Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Jeesuksen tulemuksen merkkejä ilmassa kun raamatullinen vaivanaika lähenee uutisista päätellen vuonna 2020

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka tällä kertaa on aika poliittinen, kun kirjoittaja sysää kaikki Amerikan ongelmat vasemmistosiiven syyksi, joka työskentelee Sorosin johdolla presidentti Trumpia vastaan. Vaikka pastori Duck luetteleekin joukon profeetallisia merkkejä, jotka osoittavat pian alkavaan 7-vuotiseen vaivanaikaan, niin kaipaisin kuitenkin enemmän analyysia siitä, miksi Jumala sallii tämän kaiken sekasorron tapahtua nykymaailmassamme. Pelkkä Trumpin rauhansuunnitelman Israelin jakoa koskeva alkusyy ei riitä.

--------------------------

Ongelmia edessä (Trouble Ahead) :: By Daymond Duck

Published on: June 14, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/06/14/trouble-ahead-by-daymond-duck/

Kun kysyttiin Hänen tulemuksensa merkeistä, osa Jeesuksen vastauksesta oli:
  • Nälänhätää, ruttoa, maanjäristyksiä, vainoa, jne. (Matt. 24:7-9): Koronavirus, heinäsirkat, vahingonteko kirkoille, synagoogille, jne.
  • Valtakunta nousee valtakuntaa vastaan (kansa eli etnos nousee kansaa (etnos) vastaan; ihmisryhmä nousee ihmisryhmää vastaan (Matt. 24:7): voisi sisältää mustan rodun valkoista rotua vastaan, sunnimuslimit šiiamuslimeja vastaan, jne.
  • Laittomuus pääsee valtaan (Matt. 24:12): Abortit, homoavioliitot, mellakat, petos, jne.
  • Kuten Nooan päivät (Matt. 24:37): Suuri pahuus (1. Moos. 6:5).
  • Ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat (Luuk. 21:25): mellakat ja/tai myrskyt, hurrikaanit, jne. (Ilm. 17:15).
Nyt näyttää olevan riittävästi todisteita siitä, että Amerikka on järjestäytyneiden ponnistelujen uhri Yhdysvaltojen heikentämiseksi, ja se voisi merkitä lisää vaikeuksia tämän hetken ja seuraavien vaalien välillä.

Olen tullut siihen tulokseen, että Antifa, Black Lives Matter, ääriryhmät ja sosialistit, jotka antavat suuria rahasummia demokraateille ja heidän puolueelleen (ja pienemmälle määrälle republikaaneja) ovat Syvän valtion (Deep State) työkaluja.

Jos nämä ihmiset tuntisivat Raamatun profetiat, he ymmärtäisivät, että Jumala antaa Syvän valtion menestyä, ja tämä alistaminen Saatanalle on alkua pysäyttämättömälle maailmanlaajuiselle vaivanajalle maan päällä (Sef. 1:15).

Tässä on kymmenen merkkiä siitä, että edessä on enemmän ongelmia.

Ensinnäkin, Dave Hodges ilmoitti 2. kesäkuuta 2020, että sosiaaliturva on vaarassa ja että vaikutus Medicareen on ratkaisematta johtuen koronavirus-sulkutilasta.

Miljoonat ihmiset ovat poissa töistä eivätkä maksa näihin rahastoihin, mutta rahaa kuluu edelleen; ja jotkut poliitikot viivästyttävät talouden uudelleenkäynnistämistä.

Sosiaaliturvan ja Medicaren varassa olevien on äänestettävä marraskuussa ja muistettava poliitikot, jotka kieltäytyivät peruuttamasta heidän stay-at-home (pysy kotona) -määräyksiä, kun heitä pyydettiin sallimaan kansalaisten paluu töihin.

Poliitikot, joiden mukaan kaduilla marssivat sadat ihmiset, jotka mellakoivat ja ryöstelevät, ja eivät levitä koronavirusta samalla kun kirkkoja ja yrityksiä kielletään avaamasta oviaan koronaviruksen takia, eivät selvästikään toimi kansakuntamme parhaiden etujen mukaisesti.

Toiseksi, koskien Ahdistuksen ajan globaalia talouden romahtamista, 1. kesäkuuta 2020, Kongressin budjettitoimisto arvioi, että Yhdysvaltojen BKT:n määrästä katoaa noin 16 biljoonaa dollaria seuraavan kymmenen vuoden aikana koronavirus-sammutuksen seurauksena.

Kuten tuo suuri saarna sanoo, joskus koittaa maksupäivä.

Kolmanneksi, 29. toukokuuta 2020, Yhdysvaltain korkein oikeus päätti olennaiselta osalta, että puolueelliset virkamiehet voivat kumota Yhdysvaltain perustuslain ensimmäisen lisäyksen uskonnonvapautta koskevan lausekkeen.

Päätuomari Roberts kirjoitti lausunnon, jonka mukaan virkamiesten ei ole lainvastaista syrjiä kirkkoja rajoittamalla osallistumisastetta seurakunnan jumalanpalveluksiin, vaikka nuo samat virkamiehet eivät rajoittaneet baareissa, kaupoissa, teattereissa ja muissa paikoissa käymistä.

Kuten ymmärrän Roberts'in sanoman, tietyissä olosuhteissa virkamiehillä on oltava laaja valta toimia ilman, että heitä kyseenalaistetaan huolimatta selkeästi lausutusta uskonnonvapauden lausekkeesta Yhdysvaltain perustuslaissa.

Tällainen vääristynyt ajattelu ei eroa ajattelusta, jonka mukaan naisilla on perustuslaillinen oikeus aborttiin.

Yhdysvaltojen perustuslain syrjäyttäminen on aiheuttanut vuosikymmeniä kestävän ongelman kansakunnassamme.

Neljänneksi, 3. kesäkuuta 2020, ilmoitettiin, että entinen Obaman hallinnon lakimies lähetti 250 000 dollarin takuut naiselle, jota syytettiin Molotovin cocktailin heittämisestä poliisiautoa päin New Yorkissa.

Väitettyä räjähdyspommittajaa syytetään myös Molotovin cocktailien ojentamisesta muille mellakoijille ja ryöstäjille.

Hänet pidätettiin pakettiautossa, joka kuljetti pomminvalmistusaineita, ja poliisilla on ainakin yksi valokuva hänestä kuljettamassa Molotovin cocktailia.

Raportoitiin, että räjähdyspommittajaa avustanut entinen Obaman hallinnon lakimies sai apurahoja käydäkseen amerikkalais-islamilaisten suhteiden neuvoston (CAIR) lakikoulua sekä kuuluakseen Paul and Daisy Soros'in uusamerikkalaisten yhteisöön (Paul on George Soros'in veljenpoika).

George Soros kiistää rahoittavansa mellakoita ja ryöstelyä, mutta hänen säätiönsä ovat myöntäneet miljoonia dollareita demokraateille, Obamalle, (Hillary) Clinton'ille, Biden'ille, Antifa'lle ja Black Lives Matter'ille.

Jotkut tulevat sanomaan, että tämä artikkeli on liian poliittinen, mutta ei ole vaikea havaita virkamiesten poliittista sidonnaisuutta, joka suojeli mellakoitsijoita ja ryöstelijöitä samalla kun kansalaisia haavoitettiin ja tapettiin (enimmäkseen mustia ihmisiä, joiden elämät eivät merkinneet mitään roistoille ja poliitikoille, jotka ympäröivät itsensä turvallisuusjoukoilla), ja liiketiloja + poliisiautoja poltettiin, jne.

On totta, että New Yorkin demokraattisen pormestarin DeBlasio'n tytär pidätettiin, demokraattien presidenttiehdokas Biden'in työntekijät ottivat vastaan mielenosoittajien pelastamista koskevan tarjouksen ja lakimies entisessä demokraattipresidentti Obaman hallinnossa pelasti naisen, jota syytettiin Molotovin cocktailin heittämisestä poliisiautoa kohti.

Seattle'ssa kuusi poliisia loukkaantui 6. kesäkuuta 2020 improvisoitujen räjähteiden toimesta.

Jeesus sanoi: ”Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä” (Matt. 12:25).

Saatamme olla todistamassa Uuden maailmanjärjestyksen yritystä jakaa Yhdysvallat, ja Jumala saattaa sallia sen, koska presidentti Trump ajaa karttaa, joka jakaa Israelin (Sef. 12:3).

Ihmiset sivuuttavat Jumalan ja Pyhät kirjoitukset, ja se on todellinen ongelma.

Viidenneksi, ehkä kristittyjen tulisi huomata, että Pyhän Johanneksen episkopaalinen kirkko Washington D.C:ssä on sytytetty palamaan, Pyhän Patrick'in katedraalia New Yorkissa sekä Virginian Richmond'issa sijaitsevia Pyhän Paavalin episkopaalista kirkkoa ja West Broad'in Kristuksen kirkkoa on vandalisoitu, juutalaisryhmältä (Virginian Richmond'in Beth Ahabah -synagooga) oli rikottu ikkunat, ja useita Los Angelesin synagoogia on vaurioitettu.

Näiden kirkkojen ja synagoogien jäsenillä ei ollut mitään tekemistä George Floyd'in väärin tapahtuneen kuoleman kanssa (ja minkä arvoista se onkin, monet mustat eivät syytä presidentti Trump'ia, koska hänen kannatusasteensa nousee heidän myötään).

Laittomat ihmiset, joilla ei ole kunnioitusta Jumalaa kohtaan, häpäisivät nämä kirkot ja synagoogat, ja se on muistutus siitä, että lopullinen laittomuuden ihminen (Antikristus; Kristusta vastaan) on tulossa (2. Tess. 2:5-12).

Kuudenneksi, 5. kesäkuuta 2020, Minneapolis'in kaupunginvaltuusto päätti hajottaa poliisiyksikkönsä ja korvata sen väkivallattomalla julkisen turvallisuuden ryhmällä, joka "ei pelkää asukkaitamme" ja "murhaa mustia miehiä", sanoo yksi neuvoston jäsenistä.

He tarjosivat muutamia yksityiskohtia siitä, miten tämä toimii tai milloin se alkaa, pormestari vastustaa sitä, ja muut poliitikot (mukaan lukien New Yorkin pormestari) puhuvat poliisin rahoituksen epäämisestä.

Muutosta tarvitaan; mutta ilman poliisia laittomuus ja anarkia lisääntyvät, ja entinen New Yorkin poliisi Dan Bongino ennustaa tuhansien kuolevan.

En ole profeetta, mutta jos poliitikot käyvät läpi tämän, ennustan sen epäonnistuvan, ja sitten he vaativat YK:n joukkojen tuomista riisumaan amerikkalaiset aseista.

Seitsemänneksi, 28. toukokuuta 2020, pääministeri Netanyahu ilmoitti aikovansa jatkaa alueliitoksen suhteen, joka kattaa noin 30 prosenttia Juudeasta ja Samariasta, 1. heinäkuuta 2020, ja hän hyväksyy Palestiinan demilitarisoidun hallinnon (mutta ei valtiota) osassa Luvattua maata.

Tämän yhteydessä PA:n johtajat neuvottelevat arabien, kansainvälisten ryhmien, terroristiryhmien ja muiden kanssa keinoista pysäyttää alueliitos.

Riippumatta sen arvosta, ymmärrykseni on, että PA:n ei anneta saada itsenäistä valtiota, ellei tapahdu kahta asiaa: 1) He suostuvat rauhansopimukseen seuraavien neljän vuoden aikana (Israelin suostumuksella siihen) ja 2) He eivät enää ole uhka Israelin olemassaololle.

Heidän sopunsa ei ole edes sen roskan arvoinen, jonka heitän tien sivuun.

Kahdeksanneksi, 1. kesäkuuta 2020, Israelin puolustusministeri Gantz määräsi Israelin armeijan valmistautumaan torjuakseen lisääntynyttä terrorismia ja väkivaltaa, kun Israel liittää osaa Juudeasta ja Samariasta itseensä.

Hän sanoi: "Pyrkimys rauhaan säilyttäen samalla turvallisuuden (peace and safety) on perusta jokaiselle Israelin kansalaiselle."

”Rauhan ja turvallisuuden” sanominen on muistutus edessä olevista ongelmista (1. Tess. 5:3).

Yhdeksänneksi, 1. kesäkuuta 2020, raportoitiin, että Yhdysvallat, Israel ja Saudi-Arabia pitävät salaisia keskusteluja Jordanian tietämyksellä muuttaakseen islamilaisen Waqf'in koostumusta, joka valvoo Temppelivuorella tapahtuvaa toimintaa, tavoitteenaan edistää presidentti Trump'in rauhanesitystä.

Jordanian otaksutaan nimittävän, rahoittavan ja hallitsevan islamilaista Waqf'ia, ja Jordania on usein kieltäytynyt muuttamasta prosessia; mutta Waqf-jäsenet kuolevat, ne on korvattava, jne., ja jotkut uusimmista jäsenistä ovat alkaneet ottaa rahaa Turkilta.

Jordania keskustelee hiljaa muutoksista Yhdysvaltojen, Israelin ja Saudi-Arabian kanssa saadakseen Turkin (ei-arabit) pois kuvasta.

Ihmisten ei pitäisi päätellä, että tämä johtaa jälleenrakennettuun Temppeliin, mutta se liittyy Trump'in rauhanesitykseen, ja se merkitsee islamilaisen kannan pehmentymistä Temppelivuoren suhteen.

Saudi-Arabia pyrkii parantamaan suhteitaan Israeliin, ja juutalaisten pääsy Temppelivuorelle olisi merkittävä läpimurto.

Saudi-Arabia jopa rohkaisee PA:ta aloittamaan neuvottelut Trump'in rauhanesityksestä Israelin kanssa.

Kymmenenneksi, 6. kesäkuuta 2020, ilmoitettiin, että Pakistanissa on julistettu kansallinen hätätilanne, jossa mittasuhteiltaan raamatullinen heinäsirkkavitsaus uhkaa 25 miljoonaa ihmistä nälänhädällä.

Katsokaa ylös, nostakaa päänne; tosikristityt tulevat pakenemaan pahinta vaivaa, joka on edessä (Luuk. 21:28).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com