Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Raamatun profetia on ehdottomasti totta nykypäivän valossa

Tässä Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani profetiaraportti, jossa annetaan 7 esimerkkiä siitä, että Raamatun lopunajan profetia on toteutumassa näinä päivinä ja ei mene enää kauaa kunnes taivaallinen Ylkä (Jeesus) noutaa morsiamensa tuuliin ja pilviin pois Ahdistuksen ajasta, joka seuraa Jumalan tuomiota eli 3. maailmansotaa (Ilm. 3:10). Sanon tämän kaikella vakavuudella, että kannattaa pyrkiä hääjoukkoon mukaan, ettei jäisi tyhmänä neitsyenä maailmanlaajuiseen ydinsodan aikaan, jolloin on itku ja hammasten kiristys. Jeesuksen 10 neitsyen vertaus Matteuksen luvussa 25 on mitä ajankohtaisin raamattuopetus tähän nykypäivään.

------------------------

Ehdoton totuus (Absolute Truth) :: By Daymond Duck

Published on: April 21, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/04/21/absolute-truth-daymond-duck/ 

Päivittäin uutiset osoittavat edelleen, että Jumalan Sana, mukaan lukien Raamatun profetia, on ehdottomasti totta.

Tässä on useita esimerkkejä:

Ensinnäkin, äskettäin ilmoitettiin paavi Francis'in kertoneen Marokon kuninkaalle, että Jerusalem on ihmiskunnan ”yhteinen isänperintö (common patrimony (inheritance)) ja koskee erityisesti kolmen monoteistisen uskonnon seuraajia”.

Tulkitsen tämän tarkoittavan sitä, että paavi Francis uskoo Jerusalemin kuuluvan maailmalle ja erityisesti kolmelle uskonnolle, jotka jäljittävät juurensa Aabrahamiin.

Jos olen oikeassa, paavi Francis on joko täysin pimeydessä siitä, mitä Raamattu opettaa tai hän on väärä opettaja, joka ei usko Raamattuun.

Jumala ei ole ristiriidassa Hänen kirjoitetun Sanansa kanssa.

Toiseksi, minulla oli hiljattain kunnia puhua Keski-Amerikan profetiakonferenssissa Tulsassa, Oklahoman osavaltiossa.

Tri Mike Gendron, entinen roomalaiskatolinen ja Raamatun profetian asiantuntija, oli yksi puhujista.

Tohtori Gendron on entinen yritysjohtaja ja Proclaiming the Gospel -ministeriön perustaja.

Hän on omistanut elämänsä paljastamaan vääriä oppeja roomalaiskatolisessa kirkossa.

Sanoin Mike'lle: ”En ole valmis sanomaan, että paavi Francis on Väärä profeetta, mutta myönnän, että hän on saanut minut miettimään sitä. Mitä mieltä olet?"

Mike'n vastaus meni jotenkin näin: ”Jos olemme niin lähellä Herran paluuta kuin näyttää, meidän on myönnettävä, että hän on ainoa ehdokas näyttämölle.”

Sain vaikutelman, että Mike uskoo roomalaiskatolisen kirkon ja islamin tulevan yhteen muodostaakseen maailmanuskonnon, ja paavi Francis on todennäköisin henkilö johtamaan sitä.

Kun otetaan huomioon paavin ikä (82) ja että hänen olisi oltava elossa ja aktiivinen 7-vuotisen Ahdistuksen ajan loppuun asti, niin maailmanuskonnon pitäisi olla lähellä.

Kolmanneksi, Raamattu on selvä siinä, että Jumala on Luvatun maan jakoa vastaan.

Kolme päivää ennen Israelin vaaleja 9. huhtikuuta 2019, kyselyt osoittivat, että pääministeri Netanyahu häviäisi vaalit.

TV-haastattelussa 6. huhtikuuta 2019, pääministeri Netanyahu lupasi laajentaa Israelin suvereniteettia kaikkiin Länsirannan juutalaissiirtokuntiin, jos hänet valitaan uudelleen.

Hän sanoi, ettei hän salli palestiinalaishallinnon (PA) hallita Länsirannan juutalaisasutuksia.

Hän voi antaa PA:lle määräysvallan eräissä Länsirannan arabiyhteisöissä, mutta hän ei salli heille erillistä armeijaa, ilmavoimia, jne.

Hra Netanyahu'n vahvin vastustaja kutsui näitä lupauksia vastuuttomiksi, ja vaaliasetelma kääntyikin yhtäkkiä päälaelleen.

Hra Netanyahu otti raamatullisen kannan Luvatun maan jakamiseen, ja hän tuli takaa seuraavien kolmen päivän aikana voittaakseen uudelleenvalinnan.

Neljänneksi, opetuslapset kysyivät Jeesukselta hänen tulemuksensa merkeistä ja aikakauden päättymisestä (Matt. 24:3).

Hän sanoi muun muassa: ”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” (Matt. 24:32-35)

Huomaa kaksi asiaa: 1) Jeesus sanoi, että kun Israel on nuori ja kasvava, te tiedätte, että Hänen paluunsa on lähellä, ja 2) Lähellä tarkoittaa juutalaisten sukupolvea, joka näkee kaikkien profetioiden yhteentulemisen, eikä se mene pois ennenkuin kaikki on täytetty.

Vuonna 1948 Israelista tuli jälleen kansakunta.

Vuonna 1967 Israel valtasi takaisin Itä-Jerusalemin, Temppelivuoren ja Golanin kukkulat.

Vuonna 2018 USA siirsi suurlähetystönsä Jerusalemiin.

Vuonna 2019 Yhdysvallat tunnusti Israelin suvereniteetin Golanin kukkuloihin.

Vuonna 2019 pääministeri Netanyahu kertoi aikovansa liittää Länsirannan juutalaissiirtokunnat Israeliin.

Israel on kirjaimellisesti nuori ja kasvava kansakunta, joka on pian 71-vuotias.

Viidenneksi, maaliskuun lopulla 2019, San Antonio'n kaupunki Teksasissa kielsi Chick-Fil-A -pikaruokalaketjua harjoittamasta liiketoimintaa (osto ja myynti) kaupungin lentoasemalla yhtiön uskonnollisten vakaumusten vuoksi.

Tämä on hyvä esimerkki pedonmerkistä, jota käytetään pakottamaan ihmiset, jotka haluavat ostaa ja myydä, tukemaan maailmanhallituksen dogmia.

San Antonio'ta on pyydetty harkitsemaan uudelleen päätöstään estää Chick-Fil-A -ketjua ostamasta ja myymästä tuotteitaan omistajan uskonnollisten vakaumusten takia, ja meidän pitäisi rukoilla, että he tekevätkin niin.

Sillä välin, tukekaa Chick-Fil-A:ta pysymään pystyssä Jumalan Sanalla avulla.

Kuudenneksi, 13. huhtikuuta 2019, Israel iski Iranin kohteisiin lähellä Venäjän tukikohtaa Syyriassa.

Israel on ottanut vastuun iskuista; on raportoitu, että useita Syyrian, Iranin ja Iran-mielisten sotilaita kuoli, lisäksi 17 haavoittui, ja satelliittikuvat osoittavat, että tuho oli laajaa.

Iranilaiset ovat raivoissaan, koska Venäjä ei yrittänyt ampua alas israelilaisia hävittäjiä.

Kävi ilmi, että presidentti Trump oli lähettänyt Vladimir Putin'ille takaovi-viestin, jotta hän jättäisi Israelin hävittäjät rauhaan.

Hra Putin ymmärtää, että presidentti Trump voisi suojella Israelia, jos Venäjä alkaa yrittää ampua alas Israelin hävittäjiä.

Rukoilkaa, että Yhdysvallat jatkaa Israelin tukemista.

Seitsemänneksi, tällä viikolla ilmoitettiin, että Israelin rannikolta on löydetty uusi kaasukenttä.

Tämä vakiinnuttaa Israelin aseman maailmanlaajuisena energia-suurvaltana.

Se lisää myös todisteita siitä, että Jumalan Sana, mukaan lukien Raamatun profetia, on ehdottomasti totta.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com