Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Jumala ja hullu maailma nyt viimeisinä päivinä

Seuraavassa Rapture Ready -sivuston artikkelissa amerikkalaisen profeetallisen vartiomiehen toteamusta maailmastamme, jossa elämme tänään. Se on varoituksen sana jumalattomille, sillä Jumalan tuomio tulee pian ja varsinkin länsimaailman ja eritoten Amerikan ylle, joka on rypenyt yltäkylläisyydessä ja samalla luopunut kristillisistä arvoistaan. On aika herätä saatanallisesta unesta ja tehdä parannusta kaikesta hulluudesta (synneistä), kuten Jumalan kieltämisestä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

Hullu


By Grant Phillips, November 27, 2018


Jumala ja hullu

Maailmassa on aina ollut pahuutta, mutta epäilemättä se lisääntyy nopeasti näinä viimeisinä päivinä ennen meidän Herramme paluuta.

Säädylliset ihmiset tässä maassa eivät enää ole turvassa työpaikoillaan, seurakunnallisissa kokoontumisissaan, ravintoloissa, kouluissa, kävellessään kadulla eikä edes omissa kodeissaan. Laittomat pakanat tekevät kaikkia kuviteltavissa olevia rikoksia johtuen paljolti jumalattomien poliitikkojen hallinnoimasta selkärangattomasta oikeusjärjestelmästämme.

Viihdeteollisuus on äiti saastalle, jota avoimesti ja röyhkeästi oksennetaan järjettömien kansalaisten päälle. Mikään seksuaalinen teko eikä hävytön sana ole jätetty pois siitä törystä, jota he toimittavat zombie-faneilleen.

Todellisen valtiomiehen löytäminen poliittisesta maailmasta on yhtä todennäköistä, kuin kullan löytyminen sinun takapihaltasi. Melkein kaikki, mikä tulee näiltä roistoilta, on katinkultaa.

Uskonnollinen areena on niin korruptoitunut, että vain joitakin hyviä miehiä on jäljellä, jotka todella palvelevat yhtä ja ainoaa tosi Jumalaa. Elia voisi kertoa meille paljon näistä kelmeistä.

En voi mainita yhtään aluetta, joka ei olisi pahan turmelema, sellaisen pahan, joka katsoo Jumalaan ja sanoo: ”Että mitä!” Urheilumaailma, liikemaailma, jopa monet kodit kaikkialla tässä maassa voidaan lisätä luetteloon ja palvelevat Baal-jumalaa.

Useimpien ihmisten yleinen asenne maassamme voidaan tiivistää seuraaviin Raamatun kohtiin:

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on” (Ps. 14:1).

”Synti sanoo jumalattomalle: minun sydämessäni ei ole Jumalan pelkoa hänen silmäinsä edessä” (Ps. 36:1)

Milloin tahansa seurakunnan ylösotto tapahtuu, niin useimmat jäävät jäljelle. Useimmat niistä, jotka kuolevat nyt ennen tempausta, eivät viimeisen henkäyksensä jälkeen tule taivaaseen, vaan helvettiin.

Jumala halua kaikkien tulevan tykönsä parannuksessa ja pelastuvan, mutta Hän ei pakota ketään. Seuraava jae on hyvin selvä, että Jumala ei tee poikkeusta. Hän ei katso henkilöön eikä Häntä voi lahjoa.

”Hallitkoon siis teitä Herran pelko. Ottakaa vaari siitä, mitä teette, sillä Herrassa, meidän Jumalassamme, ei ole vääryyttä eikä puolueellisuutta, eikä hän ota lahjuksia” (2. Aik. 19:7).

Useimmat ihmiset tänä päivänä ovat hulluja, koska eivät usko Jumalan olemassaoloon. He ovat korruptoituneet täydellisesti väkivallan, irstauden, väärän hurskauden jne. kautta. Viisas ihminen on erilainen. Hän pelkää pahaa ja lähtee siitä pois, mutta niin ei tee hullu.

”Viisas pelkää ja karttaa pahaa, mutta tyhmä on huoleton ja suruton” (Snl. 14:16)

Meitä on siunattu tässä maassa, kuin ei mitään toista kansaa historiassa. Ei millään kansakunnalla ole koskaan ollut niitä hengellisten ja aineellisten siunausten rikkauksia, joita on kasattu päällemme. Ei ole mikään salaisuus, että kaikki haluavat asua tässä maassa. Valitettavasti me vain olemme nyt niin korruptoituneita, että jäljellä ei ole muuta kuin varma tuomio. Jumala on kärsivällinen ja Hän antaa meille vain niin paljon köyttä. Huomaa tarkoin seuraava jae:

”Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään. (Luuk. 12:48, korostus suomentajan)

Kun tuomio tulee – ja se tulee – en tiedä kuinka ja missä laajuudessa, mutta me maksamme kalliisti synneistämme kansakuntana, koska meitä on niin runsaasti siunattu ja sitten olemme kääntyneet sitä Jumalaa vastaan, joka siunasi meitä. Minusta tuntuu vahvasti siltä, että tempauksen jälkeen tämä maa muuttuu kuolleeksi raadoksi, jonka vihollisemme nokkivat puhtaaksi. Ei kuitenkaan ole mitään takeita, että Jumala odottaisi tempaukseen saakka. Se voi tapahtua ennen tuota ihanaa tapahtumaa.

Seuraava kohta on Jumalalta Israelille, mutta sanoma sopii yhtä paljon meille:

”Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää. Kääntykää, kääntykää pois pahoilta teiltänne; ja minkätähden te kuolisitte, Israelin heimo!” (Hes. 33:11)

Vartijana muurilla vain toistan, mitä toiset ovat jo sanoneet ja se on, että meidän on tehtävä parannus ja tehtävä se tänään.

Älä ole hullu. Vaikka useimmat tässä maassa ja maailmassa ovat tulleet hulluiksi saatanallisessa ilossa, niin herää. Muista tämä. Jokainen ihminen helvetissä uskoo Jumalaan ja antaisi mitä tahansa saadakseen uuden tilaisuuden. Helvetissä ei ole ateisteja. Se, mitä teemme Jumalan kanssa ollessamme tässä ruumiissa, jää meille ikuisuudeksi.

Grant Phillips

Email: Phillip5769@twc.com

Pre-Rapture Commentary: http://grant-phillips.blogspot.com

Rapture Ready: http://www.raptureready.com/featured/phillips/phillips.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com