen sisällissodan partaalla, joka uhkaa kääntää nurin vuosia kestäneet diplomaattiset ponnistelut sovittamaan yhteen kaksi kilpailevaa aseellista poliittista ryhmittymää. Merkitse muistiin Venäjä ja tämä Al Arabiya'n raportti siitä, että Venäjä varoittaa mitä tahansa ulkomaista tahoa sekaantumasta asioihin Libyassa.

- Kun valmistelin tämän päivän profetiapäivitystä, Herra puhui minulle voimakkaasti yhdestä minun hartaimmista kohdista Raamatussa tällä kuluneella viikolla.
- Sillä on tekemistä profeetta Miikan kanssa, joka oli lannistunut nähdessään hänen ympärillään olevan pahan, tietäen, että Jumalan tuomio oli tulossa.
- Sen sijaan, että olisi joutunut epätoivoon, hän kääntyi Herran puoleen, asettaen luottamuksensa Herraan, kun hän katsoi ja odotti toiveissaan apu Herralta.
Miika 7:7 (KR 33/38)”Mutta minä panen toivoni Herraan, odotan pelastukseni Jumalaa: minun Jumalani on minua kuuleva.”
- Jos olet yhtään kaltaiseni ja epäilen, että oletkin, niin tämän elämän vaikeudet ovat kasvamassa, kun Herran paluu lähestyy.
- Tästä syystä puhuminen Raamatun profetiasta ja Herran paluusta voi olla hyvin rohkaisevaa, kun me lähestymme autuasta toivoamme.
- Profetia ei ole meidän informaatiotamme varten, se on muutostamme varten ja jotta motivoidumme jumalallisuuteen henkilökohtaisesti, sekä levitämme evankeliumia rohkeasti.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com