Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. huhtikuuta 2019

Jerusalemin Vanhankaupungin Itäportti ja Hesekielin profetia siitä

Tässä varsin mielenkiintoinen suomentamani tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, joka käsittelee Vanhan testamentin aikaista Jerusalemin muurin Itäporttia, josta on profetia Hesekielin kirjassa. Tämä profetia on hämmästyttävästi pitänyt kutinsa ja liittyy viimeisiin päiviin, kun Temppelivuoren alueesta kiistellään, johon on olemassa kulkutie pitkään suljettuna olleesta Jerusalemin kaupungin Itäportista.

--------------------------

Itäportti (The Eastern Gate) :: By Daymond Duck

Published on: April 14, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/04/14/eastern-gate-daymond-duck/  

Kirjoitin tämän artikkelin ennenkuin poistuin kaupungista useita päiviä sitten, joten suurin osa siitä ei käsittele ajankohtaisia tapahtumia (artikkelin lopussa on joitakin ajankohtaisia tapahtumia).

Vanhan testamentin aikoina Jerusalemin kaupungin ympärillä oli muuri, ja siinä muurissa oli useita portteja.

Yhtä näistä porteista kutsuttiin Itäportiksi (sitä kutsuttiin myös Kultaiseksi portiksi, Armon portiksi ja Kauniiksi portiksi). [Itäportti on sama kuin Kuninkaanportti (1. Aikak. 9:18). Suom. huom.]

Hes. 44:1-3 kirjaa erittäin mielenkiintoisen profetian Itäportista:

”Sitten hän vei minut takaisin pyhäkön ulommalle portille, sille, joka antoi itään päin; mutta se oli suljettu. Niin Herra sanoi minulle: "Tämä portti on oleva suljettuna: sitä ei saa avata, eikä kenkään saa käydä siitä sisälle, sillä Herra, Israelin Jumala, on käynyt siitä sisälle. Se on oleva suljettu. Ruhtinas ainoastaan saakoon ruhtinaana istua siellä ja aterioida Herran edessä; käyköön hän sisään porttieteisen kautta ja tulkoon ulos samaa tietä."”

Herra sanoi, että tulee aika, jolloin Itäportti suljetaan, koska Messias kulki sen läpi (Jeesus kulki sen läpi tullessaan Jerusalemiin riemusaatossa palmusunnuntaina (His Triumphal Entry)), eikä kukaan mene sen läpi, kunnes Messias tulee takaisin.

Vuonna 70 jKr. roomalaiset tuhosivat Jerusalemin ja temppelin.

Vuonna 1517 jKr. ottomaanien valtakunta (turkkilaiset) valtasi Lähi-idän.

Jossain vaiheessa 1530-luvulla tai 1540-luvulla Turkin hallitsija Suleiman Suuri kuuli, että juutalaiset uskovat heidän Messiaansa tulevan idästä ja kulkevan Itäportin läpi (kristityt uskovat, että tämä on Jeesuksen toinen tulemus maan päälle).

Suleiman ei halunnut, että juutalainen Messias kulkee Itäportin läpi, joten hän määräsi kansansa sulkemaan ja sinetöimään sen.

He sulkivat sen tiiliskivillä, mutta se oli vain yksi osa profetiaa. Profetian toinen osa sanoi, että Itäportti pysyy suljettuna, kunnes Messias ilmestyy ja kulkee sen läpi.

Vuonna 1967 sekä Jordania että Israel lähes avasivat Itäportin; mutta molemmat kansakunnat epäonnistuivat, ja Itäportti on edelleen kiinni.

Näin Jordania epäonnistui:

Jordania kontrolloi Itä-Jerusalemia. Jordanian kuningas halusi avata Itäportin ja rakentaa hotellin muurin sisäpuolelle, jotta ihmiset voisivat tulla hotelliin Itäportin kautta. Jordanian kuningas lähetti työmiehiä, laitteita ja materiaaleja Itäportille murskaamaan tiilet ja avaamaan sen. Työntekijät siirsivät laitteensa ja materiaalinsa portille ja jättivät ne sinne yöksi. He aikoivat mennä takaisin seuraavana päivänä rikkoakseen portin auki.

Sinä yönä vuonna 1967 puhkesi sota Israelin ja Jordanian välillä, ja Israel valtasi Itä-Jerusalemin sekä Temppelivuoren. Kuninkaan miehistö ei enää voinut rikkoa porttia, eikä hänen hotelliaan koskaan rakennettu.

Näin Israel epäonnistui:

Vuoden 1967 sota puhkesi, Israelin joukot valtasivat Temppelivuoren, ja jotkut Israelin armeijan johtajista halusivat räjäyttää Itäportin auki lähettääkseen panssarivaunuja ja sotilaita hyökkäykseen Jordaniaa vastaan. Muut israelilaiset sotilasjohtajat olivat tietoisia siitä, kun Raamattu sanoo, että portti pysyy suljettuna, kunnes Messias ilmestyy ja kulkee sen läpi. Israelin armeijan johtajat keskustelivat Itäportin avaamisesta räjäyttämällä, mutta Raamattua tuntevat johtajat voittivat väittelyn.

Israel hyökkäsi Jordaniaan eri sijaintipaikasta. Jordanian joukot yllätettiin, ja Israel voitti sodan. Jerusalemin Vanhankaupungin valtaamisesta lähtien Israel ei ole sallinut Itäportin avaamista.

Vuoden 1967 sodan jälkeen, Israel suostui antamaan Jordanialle hallintaoikeuden toimista Temppelivuorella, ja Jordania suostui antamaan Israelille vastuun Temppelivuoren turvallisuudesta. Molemmat valtiot sopivat myös säilyttävänsä status quo'n Temppelivuorella.

Vuonna 2005 palestiinalaiset yrittivät miehittää Temppelivuorella olevan alueen, joka on juuri Itäportin sisäpuolella. Israel ei antanut palestiinalaisten miehittää tätä aluetta, ja palestiinalaiset mellakoivat.

Erimielisyys siirtyi tuomioistuimeen, ja tuomari määräsi Itäportin viereisen alueen suljettavaksi kaikille. Israel asensi aidan rautaportin kanssa, joka johtaa Itäportille, ja pääsy Itäportin sisäpuolelle blokattiin aidan, portin, kettinkien ja lukon avulla.

Rauha vallitsi Itäportin sisällä vuodesta 2005 helmikuuhun 2019.

Helmikuun 22. päivänä 2019, palestiinalaiset mellakoivat, tuhosivat rautaportin lukituksen, joka esti pääsyn Itäportille, ja ottivat haltuunsa alueen, joka puski kohden Itäportin sisäpuolta. Kiersi huhuja, että palestiinalaiset aikoivat rakentaa uuden moskeijan ja pitää muslimirukouksia Itäportin sisäpuolella. Pääministeri Netanyahu sanoi, ettei hän sallisi sitä.

Hra Netanyahu antoi palestiinalaisille aikaa maanantaihin 11. maaliskuuta 2019 asti, jotta he lähtisivät alueelta lähellä Itäporttia. Palestiinalaisjohtajat jättivät huomiotta Netanyahu'n ultimaatumin.

Joukko juutalaisia ​​uudisasukkaita sanoi, että palestiinalaiset rikkovat sopimustaan Israelin kanssa, joka pitää yllä status quo'a, avaamalla laittomasti Itäportin sisäpuolella olevan alueen moskeijaa ja muslimien rukouksia varten. He sanoivat, että status quo'a, josta Israel ja Jordania sopivat, ei enää ole olemassa. He lisäsivät, että ovi on nyt auki juutalaisille sivuuttaakseen status quo'n ja rakentaakseen synagoogan Temppelivuorelle juutalaisrukoilijoita varten. He sanoivat, että Israelin hallituksen ei pitäisi hyväksyä mitään tämän kysymyksen ratkaisua, ellei juutalaisten sallita myöskin rukoilla Temppelivuorella.

Israel ja Jordania alkoivat järjestää korkean tason neuvotteluja ongelman ratkaisemiseksi, mutta he eivät kyenneet pääsemään sopimukseen.

Maaliskuun 9. päivänä 2019, Jordanian kuningas meni Washingtoniin etsimään apua ongelman ratkaisemiseksi hänen eduksi, mutta se ei toiminut.

Maaliskuun 11. päivänä 2019, Hra Netanyahu'n määräaika umpeutui, ja palestiinalaiset olivat edelleen miehittämässä kiellettyä aluetta Itäportin sisällä.

Israelilla oli suuri määrä poliisi- ja turvallisuusjoukkoja alueella.

Maaliskuun 12. päivänä 2019, mielenosoittaja heitti Molotovin cocktailin poliisikärryä kohti alueella. Israelin turvallisuusjoukot sulkivat Temppelivuoren sisäänkäynnit, pidättivät joitakin mielenosoittajia, ja määräsivät kaikki lähtemään Temppelivuorelta.

Tuli uusi oikeudenkäynti, ja tuomioistuin kehotti Israelia pitämään alueen suljettuna; tuomari antoi Jordanialle 60 päivää aikaa vastata tuomioistuimen määräykseen.

En ole tietoinen palestiinalaisten salaisista suunnitelmista ja motiiveista, enkä tiedä, miten tämä kaikki tulee menemään. Mutta tiedän, että Jordania halusi avata Itäportin lähettääkseen sisäpuolelle työntekijöitä, materiaaleja ja laitteita hotellin rakentamiseksi vuonna 1967, ja olen taipuvainen uskomaan, että Itäportin avaaminen on se, mitä mielenosoittajat haluavat tehdä juuri nyt.

Uskon, että heidän perimmäinen tavoitteensa on tehdä tyhjäksi Raamatun profetia.

Ongelmaa ei kuitenkaan ole ratkaistu; ja iloitsen siitä, että Itäportti on edelleen suljettu ja että se voitaisiin pian avata vastaanottamaan tuleva Messias.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com